![]() |
Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
Bu akşam maç başlarken güzel güzel alkışlamalar falan filan maçın sonlarına dogru doğal olarak futbolcular hırslandı o kendini taraftar sana zihniyete ne oluyor da SİVAS'ımıza agza alınmayacak "s........ sivas" diye tempo tutuyorlar.
geçen senelerde de aynısını yapmışlardı. "sivaslı i........ istanbulda ne arar" gibi tempolarını unutmadan yeni bi çirkeflikle karşılaştık. her kesimde bunu dile getireceğim ve ne olduklarını yüzlerine vurmaya çalışacagım. bu durumdan sonra hala 8jk sempatizanlıgı yapan sivaslı gardaşlarımıza da yol gösterici olur bu kötü sözler. |
--->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
yazık gerçekten çok yazık... içlerine sindiremiyorlar 4 senedir kendi evlerinde hallaç pamuğu gibi ezip geçmemizi... hangi büyük takım üst üste 4 sene inönüde beşiktaşa puan vermedi? çekemiyor bunu çArşı denen grup
|
-->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
mehmete edilen kufurleri yazmayı unutmuşsun biz bu şeref sizlere kufur edince suçlu biz oluyoruz
|
[B][I]Soru : Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
Cevap: Adam olabildikleri zaman .[/I][/B] |
-->: --->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK
[B][QUOTE=cahar;430246][B][I]Soru : Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
Cevap: Adam olabildikleri zaman .[/I][/B][/QUOTE] Soru : Carsi - Pazar gezenden adam olur mu? Cevap : Imkani yok...[/B] |
Cevap: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
çekemiyorlar. istiyorlar ki biz herkesten 3 puan alalım. bileğinin güçleriyle alamadıkları zaman zorlarına gidiyor herhalde.
birde derlerki dünya tanıyor bizi. ula sizi dünya böyle tanıyorsa utanmanız lazım dünya tanıyor diye. |
[COLOR="red"][B]ÇARŞI HER ZAMAN DUVARA KARŞI...............[/B][/COLOR]
|
bu kadar olaydan sonra tff sahayı kapatmazsa o zaman taraflı oldukları tam olarak ortaya çıkar.
ya bu ne mantık. adam ayagındaki ayakkabıyı sahaya atıyor.:) hocamızdaki efendilik tam yerindeydi. aldı ayakkabıyı adama geri attı.:) derslik niteligindeydi. |
BÜYÜK TAKIM TARAFTARI OLMAK HERŞEYİ YAPARIM MANASINA GELMİYOR.HERŞEYDEN ÖNCE İNSAN OLACAKSIN.O KÜFÜR EDENLERİ TOPLAYIP SİVASA 4EYLÜL STADINA EĞİTİME GETİRCEKSİN.HEM İNSANLIGI ÖGRENECEKLER,HEMDE ADAMLIGI.ÜÇ BEŞTANE KENDİNİ BİLMEZ BUNLAR(AYYAŞ-HAPCI-ŞARAPCI-)ÇARŞI TARAFTARI DİYORLAR.BEŞİKTAŞ GİBİ BİR KULÜBÜN TARAFTARINA YAKIŞMAYAN HAREKETLER SERGİLİYORLAR.İNŞALLAH ADALET YERİNİ BULUR SAHALARI KAPATILIR.ÖYLE OLMASI GEREKİYOR.FEDERASYON ANADOLU TAKIMLARIYLA UGRAŞANA KADAR BUNLARLA UGRAŞSIN.
|
suphesız carsı modern tribun kultururun bas yapıtıdır...
velakin her ne kadar buyk olursan ol once adam olacaksın buyudukce kuculeceksın....yenemedıler cırkeflesdıler |
bunların küfürleri herhalde sivasli olupta besiktas taraftari olanlara birseyler anlatmistir
|
KAHBE BİZANS bir defa daha yüzünü gösterdi.
Küfür ile futbol oynanmaz. Futbol sahada oynanır. Futbol bol küfreden ve sahaya müdahele edenin yenildiği bir oyundur. |
vallahi inönüyü hayvanat bahcesine cevirdiler bu carsi-pislikleri.
insan ayakkabimi firlatir yoksa maymunmu? inanilmaz ayiplara imza atildi bu gece. TFF gördü, biz bekleyecegiz tepkiyi. |
yazık ayıp ettiler.. 8taş onların memleketi değil ama sivas bizim memlketimiz.. 8taş..
|
--->: -->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK
[QUOTE=sinan-58;430244]mehmete edilen kufurleri yazmayı unutmuşsun biz bu şeref sizlere kufur edince suçlu biz oluyoruz[/QUOTE]
bu söylediğiniz küfür etmeye bahane olamaz.bir gruba dahil olan birisi olarak sözlerinize dikkat edin.grubunuzu zan altında bırakmayın.teksasın site logosunda ne yazıyor hiç merak edip baktın mı?"küfür etme ettirme" öyle bir tribün olki korkudan edemesinler. |
öncelikle bunu bu kendini taraftar olarak gören topluluğa çok görmemek lazım.türkiyenin en pis ağzı en bozuk taraftar grubu bunlar.maça giderken kabataş tramvayda indim.ordan yürüyerek stada gider iken deniz kenarında parkta cami duvarının dibinde heryerde ayyaşlar topluluğu içki içiyordu.ve yarım saat sonra bu insanlar stada giriyor.o zaman ne oluyor ipini koparan hakaret,küfür,ayakkabı,su şişesi,para ve aklınıza ne geliyor ise sahanın içine fırlatıyor.tek kelime ile yazıklar olsun diyorum.bir meşale yakıldı diye tam 60 dk tribünden çıkmayan polis acaba sahaya yabancı madde yağdıran 8taş tarafarı için ne yaptı çok merak ediyorum....
|
[B]uygun hocamıza mehmete ve tum sıvasa kufur ettıler ..!! hesap sorulacaktır.[/B]
|
arkadaşlarrr dün bende izledimm maçı sivasaa ağıza alınmayacak küfürler ettilerr yanlızz o küfürlerii bizee etmedilerr sivasdaki maçta sivaslı olup beşiktaş trübününne giden imranlılı kartalllar diye pankart asan sonraa beşiktaşı havaalanında karşılayan vede sırtlarına sivaslı kartallar diye çul geçiren burda sivası değildee beşiktaşı savunann kıç yalayıcılaraa yaptılarr o küfürleriii.
siz utammazsınızz hala beşiktaş demeyee devamm edinn biraz utanmanızz varsaa utanınn sivasımızz zirveyee gidiyorrr bizzansıın kalelerini birer birer fethediyorr şampiyonluğa gidiyorrr. siz ise kendinize bu küfürleri reva görüyorsunuzz |
[B]Bu sadece Besiktas taraftarina has birsey degil bu Turk futbolunun en buyuk yarasidir... Eger bunlari istemiyor isek bunu tum turkiye bazinda yok etmemiz gerekir...
Dun yapilanlar cok cirkefti...[/B] |
[B]Soru :[/B] Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
[B]Cevap: [/B]Ay kavağa çıkınca . |
[B]Elbet O Küfürlern Bir Gün Hesabı Sorulur ;)[/B]
|
onlar küfür etsin ceza alsınlar biz maçımızı oynayalım puanımızı alalım
bu gidişle çarşıdan bi halt olmaz önce sözlerinde dursunlar alayına isyan SONUNA KADAR SİVASSPOR |
3 senedir Beşitaşı kendi evinde yenioruz ve Beşiktaşlılar her seferinde bizi alkışladı tebrik etti küfür etmedi dünkü tavrın nedeni ney sizce ???
|
-->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK)
[B]Hayvandan insan gibi davranmasını beklemek hata.:)[/B]
|
Cevap: --->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-B
[QUOTE=tolgabozkurt;430327]3 senedir Beşitaşı kendi evinde yenioruz ve Beşiktaşlılar her seferinde bizi alkışladı tebrik etti küfür etmedi dünkü tavrın nedeni ney sizce ???[/QUOTE]
yanlışın olmasın gardaşım. geçen senelerde de aynı şeylerle karşı karşıya kalmıştık. çok iyi hatırlıyorum iki sezon önce bize "sivaslı ay...... sivasta ne arar" diye de tezahürat yapmışlardı. bi geçen sene alkışladılar diye biliyorum onu da kendi yönetimlerine tepki olsun diye. bize jest olsun diye değil. |
arkadaşlar 8taş düzelmez düzelse 8den sonra düzelirdi.çarşı sivasa karşı niye güçleri yetmiyor.şimdi slogan:ÇARŞI AYAKKABICILARA KARŞI.BİDE TÜPÇÜYE KARŞI.
|
-->: --->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-BJK
[QUOTE=tolgabozkurt;430327]3 senedir Beşitaşı kendi evinde yenioruz ve Beşiktaşlılar her seferinde bizi alkışladı tebrik etti küfür etmedi dünkü tavrın nedeni ney sizce ???[/QUOTE]
[B]Biz salağız, 3 yıldır küfür yediğimizi bilmeyecek kadar :)[/B] |
[B]Kardeş Sen Ya 3 Senedir jimlastik-SİVASSPOR maçı izlemedin..Yada Televizyonunun sesi çıkmıyor iyice bi araştır bakim :mad: Zaten Stadda İzleseydinBunların Hiç birini Demezdin bnce Sen Sivaslı deilsin [/B] |
anti istambul .......CADDELİLER..........[url]www.yyozgatspor.org[/url]
|
İstedikleri kadar küfür etsinler.Sonuçta biz almışız bir puanımızı.Onlar kendi dertlerine yansınlar...
|
--->: -->: --->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çar
[QUOTE=myway;430250][B]
Soru : Carsi - Pazar gezenden adam olur mu? Cevap : Imkani yok...[/B][/QUOTE] Cok Güsel Açıklamışın Kardeşim.. Böle Büyük Bir Taraftara Küfür Yakışmıyor. |
[B]Sivaslı Olup Besıktas lıyım dıyenlere Lanet olsun Alın ıste adamlar memleketıne sövüyor. YArın bunu gesede yapar EzikFebede yapar... [/B]
|
[QUOTE=sıcakkum;430377][B]Sivaslı Olup Besıktas lıyım dıyenlere Lanet olsun Alın ıste adamlar memleketıne sövüyor. YArın bunu gesede yapar EzikFebede yapar... [/B][/QUOTE]
yapar demeye ne hacet.fb maçında sivaslı gfb liler diye pankart açmadılar mı?ama şu yapılır ali samiyendeki maçta açarlar pankartı derler gs tribününde oturan sivas lılara yazıklar olsun.dostda düşmanda tavrımızı anlar.yoksa burda kızmak kimseye bir şey kazandırmıyor. |
-->: --->: -->: --->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler
[QUOTE=GokhanTurna;430359]Cok Güsel Açıklamışın Kardeşim.. Böle Büyük Bir Taraftara Küfür Yakışmıyor.[/QUOTE]
[B]Büyük mü? Büyük taraftar küfür etmez.Lig tv Çoğu yerlerde mikrofonu kapamış.Yoksa ciddi manada küfür edilmiş Sivas'ımıza.Maçta olanlar daha iyi bilir. İstanbulluların taraftarı taraftar değil.Daha geçen gün spor gazetesinde el işareti yapan FB'li bayan taraftarı cümle alem gördü.Bunların insanlıkları bu kadar.Yani yok![/B] |
[QUOTE=yener_sahin;430296]bu söylediğiniz küfür etmeye bahane olamaz.bir gruba dahil olan birisi olarak sözlerinize dikkat edin.grubunuzu zan altında bırakmayın.teksasın site logosunda ne yazıyor hiç merak edip baktın mı?"küfür etme ettirme" öyle bir tribün olki korkudan edemesinler.[/QUOTE]
[B][CENTER]Kardeşim Sana Bir Uyarı verıyorum yiğido genclık hakkında yorum yapmanı ıstemıyorum sanamı dustu kardesım yok solesınız yok bolesınız sanane kardesım bız kufure karsıyız ama bıze kufur edenlere kufur ederız bız carsımıyızkı onlar gıbı olalım..Sinan-58 canım senle ben ozellıkle gorusecem canım.. yener_sahın kardesım kac gundur yazdıgın yorumlara bakıyorumda elestırıyorsun olmas kardesım sıvaslı vede sıvassporlu olarak destegımızı verıyoruz taraftarlıgı senden ogrenecek degılız..!! bunuda ogren bize karşı gelene bızde karsı gelırız..bızene bursasporun logosunda ne yazarlarsa yazsınlar... bız onlara degıl onlar bıze özensın.. ALLAHA EMANET OLL.. DIKKAT OLUN KIMSE BIZI ELESTIRMESIN DIYORUM ...[/CENTER][/B] |
EZİKLER KENDİ SAHALARINDA BİZİ YENEMEYİNCE ÇİRKEFLEŞİYORLAR TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ 8TAŞ TARAFTARININ NE MAL OLDUGUNU.
|
[QUOTE=GumGum;430398][B][CENTER]Kardeşim Sana Bir Uyarı verıyorum yiğido genclık hakkında yorum yapmanı ıstemıyorum sanamı dustu kardesım yok solesınız yok bolesınız sanane kardesım bız kufure karsıyız ama bıze kufur edenlere kufur ederız bız carsımıyızkı onlar gıbı olalım..Sinan-58 canım senle ben ozellıkle gorusecem canım.. yener_sahın kardesım kac gundur yazdıgın yorumlara bakıyorumda elestırıyorsun olmas kardesım sıvaslı vede sıvassporlu olarak destegımızı verıyoruz taraftarlıgı senden ogrenecek degılız..!! bunuda ogren bize karşı gelene bızde karsı gelırız..bızene bursasporun logosunda ne yazarlarsa yazsınlar... bız onlara degıl onlar bıze özensın.. ALLAHA EMANET OLL..
DIKKAT OLUN KIMSE BIZI ELESTIRMESIN DIYORUM ...[/CENTER][/B][/QUOTE] Sen bana uyarı falan veremezsin.Çünkü uyarı makamı sen değilsin.Burda bana uyarı verecek kişi site yönetimidir.Açılan her konuda özgür bir platform olduğundan kişiler karşısındakinin haklarına saygı duyarak fikirlerini beyan edebilirler. ayrıca hayret nüma gözlerle yazını okudum.ben senin grubunu koruyayım.hatta elazığ kolunu canlandırmak için gayret sarfedeyim sen çık bana ahkam kes.yok beni eleştirme de.aslında seni eleştirmem ben.sen buna layıkda değilsin.cevaba layık birisi olmadığın cevabından belli.şu anda sivassporun varolan bir taraftar grubu olarak gösteriliyorsunuz.bu yaftayı kendi üzerinize yapıştırdıysanız gelen eleştirilerede anlayış gösterip daha iyi olma adına söylenen eleştirileri düşüneceksiniz.ben bunu zaten sana söylemiyorum.çünkü sahip olduğun fikir ve düşünce sizi geriletmekten fazla bir iş yapmaz. Başkent kümeye diye bağıracaksınız.ve biz buna sessiz kalacağız öyle mi.neden sadece içlerinden birisi buna razı olmadı diye mi.haklısın bu ülkede en ucuz şey düşünce.en zor şeyde bir düşünceye sahip çıkıp üzerinde düşünmek.sen istediğin kadar eleştiri isteme ama biz daha iyi şeyler olması adına fikirlerimizi beyan ederiz.yanlış bildiğimiz şeye yanlış,doğru bildiğimiz şeye doğru deriz.gerekirse hak bildiğimiz yolda yanlız yürürüz.ama unutma birileri tozu dumana katar birileri tozu dumanı yutar. |
dün bende kapalıdaydım maçın atmosferinden oldu normaldir..
|
Cevap: --->: Bunlar Ne Zaman Düzelecekler.(Çarşı-B
[QUOTE=defro;430406]dün bende kapalıdaydım maçın atmosferinden oldu normaldir..[/QUOTE]
yok ya maçın atmosferinden olmuşmuş. kardeşim yakışıyormu adam akıllı maçı izleyip yeniyorsan yenersin yenemiyorsan kabul edersin. küfür edince 3 puanı size mi yazdılar. mehmet yıldızın yerinde olsan o onca küfür sana edilce ne düşünürsün. türkiye sizden utanıyor. |
soru: çarşı ne zaman adam olur
cevap:çarşıdan çıkınca :D:D:D:D:D:D biraaz mantıksız oldu ama yinede oldu sayılırr :D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:13. |