SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO LİGE HAZIR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12137)

SivasSpor.Com 08.08.2007 20:21

YİĞİDO LİGE HAZIR

[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/content/078891745.jpg[/IMG]

Sivasspor, dün tesislerde Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Tesislerde düzenlenen poster çekimi sonrasında günün anısına Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Vali Veysel Dalmaz’a, Belediye Başkanı Sami Aydın’a ve İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut’a plaket verdi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Taraftarlarımızın özlemini duyduğu bir takım oluşturduk. Takımın başarılı olması için bizler elimizden gelen gayretleri göstereceğiz. Başarımız için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

[B]TESİSLERDE ÇEKİM[/B]
Süper Lig öncesinde Sivasspor basın huzuruna çıktı.
Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu poster çekimine rahatsızlığı bulunan Chetkov ve Sergio dışında tüm sporcular katıldı
Çekim sonrasında Başkan Mecnun Otyakmaz, ziyaret anısına Vali Veysel Dalmaz’a, Belediye Başkanı Sami Aydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut’a plaket verdi. Plaket töreninde görüşlerini dile getiren Vali Veysel Dalmaz “Sivasspor’a herkes destek olmalı” dedi.

[B]DESTEK BEKLİYORUZ[/B]
Poster çekiminin ardından görüşlerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarların özlemini duyduğu bir takım oluşturduklarını dile getirerek “Turkcell Süper Liginde 3. sezona merhaba diyeceğiz. Geçen yıllarda elde ettiğimiz başarıyı bu sezon perçinleştirmek ve zirve yarışındaki yerimizi almaktır. Başarı için sahadayız. Takımın başarılı olması ve özlenen hedefe ulaşması için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takıma yapılacak olan her destek başarıyı getirecektir” dedi.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise yaptığı açıklamasında, Sivasspor’un sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların malı olduğunu belirterek, Sivaslıyım diyen herkesin takıma destekçi olması gerektiğini söyledi.

ibrahimovic7 09.08.2007 07:53

--->: YİĞİDO LİGE HAZIR

Bu sene herşey güzel gider inşallah. UEFA ya inşallah gidecek bir takım var artık oda sivasspordur. Biz taraftar olarak desteğimizi vermeye hazırız bu sene gidebildiğimiz kadar maçına gideceğiz inşallah geçen sene her maçını takip ettik ama bu sene inş maçlara gidecaz

ceza_tolga_rep 09.08.2007 09:13

-->: YİĞİDO LİGE HAZIR

şimdi geçen sezonlarda attığımız golleri izledim ve bize uefa'nın yakıştığını anladım.

samet yıldız 09.08.2007 09:33

inş. bu sezon uefaya katılarak tüm gözleri bize çevireceğiz

eren747 09.08.2007 10:43

bizi ancak uefa keser katılacaggımıza da inaniyorum

boun_58 09.08.2007 11:49

SİVASSPORUMUZU DESTEK OLAMAZSAK MORALSİZ NE EUFA UEFAYI BIRAK BİDAHAKİ SENE LİGDEN DÜŞERSEK NE OLUR

SİVASA DESTEK İÇİN BÜTÜN YİGİDOLARI STADLARI DOLDURMAMIZ LAZIM

yigidomustafa58 09.08.2007 11:52

hazırsak devam o zaman yola hayırlısı olması dileğimle ilk maçımız...

asil58 09.08.2007 12:27

bundan önce bundan sonra ve her zaman HEP DESTEK TAM DESTEK

altuntas58 09.08.2007 16:34

BU sezon sivasspordan halkımızın beklentileri hat safhada
gectiğimiz iki sezonda bizleri fazlasıyla memnun ettiler
bu sezon oturmuş bir takım var karşımızda artık liğimizde
sivassporumuzun bir ağırlığı var gücünü kanıtladı bizler yiğidolar olarak desteklerimizi esirgemeyelim her şeyimiz
gururumuz SİVASSPORUMUZ asla yanlız bırakmayalım hep beraber
elele sivassporun geleceği için 4 eylül stadımızı dolduralım

yerliturkuaz 11.08.2007 12:05

BU SESZON İSTEDİĞİMİZ GİBİ LİGİ BİTİRİP HEDEFİMİZ OLANA UEFAYA KATILACAĞIZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:21.