![]() |
SİVASSPOR'A TOGOLU FORVET
SİVASSPOR'A TOGOLU FORVET!..
Fransız basını, Sivasspor'un Togolu forvet Thoma Dossevi için kulübü Nantes'a teklif yaptığını iddia etti. Football365.fr adlı sitenin haberine göre; Sivasspor, Dossevi'yi almak için kulübüne bir teklif yaptı. Ancak Dossevi ise Fransız kulübünde kalmak istediğini söyleyerek bu teklifi kabul etmedi. |
--->: SİVASSPOR'A TOGOLU FORVET
Hmm Bulent Uygun Transferi Tum La Kapattik Dediydi..Zaten Mantiksiz Haber..Okadar Forvetimiz Var..
|
gerek yok zaten tum alındı kalsın oda orda:D
|
iyi kaliteli bir transfer yararlı olur takıma hiç degilse balili ve tumu yan yana oynanıtır mehmeh yıldızı da kanat a çeker o zaman daha etkili olur umarım takıma katkısı olur şimdilik iyi fena degil ama bilika için aynı şeyleri söyleyemem tam bir kapalı kutu
|
-->: SİVASSPOR'A TOGOLU FORVET
[B]Tum geldi artık içim rahat...başkasına gerek yok...:)[/B]
|
gelmesse gelmesin canım bizim mehmet yıldız balili tumm şeytan üçgenimiz var :)
|
İlginç.Demekki gizli bir süpriz var.
|
Yalan haber bunlar inanmıyorum arkadaşlar sivasspor.com site habercisinin yapmadığı transfer haberlerinin dışındaki haberlere inanmıyorum bu sitede maalesef bir alışkanlık olmuş diğer sitelerin boş yerlerini doldurmak için yazdığı uydurma haberleri kopyala yapıştır ile burada yayınlamak. böyle şeyler istemiyoruz arkadaşlar lütfen o haberleri sitemize eklemeyin kimseninde kafasını karıştırmayın hele hele transfer haberleri hiç yapmayın
|
[B]doğru olduğuna inanmıyorum , sadece söylenti .....[/B]
|
[QUOTE=bayram;385870]Yalan haber bunlar inanmıyorum arkadaşlar sivasspor.com site habercisinin yapmadığı transfer haberlerinin dışındaki haberlere inanmıyorum bu sitede maalesef bir alışkanlık olmuş diğer sitelerin boş yerlerini doldurmak için yazdığı uydurma haberleri kopyala yapıştır ile burada yayınlamak. böyle şeyler istemiyoruz arkadaşlar lütfen o haberleri sitemize eklemeyin kimseninde kafasını karıştırmayın hele hele transfer haberleri hiç yapmayın[/QUOTE]
Katılıyorum.Haklısın.Çok haklısın.Doğrusun. |
[B]Asılsız haberlere itibar etmeyelim bence yalan bir haber[/B]
|
[B]ADAMIN MAÇINI İZLEDİNİZMİ HİÇ...?
TUMDAN BİN KAT DAHA İYİ AMA OLSUN HAYIRLISI BUYMUŞ NU OLDU...![/B] |
bu arada cvetkov kesin gittimi
|
abiler siz her denilene inanırsanız yakında medyada sivasspor ronaldinho yu alıyor dediğinde de inanırsınız
|
togo da ben bir tane adam biliyorum oda adebayor dur
|
buna inanacak olursak biz 3 forvetle mi oyanayacağız.geçen sene ikinci yarının tamamını nerdeyse tek forvet oynadık.bu kadar büyük bir değişim olamaz.bize 3 santrafor yeter 4.ye gerek yok bence. doğruysada bu konuda en iyisini bülent hoca bilir.bir bildiği vardır elbet.
|
gerek kalmadı ki zaten tum gibi bir forvet varken
|
BÜLENT HOCA TRASFERİ KAPATTIK DEMİŞTİ, ELİMİZDE FORVET VAR, NE YAPACAĞIZ ARTIK BU KADARINI??? !!!
|
[B]Su an icin bizim orta sahaya ve sol kanta ihtiyacimiz var forvete gerek yok asparagas bir haber bence...[/B]
|
Bence forvete gerek yok. Forvetlerimiz emin ellerde. Ama yinede bizlen paylastigin icin sagol.
|
forvet ihtiyacımız var mı ki???????????????
|
COK FORVET VAR AMA BAKALIMM HAYIRLISI
|
AMA TAKIMDAKİ HIRSI ARTIRIR..... BELKİ İYİ OLUR.......
|
bence forvete gerek yokalınırsa gereksiz bi transfer olur
|
Herve Tum güzel transfer oldu Tum la artık forvet hattımız tmm
|
sivasspor Polanya Danzig takımından Tarakoviç le de görüşüyormuş(!)ama sanırım menejerlerin komisyon parası konusunda pürüz var gibi...
|
forvet mevkiinin kalabalik olmasi cok iyi. herhangi bir sakatlikta kenarda iyi adamlar lazim
|
Cevap: SİVASSPOR'A TOGOLU FORVET
o da gelsin bişey olmaz fazla adamdan bi şey çıkmaz .saten mehmet yıldız büyükbir ihtimalle fenere gidior
|
Cevap: SİVASSPOR'A TOGOLU FORVET
[FONT="Comic Sans MS"]adam iyi oynuyor ne diyelim inş.gelir:D;)[/FONT]
|
trasfer
yeni trasfer naeomi ortasaha ve guclü fizik varmis
hayirli olsun franysanin lorient takimindan geldi |
Cevap: trasfer
bu oyuncumuz tunuslu insallah sampion oluruz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:10. |