![]() |
Son aday Kerkar
Omotoyossi transferinin çıkmaza girmesi Sivasspor´u yeni arayışlara itti. Bülent Uygun, Kerkar´ı kampa davet etti. Premier Lig´de de oynayan Cezayirli bu teklife, “Tamam” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, 28 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçı öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı. Mehmet Yıldız ve Sezer’in sakatlıklarının sürmesi, Musa Aydın ve Erman Kılıç gibi önemli isimlerin de takımla yeni yeni çalışmalara başlaması teknik heyeti transfer arayışına zorladı. Omotoyossi için kulübü Fransız Metz’in fazladan istediği 100 bin Euro’yu vermemesinden dolayı bu transferde somut bir adım atamayan Kırmızı-Beyazlılar’ın son gözdesi Karim Kerkar oldu. [B]Dubai’de oynuyor[/B] Teknik direktör Bülent Uygun, Cezayir Milli Takımı’nın da formasını giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusunu, Sivasspor’un Hollanda kampına davet etti. Teklife, “Tamam” yanıtını veren Kerkar’ın bugün akşam saatlerinde Kırmızı-Beyazlılar’ın kamp yaptığı otele gideceği belirtildi. Son olarak Duabi Club’ün formasını giyen Kerkar, 1998-2002 Fransız Le Havre, 2002’de Manchster City, 2004’te de Dundee United’da oynadı. Kaynak :Fanatik |
Cevap: Son aday Kerkar
Yine bos transfer yapmaya devam ediyoruz.
Beles oyuncu nerde varsa aliyoruz. Bu adam bizde basarili olmaz. Insallah bu transfer olmaz. Bize defans lazim DEFANS. Bu yönetim kasaya dokunmiyacak herhalde bu sene. Para vermessen kimse gelmez sivasa tabi. 3 "buyukler" nasil transfer ediyor : para vererek.Yoksa kimse gelmez turkiyeye. Bu takimdan ve bu yönetimden umudum yok bu sene,insallah yanilirim. Yinede EN BUYUK SIVAS. |
haberın yalnıs olmasını umuyorum.egerkı o kadar transfer becerıksızlıgınden sonra bu adam alınırsa yazıklar olsun bundan sorumlu olan herkese..
|
Bende yanlis haber olmasini isterim.
|
Hazırlık maçlarında takım tel tel dökülüyor. Kulüpte bize
transfer lazım diyen bir doğrucu davut yokmu yav. |
valla bu haber inşallah balondur fant balonu sever gerçi.
takım dökülüyorki ne dökülüyor sakatlar çoğaldı bülent hoca terim olmaya başladı transferlerimizin ikisi bence yerinde agbetu ve erman gerisi iyi olabilir ama bize elverişli olması önemli şampiyonlar ligi bu paf değil bu şekilde olursa 13. sırada yer buluruz ama inşallah hepimiz yanılıyorduruz.yönetim nerde bonservisi elinde oyuncu var onunla ilgileniyor tirilyonlar geldi geçen sezon yokmu parayı basabileceğimiz topçu anlamadım gitti. |
[QUOTE=sabanoh;536285]Yine bos transfer yapmaya devam ediyoruz.
Beles oyuncu nerde varsa aliyoruz. Bu adam bizde basarili olmaz. Insallah bu transfer olmaz. Bize defans lazim DEFANS. Bu yönetim kasaya dokunmiyacak herhalde bu sene. Para vermessen kimse gelmez sivasa tabi. 3 "buyukler" nasil transfer ediyor : para vererek.Yoksa kimse gelmez turkiyeye. Bu takimdan ve bu yönetimden umudum yok bu sene,insallah yanilirim. Yinede EN BUYUK SIVAS.[/QUOTE] kasada para olsa dokunur herhalde sivasin halini sizde biliyorsunuz bülent hoca bilir yaptii isii gecen sene de transferler geldinde herkes ayni seyi söylüyordu nolduu.? 2. olarak bitirdik Baskanimizla hocamiz bilir bu isi görceksiniz sivasspor gecen seneki kadar Basarili olcak bence tek hata tumu yollamak ama onda da bir bildi vardir |
yeter artık kardeşim...saçma sapan transferler istemiyoruz artık..adam gibi birini alacaksanız alın..100 uero vermek istemiyorsunuz iyi bir futbolcu için..bu kafayla şampiyonlukta avrupada bir tur atlamakta hayal...
32 yaşında dubai de oynayan futbolcu İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!! |
sivassporun çok mu parası var sizce? Takıma alacağınız pahalı bir futbolcu takımın dengesini öyle bir bozar ki neye uğradığımızı anlamayız.
|
geçen sene aldığımız hangi futbolcu iyiydi. Tum, bilika, ibrahim vs hepsi takımlarında yer bulamayanlar futbolculardı. Hatırlatılır.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:18. |