![]() |
GB OFTAŞ Maçında Sivaslı Taraftar Stat Dışında Kal
GB.OFTAŞ maçında 19 Mayıs stadında Sivaslı taraftarlara tahsis edilen kapalı tribüne tek turnikeden giriş yaptırılınca ve özel tedbir alınmayınca Sivaslı taraftarlar maça zamanında giremedi. Kapı önünde oluşan uzun kuyrukta bekleyen vefakar taraftarların tamamı stada girene kadar neredeyse ilk yarı bitti. Öfkeli taraftarlar "REZALET", "TARAFTARIN DIŞARDA YÖNETİM TARAFTARA SAHİP ÇIK" diye bağırsa da sonuç değişmedi.
|
--->: GB OFTAŞ Maçında Sivaslı Taraftar Stat Dışın
HAyırlısı olsun artık, geçen geçti..
|
sivasspor başarılı sonuçlar almaya devam ettiği sürece bu tür olaylar artarak devam edebilir,bu nedenle sivasspor yönetimin gerekli önlemleri almasında fayda var...
|
ewet kardeş bende maçtaydım ben önceden girdim am ii önlemler alınmamış ve sivassporumuzu desteklemeye gelen birçok taraftar dışarıda kaldı.bu bir rezalettir.inşallah diğer maçlarda bunlar olmaz.taraftarların "YÖNETİM UYUMA TARAFTARIN DIŞADA" diye bağırması ise birşey değiştirmedi.
|
cavcav klasiği
G.Oftaş maçında stad kapılarını açtırmadı. Maça saat 14.00'de girebildik. Golü göremedik. Taraftar biraz kıpırdandı, tepkide bulundu ondan sonra girişler hızlandı. Bunlar maç bitince unutuluyor.Lütfen bu konuda ki tepkilerimizi centilmenlik sınırları içinde iletelim.
|
--->: cavcav klasiği
MACA GIRDIMIZDE 30.DAKIKA OYNANIYORDU.. REZALETİ BENDE YASADIM.. SADECE KAPALI TRUBUNUN TEK KAPISI KULLANIMA ACIKTI, ÖZEL GUVENLIK SIRKETININ ELEMANLARI YETERSIZ OLDUGU ICIN(KALE ARKASI TRUBUNLER KIRLENMESIN DIYE,BUGUN TRABZON ANKARAGUCU MACI OYNANACAK 19 MAYISTA) SANIRIM TEK KAPIDAN GIRIS YAPTILAR.. TABI KI BU GENCLERBIRLIGI OFTASIN AYIBIDIR..SONUCTA PARA KAZANIYOSAN BUTUN KAPILARI ACACAKSIN... OLAN GENE TARAFTARA OLDU.. SONRADA MACLARIMIZA TARAFTAR GELMIYO DIYOSUNUZ.. SİZ BOYLE YAPARSANIZ TARAFTAR NEDEN GELSIN SAYIN CAV CAV...
|
sivas maçında stad bukadar kalabalık gördü böle olacağını düşünemediler heralde burdaki fener maçındada aynı sorun yaşanmıştı bu konulara gerçekten çözüm bulunmalı..
|
birçok seyirci 40.dakika oynanırken halaa içeriye girmeye çalişıdu. tam bi rezillik bu 19 mayıs stadyumu başkente hiç yakışmıyo böle seyler.o kadar dil döktük pankartları bile astırmadılar s.ler.:
|
yiğidolar ankarada SİVASSPORUN yanında olmanız bile yeter....TEŞEKÜRLER.
SİVASSPOR hiç bir yerde yalnız değildir... 7.000.000 sivaslı hep yanında,ve bu hafta ç.rize maçında...HAYDİ YİĞİDOLAR 4 EYLÜLDE BOŞ YER BIRAKMAYALIM Kİ DIŞARDA SİVASSPORU YALNIZ BIRAKMAYAN YİĞİDOLARA KARŞI KENDİMİZİ SAVUNABİLELİM... Saygılar... |
-->: cavcav klasiği
bilet fiyatları ne adardı arkadaşlar?bilgisi olan var mı?
|
5.5 ytlydi
macın ılk 20 dk sında her gıren gelıp yonetıme bagırın dısarda adam cok diye bagırın dedıler bızde dıle getırdık ama kalan oldumu bılmıyorum |
-->: GB OFTAŞ Maçında Sivaslı Taraftar Stat Dışınd
bu olaylar büyük takimlarda olsa federasyon hemen görür, ama bizimkilerini görmüyorlar.
|
Ben girdiğimde 15. dk oynanıyordu. tam bi rezaletti. bizim yöneticilerden de gelip olaya el atan olmadı. yönetici taraftarına sahip çıkmalı özellikle deplasmanda...
|
NTVSPOR dan Ankara takımları yazarı Tolga Özek de başarımızı ve seyircinin girememesini vurgulamış..Lütfen okuyun, kendisine teşekkür etmeliyiz!
[url]http://www.ntvspor.net/Pages/20259.asp[/url] |
[B]Gerçekten Böyle Bir Olayın Olmasına Üzüldüm,İlk Ve Son Olay Olur.Böyle Konularla Spor Ön Plana Çıkmamalı Spor Güzelliğiyle Kardeşliğiyle Dostluğuyla Ön Plana Çıkmalı.[/B]
|
[QUOTE=sbuyruk;321395]GB.OFTAŞ maçında 19 Mayıs stadında Sivaslı taraftarlara tahsis edilen kapalı tribüne tek turnikeden giriş yaptırılınca ve özel tedbir alınmayınca Sivaslı taraftarlar maça zamanında giremedi. Kapı önünde oluşan uzun kuyrukta bekleyen vefakar taraftarların tamamı stada girene kadar neredeyse ilk yarı bitti. Öfkeli taraftarlar "REZALET", "TARAFTARIN DIŞARDA YÖNETİM TARAFTARA SAHİP ÇIK" diye bağırsa da sonuç değişmedi.[/QUOTE]
İsyan Etmeye ne gerek var.! O stat bizim stadımız degil ki bizim yönetim sorumlu olsun. Her sorunda yönetime yüklenirsen manisaspor gibi konyaspor gibi oluruz. Zaten sorun Yönetimden kaynaklanan bi sorun da değil. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:57. |