![]() |
ZE KALANGA GELİYOR.
Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen orta saha oyuncu Ze Kalanga ile prensipte anlaştıklarını ve bu oyuncunun yarın İstanbul'a geleceğini belirtti.
Ze Kalanga dışında Brezilya'nın Vasco De Gama takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper Fabio Braz'ı da kadrolarına katmak istediklerini ifade eden Uygun, Braz'ın yanı sıra bir yabancı oyuncuyu daha transfer etmeyi planladıklarını söyledi. Uygun, Braz ve ismini açıklamadığı bu oyuncunun transferinin, Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kontenjanını belirlemesine göre şekilleneceğini kaydetti. Uygun, Bolu'nun Gerede ilçesinde devam eden kampın iyi geçtiğini belirterek, fizik ve kondisyona yönelik günde 2 antrenman yaptıklarını söyledi. Yeni transferler Muhammed Ali Kurtuluş, Fatih Atik, Musa Aydın, Aytaç Ak, Burhan Akgün ve Ilgar Kurbanov ile burun ameliyatı geçiren Yasir, Mehmet Yıldız ve Hayrettin'in de kampa katıldığını ifade eden Uygun, Avustralya Milli Takımı kampında bulunan kaleci Michael Petkoviç'in ise 16 Temmuz'da başlayacak Hollanda kampında takıma dahil olacağını sözlerine ekledi. |
--->: ZE KALANGA GELİYOR.
gelsim iyi olur çok güzel haber
|
-->: ZE KALANGA GELİYOR.
bende baska yerde tam ayni anda actim bir sayfa ozur diliyorummm
|
GELSİN SÜPER YARARI ÇOK OLACAK
|
Arkadas hani Ahmet Kozlu diyordunuz, ve bu yeni Aytaç Ak'ta nerdençikti. Demekki Ilgar Gurbanovda geliyor, kesinmi acaba ?
Bu arada Pierre Boya, ne oldu arkadaslar, öldümü, yasiyormu, kaldimi, gittimi ??? Zaten yabanci olarak, Petkoviç, Fransergio, Ze Kalanga, Banz?, Balili (bildigim kadar Türk olmadi halen), Cvetkov 6 yabanci ediyor. Pierre Boya olmuyor bu saartlarda. Eger Balili Türk olursa (olmadiysa), bir yabanci sag back alabiliriz, veya Antalyaspordan Ugur Kavuk olabilir ?? |
walla ya bboya ne olduu halen imza ataakkk bunlar dogrudur boyada gelse cok iyi olurrr
|
[B]HERKERS CARLOSUNA LİNCOLÜNE KARŞILAMA YAPIYOR..BİZDE ZE KALANGAMIZA KARŞILAMA YAPSAK UFAK ÇAPLI 20-30 KİŞİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEY OLUR.HEM ANADOLU KLÜPLERİNDE BİR İLK GİBİ BİRŞEY OLUR....ASLINDA ORGANİZE OLUNSA YAPILIR.[/B]
|
hawlw ben 1 gunluk bı arastırma yaptım cok kalıtelı bı topcu.bu sezonu kotu gectı dıye kulubu bıraktı.yoksa hıc bırakılacak bı topcu deıl.cıdden bı karsılama yapalım ya.adam yarın aksam gelıyooo
|
Cok iyi bir trasnfer. Gecen sezon formsuz olması birseyi değiştirmez. Zaten Sivasspora gelenlerin yıldızı tekrardan parlıyor...
|
süper transfer.karşılamaya gidin ist. daki yiğidolar........
|
-->: --->: ZE KALANGA GELİYOR.
[QUOTE=Sivaslibey;227062]Arkadas hani Ahmet Kozlu diyordunuz, ve bu yeni Aytaç Ak'ta nerdençikti. Demekki Ilgar Gurbanovda geliyor, kesinmi acaba ?
Bu arada Pierre Boya, ne oldu arkadaslar, öldümü, yasiyormu, kaldimi, gittimi ??? Zaten yabanci olarak, Petkoviç, Fransergio, Ze Kalanga, Banz?, Balili (bildigim kadar Türk olmadi halen), Cvetkov 6 yabanci ediyor. Pierre Boya olmuyor bu saartlarda. Eger Balili Türk olursa (olmadiysa), bir yabanci sag back alabiliriz, veya Antalyaspordan Ugur Kavuk olabilir ??[/QUOTE] sivasli bey gardasim benim bildigime gore aytac ak ankaragucunde oyunuyor defans oyucusu pierre boya ne oldu bilmiyorum yonetim netlik kazandirmiyo ki:rolleyes: |
aytac defansda oynuyor uzun boylu genc samkaryada ve malatyada izledim
cok iyi bir topcu ama düşüş icinde toparlanırsa iş yapar yoksa iyi bir yedek olur sadece ılgar hakkında resmi sitede ve tff sitesinde birşey bulamadım nasıl br transfer anladım valla |
vallaha bende ertan..................
|
hic bir sey yazmiyor..............
|
maşalllah eyice yakışıklı delikanlı bi çoçuğa benziyo sivas a uyum sağlar bu yiğido hayırlı olsun zelanga gardaş
|
gelsin gelsin hayırlı ugrlu olsun
|
pirri boya bursaya imza attı geçen hafta haberlerde yeraldı...
balilinin türk statüsü için zaman olduğunu söylediler... bakalım hayırlısı olsun.. bu yıl çok zor geçecek ama iyi bir stoper alırsak bu yıl bizim yılımız olacak... mehmet yıldız gol kralı olur bence... |
hayir kakikli bursasporda vazgectii pierre den
|
ze kalanga bugun istanbula olur insallah
|
ii bakalım.bursada oynasa üzülürdüm zaten biz bulduk adamı.
ama bizde alamayız gündemden çıktı zaten... çok para istiyor. şu stoperi alırsak bizden iyisi yok... |
boyanın transferi olmuyacak zaten belli ama yönetim ve hoca garip bir tutum icindedelr bir kac gün önce ze kalanga ve braz kampa katılacak deniliyordu şimdi görüşülecek deniliyor takip ettiğim kadrıyla ligde en garip transfer politakısi bizimki umarım en zor gececek bu seneye iyi atlatırız
|
GÜZEL BİR TRANSFER İNŞ BİZE FAYDASI ÇOK OLACAK
|
ya imzayi atti mi_______________________________________________________________
|
süper transfer olmuş hayırlı olsun
|
adam bizimle maça çıkmadan pek inanasım gelmiyo walla.inşallah gelmiştir.
|
iyi bir transfer olur sivas spor a faydası dokunur inşallah
|
[QUOTE=cenk5821;227065]walla ya bboya ne olduu halen imza ataakkk bunlar dogrudur boyada gelse cok iyi olurrr[/QUOTE]
boyayı aldılar bursamı ne aldıya arkadaşım oldu biraz |
ZE KALANGA GELİYO DIYE KAC GUNDUR YAZIYOO NE YA BU ADAM YÜRÜYEREK Mİ GELİYOO ALLAH ALLAH
|
esprin güzel... otostop çekiyormuş romen gacıları gibi olmayınca yayan ve yürüyerek !!! geliyırmuş dedeiğin üzere divriği 58 ... :) Allah iyiliğini versin hairka bir espri..
|
[QUOTE=Divriği58-;227449]ZE KALANGA GELİYO DIYE KAC GUNDUR YAZIYOO NE YA BU ADAM YÜRÜYEREK Mİ GELİYOO ALLAH ALLAH[/QUOTE]
Ya hu hakkaten Ze Kalanga neredeyse on gündür geldi gelecek, bugün yarın derken henüz bir şey göremedik. Hala bekliyoruz. Gelecekse gelsin artık.... |
[QUOTE=Divriği58-;227449]ZE KALANGA GELİYO DIYE KAC GUNDUR YAZIYOO NE YA BU ADAM YÜRÜYEREK Mİ GELİYOO ALLAH ALLAH[/QUOTE]
gercekten güzel espiri kaç gündür haber sitede adam gelip bi imzayı atamadı hayırlısıyla gelip atsaydı imzayı |
evet beyler ze kalanga ve diallo ne oldu hala ortada resmi veya net bişey yok bu durum işimizi zorlaştıracak, yeni transferlerin gecikmesi buyuk dez avantaj olacak bize :S
|
transfermarkt.de sitesi ze kalangayı sivasspor kadrosunda gösteriyor ama inşallah doğrudur....
|
kesin yürüyordur saban ben topkapıda yorgon bir siyah adam gördüm ze kalanga yada çok benziyordu yorgun durumdaydı ve şaşkın şaşkın geziniyordu sivas diye birşeyler sordu ama anlayamadım yolunu kaybetmiş o bizim futbolcu olmasın:) |
Ze Kalanga ve Diallo pazartesi Gerede kampına katılıyorlar.. Diallo fax aracılığı ile imzayı atmış.. Ze Kalanga'da kampta atacakmış.. Son haberler bu yönde...
|
[QUOTE=muratto_kellechi32;227556]Ze Kalanga ve Diallo pazartesi Gerede kampına katılıyorlar.. Diallo fax aracılığı ile imzayı atmış.. Ze Kalanga'da kampta atacakmış.. Son haberler bu yönde...[/QUOTE]
gelsinler gardaş ya gözümüz yollarda kaldı. Ze Kalenga yı bizim türkeyi avrupa kupasi hazırlık maçında oynamıştı çok beğenmiştim kısmette sivasa gelmesi varmış |
ne yurumsi :D adam surunerek geliyor |
ya imza atacak mi neoldu adam oldu mu ya
|
[url]www.fcdinamo.ro[/url] ze kalanganin gelecegine yonelik hic bir haber yok bence yalan
|
ama bizim iyi bir oyun kurucusu muhamet ali yetersiz ve sol kanat oyuncusu lazim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |