![]() |
Cevap: Sözleşmemi Uzattım
elimizde patladı verıcektik galatasraya oynarsa küme düşeriz seneye
|
[QUOTE=KÖYLÜM_58;524684]kimse kusura kalmasın ama bu sitede ne çok futbolu bilen var ya düne kadar sivas lige çıkacak 2 yıl sonra ligde 2. olacak şapıyonlar ligine gidecek deseler herkes hadi ordan derdi şimdi kalkmış yok mehmedi begenmezler yok sivasın yerini siz veya biz ne yaptık sivasspor için ben ankarda maçlara gidiyorum siva s seyircisine yalvarmaktan bogazım kapanıyor adamların maç umrunda değil hay hay çekirdek çıtlatıyorlar belediyeye yenildiği maçtada sivastaydım birtek karşıda bir grup gençten başka sesi çıkan yok har neyse SİVASSPOR SİVASLILARIN GURUR DUYACAGI BİR TK ONUN İÇİN SİVAS BENİM GÖNLÜMDE ŞAPIYONDUR BUNA TÜRKİYE DEMEYİNDE ANADOLUNUN ŞAPIYONU DEYİN SİZDE........liğ tarihinde anadoludan şapıyonlar liğine katılmaya hak kazanan bir tk varmı??????????????[/QUOTE]
[B]size tamamen katılıyorum çok güzel tespitlerde bulnmuşsunuz bu takıma ronaldinho yuda getirsen bir sene sonra onuda beğendiremezsin kardeşim [/B] |
[QUOTE=sivas_çarşı;524820]elimizde patladı verıcektik galatasraya oynarsa küme düşeriz seneye[/QUOTE]
Sivas'ın küme düşmesini bir Mehmet Yıldız'ın sahaya çıkmasını bağlıyabiliyorsan söylenecek pek birşey yoktur... Bu takım 8 kişiylede sahaya çıksa "küme düşeriz" lafı taraftara yakışmaş. |
Su an Kanal türkde alt yazi geciyor Mehmet Yildiz Bir takimla anlasmis. izlemek isteyen seyredebilir
|
İlk kez bir sözleşme uzatma haberine üzülmüş bulunuyorum hayırlısı bakalım dönecek mi eski günlerine yok aynı kafada devam diyeceksen söyle de feshetsinler karşılıklı,sen de rahatla biz de rahatlayalım ...
|
musa ve mehmet yıldız çok yorulmuşlardı. takımın bütün yükü omuzlarındaydı ve ligin sonunu getirmeye performansları yetmedi. bülent hocamız kamanan'dan daha iyi yararlanabilirdi, birçok atağımız mehmet yıldızın top kayıpları ile bitti, kamanan tek forvet oynadığında çok daha fazla başarılı olabilirdi. kamanan azmi ile oynadığı bütün maçlarda mehmet yıldızdan daha etkiliydi. umarım kamanan performansını daha da arttırır. mehmet yıldızın yedeği kamanan değil, kamanan'ın yedeği mehmet yıldız olur, çünkü kamanan bunu hakediyor.
|
mehmet yılmaz bence direk gönderilip yerine forlan alınmalı
|
Tamam Mehmet Yildiz a elestirilerimiz vardi. Emeginide inkar etmiyoruz.Bu yil sampiyonluk yarisinda geride kalmamizda mehmet en önemli ikinci faktördür.
Cünki Ligin ikinci yarisinda Mehmet bizim bildigimiz mehmet degildi.haftalarca mehmet e bunu anlatmaya calistik sampiyon olmus takim in mehmet i hem kendi degerini ona katliyacakti hemde takimin degerini. Kendi agziyla bir kac ay önce mayisin 30 da serbestim o taihden sonra söz verdigim takimda olacagim diye basina demeclerde verdi. ve beni neden burada tutuyorsunuz der gibide futbol oynadi bu kimsenin gözünden kacmadi cikti gerginligi tirmandirmak sivas ve taraftari ile arasini acacak iperi koparacak aciklamar yaptiridi. Tüm bu olumsuzluklarina ragmen Kaptan kendine yakisani yapti Sözlesmesini sivas da bu sürec den karli ciksin diye uzattim dedi. biz de bizimle mutlu olmayani yüregigini bizimle paylasmayani biz yolun acik olsun deriz. tüm olusuzluklarina ragmen Allah yolunu acik etsin emeklerin icin tesekkürler.Kaptan |
Eğer ikinci yarıdaki gibi olacaksan aman Mehmedim biz seni tutmayalım. Ama yanlışını görüp bizim Deli Memmedimiz, pehlivanımız olacaksan yine bize "Yav sizin şu forvet var ya müthiş" dedittireceksen rakiplerimize başomızın üstünde yerin var. Ama hala aklında başka takım varsa da Allah yolunu açık etsin
|
Zararın neresinden dönersen kardır. Mehmet bizi bu sene şampiyonluktan etti.
Ona verilen toplar az buçuk becerikli bir futbolcuya verilseydi, kesin bu sene şampiyonduk. Bjk avucunu yalardı. Mehmet yalvarıyoruz git artık. Bu kulübün parasını boşuna yeme karşılığını vermiyorsun çünkü. Bu paralar bir gün boğazında kalır İNŞALLAH. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:11. |