![]() |
--->: KARAR AÇIKLANDI!!!
yaw türkiyede nie böle oluo anlamış değilim.nie kararlar çok geç ve eksik açıklanıor.danimarka-isveç maçında çıkan olaydan sonra ertesi gün uefa kararını açıkladı.Türkiyede illa olay soğuduktan sonra kararlar açıklanıo.
|
-->: KARAR AÇIKLANDI!!!
[B]250 bin ytl de bize para cezası vermişler bu trabzonluların federasyondan derhal uzaklaştırılması gerek
3 puanıda trabzona verirlerse hiç şaşmam [/B] |
TRABZON ÇETESİ KAPLAMIŞ HER YANI ADAMLAR AÇIKÇA SÖYLEDİLER TRABZONU KOLLAYACAKLARINI TEBRİK EDERİM CEZA KURULUNU AMA SİVAS SAHİPSİZ DEĞİL BU NE YAAA 250 000 YTL BUNDAN SONRA SAHA OLAYLARINDA DAYAK YİYELİM
|
[QUOTE=trabz10sporlu;239096]ben bir trabzonspor taraftarayım we istanbulda oturuyorum ben de statta olsaydım yemin ederim sahaya atlardım çünkü hakem bülent demirlek sanki sivasspor forması giyerek maca müdahale etmiştir ilk yarı sivasın oynadıgı sert futbola sadece 1 sarı kart vermiş ama trabzona 5 sarı kart vermiştir bu olayların fitilini atesleyenler kesinlikle bülent demirlek ve sert futbol oynayan sivasspor 5 mac ceza aldık ama macı 1-0 bize tescil edecekler bundan cok eminim söz sivassporlu yöneticilere gelince tv den tv ye kosuolardı hakem ne karar werirse uyarız cıkar 30 sn yiye oynarız die noldu hakeme sivaslı yöneticilier ne demiş 2 tane oyuncumuz darp aldı oynayacak güçte deiliz demiş herneyse yha bunlar böle insanlar işte 3 puan için herseyi yaparlar en bastaki ifadeye tekrar gelmek isterim orda 3 dk yazıo ama 30 sn ye bilmiosan sölim aslanım hadi yanlıs bilgilendirmeeeeeeeeeee canım hadi[/QUOTE]
SİZ BURNUNUZUN DİKİNE GİDERSİNİZ SİZDEN BAŞKA DOĞRUCU YOKTUR AMA NEDENSE HİÇ DOĞRU SÖYLEMESİNİZ MAÇIN SON 5 DAKİKASINA Bİ BAK İSTERSEN 2 TANE DİREKTEN DÖNEN TOP VE VERİLEN 4 DAKİKA UZATMA FRİKİK ATILCAKKEN 93,30 GÖSTERİYOR YANİ 30 SANİYE DAHA VAR MAÇIN BİTMESİNE O ATIŞ GOL OLMAZ DİYE BİR KURALMI VAR SANA ÖRNEK BELKİ SEN BİLMESSİN AMA BİR BAYERMÜNİH VE M.UNATID MAÇI VARDIR HAKEM UZATMA VERDİ 2 DAKİKA MAÇ 1-0 BAYERİNDİ O MAÇ KAÇ KAÇ BİTTİ BİLİYORSUNDUR BELKİ AMA BEN YAZAYIM SANA 1 - 2 UNATID KAZANDI 2 DAKİKADA İKİ GOLLE SON OTUZ SANİYE SİVASSPOR FRİKİK KULLANIYOR VE TRABZONU BUNALTMIŞ DAYANAMIYONUZ GOL OLACAK KORKUSUYLA SAHA DALIYONUZ SONRADA ÇIKMIŞ MAÇ ZATEN BİTMİŞ DİYORSUNUZ SEN BİLMİYORSAN BEN SÖYLÜYEYİM BU SİZİN İLK SAHA DALIŞINIZ DEĞİL TRABZON - DİYARBAKIR MAÇI MAÇ 2 - 0 TRABZON GALİB OLAY YOK KALE ARKASINDAN İKİ KİŞİ ATLIYOR SAHA YA DOĞRU DİYARBAKIRIN KALECİSİNE CEZA YOK NİYE VURAMAMIŞ SADECE VURMAYA KOŞMUŞ BUNU DİYEN DE HALUK ULUSOYSU... VE ANADOLU ARTIK NİYE TRABZONU SEVMİYOR KARADENİZ NİYE SEVMİYOR AKLI BAŞINDA ORDULU NİYE SEVMİYOR ÇÜNKÜ SİZ O KADAR YÜKSEKTE GÖRDÜNÜZKÜ KENDİNİZİ ONLAR OLMADANDA ŞAMPİYON OLURUZ DEDİNİZ NE OLDU BİNDİĞİNİZ DALI KESTİNİZ HER GELEN TAKIM TARAFTARINA SALDIRDINIZ VE ARTIK SİZİ SİZDEN BAŞKA KİMSE SEVMİYOR SADECE ULUSOYSUZ SEVİYOR [COLOR="Red"][B]Warda´isimli üyeden Alıntı Ey Sivas'ın siyaset güreşçileri haydi Sivasspor'un aldığı haksız bu cezaları düzeltin bakalım. Komedi dünyasına yeni konular ekleyen federasyon aynı zamanda Türk futbolunun neden Edirne'den ileri gidemediğinin örneklerini Dünya ve Türk kamuoyuna sunmuş bulunuyor. Eeee nede olsa Trabzon başkanı AKP nin adamı, federasyon başkanıda hükümet beni yerimden oynatmasın diyor, demekki olur bunlar canım. Siz Sivas'ta Aptullatif Şener'i değilde daha çok Başbakan ve Apdullah Gül'ü alkışlarsanız Sivassporun başına gelenler az bile. Nasıl olsa Şener gitti SİVAS'da BİTTİİİİİİİİİiiiiiiii....[/b][/B][/COLOR] [COLOR="Green"][B]TEBRİKLER KARDEŞ YAZI İÇİN ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİN[/B][/COLOR] |
valla helal olsun trabzon yönetimine adamlar federasyonu korkuttu bu nasıl adalet be hem dayak ye hem ceza ye :( admlar bir hafta daha federasyona tam saha pres yapıp 3 puanıda alırlar ahanda görün :( ulusooooyyy uyumaaaa sivasspoa sahip çııık !!
|
Bu haksız durum karşısında gösterilecek en güzel tepki Fenerbahçe maçında Trabzonspor külübü başkanına ve ismi malum federasyon beyefendisine yaptıkları için teşekkür pankartı açmaktır.
|
ne de olsa federasyonun bir kısmı ts li olur o kadar 250 000 de razıyız allahtan bizim sahayı kapatmamışlar
|
-->: --->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!
[QUOTE=leblebi82;239090][B][COLOR="Indigo"]
Neyse biraz sakin olalım. Biz zamanında Diyarbakır'a bile rest yapmadık. Onun için burda ne olursa olsun onları iyi bir şekilde karşılayacağız. [/COLOR][/B][/QUOTE] o 3 puanı bize vermesinler vede para cezasını kaldırmasınlar yada en aza indirmesinler o trabzonlular gerçekten sivasa gelmesin yoksa burda kotu olaylar yaşanır |
tepkimizi koyalım bu site aracılıgıyla istanbuldaki yigidolara çok iş düşüyor birlik olup bir eylem yapmak lazım
|
istifaaaaaaaaaa istifaaaaaaa federasyon istifaaaaaaa aziz yılddırım boşuna uğraşmıyor bunlarla bırakın artık federasyon bırakında turkcell süper ligi nefes alsın :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:55. |