![]() |
--->: -->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;279405]hoş geldiniz demek hakkı sizdenm gitti oylemi[/QUOTE]
Evet kardeşim sezonun ilk maçında oynadı bizde hakkı sonra samsunspora transfer oldu. |
--->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
Tff 1.lig 15.hafta kapanış maçı
KOCAELİSPORUMUZ-Kartalspor Gün:pazartesi Saat:19.00 Stad:İzmit İsmetpaşa Yayın=D Smart (D Spor) yarın koşan bir takım olan kartalsporla oynuyoruz bu maçta tribünlerimizde çok güzel kareler olucak inş galip gelen taraf biz olucaz.adım adım süper lige... |
eski bir
KARTALLI olarak semtimizin takımına başarılar.. kocaelisporlu arkadaşlarada saygılar |
kocaelispora basarilar diliyorum
|
kocaelispora başarılar inş süperlige çıkarlar
|
KOCAELİSPOR 0-0 kartalspor
Dün güzel tribün şovları vardı taraftar olarak muhteşemdik bitirici vuruşları iyi yapamayınca sahadan 1 puanla ayrıldık... |
sağlık olsun önünüzdeki maçları alırsınız inş...
|
Giresunspor-KOCAELİSPOR
Gün:Cumartesi Saat:13.00 Stad:Giresun Yarın Giresunspor ile deplasmanda karşılaşıcaz inşallah güzel bir galibiyet ile bu karşılaşmayı atlatırız... |
Kardeş Takım KOcaelispora BAŞARİLAR DİLİYORUM SİZİ SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ
|
İzmitten Kocaeliden tüm Sivasspor taraftarına selamlar...
Kocaelisporumuz mazisi başarılarla dolu bir kulüp.Süper Ligde Anadoludan şampiyonluğa en çok yaklaşan takımdır.Bu potansiyele sahip bir iki takım daha var.Şuan bakıyoruzda Sivasspor Süper Ligde zirveyi zorlayan şampiyonluk yaşamak isteyen bir kulüp.İnşallah bu davanızda başarılı olursunuz ANADOLUNUN EN AZ İSTANBUL KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU İSPATLARSINIZ. Sivasspora şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.İnşallah bu sene çıkınca sizle karşilaşmak isteriz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23. |