SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17848)

SivasSpor.Com 05.04.2008 21:23

HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/tolunayk.jpg[/IMG]

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Anadolu'dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim." dedi.

Kayserispor'da Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriservi'ye öfke büyük. Fenerbahçe'nin son saniye golüyle galip geldiği ve zirve yarışını sürdürdüğü karşılaşmanın bitimiyle birlikte Kayserisporlu futbolcular hakem üçlüsünün yanına koştu.

Kayserisporlu futbolcular maçla ilgili hakeme uzun süre itirazda bulunurken, aynı şekilde hakemlerin yanına gitmeye çalışan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ı, Fenerbahçeli futbolcular engelleyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına zehir zemberek açıklamalar yapan Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın yanısıra, Kayseripsor menajeri Süleyman Hurma da karşılaşmanın hakemi ve yönetimi ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

[B]Tolunay Kafkas: "Böyle aşağılık bir adam görmedim"[/B]

Tolunay Kafkas maç sonrasında esti gürledi. Lig TV mikrofonlarına konuşan genç teknik adam maçın hakemi için "20 yıldır futbolun içerisindeyim ama böyle aşağılık bir adam görmedim" dedi.

Kafkas'ın açıklamaları şöyle:

"Anadolu'dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim. Çıkıp burada mertçe maç yöneteceksin. Yapılan haksızlık. Hakem camiasının içinde çok düzgün insanlar var ama ben bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Utandım, yerin dibine girdim. Haksızlığı içime sindirmem mümkün değil"

"Hayatta iyi insanlar, iyi teknik adamlar var. Hakemler arasında da iyiler ve kötüler var. Anadolu'dan şampiyon çıksın gibi bu tatlı hayale kimseyi inandırmamak lazım. İçime sindiremiyorum. Haksızlığı oyunculuğumda da teknik adamlığımda da hiçbir zaman içime sindiremiyorum. Duygularımı düşüncelerimi net ifade eden bir insanım. Böyle zavallı bir adam görmedim."

[B]Süleyman Hurma: "MHK değişti, ezilenler değişmedi !.."[/B]

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçının ardından hakemlere tepki gösterdi.

Süleyman Hurma, bir 3. dünya ülkesi maçı oynadıklarını ifade ederek, "Hakemin maç içinde verdiği kararlara saygı göstermemiz mümkün değil. Penaltıya da ofsayta da bir şey söylemiyorum ama oyun oynatmamasını anlayamıyorum. Oyuncularımızın, bizim sinir sistemimizi bozdu. Türkiye'de Futbol Federasyonu değişti, hakem komitesi değişti ama ezilenler değişmedi" dedi.

"Oynuyoruz 'Teşvik mi aldınız?' diyorlar, geride kalıyoruz 'Maçı sattılar' diyorlar" diyen Hurma, "Yukarıda tribünden de Fenerbahçeli bir yönetici (Çok para almışlar) demiş. Biz, para alıp vermeyi bilmeyiz. Çok para alıp vermeyi kimin yaptığını herkes biliyor" şeklinde konuştu.

[B]Kayserispor Kulübü[/B]

Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriselvi, hakkındaki söylenti ve şaibeleri bu maç gecesi ispatlamıştır. Ben istediğimin emeğini hem de herkesin gözü önünde çalarım diyerek dürüst futbola meydan okumuştur. Bu maç futbol tarihine kara bir leke olarak gececektir. Çünkü hiçbir hakem ahlaksız da olsa maçın birinci dakikasından 90+5,12. dakikasına kadar bir takımı bu kadar ezemez. Kulübümüz federasyondan, MHK’den ve de diğer kurullardan dürüst futbola meydan okumanın hesabını sormasını, hem de hemen sormasını beklemektedir. Özellikle futbolun temizlenmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentiler vardır. Kendileri bu misyonla göreve gelmiştir. Bu görevin yerine getirilmesini bekliyoruz. Kamuoyunun bilgisine.

ertor58 05.04.2008 21:23

OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ

ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ EN İDDAALI RAKİPLERİMİZDEN LİDER FENERBAHÇE, KAYSERİSPORUN DEPLASMANDA 1-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE DEVAM EDEN MAÇI HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ SAYESİNDE KAYIPSIZ GEÇTİ. MAÇTA TAKDİR HAKLARINI FENERBAHÇEDEN YANA KULLANAN SİRVİSERVİ KAYSERİ SPOR ALEYHİNE TARTIŞMALI BİR PENALTI VERDİ UZATMALARI 5 DK GÖSTEREN HAKEM MAÇI ZAMANINDA BİTİRMEYEREK DAKİKALAR 95.12 Yİ GÖSTERİRKEN FENERİN 2.GOLÜNÜ ATAMASINI BEKLEDİ SANTRA VURUŞU YAPILIR YAPILMAZ MAÇI BİTİRDİ. 2.GOLDEN ÖNCE SAHADA İKİ TOP OLMASINA RAĞMEN POZİSYONU DEVAM ETTİREREK FENERBAHÇENİN TARTIŞMALI BİR GALİBİYET ALMASINA NEDEN OLDU.

yigido_sampiyon 05.04.2008 21:28

--->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ

ya adam utanmasa 3. yarıyı oynatacaktı pes doğrusu...:(:(

sivsivfatih58 05.04.2008 21:29

evet bende maçı bizzat izledimö ayıp bu devide yazıklar olsun yere attı kendini kınıyorum maç 5 dakka uzatıldı 5 dakka bitti semih 5 dakikanın bitiminin 15. saniyesinde gol attı olmaz be ayıp böyle şampiyon olcaklarsa olsunlar demekki gözleri başarıda deil parada bu adamların eyvallah

akifeker 05.04.2008 21:30

[QUOTE=yigido_sampiyon;344956]ya adam utanmasa 3. yarıyı oynatacaktı pes doğrusu...:(:([/QUOTE]

her şeye inat ölüne sivasspor:mad:

sivas_kangallı 05.04.2008 21:30

[COLOR="DarkRed"]abi sonuna kadar haklsıın
böle saçmalık yok ya penaltı olmayan şeye penaltı 90+5 uzatma dk gol 96 da oluyor bu kadar saçmalık olmaz[/COLOR]:mad::mad:

sivsivfatih58 05.04.2008 21:32

ama sivas var arada unutmasınlar yüzleri kara çıkacaklar bu sezon sivasım haklarından gelcek bir gerçeklik dersi vercek bu maddiyat budalası olmuş insanlara ayıp lan ayıp valla yuhhhhhhhh vicdansızlar bu dünyanın öbür tarafıda var ayrıca fenerin puanı silinrse şaşırmayın çünki federasyon bunu mutlaka değerlendirecektir

58gürünlü35 05.04.2008 21:33

Çok Doğru söylemişsin adam utanmasa 3. devreyi oynatacaktı bu mac kayserinin hakkıydı !!! TÜRKİYE ' de Doru Düzgün Bir hakem Cıkmadı :(

sivsivfatih58 05.04.2008 21:34

ya ağlayasım geldi sivasımın önünü kesmeye çalışan bu insanlara diyorum allah size gereken cezayı verecektir

ertor58 05.04.2008 21:35

LİGDE HER TÜRLÜ ŞİKE DÖNÜYOR FEDERASYONA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM SAYIN HEMŞEHRİMİZ HASAN DOĞAN FEDARASYON BAŞKANIMIZ BİZ HAKKIMIZLA OYNAYIP MAÇLARINI KAZANAN BİR TAKIMIZ SİZLERDEN YARDIM İSTEMİYORUZ SADECE MAÇLARI ADALETLE YÖNETECEK HAKEMLER İSTYORUZ GÖRÜYORUZKİ BİR TAKIM OYUNLAR ÇOKTAN BAŞLAMIŞ. BÜYÜK DENİLEN TAKIMLARA ANADOLU TAKIMLARI KARŞISINDA BÖYLE BEDAVADAN GALİBİYETLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDERSENİZ TÜRK FUTBOLU HİÇ BİR YERE GİTMEZ. LÜTFEN ARTIK İSTANBUL TAKIMLARINI KORUMAKTAN VAZGEÇİN. KORKUYORUMKİ YARINKİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ BİZE KARŞI BÖYLE BİR TUTUMDA BULUNACAK DİYE. İNŞALLAH KAZANIRIZ.

YETER ARTIK ŞİKEYE SON.

belalı_yiğido58 05.04.2008 21:36

[COLOR="DarkRed"][B]hakem fenerbahçeye çalışmış.......rüşvetini nerden aldı sanıyorsunuzzzzz......[/B][/COLOR]

ertor58 05.04.2008 21:40

"Böyle aşağılık bir adam görmedim"

Tolunay Kafkas maç sonrasında esti gürledi. Lig TV mikrofonlarına konuşan genç teknik adam maçın hakemi için "20 yıldır futbolun içerisindeyim ama böyle aşağılık bir adam görmedim" dedi.

Kafkas'ın açıklamaları şöyle:

"Benim söylemek istediğim tek şey şu; Anadolu'dan şampiyon çıksın yalanını artık bıraksınlar. Bugün sahada bir zavallı vardı. Biz bugün iyi niyetimizle mücadele etmek istedik ama buna izin verilmedi. 20 yıldır futbol oynuyorum böyle aşağılık adam görmedim. Ben üst düzey futbol oynadım kimin ne yapmak istediğini çok iyi bilirim. hakem camiasında çok iyi insanlar var ama bu hakem böyle biri değil"

(Ligtv.com.tr)

sivas_kangallı 05.04.2008 21:42

yazıklar olsun hakeme böyle sen böyle paramı kazanıcan bu işin öbür tarafıda var.

submarıneyıgıdo 05.04.2008 21:43

HELAL BE SANA FENERIN SAMPİYONLUGUNU SEN ILAN ETTIN BU SENE KAHRAMAN SENSİN ARTIK KİM TUTAR BE SENİ......

yigido_sampiyon 05.04.2008 21:44

şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan takım bu pis oyunlara girmesin...

böyle şampiyon olacağına...

sivsivfatih58 05.04.2008 21:52

chealsea eleme mücadelesi veren feneri bir sivaslı olarak içten destekliyodum inşallah mahrum kalırlar yenemezler çünki orda hakan sivriselvi olmucak bunu unutmasınlar ya ne bilim içim dolu dolu sölicek söz bulamıyom öfkemden terbiyeme yenik düşcem

Pinzi 05.04.2008 21:52

hep zaten hakkıyla, alnının akıyla dürüstçe birşey yapmaya çalışanlar kaybeder.. Kayseri'nin hakkının yendiğine ve aynı zamanda Sivasspor'un önünün kesilmeye çalışmasına yanıyorum.. Yazıklar olsun. İnşallah Allah her şeye rağmen onlara şampiyonluk yaşatmaz, hakedene, emeğiyle buralara gelen Sivasspor'a şampiyonluğu kısmet eder.

ertor58 05.04.2008 21:55

[QUOTE=sivsivfatih58;344989]chealsea eleme mücadelesi veren feneri bir sivaslı olarak içten destekliyodum inşallah mahrum kalırlar yenemezler çünki orda hakan sivriselvi olmucak bunu unutmasınlar ya ne bilim içim dolu dolu sölicek söz bulamıyom öfkemden terbiyeme yenik düşcem[/QUOTE]

inşallah chelseya elenirsiniz ki eleneceksiniz orda türkiyeden hakemler olmadığı için gerçek yüzünüzü herkes görecek.

böyle şike dolu bir ligde oynamaktansa ligden çekilsek daha iyi olur.

sivas_kangallı 05.04.2008 21:56

fenere başarı felan dilemiyom be inş chelsea turu atlar..

xremix 05.04.2008 21:58

ANADOLU DÜŞMANI HAKEM DEFOL GİT BU ÜLKEDEN YAZIK DEĞİLMİ BU TAKIMLARIN EMEKLERİNE,İSTANBUL GLADYOSU İŞBAŞINDA YİNE,,TOLUNAY HOCA AĞZINA SAĞLIKK YÜREĞİNE SAĞLIKK SÖYLEDİKLERİNİ AYKATA ALKIŞLADIMM

yigido_sampiyon 05.04.2008 21:59

[QUOTE=sivsivfatih58;344989]chealsea eleme mücadelesi veren feneri bir sivaslı olarak içten destekliyodum inşallah mahrum kalırlar yenemezler çünki orda hakan sivriselvi olmucak bunu unutmasınlar ya ne bilim içim dolu dolu sölicek söz bulamıyom öfkemden terbiyeme yenik düşcem[/QUOTE]

yok arkadaşlar genede elenmeyelim o iş başka bu iş başka...

salı günkü maç fenerin değil milli takımın maçı...

yigido_sampiyon 05.04.2008 22:00

[QUOTE=sivas_kangallı;344993]fenere başarı felan dilemiyom be inş chelsea turu atlar..[/QUOTE]

yok arkadaşlar genede elenmeyelim o iş başka bu iş başka...

salı günkü maç fenerin değil milli takımın maçı...

ertor58 05.04.2008 22:02

şike bahçe aleyhine 2 penaltı verilmemişti beşiktaş maçında . kayseri maçının hakemide ortada. son 2 maçı üst üste hakemlerle kazandı şikebahçe şampiyon belli artık arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. böyle bir ligde oynadığımızdan dolayı utanıyorum . biz 2.lik mücadelesi verelim.

çılgın-sedat 05.04.2008 22:04

-->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ

bu şekilde şampiyon olacaklarsa allah kahretsin boyle adaleti yaa

semihkilic_58 05.04.2008 22:07

bir maç ancak böyle katdedilir helal olsun adamlara fenerbahceye gol attırmak ıcın elınden gelenı yaptı duran topları ıyı kullanıyorlar dıye 3 -4 defa frıkık verdı basıt basıt pozısyonlarda kayserısporun ataklarını kestı ofsayt dıye hiç alakası bıle olmayan penaltı verdı . 2. gol ofsayt böyle hakemler oldukca ANADOLUDAN ŞAMPIYON FALAN CIKMAZ:S anadolu takımların ın onlerını kesıyorlar böyle yaparak

altuntas58 05.04.2008 22:14

[B]Böyle hakem düşman başına resmen fenerbahceli sadece forması değişik allah bizi yarın haksızlıktan korusun[/B]

tödürgeli58 05.04.2008 22:28

gerçekten maçtan sonraki açıklamarından dolayı kayserispor antrenörü tolunayı ve menejerleri hakemle ilgili açıklamaları açık sözlerinden dolayı kutluyorum.

okan58 05.04.2008 22:31

tamamen katılıyorum. ayrıca 2.golde ofsayt

PATRON 05.04.2008 22:32

[B]futbol tarihimizde yerini alacak olan, sozun bittigi maclardan biri daha[/B]

semihkilic_58 05.04.2008 22:32

Tolunay hocaya helal olsun yaa delıkanlı gibi agzına geleni söyledi boyler adamlar yuzunden Anadolu takımları sampıyon olamaz dedı

K4r_Tugrul 05.04.2008 22:37

[B]Yorumsuz..........................[/B]

şarkışlalı_yigi 05.04.2008 22:40

insanlıktan nasibini almamamış onur suz gurursuz ********ler yakcaklar bizi

şarkışlalı_yigi 05.04.2008 22:42

yav neler söylemek geliyor içimden ama hemşerilerime ayıp etmek istemiyorum bunlar küfürün alasını hakediyor

kaya0758 05.04.2008 22:42

ah devied ah.sen gel chelseaya 30 metreden süper gol at.sonrada gel kayseri maçında o aşağılık hareketi yap.hakemde zaten yemeye hazır bekliyodu.olacak iş değil.devied gözümden düştün.

ofgurleyuk78 05.04.2008 22:43

Biz işte bu adamlara rağmen şampiyon O L A C A Ğ I Z.....

sarı şeytan 38 05.04.2008 22:45

inanın bana beşiktaşı yenmenizi yürekten istiyorum ama içimden bir ses o maçı sivasa yar etmeyecekler diyor.

şarkışlalı_yigi 05.04.2008 22:48

çobansız köy buldular deyneksiz geziyorlar adiler

şarkışlalı_yigi 05.04.2008 22:50

sinirden atasözünü bile yanlış yazmışım düzeltiyim köpeksiz köyü buldular deyneksiz geziyor adi çakal sürüleri

mustang38 05.04.2008 22:51

Sivas yarin o maçı kazanmanız lazım eger siz şampiyon olursanız belki bu adi düzen degişir ....

ademgoze 05.04.2008 22:51

ya bu kadar olmaz hakem hata yaparda adam resmen kendini atmış birde pozisyona yakın hafif bir itme bile yok hakemde bir şeyler sorulmalı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40.