![]() |
ßoluluYarenLer
YigidoLara Selam Olsun BOLU'dan.
YARENLER'de Burda... [url]www.YARENLER.org[/url] Herkesi Bekleriz .... Davanızda Basarılar |
Cevap: ßoluluYarenLer
[B]1965 Boluspor Taraftardar Dernegimizde Mevcuttur.
[url]www.BolusporLuyuz.Com[/url] Adresinden Ulaşabilirsiniz. Ama YARENLERİN Resmi Taraftar Sitesi YARENLER.ORG'tur. Boludan Selamlar [/B] |
[B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B]
|
[QUOTE=FurkaN;446067][B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B][/QUOTE]
[B]HoşbuLduk Arkadaşım. Sizede ŞAMPİYONLUK Yolunda BaşarıLar . RenkTaşlarımıza Boludan SevGiler. TEK BÜYÜK VAR ODA ANADOLU [/B] |
[B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.
İyi forumlar.[/B] |
boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...
|
[QUOTE=EyüphanAydın;446262][B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.
İyi forumlar.[/B][/QUOTE] [B]hOŞbuLduk Karde$im... ---- @MustafaParlak Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ... Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti. Burda Tartismanın Anlamı Yok. kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B] |
[QUOTE=etzel1967;446294]boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...[/QUOTE]
[B]Tşk.ederim RenkTaş ;) . SüperLigde Görüşmek Üzere. SampiyonLuk Yolunda BaşarıLar ...[/B] |
[QUOTE=YarenMetex;446314][B]hOŞbuLduk Karde$im...
---- @MustafaParlak Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ... Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti. Burda Tartismanın Anlamı Yok. kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B][/QUOTE] AYNEN SANA KATILIYORUM BOLULU BU LIGDE KIMIN KIME GÜCÜ YETERSE O ONU EZIYOR VALAHA GECEN YIL BIZ LIGI 3 BITIRDIK SON HAFTDA BIZI 4 ILAN ETTILER SAYIN UN AKITAN-(PARDON ESKISEHIRE PARA AKITAN OLACAKTI) AGIRLIGINI KOYDU ELINIZDEN MACI ALDILAR ESKISEHIRE VERDILER ADAMLARI SÜPERLIGE CIKARTTILAR BU TÜRKIYE LIGI BÖYLE ISTE |
Hoş geldiniz Başaralılar....
[B][I][COLOR="Red"]Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!![/COLOR][/I][/B] |
Para Akıtan :D . anTi Kırmızı - Siyah :D
|
[QUOTE=HaSiVasLıM58;446324]Hoş geldiniz Başaralılar....
[B][I][COLOR="Red"]Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!![/COLOR][/I][/B][/QUOTE] HoşbuLduk Kardeş. Sizede BaşarıLar . İlgin Alakan İÇin Eyvallah;) |
yarenler siz bu lige biraz zor çıkarsınız benden söylemesi:)
|
[QUOTE=halterci;446337]yarenler siz bu lige biraz zor çıkarsınız benden söylemesi:)[/QUOTE]
[B]Es Es nasıL Cıktıysa , Kocaeli Nasıl Cıktıysa Hele hele AntalYa nasıL Cıktıysa Bizde Cıkarız elbet BirGün. Sen Rahat Ol ;) .. ßu Lig Kimseye KaLmadı KaLmazda , Kimse Kalıcı DeğiL. :D Çıkmasakta , Küme Düşsekte , Amatörde Oynasakta YARENLER Hep BOLUSPOR Sevdasının Arkadasındadır. [/B] |
[I][B]HOS GELDİNİZ ARKADASLAR SİTEMİZE İLERDE SÜPER LİGDE BEKLİRİZ SİZİ İNS[/B][/I]
|
[QUOTE=yigidogençlik06;446355][I][B]HOS GELDİNİZ ARKADASLAR SİTEMİZE İLERDE SÜPER LİGDE BEKLİRİZ SİZİ İNS[/B][/I][/QUOTE]
[B]İnşallah Arkadaşım . İlgin Alakan , iyi Dileklerin İçin Tşk.ederiz Bolulu ; yapılan güzelliklerini Unutmaz .Dosttadost Düsmana düsman.[/B] |
[B][I]SEVİYORUZ SİZİ HEP BERABER GÜZEL GÜNLER
İNS[/I][/B] |
hoşgeldin bolulu arkadaş sitemize.
ibb-hacettepe-gençlerbirliği hatta ankaraspor gibi taraftarı olmayan takımların yerinde bolu gibi sakarya gibi göztepe gibi takımların olması gerekiyor. mustafa arkadaşım sende gerginlik çıkarmaya çalışma... |
hoş geldin gardaş aramıza.inşallah sende bir gün takımını süper ligde mücadele ederken görürsün.haa unutmadan burdakilere fazla kulak asma sen.herkes kendi yoluna baksın.
|
[QUOTE=yener_sahin;446529]hoş geldin gardaş aramıza.inşallah sende bir gün takımını süper ligde mücadele ederken görürsün.haa unutmadan burdakilere fazla kulak asma sen.herkes kendi yoluna baksın.[/QUOTE]
HoşbuLduk Kardeş. İnş.Görürüm biRader. ;) |
orduspor'a başarılar dilerim...
|
bu sene şampiyon anadolu'dan
başka yolu yok |
Sivas'dan Bolu'ya selam olsun.
|
[QUOTE=YARALI_AŞIK;447618]orduspor'a başarılar dilerim...[/QUOTE]
[B]Boluspor YARENLER Konusunda Neden Orduspor'a Başarılar Diledin anlamadım ??? ßOLU'danda Sivas'a SELAM OLSUN KörOğLu'nun TORUNLARIYIZ!.[/B] |
hoşgeld,iniz sitemize inş sizde süper lige çıkarsınız
|
[B]Boluspor gecen sezonki buyuk basarisindan sonra bu sene kotu durumda ve Karsiyaakaya da 0-3 maglup oldu sahasinda... Bu sene anlasilan kumede kalmak Bolusporun hedefi...Basarilar Boluspor.. iyi dilekleriniz icin tesekkurler...[/B]
|
inşallah sizde çıkarsınız süper lige biz zor ve uzunca bir zamanda çıktık ama hakkımızla çıktık dahada inşallah düşmeyiz.çıkmak güzel orada tutunmak dahada güzel.başarılar dilerim.biz eskişehirin çıkmasınada sevinmiştik o yavşaklar bize kötü küfür ettiler.biz tüm anadoluyu kucaklıyoruz.
|
[B]Es eS 'den adam Cıksaaaa Dünyyaaaaa Yerinden Oynar Birak Takma kardeşim. ;) Seyleri 5karıs HAVADA. Bakan sayesinde. Diyorum ya ORDAN ADAM CIKSAAA...
Nese eski mevzulara girmeyeLim :D .Sizede Tşk.ler İyi dilekleriniz İçin RentaŞlar.[/B] |
sizide süperligde göreriz inş 1. lige basaralar
|
KÖROĞLU'NUN TORUNLARI BOLUSPOR VE BOLULU YARENLERE GÖSTERDİKLERİ SABIR VE MÜCADELEDE BAŞARILAR DİLERİM.
AYRICA KARDEŞ TAKIMLARI GİRESUNLU ÇOTANAKLAR'A SELAMLAR SAYGILAR.:) |
:) yarenlerle herzaman dostumuzdur bunu hep böle biline inş sivasda olur güzel taraftarlar görmek sahada ve trübünde dostluk kazanmalı bolu ve giresun spor gibi.
|
[B]İyi Dileklerin İçin Tşk.ler ERSEV ;)[/B]
|
selam yiğidolar,inşallah şampiyon olursunuz çok sempatik bi seyirciniz ve takımınız var,,başarılar,bizi bilen bilir ist.yalakası değilizdir
|
hoş geldin aramıza sizide süper ligde görmek arzusuyla başarılar diliyoruz.
|
Kardeşlerimize burdan selamlar
|
yarenlere ve çotanaklara selam olsun....
|
Bolu'dan selam olsun.
Kırmızı - Beyaz, Türkiye'dir.. Aslan yiğidolar. Tüm Anadolu adına Şampiyon ol bu sezon. Tüm Bolu, Tüm Anadolu arkanda! [B]BOLULU YARENLER[/B] [B]Misyonu:[/B] "Taraftarı olduğu BoluSpor Kulübü'ne, içinde yaşadığı çevreye ve topluma artı değerler sağlamak" [B]Hedefleri:[/B] - Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü’ne düzenli proje üreten bir organizasyon haline gelmek. - Üyelerimize, BoluSpor Kulübü’ne en etkili şekilde destek verecek nitelikleri kazandırmak. - Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü için bilinçli, etkili ve güçlü bir kamuoyu desteği yaratmak. - Türkiye'nin en başarılı taraftar guruplarından biri olmak. [B]Değerleri:[/B] Bu değerleri BOLUSPOR TARAFTARININ bütün üyelerinin taşıması beklenir. - Bolulu Yarenler BoluSpor Kulübü’ne karşılık beklemeksizin destek olmalı ve hizmet eder. - Bolulu Yarenler Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlıdır. - Bolulu Yarenler ülkesinin ve ulusunun çıkarlarını en üst düzeyde gözetir. - Bolulu Yarenler taraftarı olduğu BoluSpor ve içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır. - Bolulu Yarenler katılımcı ve üretkendir. - Bolulu Yarenler BOLU'LU olma sıfatına yakışan davranışlar sergiler. - Bolulu Yarenler hayatın her alanında taraftarı olduğu BoluSpor'u temsil ettiğinin bilincindedir. [URL="http://www.yarenler.org"]Yarenler.ORG[/URL] |
[B][QUOTE=Özgür Özdemir;492327]Bolu'dan selam olsun.
Kırmızı - Beyaz, Türkiye'dir.. Aslan yiğidolar. Tüm Anadolu adına Şampiyon ol bu sezon. Tüm Bolu, Tüm Anadolu arkanda! [B]BOLULU YARENLER[/B] [B]Misyonu:[/B] "Taraftarı olduğu BoluSpor Kulübü'ne, içinde yaşadığı çevreye ve topluma artı değerler sağlamak" [B]Hedefleri:[/B] - Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü’ne düzenli proje üreten bir organizasyon haline gelmek. - Üyelerimize, BoluSpor Kulübü’ne en etkili şekilde destek verecek nitelikleri kazandırmak. - Taraftarı olduğumuz BoluSpor Kulübü için bilinçli, etkili ve güçlü bir kamuoyu desteği yaratmak. - Türkiye'nin en başarılı taraftar guruplarından biri olmak. [B]Değerleri:[/B] Bu değerleri BOLUSPOR TARAFTARININ bütün üyelerinin taşıması beklenir. - Bolulu Yarenler BoluSpor Kulübü’ne karşılık beklemeksizin destek olmalı ve hizmet eder. - Bolulu Yarenler Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlıdır. - Bolulu Yarenler ülkesinin ve ulusunun çıkarlarını en üst düzeyde gözetir. - Bolulu Yarenler taraftarı olduğu BoluSpor ve içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır. - Bolulu Yarenler katılımcı ve üretkendir. - Bolulu Yarenler BOLU'LU olma sıfatına yakışan davranışlar sergiler. - Bolulu Yarenler hayatın her alanında taraftarı olduğu BoluSpor'u temsil ettiğinin bilincindedir. [URL="http://www.yarenler.org"]Yarenler.ORG[/URL][/QUOTE] Eksik olmayin Bolunun Yarenleri... Sizleri de Super Ligde gormek isteriz ;) Aramiza hosgeldin...[/B] |
Hoşbulduk arkadaşım, teşekkürler.
|
boluspora basarilar takip ediyorum maclarini
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |