SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Fenerbahçeden yigidolara selam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4443)

mami_LEE 09.01.2006 22:07

wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...

RaP_BoY 09.01.2006 22:59

[QUOTE=mami_LEE]wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...[/QUOTE]

KARDEŞ TEK TAKIM TUT O TAKIMDA FENERBAHCE OLMASIN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUT

-------------------------------------------------------------------------
KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM....SENİN Kİ BİRLİK DEGİL KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.....

dostol 10.01.2006 01:51

[QUOTE=RaP_BoY]KARDEŞ TEK TAKIM TUT O TAKIMDA FENERBAHCE OLMASIN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM....SENİN Kİ BİRLİK DEGİL KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.....[/QUOTE]
Bence benim gibi Hem Feneri hemde sivasi tut

RaP_BoY 10.01.2006 10:05

[QUOTE=dostol]Bence benim gibi Hem Feneri hemde sivasi tut[/QUOTE]

O DA AYRI Bİ OLAY AMA KARDEŞ SİVAS DURURKEN FENERİ TUTMANIN NE ANLAMI WAR ????

KRİZ YARATIR BU RAPBOY ZİNDE KAL EGLENCE HALT SAFADA AŞKIN RENGİ AL
KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

mami_LEE 10.01.2006 10:09

walla dostol haklı ben 8 senedir fb liyim son 3 yılda bizim memleket sivasspor un çıkışını gördüm ve ona da destek verdim ama şimdi ikisi de süper ligde ve rakipler ! yine ikisi beraber en iyisi !

MERİÇ 10.01.2006 10:15

Hoşgeldin Berk kardeş.........

MAVİ_BERE 11.01.2006 02:37

Tek güçççççç

mami_LEE 27.01.2006 09:11

fala ben yine bildiğim yoldan gitçem fb nin maçı olunca fbli sivas ın maçı olunca sivasspor lu fb - sivasspor maçı olunca ligin o anki pozisyonuna bağlı turkiye kupasında fb - sivasspor olursa da fb liyim malum 22 yıldır alamıyoz ...

sinan-58 27.01.2006 10:09

[QUOTE=mami_LEE]fala ben yine bildiğim yoldan gitçem fb nin maçı olunca fbli sivas ın maçı olunca sivasspor lu fb - sivasspor maçı olunca ligin o anki pozisyonuna bağlı turkiye kupasında fb - sivasspor olursa da fb liyim malum 22 yıldır alamıyoz ...[/QUOTE]
abi bende sivas 2. lig 3 lig de oynarken fenerliydim ve şu andada fenerliyım fenerbahçeyi bırakamadım ama sivas fener maçı ne zaman olursa olsun sivas destekliyeceğim once sivas sonra fener bu arada hoşgeldin gardaş yiğido dost kervanına

serhankaburcuk 27.01.2006 17:25

[QUOTE=mami_LEE]wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]BİR GÖNÜLDE İKİ SEVDA OLMAZ....İNSAN BİR KİŞİYE AŞIK OLUR VE BİR TAKIMI TUTAR....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:07.