![]() |
Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ibb_sivs_olp.jpg[/IMG]
İstanbul’daki Sivaslıların merakla beklediği İstanbul B.B. – Sivasspor maçı için [B]İSTDER[/B] organizasyon çalışmalarında son noktaya geldi. 07.12.2008 Pazar günü Olimpiyat Stadında oynanacak olan İstanbul B.B. – Sivasspor maçında Olimpiyat Stadını Sivaslıların doldurması bekleniyor. Stadın şehir dışında olması, ulaşım imkânlarının özel araçlarla sağlanabilmesi ve toplu taşıma araçlarının olmaması nedeniyle İSTDER ulaşım sorununu çözme gayretini sürdürüyor. Maltepe Belediye Başkanı Sayın Fikri Köse’nin katkıları ile Maltepe’den 5 otobüs Olimpiyat Stadına servis yapacaktır. Maltepe Sivaslılar Derneği ve İSTDER’ in organizasyonu ile Anadolu yakasında ki Yiğidolar Olimpiyat stadına rahatça ulaşabilecekler. Sultanbeyli Sivaslılar Derneği ile yapılan görüşme sonucunda Sultanbeyli'den de Olimpiyat Stadyumuna otobüs kaldırılacaktır. Büyükçekmece Sivaslılar Külür Derneği ile yapılan görüşme sonucunda Büyükçekmece'den Olimpiyat Stadyumuna otobüs kaldırılacaktır. Eyüp'teki Nasır Köyu Derneği ile yapılan görüşme sonucunda Eyüp'ten de Olimpiyat Stadyumuna otobüs kaldırılacaktır. İSDER'in girişimleri ve site üyelerimizden Murat Sarı Bey ve İbrahim Toprak beyin katkıları Mecidiyeköy'den de Olimpiyat Stadyumuna Otobüs haraket edecektir. Edinilen bilgilere göre, İSTDER yetkililerinin Olimpiyat Stadına hemşerilerimizin ulaşımını sağlamak için çalışmaları sürüyor ve yakında birkaç merkezde Diğer servis noktalarının kesinleşmesinin ardından gerekli duyurular [url]www.sivasspor.com[/url] aracılığı ile kamuoyuna açıklanacaktır. [B]Ümraniye Hareket Noktası [/B] Ümraniye İGDAŞ Karşısı İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Murat Kanık beyin katkılarıyla [B]Haraket Saati 11:00[/B] [B]Mecidiyeköy Hareket Noktası[/B] Taş Yapı İnşaat Önü-Metrobus Duragi Karsisi İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği [B]Haraket Saati : 12:00[/B] Katkı Sağlayanlar : Murat Sarı ve İbrahim Toprak [B]Maltepe Hareket Noktası [/B] Maltepe Sivaslılar Derneği [B]Hareket Saati : 10:00- 11:00[/B] Dernek Başkanı Ayhan Yıldırım Bağdat Cad. Nusret Bey İş Merkezi, Emniyet Müdürlüğü Karşısı Maltepe [B]Sultanbeyli Haraket Noktası [/B] Sultanbeyli Sivaslılar Derneği [B]Hareket Saati : 10:00-10:30[/B] Sultanbeyli Merkez Camii Karşısı, Dernek Binası Önü Dernek Başkanı Kemal Çelik İrtibat No : (216) 489 58 39 [B]Büyükçekmece Haraket Noktası [/B] Büyükçekmece Sivaslılar Kült.D.DN [B]Hareket Saati : 11:00-11:30[/B] Maliye ve Ziraat Bankası karşısı Dernek Binası Önü / Büyükçemece Merkez Dernek Başkanı Ömer Muvaffak Abay İrtibat Tel : (212) 883 40 58 [B]Yeşilpınar Haraket Noktası [/B] Nasırlılar Köyü Derneği [B]Hareket Saati : 12:00[/B] Nasırlılar Düğün Sarayı Önü Kazım Karabekir Mah , İmam Hatip Lisesi Bulvarı Yanı No : 27 Yeşilpınar / Eyüp Dernek Başkanı Mehmet Üstüngül İrtibat Tel : 0532 473 07 65 [B]Başakşehir Haraket Noktası[/B] Başakşehir 5. Etap Site Yönetimi Önü Büyükşehir Belediye Otobüsü Kalkacaktır. [B]Hareket Saati: 12:30[/B] |
Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[B]Tebrikler İSTDER Sivas ve Sivaspor'umuz için yaptıgınız herşeye sonsuz teşekkürler... Haydi yiğidolar olimpiyat Stadına taraftar nasıl olurmuş gösterelim...[/B]
|
--->: Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[QUOTE=besyo_cu;443319][B]Tebrikler İSTDER Sivas ve Sivaspor'umuz için yaptıgınız herşeye sonsuz teşekkürler... Haydi yiğidolar olimpiyat Stadına taraftar nasıl olurmuş gösterelim...[/B][/QUOTE]
50.000 den aşağısını kabul etmiyoruz,ona göre!;) |
BEN MAÇA 5 KİŞİ GELİYORUM, AMA BU MAÇTA 25.000 TARFATAR OLURSA BİLE ÇOK İYİ.
HERKES ELİNDEN GELDİĞİ KADAR MAÇ OOLDUĞUNU YAKINLARINA DUYURSUN EĞER TARAFTARLAR BİRAZ GAYRET EDERSE, BİRAZ EMEK VERİRLERSE BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK. |
--->: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
İnşallah olimpiyatı biz dolduracağız.................
|
-->: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
evet arkadaşlar herkez hemşerilerimize duyursun bu maçı
|
tek renk tek yürek tek dilek.:) inş stad dolar ve o güzel atmosferde takımımız güzel bir galibiyet alarak bayram öncesi bayramı yaşarız.
|
arife günü olması kötü oldu...
|
[B][I]haydi istanbul bayram hediyesi sizee yalnız bırakmayın sessiz olimpiyatı[/I][/B]
|
aynen ktılıyorum sana kardeşşşş
|
Sivasspor'umuzu orada yalnız bırakmamak için, dosta düşmana gücümüzü ve birlik içerisinde olduğumuzu göstermek için kalabalık olmalıyız. Herkes birbirini teşvik etsin, ulaşım için herkes seferberlik yapsın, herkes imkanını koysun ortaya. Birbirimize yardımcı olalım, araçlarında yer olanlar yakınında olanları götürsün maça.
İstder'e, Maltepe Sivaslılar Derneğine ve Belediye Başkanı Fikri Köse'ye de teşekkür ederiz. Haydi İstanbullu Yiğidolar görelim sizi. . |
valla otobüsler anadolu yakasından karşıya geçmeden bikaç yere daha uğrasa tam süper olur.mesela esatpaşaya mesela ümraniyeye.bu yerlerdede çok sivaslı var...
|
[QUOTE=sametkarayün;443331]arife günü olması kötü oldu...[/QUOTE]
Bayram hediyesi işte daha ne istiyorsun çifte bayram yaparız:) |
[QUOTE=NİHAT_EKİCİ;443322]BEN MAÇA 5 KİŞİ GELİYORUM, AMA BU MAÇTA 25.000 TARFATAR OLURSA BİLE ÇOK İYİ.
HERKES ELİNDEN GELDİĞİ KADAR MAÇ OOLDUĞUNU YAKINLARINA DUYURSUN EĞER TARAFTARLAR BİRAZ GAYRET EDERSE, BİRAZ EMEK VERİRLERSE BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK.[/QUOTE] Keşke her kez sizin gb düşünse o stada sığmayız bile ama kaç kişi düşünüyor işte orası var.. |
[B]İnşallah beklenen seviyede kişi ile istanbulu sallarız tebrikler İSTDER[/B]
|
Bu G.Antep galibiyetinden sonra
Gönül isterki stadın ful dolmasını fakat, Olimpiyat stadı en az 40 bin seyirci gitmeli diye düşünüyrıum bu Antep galibiyetininde büyük rolü olacaktır. Takımımız kendi evinde gibi hissetmeli kendisini. Bu maçta orada olacağız. Başarılar diliyorum, |
s.a
biletler satışa çıkmış.bize 28 bin kişilik yer ayrılmış. biletizten almaya çalıştım ama yoğunluktan veya başka bir sebepten dolayı bilet alamadım.muhtemelen birazdan hata düzelir.bilet fiyatı 15 ytl.muhtemelen vergileri ile 18 liraya denk gelir diye düşünüyorum.umarım doğu kapalı tribünü full olarak doldururuz da 2.ligteki gibi adımızdan söz ettiririz.hatırlıyorum da kadıköydeki sarıyer maçında full çekmiştik.ali sami yende ki ibb maçı yine full tribüne oynadık ne bileyim karagümrük maçı yine 30 bine yakın kişi vardı.ama maalesef süper lige çıkınca sınıf atlayacağımıza taraftar olarak sınıfta kaldık.inşaallah bu sefer bu zinciri kırıp gerçekleri,bulunduğumuz yeri hakkettiğimiz olmamız gereken yerin farkına varıp adımızı futbolda duyurduğumuz gibi taraftarlarmızlada duyurmamız gerekiyor diye düşünüyorum.pazar günü allahın izni ile görüşmek dileği ile allaha emanet olunuz. |
Bi arkadşımızda yazmış..Arefe günü olması biraz sıkıntılı oldu.Ben Cuma Sivasa gidiyorum Eminim Maça gitmek isteyip Bayram telaşesinden gidemicek Bir sürü kişi vardır.Ama benim yerime yiğenimi göndereceğim:)
|
inşallahh bu macıda alirız hayırlısıyla ligte mucadelemizi devam ettiririrz herkese seLam...
|
allah izin verirse oradayız geçen sene oldugu gibi bu senede olimpiyata akın edicaz inş.kazanan biz oluruz.
|
[B]Yine yeni bir gövde gösterisi yapmak dileğiyle...;)[/B]
|
[B]Evet Maltepeden otobüsler ayarlandı. Sırada Ümraniye Mecidiyeköy ve Yeşilpınar var. Bir sorun çıkmadığı takdirde onlarında duyurusunu en kısa sürede yapacağız.[/B]
|
bende 5 kişiyle arabayla gideceğiz, haydi yiğido olimpiyata
|
Bekle bizi İstanbul B.B. Hepimiz Olimpiyat Stadında olucağız inşallah.
|
[B]Sultanbeyli ve Büyükçekmece'den de dernek ve vakıflarımız aracılığı ile stada ulaşım sağlanmış durumdadır.
Çalışmalarımız devam ediyor...[/B] |
olimpiyatı doldurmak çok zor ama sivaslı istanbulda takımını yanlız bırakmaz en az 20 bin taraftar bekliyorum.hadi hayırlısı.bilet fiyatları yüksek olursa daha az insan gider.
orda ulaşım çok zor giden yigidolara teşekkür ederim. |
2 KISIDE BIZ GELIYOZ BEKLE BIZI OLIMPIYAT
|
bence müthis bi gün en az 50 bin olsun ki o futbolcular daha cok inanir sampiyonluga... tüm türkiye ve büyükler görür sivasin güvcünü ve potansiyelini... bu sene insallah sampyion olacagiz....
|
kısmet olursa bizde bursadan 10 kişi gelecez
|
stadi dolduralim ve macin galibi biz olalim. Takimimizi yanliz birakmayalim. Haydi Istanbuldaki Sivaslilar.
|
HAYDİ SİVASLILAR..İSTANBUL TARAFTAR GÖRSÜN.. TEZAHÜRATLARINIZLA YIKIN OLİMPİYAT STADINI....
|
emegı gecen herkese tsk ler ınsallah gıne byuk oranda doldururuz stadı dicem ama umudum yok ...
|
[QUOTE=merkez_emre;443492]emegı gecen herkese tsk ler ınsallah gıne byuk oranda doldururuz stadı dicem ama umudum yok ...[/QUOTE]
[B]Geçen Sene Fatih Abide Böyle Diyordu İddia'ya Girdik Hala Beremi Yollmadı :D İstersen Senle Girelim İddaya Abi...Fatih Abinin Bere Borcunuda Yollarsın :D[/B] |
istanbuldayken hep aklım 4 eylül stadındaki maçlarda kalırdı şimdi sivasdayım istanbuldaki maçlarda kalıyor.
olimpiyatta en kalabalık iki maçımız vardı gaziantep ile vestelmanisa maçları vestel maçinda 30.000 kişiye oynamıştık dakka 86 .da andersonun golüyle stad yıkılmıştı. bayramın önüne gelmesi çok kötü oldu inşallah takımımız bize bayram hediyesi verir bu maçı alarak |
kurban bayramı dolayışıyla şehir dışına çıkma gibi bir planımız var inşallah olmaz da maça gelirim ...
|
haydi istanbuldaki yiğidolar....doldurun şu stadı...
|
sitemizdende maca büyük ilgi var ıns en az 35 40 bın kısı gıder eger stad dolarsa bn emınkı futbolcularımızda okadar taraftarı boynu bukuk yollamaz ımkanı olan herkes gıtmelı maca macın pazar olması bnce cok ıyı olmus cogu kısı ısı nedenıyle gıdemıyodu
|
bende olimpiyattayım pazar günü 4-5 arkdasımı getircem inşallah geçen seneki maçtan daha kalabalık oluruz...sivasspor için el ele
|
--->: Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[QUOTE=muhsin koçak;443321]50.000 den aşağısını kabul etmiyoruz,ona göre!;)[/QUOTE]
49.999 qelirse noLcak:D:D:D:D Hea ßu arada ßen özeL araßamLa qidicem Maça.. Eğer ßenimLe qelmek isteyen warsa ßana uLaşsın.. |
Maça Meşale sokmayı dusnuyorum ıbb maçına
dusuncelerınız neler iyi veya kotu her turlu dusuncenızı almak ısterim =====?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32. |