SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   ßoluluYarenLer (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22040)

YarenMetex 11.12.2008 12:07

ßoluluYarenLer

YigidoLara Selam Olsun BOLU'dan.
YARENLER'de Burda...
[url]www.YARENLER.org[/url]
Herkesi Bekleriz .... Davanızda Basarılar

YarenMetex 11.12.2008 12:47

Cevap: ßoluluYarenLer

[B]1965 Boluspor Taraftardar Dernegimizde Mevcuttur.
[url]www.BolusporLuyuz.Com[/url] Adresinden Ulaşabilirsiniz.
Ama YARENLERİN Resmi Taraftar Sitesi YARENLER.ORG'tur.
Boludan Selamlar [/B]

FurkaN 11.12.2008 12:48

[B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B]

YarenMetex 11.12.2008 12:51

[QUOTE=FurkaN;446067][B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B][/QUOTE]

[B]HoşbuLduk Arkadaşım. Sizede ŞAMPİYONLUK Yolunda BaşarıLar . RenkTaşlarımıza Boludan SevGiler.
TEK BÜYÜK VAR ODA ANADOLU [/B]

EyüphanAydın 12.12.2008 01:17

[B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.

İyi forumlar.[/B]

etzel1967 12.12.2008 10:56

boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...

YarenMetex 12.12.2008 11:43

[QUOTE=EyüphanAydın;446262][B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.

İyi forumlar.[/B][/QUOTE]

[B]hOŞbuLduk Karde$im...

----
@MustafaParlak
Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ...
Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti.
Burda Tartismanın Anlamı Yok.
kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B]

YarenMetex 12.12.2008 11:45

[QUOTE=etzel1967;446294]boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...[/QUOTE]

[B]Tşk.ederim RenkTaş ;) . SüperLigde Görüşmek Üzere. SampiyonLuk Yolunda BaşarıLar ...[/B]

abdullah58 12.12.2008 11:48

[QUOTE=YarenMetex;446314][B]hOŞbuLduk Karde$im...

----
@MustafaParlak
Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ...
Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti.
Burda Tartismanın Anlamı Yok.
kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B][/QUOTE]

AYNEN SANA KATILIYORUM BOLULU BU LIGDE KIMIN KIME GÜCÜ YETERSE O ONU EZIYOR VALAHA
GECEN YIL BIZ LIGI 3 BITIRDIK SON HAFTDA BIZI 4 ILAN ETTILER
SAYIN UN AKITAN-(PARDON ESKISEHIRE PARA AKITAN OLACAKTI) AGIRLIGINI KOYDU ELINIZDEN MACI ALDILAR ESKISEHIRE VERDILER ADAMLARI SÜPERLIGE CIKARTTILAR
BU TÜRKIYE LIGI BÖYLE ISTE

HaSiVasLıM58 12.12.2008 11:58

Hoş geldiniz Başaralılar....

[B][I][COLOR="Red"]Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!![/COLOR][/I][/B]

YarenMetex 12.12.2008 12:03

Para Akıtan :D . anTi Kırmızı - Siyah :D

YarenMetex 12.12.2008 12:06

[QUOTE=HaSiVasLıM58;446324]Hoş geldiniz Başaralılar....

[B][I][COLOR="Red"]Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!![/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

HoşbuLduk Kardeş. Sizede BaşarıLar . İlgin Alakan İÇin Eyvallah;)

halterci 12.12.2008 12:32

yarenler siz bu lige biraz zor çıkarsınız benden söylemesi:)

YarenMetex 12.12.2008 12:38

[QUOTE=halterci;446337]yarenler siz bu lige biraz zor çıkarsınız benden söylemesi:)[/QUOTE]

[B]Es Es nasıL Cıktıysa , Kocaeli Nasıl Cıktıysa Hele hele AntalYa nasıL Cıktıysa Bizde Cıkarız elbet BirGün. Sen Rahat Ol ;) .. ßu Lig Kimseye KaLmadı KaLmazda , Kimse Kalıcı DeğiL. :D
Çıkmasakta , Küme Düşsekte , Amatörde Oynasakta YARENLER Hep BOLUSPOR Sevdasının Arkadasındadır. [/B]

yigidogençlik06 12.12.2008 12:53

[I][B]HOS GELDİNİZ ARKADASLAR SİTEMİZE İLERDE SÜPER LİGDE BEKLİRİZ SİZİ İNS[/B][/I]

YarenMetex 12.12.2008 13:00

[QUOTE=yigidogençlik06;446355][I][B]HOS GELDİNİZ ARKADASLAR SİTEMİZE İLERDE SÜPER LİGDE BEKLİRİZ SİZİ İNS[/B][/I][/QUOTE]

[B]İnşallah Arkadaşım . İlgin Alakan , iyi Dileklerin İçin Tşk.ederiz

Bolulu ; yapılan güzelliklerini Unutmaz .Dosttadost Düsmana düsman.[/B]

yigidogençlik06 12.12.2008 13:02

[B][I]SEVİYORUZ SİZİ HEP BERABER GÜZEL GÜNLER

İNS[/I][/B]

tanju_58 12.12.2008 13:29

hoşgeldin bolulu arkadaş sitemize.

ibb-hacettepe-gençlerbirliği hatta ankaraspor gibi taraftarı olmayan takımların yerinde bolu gibi sakarya gibi göztepe gibi takımların olması gerekiyor.

mustafa arkadaşım sende gerginlik çıkarmaya çalışma...

yener_sahin 12.12.2008 19:36

hoş geldin gardaş aramıza.inşallah sende bir gün takımını süper ligde mücadele ederken görürsün.haa unutmadan burdakilere fazla kulak asma sen.herkes kendi yoluna baksın.

YarenMetex 12.12.2008 19:47

[QUOTE=yener_sahin;446529]hoş geldin gardaş aramıza.inşallah sende bir gün takımını süper ligde mücadele ederken görürsün.haa unutmadan burdakilere fazla kulak asma sen.herkes kendi yoluna baksın.[/QUOTE]

HoşbuLduk Kardeş. İnş.Görürüm biRader. ;)

YARALI_AŞIK 15.12.2008 13:14

orduspor'a başarılar dilerim...

kempes 15.12.2008 13:20

bu sene şampiyon anadolu'dan
başka yolu yok

furkancfc 15.12.2008 14:17

Sivas'dan Bolu'ya selam olsun.

YarenMetex 15.12.2008 19:21

[QUOTE=YARALI_AŞIK;447618]orduspor'a başarılar dilerim...[/QUOTE]

[B]Boluspor YARENLER Konusunda Neden Orduspor'a Başarılar Diledin anlamadım ???

ßOLU'danda Sivas'a SELAM OLSUN

KörOğLu'nun TORUNLARIYIZ!.[/B]

sivalı uGuR 15.12.2008 19:24

hoşgeld,iniz sitemize inş sizde süper lige çıkarsınız

myway 15.12.2008 19:25

[B]Boluspor gecen sezonki buyuk basarisindan sonra bu sene kotu durumda ve Karsiyaakaya da 0-3 maglup oldu sahasinda... Bu sene anlasilan kumede kalmak Bolusporun hedefi...Basarilar Boluspor.. iyi dilekleriniz icin tesekkurler...[/B]

pover58 15.12.2008 20:16

inşallah sizde çıkarsınız süper lige biz zor ve uzunca bir zamanda çıktık ama hakkımızla çıktık dahada inşallah düşmeyiz.çıkmak güzel orada tutunmak dahada güzel.başarılar dilerim.biz eskişehirin çıkmasınada sevinmiştik o yavşaklar bize kötü küfür ettiler.biz tüm anadoluyu kucaklıyoruz.

YarenMetex 15.12.2008 22:19

[B]Es eS 'den adam Cıksaaaa Dünyyaaaaa Yerinden Oynar Birak Takma kardeşim. ;) Seyleri 5karıs HAVADA. Bakan sayesinde. Diyorum ya ORDAN ADAM CIKSAAA...
Nese eski mevzulara girmeyeLim :D .Sizede Tşk.ler İyi dilekleriniz İçin RentaŞlar.[/B]

emrekocturk58 18.12.2008 11:00

sizide süperligde göreriz inş 1. lige basaralar

atababa111 18.12.2008 11:22

KÖROĞLU'NUN TORUNLARI BOLUSPOR VE BOLULU YARENLERE GÖSTERDİKLERİ SABIR VE MÜCADELEDE BAŞARILAR DİLERİM.
AYRICA KARDEŞ TAKIMLARI GİRESUNLU ÇOTANAKLAR'A SELAMLAR SAYGILAR.:)

ersev 19.12.2008 16:32

:) yarenlerle herzaman dostumuzdur bunu hep böle biline inş sivasda olur güzel taraftarlar görmek sahada ve trübünde dostluk kazanmalı bolu ve giresun spor gibi.

YarenMetex 04.01.2009 13:09

[B]İyi Dileklerin İçin Tşk.ler ERSEV ;)[/B]

boluluyaren 21.01.2009 00:51

selam yiğidolar,inşallah şampiyon olursunuz çok sempatik bi seyirciniz ve takımınız var,,başarılar,bizi bilen bilir ist.yalakası değilizdir

atamtürk 21.01.2009 02:09

hoş geldin aramıza sizide süper ligde görmek arzusuyla başarılar diliyoruz.

grsnlu28 05.02.2009 19:50

Kardeşlerimize burdan selamlar

esufukkara26 10.03.2009 00:15

yarenlere ve çotanaklara selam olsun....

Özgür Özdemir 16.03.2009 14:51

Bolu'dan selam olsun.

Kırmızı - Beyaz, Türkiye'dir.. Aslan yiğidolar. Tüm Anadolu adına Şampiyon ol bu sezon. Tüm Bolu, Tüm Anadolu arkanda!

[B]BOLULU YARENLER[/B]

[B]Misyonu:[/B]
"Taraftarı olduğu BoluSpor Kulübü'ne, içinde yaşadığı çevreye ve topluma artı değerler sağlamak"

[B]Hedefleri:[/B]
- Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü’ne düzenli proje üreten bir organizasyon haline gelmek.
- Üyelerimize, BoluSpor Kulübü’ne en etkili şekilde destek verecek nitelikleri kazandırmak.
- Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü için bilinçli, etkili ve güçlü bir kamuoyu desteği yaratmak.
- Türkiye'nin en başarılı taraftar guruplarından biri olmak.

[B]Değerleri:[/B]

Bu değerleri BOLUSPOR TARAFTARININ bütün üyelerinin taşıması beklenir.

- Bolulu Yarenler BoluSpor Kulübü’ne karşılık beklemeksizin destek olmalı ve hizmet eder.
- Bolulu Yarenler Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlıdır.
- Bolulu Yarenler ülkesinin ve ulusunun çıkarlarını en üst düzeyde gözetir.
- Bolulu Yarenler taraftarı olduğu BoluSpor ve içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır.
- Bolulu Yarenler katılımcı ve üretkendir.
- Bolulu Yarenler BOLU'LU olma sıfatına yakışan davranışlar sergiler.
- Bolulu Yarenler hayatın her alanında taraftarı olduğu BoluSpor'u temsil ettiğinin bilincindedir.

[URL="http://www.yarenler.org"]Yarenler.ORG[/URL]

myway 16.03.2009 16:37

[B][QUOTE=Özgür Özdemir;492327]Bolu'dan selam olsun.

Kırmızı - Beyaz, Türkiye'dir.. Aslan yiğidolar. Tüm Anadolu adına Şampiyon ol bu sezon. Tüm Bolu, Tüm Anadolu arkanda!

[B]BOLULU YARENLER[/B]

[B]Misyonu:[/B]
"Taraftarı olduğu BoluSpor Kulübü'ne, içinde yaşadığı çevreye ve topluma artı değerler sağlamak"

[B]Hedefleri:[/B]
- Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü’ne düzenli proje üreten bir organizasyon haline gelmek.
- Üyelerimize, BoluSpor Kulübü’ne en etkili şekilde destek verecek nitelikleri kazandırmak.
- Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü için bilinçli, etkili ve güçlü bir kamuoyu desteği yaratmak.
- Türkiye'nin en başarılı taraftar guruplarından biri olmak.

[B]Değerleri:[/B]

Bu değerleri BOLUSPOR TARAFTARININ bütün üyelerinin taşıması beklenir.

- Bolulu Yarenler BoluSpor Kulübü’ne karşılık beklemeksizin destek olmalı ve hizmet eder.
- Bolulu Yarenler Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlıdır.
- Bolulu Yarenler ülkesinin ve ulusunun çıkarlarını en üst düzeyde gözetir.
- Bolulu Yarenler taraftarı olduğu BoluSpor ve içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır.
- Bolulu Yarenler katılımcı ve üretkendir.
- Bolulu Yarenler BOLU'LU olma sıfatına yakışan davranışlar sergiler.
- Bolulu Yarenler hayatın her alanında taraftarı olduğu BoluSpor'u temsil ettiğinin bilincindedir.

[URL="http://www.yarenler.org"]Yarenler.ORG[/URL][/QUOTE]

Eksik olmayin Bolunun Yarenleri... Sizleri de Super Ligde gormek isteriz ;) Aramiza hosgeldin...[/B]

Özgür Özdemir 23.03.2009 23:44

Hoşbulduk arkadaşım, teşekkürler.

subasi29 24.03.2009 00:13

boluspora basarilar takip ediyorum maclarini

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.