![]() |
1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
BİLDİĞİNİZ ÜZERE GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPORUMUZ MADDİ KAYNAK SIKINTISI ÇEKTİ.
BUGÜN GÖZÜME ÇARPTI SİVASSPOR COM A KAYITLI ÜYE SAYISI 43 BİNİ GEÇMİŞ.BU 43 BİN KİŞİ İÇERİSİNDE SİVASSPORA 1 YTL VEREMEYECEK ÜYE VAR MI?GERÇEKTEN MERAK ETTİM. ÇÜNKÜ GEÇEN SEZON BAŞLATILAN SMS KAMPANYASI HEDEFİN 10 DA 1 İNE DAHİ ULAŞAMAMIŞTI.BU SEZONDA YİNE AYNI MI OLACAK BU TARAFTAR? 7 MİLYON SİVASLIYI BOŞVERİN BİZLER YANİ GERÇEK YİĞİDOLAR ELİMİZDEN GELEN EN DÜŞÜK MADDİ YARDIMI YAPSAK EN BASİTÇE AYLIK 1 YTLX12=12 YTL 40 BİN GERÇEK YİĞİDO EDER 500 BİN YTL YANİ 500 MİLYAR.BUNU BAŞARAMAZ MIYIZ SİZCE? GELİN BİR HESAP AÇTIRALIM VE SİVASSPORUMUZUN YÖNETİMİNE DEVREDELİM.BAKALIM 7 MİLYON SİVASLIMI AĞIR BASACAK 43 BİN GERÇEK YİĞİDO MU? NE DERSİNİZ? BU GERÇEK BİR YİĞİDONUN TAKIMI İÇİN FERYADIDIR. SEVGİ VE SELAM İLE. |
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
[QUOTE=ibrahim58;396189]BİLDİĞİNİZ ÜZERE GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPORUMUZ MADDİ KAYNAK SIKINTISI ÇEKTİ.
BUGÜN GÖZÜME ÇARPTI SİVASSPOR COM A KAYITLI ÜYE SAYISI 43 BİNİ GEÇMİŞ.BU 43 BİN KİŞİ İÇERİSİNDE SİVASSPORA 1 YTL VEREMEYECEK ÜYE VAR MI?GERÇEKTEN MERAK ETTİM. ÇÜNKÜ GEÇEN SEZON BAŞLATILAN SMS KAMPANYASI HEDEFİN 10 DA 1 İNE DAHİ ULAŞAMAMIŞTI.BU SEZONDA YİNE AYNI MI OLACAK BU TARAFTAR? 7 MİLYON SİVASLIYI BOŞVERİN BİZLER YANİ GERÇEK YİĞİDOLAR ELİMİZDEN GELEN EN DÜŞÜK MADDİ YARDIMI YAPSAK EN BASİTÇE AYLIK 1 YTLX12=12 YTL 40 BİN GERÇEK YİĞİDO EDER 500 BİN YTL YANİ 500 MİLYAR.BUNU BAŞARAMAZ MIYIZ SİZCE? GELİN BİR HESAP AÇTIRALIM VE SİVASSPORUMUZUN YÖNETİMİNE DEVREDELİM.BAKALIM 7 MİLYON SİVASLIMI AĞIR BASACAK 43 BİN GERÇEK YİĞİDO MU? NE DERSİNİZ? BU GERÇEK BİR YİĞİDONUN TAKIMI İÇİN FERYADIDIR. SEVGİ VE SELAM İLE.[/QUOTE] Açın böle bir hesap ilk nakdi yardımı ben yapacam. |
Beni liste başına yazın.1 ytl nedir.
Çekirdekle dudak yoracağınıza parasını kulübe verin.BAzılarına duyurulur:rolleyes: |
slm hadi acin boyle bir hesab yapalim geregini ins acildinda bilelim
|
Buradan 40 bin küsür üyesi olan site yönetimine sesleniyorum...
Bu başlıkta liste oluşturun,en başada beni yazın,tüm üyeler katkıda bulunsun,yaptığı yardımın makbuzunuda burada paylaşsın. Hodri meydan... |
Her işi neden yöneticilerden bekleyelimki.Bizde yapabiliriz kendi listemizi
1.idhem 2.pala_ökkeş 3. Herkes ismini yazıp devam etsin. |
-->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
Bankalarda sivasspor hesabı var arkadaşlar..Ama ayrı bir hesap diyorsanız neden olmasın..seve seve yaparız......
|
açın böyle bir hesap dakikasında parayı yatıracam
|
Teşekkür ettim gardaşım,banka hesap nosu belli olsun,havalemizi anında yapıp makbuzunu sizlerle paylaşacam.
(Nakdi tutarı sonra yazacam,hele bir bakayımki nekdara kişi oluyor) |
[B]Bızde Olmasak Varya Sıvassporu Dusunen Yok
Harbyden Öncelıkle pala_ökkeş abımızı kutlarım duyarlı oldugu ıcın Böyle Bir Organızsayon Olsa Ne Guzel Olur... Kendı Memleketımızın Takımına Destek Verıyoruz.. Böyle Bır Organızsayon Olurda Bende Maddı Durumumca Koyarım... SaygılarLa **AhMeTTuRaN90**[/B] |
ayrı bir hesap arkadaşlar.bizim hesabımız 43 bin gerçek yiğido hesabı.en az 1ytl ile sivassporumuza her sene bir otobüs parası gelir elde edebiliriz.
|
sitede 30000 uye var ama aktıf olan 1 000 i gecmez cogu da haber bakıp cıkar dusunce gusel ama sivaslılara uygun degıl
|
[QUOTE=merkez_emre;396206]sitede 30000 uye var ama aktıf olan 1 000 i gecmez cogu da haber bakıp cıkar dusunce gusel ama sivaslılara uygun degıl[/QUOTE]
[B]Evet Ya Cok Az Uye Var 43 Bın Uye Var Ama Gunluk 60 70 Kısı Onlıne Oluyor Gırıp Cıkıyorlar Umursamazlar Bence Bu Konuyu Özen Gösterenler Olur İnş..[/B] |
açılsın böle bir hesap hemen giderim pra atırmaya 1 deil 5 de yatırırm..
bazıları maca cekirdek alacagına kulübe yardım etseydi özel ucagımız olurdu forvette de drogba oynardııı |
arkadaşlar hep böyle düşündüğümüzden böyle olmuyormuyuz?önemli olan benim bu fikrime katılıp faaliyete geçmek.damlaya damlaya göl olur.birlikten kuvvet doğar.stadta oturarak izleyenler ayakta izleyenleri nasıl oturtuyorlar.aslında stadın yarısından çoğu ayakta izlemek ister ama bir avuç çekirdekçi abimiz tüm stadı nasıl oturtturuyor.bizimde sayımız az olsa bile en aznıdan sesimizi duyuracağız ve bir çığ gibi büyüyeceğiz
|
[QUOTE=pala_ökkeş;396191]Açın böle bir hesap ilk nakdi yardımı ben yapacam.[/QUOTE]
gardaş ha 1 ytl ha 5 ytl 5058 e sms at aynı şey |
güzel fikir neden olmasın ...................
|
[QUOTE=Divriği58-;396219]gardaş ha 1 ytl ha 5 ytl 5058 e sms at aynı şey[/QUOTE]
Esemes atıldığını nerden anlıyacağız ? Yatırırım hesaba parayı,makbuzunuda burada paylaşırım,siavsspora katkım olmuşmu olmamışmı cümle alem görür. Saygılar. |
-->: --->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
[QUOTE=merkez_emre;396206]sitede 30000 uye var ama aktıf olan 1 000 i gecmez cogu da haber bakıp cıkar dusunce gusel ama sivaslılara uygun degıl[/QUOTE]
emre abi haklısın onlıne olan 1000i geçmez ama elbet bir spor programına haber oluruz olmasakta mail ile bildiririz bakalım bu sefer ne sebep bulacaklar sms de kontorlu yok denmişti inş. buna bahane bulunmaz |
sms atanları gördük.herkes atıyordu tutuyordu. 20 bini geçmediler.sms atanlardan olmayacağız biz.biz gerçek taraftarız çünkü.100 ytl de olsa başkana götürüp vereceğiz
|
[QUOTE=pala_ökkeş;396224]Esemes atıldığını nerden anlıyacağız ?
Yatırırım hesaba parayı,makbuzunuda burada paylaşırım,siavsspora katkım olmuşmu olmamışmı cümle alem görür. Saygılar.[/QUOTE] dayı varya essahtan adam gibi adamsın yav. Allah'ına gurban olam. Bu sözlerim essah sözdür ha. Sivasta lalığın oğlu varıdı dayı Sivasta baya menşurdu belke bilirsin. Çok deliganlıydı. Dayı makbuza filan gerek yok dersin ki şu gadar yatırdım yazarsın buraya aslanlar gibi herkes de inanır ayakkabının topuğuna gurban olam dayı. Senin sözüğen inanmayacaz da kime inanacaz dayı yav. |
[QUOTE=pala_ökkeş;396224]Esemes atıldığını nerden anlıyacağız ?
Yatırırım hesaba parayı,makbuzunuda burada paylaşırım,siavsspora katkım olmuşmu olmamışmı cümle alem görür. Saygılar.[/QUOTE] ben 2 kere attım kulup anlaşmıs oparatörle onay mesajı gelıyo bu mesajla sıvasspora 5 ytl katkı sagladınız dıye koskoca turkcell ın mılletı dolandırıcak halı yok ya |
ben izmirden sivasspor sevdalısı açılsın böyle hesap hemen 12 aylık parayı fazlasıyla yatırayım işte gerçek sivaslı sadece 43 bin sivaslı
|
[QUOTE=Divriği58-;396231]ben 2 kere attım kulup anlaşmıs oparatörle onay mesajı gelıyo bu mesajla sıvasspora 5 ytl katkı sagladınız dıye koskoca turkcell ın mılletı dolandırıcak halı yok ya[/QUOTE]
Sen attın esemes tamam inandım,peki her esemes attım diyene nasıl inanacağız ? Esemeslerin fotokopisini çekip burada paylaşsınzlar bizimle ozaman. |
HAYIR DEMEK MÜMKÜN DEĞİL FAKAT;
Bu sözü geçen 40 bin üye gerçekten yiğidomu değilmi bunu anlamak için önce bu konuya 30 bin cevap gelsin de görelim ya da diyelim ki bu iş olur, bırakın para yatırmayı cevap bile verecegimizi zannetmiyorum. Yine de Allah'tan ümit kesilmez. Görelim bakalım cevapları önce... |
ne yani şimdi burada yaptığımız yardımın makbuzunun fotokopisinimi yayınlıyacaz yardım yapmışsam yapmışımdır kimseyi inandırmak zorunda değilim şahsen
|
arkadaşlar ben ortaya koyduğum bu fikrin arkasında olacağım.benim gibi düşünen yiğidolar arkadaşlarına iletsin lütfen.bu gerçek bir yiğidonun gerçek sivaslıya olan feryadıdır.iş işten geçmeden bu kadar fedakarlık yapan bir sivasspor klübü varken,sivaslıyım diyenler bu feryada kulak verin.yiğidonun adını dünyaya yazalım.ta bi gerçekten yiğido iseniz.delikanlı adamın tuuttuğu takım nüfüs cüzdanında değil yüreğinde yazılıdır.hepinizin yüreğinde sivasspor yazması dileğiyle.
|
[QUOTE=ibrahim58;396244]arkadaşlar ben ortaya koyduğum bu fikrin arkasında olacağım.benim gibi düşünen yiğidolar arkadaşlarına iletsin lütfen.bu gerçek bir yiğidonun gerçek sivaslıya olan feryadıdır.iş işten geçmeden bu kadar fedakarlık yapan bir sivasspor klübü varken,sivaslıyım diyenler bu feryada kulak verin.yiğidonun adını dünyaya yazalım.ta bi gerçekten yiğido iseniz.[COLOR="Red"]delikanlı adamın tuuttuğu takım nüfüs cüzdanında değil yüreğinde yazılıdır.hepinizin yüreğinde sivasspor yazması dileğiyle[/COLOR].[/QUOTE]
İşte bunu niçin makbuzu yayınlayın diyoruz, Yok öyle 40 bin üyem var diyecen,benden iyi sivaslı yok diyecen ama iş desteğe sıra gelince piyasada kimse yok. Sivassporu desteklemek için sivaslı olmak gerekmiyor. Saygılar ve yeğenime alkışlar. |
-->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
eger boyle bır kampanya olsun bnde varım Yıgıdo sozu
|
[QUOTE=berat.demir;396230]dayı varya essahtan adam gibi adamsın yav. Allah'ına gurban olam. Bu sözlerim essah sözdür ha. Sivasta lalığın oğlu varıdı dayı Sivasta baya menşurdu belke bilirsin. Çok deliganlıydı.
Dayı makbuza filan gerek yok dersin ki şu gadar yatırdım yazarsın buraya aslanlar gibi herkes de inanır ayakkabının topuğuna gurban olam dayı. Senin sözüğen inanmayacaz da kime inanacaz dayı yav.[/QUOTE] Gardaşaım sağol, Benzetmen için tşk ama bizim bıyıklarımız kabadayılık için değil,lalığın oğlu meşhur sivaslı kabadayı gibi anılmak güzel ama günümüzde kabadayılık yürektedir,söylemdedir,gönüldedir. Saygılar. |
böyle bir kampanya oluşturun elimden ne geliyorsa yaparım.
|
Ayrıca İstanbulda yardım kampanyası olacakmış.[B]Milyon[/B] denilen sayıya güveniliyor.200 bin kişiye ulaşılsında herkez öpsün başına koysun.
Sivassporun en aktif banka hesabına yönlendirmeliyiz herkezi. Artık veren verir vermeyen vermez sitemizden.ama 10 bin kişiye ulaşırız buradan. Mesela bankacıya ismi şöyle yazdıra biliriz. HALİL DERT sivasspor.com - 1 ytl +.... Hesap numarasını sitemiz bulur ve yayınlar inş. Bu düşünceye ayak uydurmalıyız hemen. Yetkililer duyuyordur sesimizi.Konu için sağol arkadaşım. |
Bende varım........................
|
[QUOTE=idhem;396192]Beni liste başına yazın.1 ytl nedir.
Çekirdekle dudak yoracağınıza parasını kulübe verin.BAzılarına duyurulur:rolleyes:[/QUOTE] illaki çekirdek lafını edeceksin yani :confused: |
Bakın yeğenlerim sakın ola bu ciddi başlığa çekirdek işini bulaştırıpta beni sinirlendirmeyin.
Bişi yapabiliyorsanız listeyi olşturun ve uzatın. |
Gardaşlarım ben Türkiyede değilim ama Sivassporumuza 1000 euro vermeye hazırım her şey sivasspor için
|
sivasspor.com ailesi hepberaber elele sivasspor için desteğe haydi gerçek yiğidolar bende varım........çayırağzılı yiğido
|
Yahu bilader senin göbek adın çekirdek mi?
Ne zaman şundan bahsetsem damlıyorsun be.Fenamı dedim.Çekirdeğin paketi 1ytl.O parayı Sivasspora ver diyorum çok şeymi istiyorum. Hadi gardaşlarım.Bu kadarmıyız.Eğer listede az kişi olursa adam başı 10ar ytlye de varım ben. |
iyi düşünmüşsün kardeşim ancak tahsilat nasıl yapılacak nereye ödenecek nasıl olacak bakın kralın biri havuza herkes bir kova süt getirecek,bu iş gece yapılacak demiş.sabah olunca bakmışlarki havuz su ile dolu hiç süt yok.bizim sms lerde böle oldu 5 ytl yi çok gördü yigidolar ss a ayıp ettik.kendimizi rezil ettik türkiyeye ne kadarda degerli imiş 5 liramız.
|
Her işi neden yöneticilerden bekleyelimki.Bizde yapabiliriz kendi listemizi..
[B]1.idhem 2.pala_ökkeş [/B](20 YTL..Her 100 kişiden sonra +20 YTL ilave edecem) [B]3.[/B] Herkes ismini yazıp devam etsin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |