![]() |
ANKARAGÜÇLÜLER
S.A TUM SIVASSPORLULARA ONCELIKLE SITENIZDE BOYLE BIR BOLUM ACTIGINIZ ICIN TŞK BIR ANADOLU TAKIMI TARAFTARI OLARAK GURUR DUYUYORUM BU SENEKI BASARINIZLA BASARILARINIZ SIZINDE BIZIMDE DEVAM EDER UMARIM HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN
|
--->: ANKARAGÜÇLÜLER
A.SLM
HOŞGELDİNİZ ALLAH RAZI OLSUN |
aleyküm selam kardeş hoşgeldin aramıza ayrıca ankaragücünede başarılar
|
allah razı olsun sızede bu sezonda basarılar 2-2 bıten macınızı ızledım burada bızımle umarım bu sekılde devam edersınız
|
-->: ANKARAGÜÇLÜLER
[B]Sarıyla laciwert yan yana oldu.O qece ßaşkentte bir qüneş doğdu.ßu sewda uğruna ne kalpler durdu.ßu Sewda kalbimde bir qEcEKonDu..!!!
Hoş qEldiniz ;)[/B] |
E.W KARDEŞİM BASARILAR DILIYORUM ALLAH HEPIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
|
[B]aramıza hoşgeldin Ankaragüçlü taraftar yolunuz açık olsun...[/B]
|
ANKARAGÜÇLÜ TARAFTARLAR SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ.
|
hosgeldinn abi seref werdinn insallah ankaragucude sivasta ligi en iyi yerde bitirir
|
ankaragücüne başarılar........
|
-->: ANKARAGÜÇLÜLER
GURURLUYUM GÜÇLÜYÜM ANKARAGÜÇLÜYÜM. Diye çok destek oldum sivassporumuz yokken ginede başkent takımlarına başarılar diliyom
|
bir ankaragüclü olarak sivassporu ve sivası cok beğeniyorum süpersiniz hep böyle olmaya devam tribünlerde biraz daha coskuu biraz daha genclik sivasın tribün eksikliği var hadi gencler maclara 4 eylüle
|
[QUOTE=Bomradovi;273554]6 kez şampiyon olmuş ve dahada olması muhtemel tek anadolu takımı TRABZONSPOR'umuzdur[/QUOTE]
O eskidendi canım benim. Anadolu'da sadece Trabzon var diye diye bütün anadolu takımlarından puanları topladınız.Ama artık yemezler! Kayseri ve Sivas varken siz biraz bekleyin bakalım. |
[QUOTE=Bomradovi;273554]6 kez şampiyon olmuş ve dahada olması muhtemel tek anadolu takımı TRABZONSPOR'umuzdur[/QUOTE]
liğde artık size yatacak takım kalmayınca ne durumlara düştüğünüz ortada,eğer trabzon bir daha şampiyon olsun bundan sonra anla işte. |
GECEKONDULU KARDEŞLERİM HOŞ GELDİNİZ
|
[QUOTE=agulhan;276826]O eskidendi canım benim. Anadolu'da sadece Trabzon var diye diye bütün anadolu takımlarından puanları topladınız.Ama artık yemezler! Kayseri ve Sivas varken siz biraz bekleyin bakalım.[/QUOTE]
aynen katılıyorum...artı sen biraz bekleyin demişsin bence çok beklerler denizden tren gecene kadar :D |
-->: --->: ANKARAGÜÇLÜLER
[QUOTE=muhsin koçak;276848]liğde artık size yatacak takım kalmayınca...[/QUOTE]
katılıyorum sana yatmıştı (!) tüm anadolu takımları Trabzona.. hatta [B]aston villa[/B], [B]barcelona[/B], [B]liverpool[/B], [B]lyon[/B],[B]inter[/B] de avrupada yatan takımlardan bazıları idi ... |
--->: -->: --->: ANKARAGÜÇLÜLER
[QUOTE=jakobieen;276914]katılıyorum sana yatmıştı (!) tüm anadolu takımları Trabzona.. hatta [B]aston villa[/B], [B]barcelona[/B], [B]liverpool[/B], [B]lyon[/B],[B]inter[/B] de avrupada yatan takımlardan bazıları idi ...[/QUOTE]
Zaten o saydığın takımlarla maç yapması için yattılar Trabzon'a! |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=JABA99;273497]S.A TUM SIVASSPORLULARA ONCELIKLE SITENIZDE BOYLE BIR BOLUM ACTIGINIZ ICIN TŞK BIR ANADOLU TAKIMI TARAFTARI OLARAK GURUR DUYUYORUM BU SENEKI BASARINIZLA BASARILARINIZ SIZINDE BIZIMDE DEVAM EDER UMARIM HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN[/QUOTE]
[B]Saolasın Gardaş Hoş Geldin Sefa Getirdin Sitemize.[/B] |
anadolu kulüpleri el ele bu lige istanbula damgamızı varacaz...ankaagücüne başarılar
|
sivasspor'a başarılar diliyoruz...
PegASuS |
[QUOTE=pegasusgucluler;283357]sivasspor'a başarılar diliyoruz...
PegASuS[/QUOTE] eywallah gardaş ankaragücümüzede başarılar...... |
Hoş Geldiniz sİTEMİZE arkadaşlar......
|
Ne Kadar Bursasporluysak Bi O kadarda Ankaragüçlüyüz.
|
ANKARAGÜÇLÜ YİĞİDOLARDAN SELAMLAR.SİVAS ŞAMPİYON OLSUN ANKARAYI YIKMAYAN KOLPA OLSUN.SİVAS DEPLASMANINDA GORUSMEK ÜZERE
YALÇIN.. |
[B]Ben Güçlüyüm Ama Ankaralı Diyilim Ben Sivaslıyım___:)[/B]
|
Sitemize hoşgeldiniz Ankaragücüspor'A başarılar...
|
trabzonlu ark dusuncesını kendı bolumune yazsın lutfen yetkılı ark lar konuyla ılgılenırse sevınırız bvız dıger sayf msj atıyormuyuz
|
[B]ankaragücluler sıtemıze hoş geldınız [/B]
|
Trabzonlu kardeşim Sana sadece iki Kilime.. İyi oku.. [B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]efsaneler gelince, hikayeler biter... [/FONT][/COLOR][/B] |
Ankaragüçlüler olarak sizin arkanızdayız... İnşallah şampiyon olursunuz...
|
[B]sivas şampiyon olursa çok şey değişir..
bır sene sonra ankaragücü-bursa- rize- konya-kayseri vb bır çok takımın ve bır çok insanın gözu açılır sürü psıkolojısınden kurtulup herkes kendı şehrını takımının peşınden koşar.. başarılıya yalakalık yapmaktan vaz geçıp kendılerı başarılı olmayı hedefleyebılırler. dilerim sivas şampiyon olur..[/B] |
-->: --->: ANKARAGÜÇLÜLER
[QUOTE=bizankaragüçlüz;306310][B]sivas şampiyon olursa çok şey değişir..
bır sene sonra ankaragücü-bursa- rize- konya-kayseri vb bır çok takımın ve bır çok insanın gözu açılır sürü psıkolojısınden kurtulup herkes kendı şehrını takımının peşınden koşar.. başarılıya yalakalık yapmaktan vaz geçıp kendılerı başarılı olmayı hedefleyebılırler. dilerim sivas şampiyon olur..[/B][/QUOTE] [B]Iyi dileklerin icin tesekkurler angarali:)... Anadolu takimlarinin cikisini baslatan sene bu sene olur insallah.[/B] |
bir ankaragüçlü olarak sivasa basarılar
anadolu tek yürek inş. sivas şampiyon |
sivası kıskanmayın siz ersun hocanızla sürünmeye dewam edin 6 kez zamanında sampiyon olmussunuz ama bu saatten sonra sizden cacık olmaz ANKARAGÜÇLÜ GÖKHAN |
[B][COLOR="DarkRed"]A.SELAM KARDES SITEMIZE HOSGELDINIZ.TESEKKÜR EDERIZ BIZDE ANKARAGÜCÜNE BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=bizankaragüçlüz;306310][B]sivas şampiyon olursa çok şey değişir..
bır sene sonra ankaragücü-bursa- rize- konya-kayseri vb bır çok takımın ve bır çok insanın gözu açılır sürü psıkolojısınden kurtulup herkes kendı şehrını takımının peşınden koşar.. başarılıya yalakalık yapmaktan vaz geçıp kendılerı başarılı olmayı hedefleyebılırler. dilerim sivas şampiyon olur..[/B][/QUOTE] Her zaman dediğim şey ANADOLU ihitlali olacak eğer sivasım şampiyon olursa bu anadolunun ŞAMPİYONLUĞU olacak istanbul hegomonyası yıkılacak anadolu baştan başa kırmızı beyaz |
[B]Sitemize Kardeş Takım Taraftarları Işık Şaçıyor Sizinde Başarilarınızın Devamını Diliyorum.[/B]
|
ankaragücü taraftarının ankaranın yüzakı olduğunu düşünüyorum...yıllardan beri takımlarına sahip çıkıyorlar ve takımları başarısız olmasına rağmen giderek sayıları artıyor...inşallah bir gün ankaragücü de şampiyon olur ve biz de sivaslılar olarak bunu zevkle alkışlarız...ankaragücü taraftarına da şampiyonluk yakışır...
|
[QUOTE=TyToN;306812]sivası kıskanmayın
siz ersun hocanızla sürünmeye dewam edin 6 kez zamanında sampiyon olmussunuz ama bu saatten sonra sizden cacık olmaz ANKARAGÜÇLÜ GÖKHAN[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B]eywallah arkadaşım !...........[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |