|  | 
| 
 SLOGAN YARIŞMASI BİTTİ HERHALDE... | 
| 
 [b]İşte Şampiyon İşte [url]www.sivasspor.com[/url] ben bu sloganı beğendim...[/b] | 
| 
 BİTMEDİYSE BİTANE DAHA BENDE ONURLUYUZ GRURLUYUZ SİVASSPORLUYUZ.. | 
| 
 [B]haydi arkadaslar oylamaya katılın lütfen daha 156 oy kullanılmış [/B] | 
| 
 yığido ve turkiyenin sitesi [url]www.sivasspor.com[/url] | 
| 
 DÜŞÜNMENE GEREK YOK TIKLA>[url]www.sivasspor.com[/url] | 
| 
 [QUOTE=gakgo58][B]Arkadaslar..... Sitemizi daha geniş kitlelere duyurmak, Burada yaşanan aile ortamına yeni üyeler katmak amacı ile, çevremizde bulunan insanlara ve işyerlerine dağıtılmak üzere el ilanı, araç stikerı vb. döküman hazırlığı içersindeyiz... Bu dökümanlarda kullanılacak ''ETKİLİ BİR SLOGAN'' arıyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olacağınızdan eminiz... Herkes fikirlerini yazsın lütfen..En beğenilen 10 sloganı tekrar oylamaya sunarak bir anket yapabilir veya ayrı ayrıda kullanabiliriz...(site yönetimide onaylarda anasayfadada kullanılabilir ) İlk olarak ben fikrimi yazıyorum... [COLOR=Navy]''TÜM YİĞİDOLARIN NETTEKİ ADRESİ...WWW.SİVASSPOR.COM''[/COLOR][/B][/QUOTE] [b]ABİ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL AMA BENİM OYUM VE FİKRİM ORHAN_NİLAY ADLI ARKADAŞINKİ...ÇOK SEMPATİK GELDİ BANA UMARIM O SEÇİLİR..[/b] | 
| 
 bendende var bi slogan rustu abim ve diğer mod operator abimlerim bir sloganda ben yaptım ıstersenız koyun oylamaya Sivasın Ve anadolunun dunyaya acılan en guzel penceresi www.sivasspor.com' a hosgeldin Yiğİdom.. sende bir yiğidoysan sivaslı ol olma bu renkleri sevirsan helede www.sivasspor.com'a ugramadıysan daha cok sey kaybetmeden buyur Yiğidom.. Sivaslı olanın olmayanın dostluk ve sohbet içinde bir sitede ne arıyorsan onu buldun hoşgeldin... renlerine gonul vereceksen yerindesin sohbete gireceksen yerindesin Seveceksen deli gibi hemen geL Belki sivasa yakın belkıde sivas ellerindesin... Takımıyla gurur duyuyoruz dünya duyacak adımızı oynuyoruz yanlız kalamyacaksınız yemin ediyoruz sivasspor seni çok seviyoruz.... sivaslı kardeşlerime sevgiler dostlarımmm... | 
| 
 gardas biz burdayız ya sen? benim sloganım bu :D | 
| 
 SİVASSPORUMUZUN DUNYADAKI TEK SESI [url]www.sivasspor.com[/url] SİTESİ | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:14. |