![]() |
Maçın yıldızı
Maçın yıldızı
Sivasspor'un Gineli yıldızı Mamadou Diallo dün sahanın yıldız ismiydi. Yiğidoların Belçika'nın Lokoren takımından bu sezon aldıkları Diallo dün ikili mücadelelerdeki başarılı oyunu ve attığı olumlu paslarla takım arkadaşları arasında en faydalı isimdi. |
--->: Maçın yıldızı
Dunku macin yildizi Ilqar Qurbanov +1 ))
|
diallo iyi idi ama gol pozisyonunda ki hatası ve geç müdahalesi golü getirdi
orta alanda hiç pas yapamadık orta alana acil transfer gerekli |
bencede dialloydu... defanstan iyi toplar çıkardı bam güm oynamadı
|
bence maçın yıldızı musa aydın dı orta sahaya acil tarnsfer gerekiyor
|
-->: Maçın yıldızı
macın yıldızı bence hakemdi aymanı atmayarak olayları bu noktaya getirdiği için aymana sesleniyorum her mac aynı hareketleri yapan bi oyuncu oyuncuda değil kasap hakemler ayman ve bunun gibi oyunculara dikkat etmeli futbolcuların ekmeğiyle oynuyorlar alex ve lincon gibi oyunculara atmadıkları tekme kalıyor maclarda
|
BENCEDE ORTA SAHAYA IYI BI ADAM SART DIALLO COK IYIYDI
|
[B][COLOR="DarkRed"]MUSA AYDIN DIALO COK IYIYDI.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
PİNİ FELİX BALİLİ
..................... |
bence SİVASPOR'lu tüm oyuncular maçın yıldızıydı hepsi birbirinden güzel oynuyordu
|
DİALLO SAVUNMANIN GURBANOV ORTASAHA M.YILDIZ FORVETİN BAŞARILI İSİMLERİYDİ DAHA DOĞRUSU BANA GÖRE M.SÖZGELMEZ DIŞINDA HATALI OYNAYAN FUTBOLCU YOKTU
|
Bence dünkü macta takımın tamamı iyi oynadı hepsini kutlarım
gönül isterdiki mac böyle bitmesin ama yapacak bir şey yoktur |
DİALLO GOL DIŞINDA İYİYDİ
MUSA AYDIN İSE HIRÇIN OYNUYOR DİKKAT ETMELİ |
Balili geç girmesine rağmen baliliydi bence daha önce girseydi skor farklı bitebilirdi.
|
[B]maç sonunda bu kadar olay çıktıktan sonra maçın yıldızı Ahmet olmuş Mehmet olmuş ne fark ederki... Zaten insanlarımızı maçın yıldızıydı haftanın takımıydı gölüydü vs. o kadarda önemli olmayan konularla biri birine düşren zihniyet kartşında işte dün akşam gördük elimizde holigan tarftarlar alın size [COLOR="Red"]sezonun atom bombası [/COLOR]ne diyim.....[/B]
|
[QUOTE=BAYPİPO;235895][B]maç sonunda bu kadar olay çıktıktan sonra maçın yıldızı Ahmet olmuş Mehmet olmuş ne fark ederki... Zaten insanlarımızı maçın yıldızıydı haftanın takımıydı gölüydü vs. o kadarda önemli olmayan konularla biri birine düşren zihniyet kartşında işte dün akşam gördük elimizde holigan tarftarlar alın size [COLOR="Red"]sezonun atom bombası [/COLOR]ne diyim.....[/B][/QUOTE]
şimdi burda bunu demek mi lazımdı ! |
[B]Kardeş ben düşüncemi yazdım senin düşüncenede saygı duyarım diğerlerinede ama gerçek bu [/B]
|
defansımmız iyi iş yaptı trabzon maçında maçın adamı 1.diallo 2.sedat 3.hayrettin
|
BENDE YASİR, MOHAMMED, İLHAN VE MURAT'I VASAT BULDUM. DİĞERLERİ GERÇEKTEN ÇOK İYİYDİ. İÇLERİNDE SİVRİLEN İSE DİALLO'YDU. GEREÇEKTEN TAKIMA ÇOK FAYDASI OLACAK.
MUSA DA YERİNDE BİR TRANSFER. FAKAT ŞU YASİR VE İLHAN KENDİLERİNİ BİR GELİŞTİREMEDİLER GİTTİ. MOHAMMED, KENDİ GİBİ OYNARSA ADINDAN ÇOK BAHSETTİRİR. DÜN BİR KALE ÖNÜNDE FRİKİK OLMADI Kİ, HERKES BİR FRİKİK GOLÜ GÖRSÜN.. MAÇIN YILDIZI 1.DİALLO 2.MUSA 3.BALİLİ . |
[QUOTE=murat_ank20;235870]Balili geç girmesine rağmen baliliydi bence daha önce girseydi skor farklı bitebilirdi.[/QUOTE]
maçın skoru derken büyük bi ihtimal bu maç hükmen 3-0 bizim arkadaşlar |
yasiri sevdim ben...o trörist kılıklı taraftraı nasıl da önüne kattı kovaladı...
|
[url]http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=575767[/url]
arkadaşlar bu linke girin anket var dünkü olaylarla alakalı lütfen oyunuzu kullanın..son durum.. Trabzon'daki şiddet kimden kaynaklandı? Hakem Bülent Demirlek % 35.19 Sivassporlu oyuncular % 13.26 Trabzonsporlu oyuncular % 18.72 Trabzonlu Ayman % 32.82 Katılımcı Sayısı: 2617 |
diallo bencede oydu musa aydında güzel oynadı ama muhammedden bu kadar kötü oyun beklemezdim
orta sahaya transfer şart |
BENCE MUSA AYDINDI MÜTHİŞ OYNADIII
|
Her iki takim cok iyi mücadile etdi. Her iki takim 3 puani ala bilirdi. Sivasin en iyileri Mehmet,Gurbanov, idi.
|
bence maçın yıldızı mehmet yıldız dı topu iyi saklıyor hemde iyi paslar atıyor hele musa aydına verdi pas gol olsa birde direkten dönen topu gol olsa maçı hükmen değilde 2-1 kazanırdık maçın yıldızı mehmet yıldız diyorum
|
[B]ßence MehMet YılDızDı :) ...!....[/B]
|
[QUOTE=puar;235620]bencede dialloydu... defanstan iyi toplar çıkardı bam güm oynamadı[/QUOTE]
SANA TAM OLARAK KATILIYORUM HAKLISIN |
bence mehmet yildiz arkadasim da oyle dusunuyor ;)
|
macın yıldızı hepsiydi.ASLANLAR gibi savastilar
|
Sivassporlu bütün futbolcuları tebrik ediyorum iyi mücadele ediyorlar.Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun..
|
diallo tabiki ................................
|
macın yıldızı kurbanov benceee cok guzel bı oyuncu
|
dünkü maçta musa aydın ı çok beğendim
|
yasiri tek geçerim..sahaya inenleri nasıl kovalıyordu öyle....adamımsın yasir.. :D
|
Bana göre kesinlikle ...Diallo...
|
sahada verdiği mücadelesiyle hırsıyla bence sahanın yıldızı ILGAR GURBANOVDU bu ismi bu topikte sık sık duyacagız,süper bir futbolcu ılgar,allah sakatlık vermesin........
|
maçın yıdızı bencede dialo idi çok güzel toplar kesti ve geriden oyunu kurdu.tahmin ederim ilerde daha iyi olacak. zafer51
|
Kesinlikle .......DİALLO........
|
MACIN YILDIZI MUSA AYDIN DI. Mac sırasında ve mactan sonrakı olaylarda kırk yıllık sivaslı gibi hareket etti
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54. |