![]() |
Kıyamete Kadar Tek Grup
2008-09 sezonu ile tek gruplu ortama geçişe destek veren;
Merkez Tayfa, Çılgınlar 58 ve Yiğido Gençlik topluluklarına teşekkür ederiz. Tesislerdeki buluşmaya her grubumuzdan 2'şer kişi katılacak ve o gün büyük ölçüde belirtilen sezonun Sivas'taki ilk maçında tek gruplu düzen başlayacaktır.. Katılımcıların gruplar arasında lider sınıfında olmaları ezici bir üstünlükle tribünlerimizin beklenen tek gruplu ortama geçiş yapacağı anlamında düşünülebilir.Ancak bu çok büyük bir proje olduğu için eşitliğin sağlanması için her nerede olursa olsun Sivassporlu kardeşlerimizin destekleri bu düşüncelerin gerçekleşmesine ilaç olacaktır.Bunu hatırlatmak istedik.Bizlere tatlı yorumlarınızla lütfen güç verin.Bizde buralardan hazırız bu işe gardaş diye seslenin.Bu Sivas merkezdeki yiğidoların değil herkezin grubudur. [B]14.06.2008 TARİHİNDE TESİSLERDEYİZ. BU İŞİ BİTİRECEĞİZ.[/B] [U]Avrupa maçları nedeni ile sezona erken başlanılacaktır.Tarihte değişiklik olursa katılımcılara haber verilecektir.Oynarsa 1 gün fark oynar.Sivassporun çalışma proğramı netlik kazanacaktır kısa sürede.C.tesi tatil günü olmadığından bu tarih büyük ölçüde geçerlidir.[/U] [U]Günler çabuk geçer dedik.Bakın az kaldı..... Teşekkürler Emre, Fatih ve Mesut..... Herşey Sivasspor için.....[/U] [B]YİĞİDOLAR GRUBU[/B] |
-->: Kıyamete Kadar Tek Grup
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR OLARAK SİZLERLE HER ORTAMDA VARIZ
|
--->: Kıyamete Kadar Tek Grup
[B]Sizler birleşin herkes sizin arkanızda merak etmeyin.ama unutmayın stadta ayrı yerlerde değil hep birlikte olmalısınız inşallah bunu başarırsınız.başarılar şimdiden.[/B]
|
[B][/B]Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi Korkutmaz bizleri musalla taşı Ölümüne seviyoruz biz SİVAS'I... |
Birlikten Güc dogdugunu hepimiz biliyoruz.Tek cati altinda bir marka olmak isteniyorsa bu birlikten geciyor.. Her önüne gelen 20-50 kisilik gruplarin kimseye faydasi olmadigi gibi takimada faydasi olmaz hatta zarari olur, ve gelecekte kimseden destek görmeyince cözülmeye mahkum olurlar, Türkiyede ses getirecek isim Bulunmali !!!!! Her taraftar bu grubun catisi altinda toplanmali avartalarimiza sadece ve sadece bu isimler yazilmali, fanatik Sivassporlu olsun olmasin maclarda üzerimeze giyecegimiz formalarda sapkalarda sadece bu isim olmaliki her kes bizi tanisin, maclarda rakip takima öyle bir baski uygulayalimki 4.Eylül rakiplere cehennem olsun her geldiklerinde Sivassporun kolay lokma olmadigini anlasinlar,Bu grup Türkiye genelinde taninca katilimlar gün gectikce cig gibi artacak Gün gectikce taraftar sayimiz cogalacak bende bu gruptanim diye övünecek , Amacimiz Sivassporu tribünlerde aslanlar gibi desteklemek degilmi !!!!!Bundan sonra her kes sapkasini önüne alip sakince düsünmeli ya türkiyede Büyüyüp marka olacagiz yada kaybolup gidecegiz ve kimse bizim varligimizdan haberi olmayacak !!!!!!
|
ÖNCE GRUPLARI SONRA TARAFTARI EĞİTİN
şampiyonluğa oynayan bir takıma layık bir taraftar olamadık ve sezon sonuna kadarda bu takıma yakışan taraftar grubuda görmedik bu sezon taraftar ve taraftar grupları açısından kayıp bir sezondur ... taraftarın yaş ortalaması yüksek taraftar grupları tüm taraftarı takımı kucaklayacak sloganlar üretemedi... son birkaç hafta öğrenci korosu güzel bi çalışma yaptı oda yarım kaldı...
TARAFTARI KİMSE SUÇLAMASIN.. BİR SUÇLU VARSA ODA TARAFTAR GRUPLARIDIR.. TARAFTARI EĞİTEMEMELERİ BÜYÜK BİR AYIPTIR... GRUP YÖNETİCİLERİ.. YENİ SEZON İÇİN ÇALIŞMALRINIZ UMARIM BU EKSİK YÖNÜMÜZÜ KAPATIR... BAZI TARAFTAR GRUPLARI SEYİRCİYİ MAÇTAN SOĞUTUYOR... SEYİRCİ DİYORUM SEYİRCİ TARAFTAR OLMA YOLUNDA OLAN İNSANLARDIR.. BAZI GURUPLARIN MAÇIN BAŞINDA SAÇMA SAPAN TEZAHÜRETLARI ONLARI TARAFTARIN SOYUTLAMASINA SEBEB OLMUŞTUR... YAŞ ORTALAMASI 40 IN ÜZERİNDE OLAN TRİBÜNLERE ZIPLA ZIPLAMAYAN İBNE DERSEN ODA SANA ARKASINI DÖNER SANA SÖVER.... BUNU SEZON BOYU YAPTI BAZI GURUPLAR... GURUP YÖNETİCİLERİ FUTBOLU BİLEN BİRİLERİ OLSUN.... SİVASSPOR TİRÜBÜNLERİNİN BAĞIRMAMA KONUSUNDA BİR SUÇU YOKTUR ONLARI EĞİTEMEYEN VE KAZANAMAYAN TARAFTAR GURUPLARI VEDE ETKISIZ KALAN AMİĞODUR... EN BUYUK SORUNLARIMIZDAN BİRİ AMİĞONUN ETKISIZ OLMASI... TİRÜBÜNLER ÜZERİNDEHAKIMIYET KURAMAMASIDIR... YENİ SEZONDA DAHA GÜÇLÜ DAHA ETKİLİ BİR SİVASSPOR İÇİN ÇALIŞANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.... ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYAN TAKIMA YAKIŞAN TİRÜBÜNLER BEKLİYORUZ YENİ SEZONDA..... ÇALIŞMA YAPAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN... |
--->: ÖNCE GRUPLARI SONRA TARAFTARI EĞİTİN
[QUOTE=karacaorenli;370019]şampiyonluğa oynayan bir takıma layık bir taraftar olamadık ve sezon sonuna kadarda bu takıma yakışan taraftar grubuda görmedik bu sezon taraftar ve taraftar grupları açısından kayıp bir sezondur ... taraftarın yaş ortalaması yüksek taraftar grupları tüm taraftarı takımı kucaklayacak sloganlar üretemedi... son birkaç hafta öğrenci korosu güzel bi çalışma yaptı oda yarım kaldı...
TARAFTARI KİMSE SUÇLAMASIN.. BİR SUÇLU VARSA ODA TARAFTAR GRUPLARIDIR.. TARAFTARI EĞİTEMEMELERİ BÜYÜK BİR AYIPTIR... GRUP YÖNETİCİLERİ.. YENİ SEZON İÇİN ÇALIŞMALRINIZ UMARIM BU EKSİK YÖNÜMÜZÜ KAPATIR... BAZI TARAFTAR GRUPLARI SEYİRCİYİ MAÇTAN SOĞUTUYOR... SEYİRCİ DİYORUM SEYİRCİ TARAFTAR OLMA YOLUNDA OLAN İNSANLARDIR.. BAZI GURUPLARIN MAÇIN BAŞINDA SAÇMA SAPAN TEZAHÜRETLARI ONLARI TARAFTARIN SOYUTLAMASINA SEBEB OLMUŞTUR... YAŞ ORTALAMASI 40 IN ÜZERİNDE OLAN TRİBÜNLERE ZIPLA ZIPLAMAYAN İBNE DERSEN ODA SANA ARKASINI DÖNER SANA SÖVER.... BUNU SEZON BOYU YAPTI BAZI GURUPLAR... GURUP YÖNETİCİLERİ FUTBOLU BİLEN BİRİLERİ OLSUN.... SİVASSPOR TİRÜBÜNLERİNİN BAĞIRMAMA KONUSUNDA BİR SUÇU YOKTUR ONLARI EĞİTEMEYEN VE KAZANAMAYAN TARAFTAR GURUPLARI VEDE ETKISIZ KALAN AMİĞODUR... EN BUYUK SORUNLARIMIZDAN BİRİ AMİĞONUN ETKISIZ OLMASI... TİRÜBÜNLER ÜZERİNDEHAKIMIYET KURAMAMASIDIR... YENİ SEZONDA DAHA GÜÇLÜ DAHA ETKİLİ BİR SİVASSPOR İÇİN ÇALIŞANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.... ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYAN TAKIMA YAKIŞAN TİRÜBÜNLER BEKLİYORUZ YENİ SEZONDA..... ÇALIŞMA YAPAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN...[/QUOTE] Umarım bu yazdıklarını özümseyecek taraftar gurubu liderleri vardır.konuyu çok açık ve net özetlemişsin eline sağlık kardeş |
hep aynı laflar aynı sözler dunya kadar msj baslık acıldı ta 2 3 ay onceden su 14 ü hayırlısıyla bir gelseydi de gorseydik kım ne yapıyor yoksa boşa mı konuşuyor
|
HERKEZİN TELEFONU VAR.HABER VERİLDİ LİDER VE LİDER SINIFINA YAKIN KİŞİLERE.GRUPLARDA KENDİ ARALARINDA KONUYU DEĞERLENDİRİYORDUR.1 GÜN KALADA HABER VERİLECEK VE HATIRLATILACAK KENDİLERİNE TEKRARDAN.BİZ DİYORUZKİ BU SAATTEN SONRA KİMSE BİZE HAYIR DİYEMEZ(kulüpten).GRUPLARIMIZ SİLEREDE İHTİYACIMIZ VAR DİYORUZ.TEK İSİMLE AVRUPA VE TÜRKİYEDE DUYULALIM DİYORUZ.KOSKOCA BİR İSİM VAR ORTADA.YİĞİDOYUM DİYEN YİĞİDOLAR ADI ALTINDA TOPLANSIN ARTIK.
BU KONUDA İÇİNİ DÖKENLER OLACAKTIR.ONLARADA LÜTFEN SAYGI.KONUŞŞUN HERKEZ İÇİNİ DÖKSÜN.NE GÜZEL BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ. |
[QUOTE=merkez_emre;370030]hep aynı laflar aynı sözler dunya kadar msj baslık acıldı ta 2 3 ay onceden su 14 ü hayırlısıyla bir gelseydi de gorseydik kım ne yapıyor yoksa boşa mı konuşuyor[/QUOTE]
İMZAN ÇOK GÜZEL.EYVALLAH GARDAŞIM. |
-->: Kıyamete Kadar Tek Grup
[B]işallah birleşip görecekler nasıl taraftar olunur[/B]
|
[QUOTE=S.KUTLU;370032]HERKEZİN TELEFONU VAR.HABER VERİLDİ LİDER VE LİDER SINIFINA YAKIN KİŞİLERE.GRUPLARDA KENDİ ARALARINDA KONUYU DEĞERLENDİRİYORDUR.1 GÜN KALADA HABER VERİLECEK VE HATIRLATILACAK KENDİLERİNE TEKRARDAN.BİZ DİYORUZKİ BU SAATTEN SONRA KİMSE BİZE HAYIR DİYEMEZ(kulüpten).GRUPLARIMIZ SİLEREDE İHTİYACIMIZ VAR DİYORUZ.TEK İSİMLE AVRUPA VE TÜRKİYEDE DUYULALIM DİYORUZ.KOSKOCA BİR İSİM VAR ORTADA.YİĞİDOYUM DİYEN YİĞİDOLAR ADI ALTINDA TOPLANSIN ARTIK.
BU KONUDA İÇİNİ DÖKENLER OLACAKTIR.ONLARADA LÜTFEN SAYGI.KONUŞŞUN HERKEZ İÇİNİ DÖKSÜN.NE GÜZEL BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ.[/QUOTE] [B]Öyle bir konu açıyorsun ki Kim olduğun bile belLi değiL.. Şu anda resmi tribün temsilcisi Serhan Reis'tir (Serhan Kaburcuk) .. Amigo Sebo abidir.. Bunların adı bile geçmiyor.. Ve bunlara rağmen tanımadığın insanların adını kullanıyorsun.. Grupları bile bilmiyorsun.. Bu ortamda olmadığın açıkca beLLi.. Amacın ne önce bir onu açıkLa.. [/B] |
[B]Ayrıca Merkez Tayfa diye bir grup kalmadı.. Üyelerin bir bölümü Bizimle (1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) Bir bölümü ise Yiğido Gençlik Veya Münferit olarak Tribüne katılmaktadır .. Bilgin Olsun.. [/B]
|
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;370041][B]Öyle bir konu açıyorsun ki Kim olduğun bile belLi değiL.. Şu anda resmi tribün temsilcisi Serhan Reis'tir (Serhan Kaburcuk) .. Amigo Sebo abidir.. Bunların adı bile geçmiyor.. Ve bunlara rağmen tanımadığın insanların adını kullanıyorsun.. Grupları bile bilmiyorsun.. Bu ortamda olmadığın açıkca beLLi.. Amacın ne önce bir onu açıkLa.. [/B][/QUOTE]
öncelikle teşekkür ederim.bu dediklerinin çok doğru bir sözlerdir.Destek bekleniyor ve tel. ile bazı arkadaşlara haber verildi deniliyorsa yalan denilmiyor.serhan gardaş ve amigo sebo ile temas içinde olmak istemiyoruz.tanışmak ana karnından olmuyor.yaşadığımız bu dünyada heryerde sivassporlu vardır.sivas merkez daha çok olumlu gösteriliyorsa bir bildiğimizde vardır.çok güzel işler yaptıklarına inandığımız gruplara temas içinde olunmak isteniyorsa bu büyük bir adımdır.sivas merkez dışındada allaha şükür destek veren hemşerilerimiz vardır. Biz yönetim ile temas içindeyiz.Bunu 50 defa söylemek istemiyoruz tarkan.adım serkan kutlu.konuya istediğin gibi yorum yapabilirsin.güle güle. not:davet edilen ister gelir ister gelmez. taraftar+yönetim = kulübe kazanç bu düşünülmektedir ve sizde yanımızda olun diyoruz.ayrıca merkez tayfa diye birşey kalmadığını bizde biliyoruz. |
tarkan bu s.kutlu yu daha tanımadın mı bu adam boşa konuşuyor şizofren hastası geldiğinde son gelişi olacak.
|
[U]evrak no:[/U] 2008-G-83136
[U]başvuru no :[/U] 2008 / 22486 [U]evrak tarihi:[/U] 16.04.---- [U]başvuru tarihi ve saati :[/U] 16.04.---- / 13:50:12 [U]marka içeriği :[/U] kelime-şekil [U]marka örneği :[/U] [B]YİĞİDOLAR[/B] [U]marka sahibi bilgileri-no :[/U] [U]adres bilgileri :[/U] [U]TSE sınıfı : 41[/U] [U]mal ve hizmetler :[/U] eğitim ve öğretim hizmetleri,sempozyum,konferans,kongre ve seminer düzenleme,idare hizmetleri,[B]SPOR[/B],kültür ve eğlence hizmetleri..dergi,kitap,gazete v.b. yayımlama hizmetleri..fil,televizyon ve radyo proğramları yapım hizmetleri..haber muhabirliği hizmetleri,foto muhabirliği hizmetleri,fotoğrafçılık hizmetleri ve tercüme hizmetleri..[B]ÜRÜN(tekstil)[/B] satışı ve [B]yiğidolar mağazası[/B]. [B]BİZ BUNLARI YÖNETİMDEN GİZLEMEDİK Mİ SİZLERDEN GİZLEYELİM. HERKEZ İŞİNE BAKSIN.DESTEK ZORLA VERİLSİN DEMİYORUZ. KULÜBÜMÜZ BUNLARI YAPMAK İSTEMEKTEN MEMNUNDUR. ARADA TARAFTARI BİRLEŞTİRMEK İÇİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ. BİR DAVA BAŞLATIYORUZ.BU DAVADA OLMAYAN GİTSİN KENDİ DAVASINA BAKSIN.[/B][B]BELİRTİLEN TARİHTE BU SÖYLENENLERİN HEPSİ SİVASSPOR KULÜBÜNE BIRAKILACAKTIR.İSTİYORSAN TEK TRİBÜN GEL DERDİNİ İSTEĞİNİ ANLAT DİYORUZ.ŞUÇMU İŞLİYORUZ.BU DEDİKLERİME İNANMAYA BİLİRSİNİZ.O ZAMANDA SUS BEKLE.RESMİ BİR SİTEDE DEĞİLİZ.BUKADAR ANLATABİLİRİZ.EŞİTLİK İÇİNDE OLMAYA VARSANIZ DEDİKYA YİNE ULAŞTIĞIMIZ KİŞİLERE HABER VERİLECEKTİR BULUŞMADAN 1 GÜN ÖNCE.TEŞEKKÜRLER[/B] ben zaten sivasta olmayacam ki.ben sadece duyurdum genel olarak.zaten kendimi bu işlerde yetersiz buluyorum. [B]YİĞİDOLAR®[/B] YAZININ SONUNDAKİ İŞARETİ ARAŞTIR. VAY BE DEME.HİZMET SİVASSPORADIR. |
[QUOTE=S.KUTLU;370067][U]evrak no:[/U] 2008-G-83136
[U]başvuru no :[/U] 2008 / 22486 [U]evrak tarihi:[/U] 16.04.---- [U]başvuru tarihi ve saati :[/U] 16.04.---- / 13:50:12 [U]marka içeriği :[/U] kelime-şekil [U]marka örneği :[/U] [B]YİĞİDOLAR[/B] [U]marka sahibi bilgileri-no :[/U] [U]adres bilgileri :[/U] [U]TSE sınıfı : 41[/U] [U]mal ve hizmetler :[/U] eğitim ve öğretim hizmetleri,sempozyum,konferans,kongre ve seminer düzenleme,idare hizmetleri,[B]SPOR[/B],kültür ve eğlence hizmetleri..dergi,kitap,gazete v.b. yayımlama hizmetleri..fil,televizyon ve radyo proğramları yapım hizmetleri..haber muhabirliği hizmetleri,foto muhabirliği hizmetleri,fotoğrafçılık hizmetleri ve tercüme hizmetleri..[B]ÜRÜN(tekstil)[/B] satışı ve [B]yiğidolar mağazası[/B]. [B]BİZ BUNLARI YÖNETİMDEN [U]GİZLEDİK Mİ [/U]SİZLERDEN GİZLEYELİM. HERKEZ İŞİNE BAKSIN.DESTEK ZORLA VERİLSİN DEMİYORUZ. KULÜBÜMÜZ BUNLARI YAPMAK İSTEMEKTEN MEMNUNDUR. ARADA TARAFTARI BİRLEŞTİRMEK İÇİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ. BİR DAVA BAŞLATIYORUZ.BU DAVADA OLMAYAN GİTSİN KENDİ DAVASINA BAKSIN.[/B][B]BELİRTİLEN TARİHTE BU SÖYLENENLERİN HEPSİ SİVASSPOR KULÜBÜNE BIRAKILACAKTIR.İSTİYORSAN TEK TRİBÜN GEL DERDİNİ İSTEĞİNİ ANLAT DİYORUZ.ŞUÇMU İŞLİYORUZ.BU DEDİKLERİME İNANMAYA BİLİRSİNİZ.O ZAMANDA SUS BEKLE.RESMİ BİR SİTEDE DEĞİLİZ.BUKADAR ANLATABİLİRİZ.EŞİTLİK İÇİNDE OLMAYA VARSANIZ DEDİKYA YİNE ULAŞTIĞIMIZ KİŞİLERE HABER VERİLECEKTİR BULUŞMADAN 1 GÜN ÖNCE.TEŞEKKÜRLER[/B] ben zaten sivasta olmayacam ki.ben sadece duyurdum genel olarak.zaten kendimi bu işlerde yetersiz buluyorum. [B]YİĞİDOLAR®[/B] YAZININ SONUNDAKİ İŞARETİ ARAŞTIR. VAY BE DEME.HİZMET SİVASSPORADIR.[/QUOTE] [B]duyuru merkez tayfa eski taraftarları ile çılgınlar reisi fatih ile y.gençlik lideri mesut(fatih aracılığı ile haber) TEMASA GEÇİLMİŞ VE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. TESİSLERDEKİ DAVETE KATILMALARI İSTENMİŞTİR. HERKEZ KAFASINA GÖRE KONUŞMASIN. SİZE [COLOR="Red"]YİĞİDOLAR®[/COLOR] DİYORUZ. [COLOR="red"]TSE[/COLOR] NE DEMEKTİR ONU ÖĞRENİN ÖNCE.[/B] |
BİZ DE BUNU İSTİYOZ ZATEN TEK GRUP DAHA İYİ OLUR
***YİĞİDOLAR*** İZMİRLİYİĞİDOLAR |
Bu gurplar Sivasspordan cok kendi menfatlarini düsunuyor.Sivasida reklam olarak kulaniyorlar.
3 sezondur halimiz ortada.ortalama 6 bin kisi gelmis.onlarda bolca cekirdek yemisler. oyunucular bile menmun degil. birde burda ekran arkasinda yazmak vede cizmek kolay. gruplar sizlerin seslerinizi Maclarda duymak isteriz.Nette degil. |
oldu diye birşey denilmedi.bir davet söz konusudur bekleyip görmekte yarar vardır diye düşüne bilirsiniz.
hedefimiz tek grup oluşturmaktır. HERKEZE İYİ AKŞAMLAR. |
[B]Bu kişinin Ne 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ne De (aldığım bilgiye göre) Yiğido Gençlik ile bir ilgisi bulunmamaktadır.. Biz Sivasspor Taraftarı olarak zaten birlikteyiz.. Bu arkadaşın açtığı konular bizleri kapsamaz Hadi eyw ;)[/B]
|
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/3373/sivashaturas019ck4.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=134&i=sivashaturas019ck4.jpg][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/3373/sivashaturas019ck4.6ddfbae358.jpg[/IMG][/URL] [B]Gurupların arasında anlaşıp tek yumruk tek ses ve tek yürek olması biz yiğidoları çok sevindirmiştir [/B] |
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;370102][B]Bu kişinin Ne 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ne De (aldığım bilgiye göre) Yiğido Gençlik ile bir ilgisi bulunmamaktadır.. Biz Sivasspor Taraftarı olarak zaten birlikteyiz.. Bu arkadaşın açtığı konular bizleri kapsamaz Hadi eyw ;)[/B][/QUOTE]
senin ismini yazdığın şey ne 1967-genç yiğido falan yazmışsın kim olursunuz siz kimlerden oluşursunuz tevellütünüz nedir ve kaç kişilik bir kalabalıksınız dikkat et bak kalabalık diyorum gurup değil.Ne yaptınız mesela ve ne yapmaktasınız sivasspor için açıklada bilelim.Ben yıllardır Sivasspor Türübünlerindeyim(dikkat et bak Sivasspor diyorum 4Eylül demiyorum.) ama hep diğer takımların taraftarına özenmişimdir.Tabi bir yerde bu laflarımla hevesinizi de kırmak istemem sonuçta sende Sivasspor için uğraşıyorsun.Ama malesef düşüncem budur.Yetersizsiniz ve bu dağınık şekilde aşılacak bir durum değil ben her sivaslı gibi herkesin bir arada tek ses olması tarfındayım bunu sen yapabilirsen yap yapamazsan bu oluşum için destek olmuyorsan dahi engel de olma.Benim şahsım adına hiçbir desteğim yok ama engelde olmuyorum ayrıca Sivasspor için iyi olacağını düşünüyorum.Bu hususta destek bu şekilde veriyorum. |
çok şükür akLınız başınıza geLdi bu sevindirici bir haber...umarım yiğidolarımızı tek ses tek yürek oLarak Tr ve avrupa stadlarında destekLeriz...Çatlak sesLere Son...
|
MARKA TİTRETİYOR SANIRIM HERKEZİ.
HERKEZE BAŞARILAR ve MÜMKÜNSE HERKEZ KENDİ İŞİNE BAKSIN. KONULARI KİRLETENLER HEP AYNI KİŞİLER. KENDİ İŞİNE BAKAMAYAN BAŞKASININ İŞİNE BAKAR DEMİŞLER. BİR ALLAHIN KULU BENİM ve ARKADAŞLARIMIN KONU KİRLETTİĞİNİ GÖRDÜMÜ. HOŞUNA GİTMİYORSA SUSACAKSIN.SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM HERKEZİ. |
-->: --->: Kıyamete Kadar Tek Grup
[QUOTE=merkez_emre;370030]hep aynı laflar aynı sözler dunya kadar msj baslık acıldı ta 2 3 ay onceden su 14 ü hayırlısıyla bir gelseydi de gorseydik kım ne yapıyor yoksa boşa mı konuşuyor[/QUOTE]
haklisin kardes cok iyi bir yorum, dogru yorum |
O KONULARI PROVOKATÖR İNSANLAR BU VE BUNDAN ÖNCEKİ KONUYU GERÇEK İNSANLAR AÇMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.İYİ AKŞAMLAR. AÇIKLADIKYA ONLAR BİZDEN Dİ AMA ARTIK DEĞİLLER. GEÇMİŞLE İLGİLİ İNTİKAM ALMA DUYGUSUNDALAR. NE GÜZEL DEMİŞSİN BEKLE 14 DÜ. |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;370122]senin ismini yazdığın şey ne 1967-genç yiğido falan yazmışsın kim olursunuz siz kimlerden oluşursunuz tevellütünüz nedir ve kaç kişilik bir kalabalıksınız dikkat et bak kalabalık diyorum gurup değil.Ne yaptınız mesela ve ne yapmaktasınız sivasspor için açıklada bilelim.Ben yıllardır Sivasspor Türübünlerindeyim(dikkat et bak Sivasspor diyorum 4Eylül demiyorum.) ama hep diğer takımların taraftarına özenmişimdir.Tabi bir yerde bu laflarımla hevesinizi de kırmak istemem sonuçta sende Sivasspor için uğraşıyorsun.Ama malesef düşüncem budur.Yetersizsiniz ve bu dağınık şekilde aşılacak bir durum değil ben her sivaslı gibi herkesin bir arada tek ses olması tarfındayım bunu sen yapabilirsen yap yapamazsan bu oluşum için destek olmuyorsan dahi engel de olma.Benim şahsım adına hiçbir desteğim yok ama engelde olmuyorum ayrıca Sivasspor için iyi olacağını düşünüyorum.Bu hususta destek bu şekilde veriyorum.[/QUOTE]
[B]Sen kimsin tribündesin felan ama grupları bile bilmiyorsun.. Al takip et [url]http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82[/url] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8334[/url] Yeterli bilgiler var..[/B] |
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;370156][B]Sen kimsin tribündesin felan ama grupları bile bilmiyorsun.. Al takip et
[url]http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82[/url] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8334[/url] Yeterli bilgiler var..[/B][/QUOTE] isim varda sizde cisim yok onu dedim .bir de açıklama mı yapayım sen anla diye.Tanımıyorum sizi işte demek istediğim bu sadece pankartlar açıyorsunuz ama bir yolunuzu göremiyorum statda anladın mı şimdi koçum boş kalabalıksınız |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;370158]isim varda sizde cisim yok onu dedim .bir de açıklama mı yapayım sen anla diye.Tanımıyorum sizi işte demek istediğim bu sadece pankartlar açıyorsunuz ama bir yolunuzu göremiyorum statda anladın mı şimdi koçum boş kalabalıksınız[/QUOTE]
[B]Koçunun... Gel yeterli bilgi İstasyon Cad. Elit kuruyemi$.. [/B] |
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;370159][B]Koçunun... Gel yeterli bilgi İstasyon Cad. Elit kuruyemi$.. [/B][/QUOTE]
bana burdan artislik yapma başlarım şimdi istasyon caddenden de elitinden de.Akıllı ol kafamı bozma benim.bilmiyon kimle konuştuğunu çetecilik oynama bana daha çocuksun adam ol da yapılanlara destek ol |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;370161]bana burdan artislik yapma başlarım şimdi istasyon caddenden de elitinden de.Akıllı ol kafamı bozma benim.bilmiyon kimle konuştuğunu çetecilik oynama bana daha çocuksun adam ol da yapılanlara destek ol[/QUOTE]
[B]Tamam garda$ burdan yapmıyorum hadi geL bekliyorum.. Veya nerdesin söyle ben geliyim Çetecilikte oynamıyorum.. Grubun anlatcam bizim grubu..[/B] |
TARKAN GARDAŞ 1967 YE BİR LAFIMIZ OLDUMU KONUMUZU TARTIŞMA ORTAMINA ÇEVİRİYORSUN.
BİZ 1967 YE BAŞARILAR DİLER VE İŞİMİZ OLMAZ DİYE KAÇ DEFA DİYECEĞİZ.SENDE BAŞARI DİLEMEDİN AMA İŞİMİZ OLMAZ DEDİN.TAMAM EYVALLAH. SENİNLE [B]FENERBAHÇE[/B] STADINDA TANIŞTIM.BENDE SENİN GİBİ TRİBÜNCÜYÜM.BANA SİVASSPORDAN BAHSEDİNCE BENDE SANA SİVASLIYIM DEMİŞTİM.AMA BENİM ÜZERİMDE O FORMADAN YOKTU.SADECE O GÜN KURU KALABALIKTIM.ZEVKİNE ORDAYDIM.SONRA GELİM RAJON KESİYON BURDA.İNSANLARINDA BİR YERE KADAR GURURU VARDIR.BİRAZ YAVAŞ OL.O DEDİĞİN KİŞİ EVLİ VE ÇOCUĞU VAR.BİRŞEY DİYORSAN BANA DE.KONUYU BEN AÇTIRTDIM. LÜTFEN AMA |
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;370162][B]Tamam garda$ burdan yapmıyorum hadi geL bekliyorum.. Veya nerdesin söyle ben geliyim Çetecilikte oynamıyorum.. Grubun anlatcam bizim grubu..[/B][/QUOTE]
gel hadi bekliyom çok kabadayısın sen senin gibi görmedim bu yaşıma kadar gel Organize sanayi bölgesi AKTES ısı sanyi.Kangallılar de gösterirler sanayide gel bekliyom sabırsızlıkla |
[QUOTE=Akıncılar Haber;370163]TARKAN GARDAŞ 1967 YE BİR LAFIMIZ OLDUMU KONUMUZU TARTIŞMA ORTAMINA ÇEVİRİYORSUN.
BİZ 1967 YE BAŞARILAR DİLER VE İŞİMİZ OLMAZ DİYE KAÇ DEFA DİYECEĞİZ.SENDE BAŞARI DİLEMEDİN AMA İŞİMİZ OLMAZ DEDİN.TAMAM EYVALLAH. SENİNLE [B]FENERBAHÇE[/B] STADINDA TANIŞTIM.BENDE SENİN GİBİ TRİBÜNCÜYÜM.BANA SİVASSPORDAN BAHSEDİNCE BENDE SANA SİVASLIYIM DEMİŞTİM.AMA BENİM ÜZERİMDE O FORMADAN YOKTU.SADECE O GÜN KURU KALABALIKTIM.ZEVKİNE ORDAYDIM.SONRA GELİM RAJON KESİYON BURDA.İNSANLARINDA BİR YERE KADAR GURURU VARDIR.BİRAZ YAVAŞ OL.O DEDİĞİN KİŞİ EVLİ VE ÇOCUĞU VAR.BİRŞEY DİYORSAN BANA DE.KONUYU BEN AÇTIRTDIM. LÜTFEN AMA[/QUOTE] LÜTFEN DEDİK. LÜTFEN DEDİK. LÜTFEN DEDİK. |
[QUOTE=Akıncılar Haber;370165]LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK. LÜTFEN DEDİK.[/QUOTE] canım sen kimi koruyon söylede karışıklık düzelsin benden bahsetmiyon heralde demi.Bu konuyu açanı diyon sanırım şu tarkanı da merak ettim bi gidim bakım şuna akşam tanışalım şu arkadaşla oda bana soruyor merak etmiş sen kimsin diyor |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;370166]canım sen kimi koruyon söylede karışıklık düzelsin benden bahsetmiyon heralde demi.Bu konuyu açanı diyon sanırım şu tarkanı da merak ettim bi gidim bakım şuna akşam tanışalım şu arkadaşla oda bana soruyor merak etmiş sen kimsin diyor[/QUOTE]
SİZ ANLAYIŞLI BİR İNSANSINIZ. BEN KONUYU KİRLETMEK İSTEYENLERE SÖYLEDİM. SİZLER GİBİ BİZLERDE BU TÜR ŞEYLERE KIZIYORUZ.KONUMUZDA 1967 İSMİ GEÇMEZKEN BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADIK BU SİTEDE.ALLAH BÜYÜKTÜR O GÜN GELİR HERŞEY İSPATLANIR. ---------------- BENİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA İSTANBUL SİVASLILAR VAKFINDA ŞU GÜN BU GÜN OLACAĞIM DESİN.DEDİĞİ SAATTE VE GÜNDE OLURUM ORDA AYRICA.ROJON KESMENİN KURALLARIDA VARDIR.AYRICA HERGÜN VAKIF BİNASINDAYIM.BURDAN MESAJ ATIN YETER.SORUN ÇÜNKÜ BURDA VARMIŞ.YOK AMA VAR OLUYOR İŞTE. AYRICA SİTE ÖZEL MESAJLAŞMA KULLANIMI SAĞLAMIŞTIR BURADA.KONUYU TAKİP EDENLER OLDUĞU İÇİN TEKRAR LÜTFEN DİYORUM... |
Kardeşim hoopp ne oluyor ya ne konuşuyorsunuz bu adam harbi Şizofren hastası bu olanlardan Mesut Reis in kesinlikle haberi yok ve böyle ortada olmayan bir şey içinde ömrünü stadda geçirmiş insanlar bu oluşumu kale almaz herşeyin bir adabı var olacaksa yine olsun ama adam gibi olsun biz sonuna kadar varız.Ben Yiğido gençlik sözcüsü olarak konuşuyorum ve böyle bir oluşumda yokuz eğer olacaksa bir şeyler göstersinler ondan sonra, öyle hop diye olmuyor bu işler....
|
[QUOTE=Akıncılar Haber;370167]SİZ ANLAYIŞLI BİR İNSANSINIZ.
BEN KONUYU KİRLETMEK İSTEYENLERE SÖYLEDİM. SİZLER GİBİ BİZLERDE BU TÜR ŞEYLERE KIZIYORUZ.KONUMUZDA 1967 İSMİ GEÇMEZKEN BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADIK BU SİTEDE.ALLAH BÜYÜKTÜR O GÜN GELİR HERŞEY İSPATLANIR. ---------------- BENİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA İSTANBUL SİVASLILAR VAKFINDA ŞU GÜN BU GÜN OLACAĞIM DESİN.DEDİĞİ SAATTE VE GÜNDE OLURUM ORDA AYRICA.ROJON KESMENİN KURALLARIDA VARDIR.AYRICA HERGÜN VAKIF BİNASINDAYIM.BURDAN MESAJ ATIN YETER.SORUN ÇÜNKÜ BURDA VARMIŞ.YOK AMA VAR OLUYOR İŞTE.[/QUOTE] canım benim ben 30 yaşıma geldim bazı şeyleri anlıayack yaştayım çok şükür. Sana bir sözüm yok .Ama bu Tarkan deden genç burda milleti aklı sıra tehtit edince kızdım.Sonuçta herkes sivasspor için bir uğraş içinde konuda benim uzun zamandır düşündüklerimle örtüşünce detek olsun diye yazılar yazdım baktım birileri ahkam kesiyor bende ses kesecem bakalım kim ne kadar lafının arkasında.sana bir lafım yok yapatığınız oluşum süper inşallah başarılı olursunuz çoluk çocuğa bakmayın siz. |
[QUOTE=YiğidoGençlik;370169]Kardeşim hoopp ne oluyor ya ne konuşuyorsunuz bu adam harbi Şizofren hastası bu olanlardan Mesut Reis in kesinlikle haberi yok ve böyle ortada olmayan bir şey içinde ömrünü stadda geçirmiş insanlar bu oluşumu kale almaz herşeyin bir adabı var olacaksa yine olsun ama adam gibi olsun biz sonuna kadar varız.Ben Yiğido gençlik sözcüsü olarak konuşuyorum ve böyle bir oluşumda yokuz eğer olacaksa bir şeyler göstersinler ondan sonra, öyle hop diye olmuyor bu işler....[/QUOTE]
[B]MESUT REİSİN TEL. NUMARASINI BURAYA YAZARIM HABERİ VARMI YOKMU ANLASIN İNSANLAR.YADA BU SÜS VERİLİYORSA AYIP OLUR.MESUT GARDAŞA DAVETİMİZ ULAŞMIŞTIR.TEKRAR DİYORUM.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09. |