![]() |
Yiğidolarımızı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyndgr02.jpg[/IMG]
[I][B]Yiğidolar ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ?[/B][/I] Geçen sezon ligi 79 puanlı şampiyon Galatasaray'ın 6 puan gerisinde, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte 73 puan toplayarak averajla dördüncü sırada tamamlayan Sivassporumuz, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezon elde ettiği 23 galibiyetle, ''4 Büyükler'' olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra bir sezonda en fazla galibiyet elde eden 5. takım olarak Türk futbol tarihine geçen ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sivassporumuz, bu sezon da ortaya koyduğu performansla Trabzonspor, Ankaraspor ve diğer başarılı takımlar gibi Anadolu'nun şampiyonluk umudu oldu. [B]YİĞİDOLAR TARİHE GEÇTİ[/B] Geçen sezonun ilk yarısını da 37 puanla, aynı puana sahip Fenerbahçe'nin önünde lider olarak tamamlayan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı tekrarladı. Yiğidolar, bu başarısıyla ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ? [B][I]Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;[/I][/B] Michael Petkovic : Akin Vardar : Mamadou Diallo : Hayrettin Yerlikaya : Sedat Bayrak : Murat Sözgelmez : Fábio Bilica : Abdurrahman Dereli : İbrahim Dağaşan : Musa Aydın : Muhammet Ali Kurtuluş : Konfory Sylla : Sezer Badur : Onur Tuncer : Sergio Oliviera : Faruk Bayar : Pini Felix Balili : Herve Tum : Mehmet Yıldız : [B][I]SivasSpor.Com Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
[B]Michael Petkovic : Her gecen sezon performansınn üstüne koyuyor ilk yarı cok güzel performans gösterdi...
Akin Vardar : En büyük şansızlıgı önunde petkoviç gibi cok iyi bir oyununun olması ama her an formayı alırsa kımse şaşırmasın... Mamadou Diallo : Şansız oyunculardan birisi blica ve Sedat cok iyi ikili oldular ama bu ikiliyi cok zorluycagı kesın. Hayrettin Yerlikaya : Çok eleştiri alsada benım cok begendıgım oyuncu 58'in en cok yakıştıgı futbolcu. Önunde oynayacak cok iyi sol kanat oyuncusu olsa cok daha iyi performans gösterceğine emınım... Sedat Bayrak : Uzun sakatlıktan sonra cok iyi girş yaptı cok begendıgım bir oyuncu Murat Sözgelmez :Gecen sezon cok begendıgım bir oyuncu Murat , Sedat ile Bilicayı zorlayacak her an forma alabilecek öenmli genç bir isim... Fábio Bilica : Yorum yapmaya bile gerek yok avrupanın sayılı defans oyuncularından ve bence Türkiyenın en iyi yabancı defans oyuncusu Abdurrahman Dereli : Sağ kanatta cok iyi işler yapıyor devamlı ileri cıkışları rakıbin dengesini bozuyor defansın olmazsa olmazlarından ve sağ kanatta alternatifsız tek oyuncumuz İbrahim Dağaşan : Gecen sezon sadece 3 maç oynamasına rağmen Bülento hoca sayesinde kendsini cok geliştirdi zamanla cok cok iyi bir oyuncu olacagına inanıyorum... Musa Aydın : Bu sezon performansı ile tavan yaptı 2.yarıdakı en büyük kozumuz olacak Muhammet Ali Kurtuluş : Sedat gibi cok uzun sakatlıktan cıktı yenı yenı form tutuyor gençler macında attıgı golle eskı gunlerınden bieşy kaybetmediği ortada... Konfory Sylla : Tam kara boğa cok başarılı yanına cok iyi ön libero alabılırsak verimi kat ve kat aracaktır Sezer Badur : Son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşasada kalitesi üst seviyede... Onur Tuncer : Sakatlıklar yüzünden pek forma şansı bulamasada cok iyi oyuncu zamanla cok daha iyi olacaktır... Sergio Oliviera : Sivassporda oynacayak oyuncu değil fizik sorunu üst seviyede Faruk Bayar : Neden oynamadıgını daha doğrusu oynatılmadıgını merak ettiğim oyuncu. Pini Felix Balili : Takımın vazgeçilmesi trubunlerın sevgilisi 2. yarı baliliden cok şey beklıyorum Herve Tum : Made in bülent UYGUN Mehmet Yıldız : Kaptan için tek bişey söyleyeceğim Ne olur Gitme Sivasspor için değil kendini bitirmemen için gitme...[/B] |
Michael Petkovic : Cok iyi performans gösterdi.
Akin Vardar : Petkoviç ile tatlı rekabet içinde her an gecebilir Mamadou Diallo : Benım cok begendiğim uzun boylu ve cabuk oyuncu az şans alıyor sedattan bence daha iyi Hayrettin Yerlikaya : Zaman zaman cok hata yapmasına karşın yürekten oynuyor Sedat Bayrak : Sakatlıgın etkılerı hala gorulmekte Murat Sözgelmez : BEnim favorim Blica ile 2 sinin oynaması lazım Fábio Bilica : Müthiş bir oyuncu sivas a gelen en iyi yabancı ve Türkiyenın de en iyisi Abdurrahman Dereli : Zaman zman beklenen performansı göstermesede cokiyi oyuncu İbrahim Dağaşan : Cok iyi yedek Musa Aydın : Giderek kendısını geliştiren mithiş yetenek Muhammet Ali Kurtuluş : Büyük kaptan 2. yarı çoşacak Konfory Sylla : Ön liberonun yalnız ve başarılı savaşcısı Sezer Badur : fenere attıgı gol hala aklımda cok iyi oyuncu Onur Tuncer : Zamanla cok daha iyi olackatır daha cok şans vermemız lazım Sergio Oliviera : Bülent Hocanın cok az şans veriği süper teknıkte oyuncu Faruk Bayar : Takımda şans verilmesı gereken bence en önemli oyuncu Pini Felix Balili : Nerde gecen senekı balili :( Herve Tum : Son vuruşlarını düzelte bilse cok daha faydalı olacaktır Mehmet Yıldız : Takımın herşeyi |
[B]Michael Petkovic :[/B]
Tecrübesi ve kalitesi ile ligdeki en değerli kalecilerin başında geliyor. [B]Akin Vardar :[/B] Petkovic'le aynı kalitede olmasına rağmen tecrübe eksikliği kendisini kulübede tutuyor. [B]Mamadou Diallo :[/B] Geçen sezon defansın sigortası idi. Defans hattımızın güçlü olması kendisinin ilk onbirde yer bulmasını engelliyor. [B]Hayrettin Yerlikaya :[/B] Maçlara daha iyi konstrasyonla çıkarsa sol kanadı geçilmez kılacaktır. [B]Sedat Bayrak :[/B] Sanki aylarca futbol oynamayan başkasıymış gibi sahalara döndüğünde bıraktığı yerden devam ediyor. [B]Murat Sözgelmez :[/B] Diallo için söylediklerim kendisi içinde geçerli. Oyuna sonradan girsede takım ve taraftara her zaman güven veriyor. [B]Fábio Bilica :[/B] İyiki varsın... Seneye takımda tutmakta zorlanacağız. [B]Abdurrahman Dereli :[/B] Sağ kanadın lokomotifi. Bindirmeleri ile rakiplerin korkulu rüyası. Saha kendisine dar geliyor. [B]İbrahim Dağaşan :[/B] Takım oynumuzun değişmez taşlarından. Orta alanda gösterişsiz futbolu ile beğeni topluyor. [B]Musa Aydın :[/B] Nerde ne yapacağı belli olmuyor. Topun arkasında hayalet gibi bitiyor. Gol vuruşlarında biraz daha başarılı olduğunda krallığa aday. [B]Muhammet Ali Kurtuluş :[/B] Sahada olması bile takıma güven veriyor. Maç boyunca birkaç pasla maçı bitiriyor. Az ama öz oynuyor. [B]Konfory Sylla :[/B] Defans ve orta alanın irtibatını sağlayan, hem hücuma hemde savunmaya en büyük destekçi. [B]Sezer Badur :[/B] Sezon başındaki harika oyunu transfer dedikoduları ile bir anda duruverdi. Aklındaki soru işaretlerini bir anca atması ve kendini şampiyonluğa vermesi gerekiyor. [B]Onur Tuncer :[/B] Kaliteli olmasına rağmen fazla dakika alamıyor. Takımımız için geleceğin vazgeçilmezlerinden. [B]Sergio Oliviera :[/B] Bu takımda biraz zor oynar gibi. [B]Faruk Bayar :[/B] Sol kanatta Hayrettinin yetersiz kaldığı maçlarda yada haftalarda kesinlikle oynamalı. [B]Pini Felix Balili :[/B] Tribünlerin yıldızı... Rüzgarın oğlu :) [B]Herve Tum :[/B] Sezon başında ahlar vahlar etmiştim. Ancak Hocamızın bildiği vardır dedik. Nitekimde öyle oldu. Mehmet'ten sonra en iyi top tutan oyuncumuz. [B]Mehmet Yıldız :[/B] Kral... Ait olduğu yerde kalsın tüm dünya kendisini tanıyacak. |
Michael Petkovic :Şüphesiz ligimizin en iyi kalecilerinden.
Akin Vardar :Petkoviç in yoklugunda kral. Mamadou Diallo :Bilica yerini aldı ama bilica veya sedatın yoklugunde defansımızın bel kemiği. Hayrettin Yerlikaya :Sol kanatın sahibi ama son zmanlarda yetersiz kalıyo. Sedat Bayrak :Tam bir görev adamı defans ondan sorulur. Murat Sözgelmez :Son zamanlarda sürekli yedek çok kaliteli bir defans. Fábio Bilica :Fazla söze gerek yok o bir Fabio Bilica. Abdurrahman Dereli :Çok ucuza aldık takımıza faydası anlatılacak gibi degil takımımızda satılmaması gereken bir oyuncu. İbrahim Dağaşan : İlk geldi zamanki ibrahim degil. Musa Aydın :Orta sahanın efendisi. Muhammet Ali Kurtuluş :Serbest atış ustasıydı artık öyle degil Konfory Sylla :Sylla ne iyi ne kötü. Sezer Badur :Sezer yaşı genç olmasına rağmen çok iyi. Onur Tuncer :Ben şahsen onuru hiç beyenmiyorum takımımızın değişmez futbolcusu Sergio Oliviera :Sergio aslında çok kaliteli topçu ama sivasda olmaz. Faruk Bayar :En az hayrettin kadar etkili. Pini Felix Balili :Nerde eski balili. Herve Tum :Karaboğa hiç birşeye yaramaz. Mehmet Yıldız :Herkesin büyüttüğü kadar yok gerçekden mehmet. |
Michael Petkovic :Her nekadar kalede Akının olmasını istesemde bu sene güzel bir performans sergiliyor ve kaleyi tecrübesiyle hak ediyor.
Akin Vardar :oynadığı taktirde milli takıma kadar yükselebilecek bir kaleci olduğuna inanıyorum ama şansızlığı önünde formu iyi olan bir petkoviç var. Mamadou Diallo :Sedatın sakatlığı düzelene kadar güzel idare etti defansı ama son zamanlarda Sedatın gelmesiyle forma bulamıyor. Hayrettin Yerlikaya :Hayrettinin defansif yönü biraz daha kuvvetli olsa hiçbir takım sağ kanatdan saldıramaz ama malesef zayıf olduğu için çoğunlukla sol taraftan geliyor tehlikeler. Sedat Bayrak :Sakatlığı atlattı hemen hiçbirşey olmamış gibi cuk oturdu takıma.Bilica ile birlikte güzel kanka oldular :) Murat Sözgelmez :Stoper bolluğundan fazla forma bulamıyo ama oynadığı zamanda güven veren birisi.soyadını değiştirmek lazım sıragelmez diye :) Fábio Bilica :Fazla söze gerek yok 10 point :) Abdurrahman Dereli :tam istediğim tipte bir sağ bek oyuncusu.hem defansif yönü kuvvetli hem hücum yönü.ama geçen seneki attığı gollerini özletti. İbrahim Dağaşan : 16 maçta oynamasına rağmen fazla süre oyunda kalan bi oyuncu değil. Musa Aydın :10 numarayı hak eden bir oyuncu.attığı gollerle asistleriyle takımımızın vazgeçilmezi. Muhammet Ali Kurtuluş :Emektar kaptanımız nezaman oynasa ya frikikten ya uzaktan gollerini atıyo bizi coşturuyo.89 da oyuna al 90 da golünü atsın :) Konfory Sylla :takımda belkide oyununu beyenmediğim tek oyuncu sylla.syllanın yerine daha sağlam bir oyuncu alınabilir mesela (appiah) :) Sezer Badur :kritik maçların gol kilidi.biraz daha fazla forma şansı bulsa daha büyük işlerin altına imza atabilecek bir oyuncu.Maldini'nin babası olur kendisi :) Onur Tuncer :oyunu hakkında fazla bilgimiz olamadı. Sergio Oliviera :Bülen hoca geldiğinde Alex tipinde bir oyuncu demişti ama fazla göremedik alexliğini.belliki uyum sağlıyamadı.boşuna yabancı kontenjanını doldurmaması lazım gönderilmesi hem takım için hem kendisi için iyi olur. Faruk Bayar :ben faruğun tam nerde oynadığını bilmiyorum sol bekmi sol açıkmı orta sahamı? Pini Felix Balili :tek rakibi thy :) bunu diyorum başka bişey demiyorum. Herve Tum :bursaspordayken kaçırdığı golleri görüyodum bu adamı futbolcu yapanın diyodum.ama bülent hocamızın sayesinde kendisini toparladı.her maçta forma şansı bulması kendine güvenini getirdi.kritik hacettepe maçındada attığı gollerle aldırdığı 3 puan gerçekten çok önemliydi. Mehmet Yıldız :Biz M.Yıldızı M.Yıldızda bizi seviyor.bunu her konuşmasından anlıyabilirsiniz.takımımızı şampiyonluk yarışında bırakmıyacaktır. |
[B][U][COLOR="Red"]Michael Petkovic :[/COLOR][/U]Tecrübesi ile bu sezon
geçen sezona göre daha iyi oynuyor bazen kendine fazla güveninden hata yapıyor çok önemli bir oyuncumuz... [U][COLOR="Red"]Akin Vardar :[/COLOR][/U]Petkoviç'in olmadığı zamanlarda kalemizde çok iyi işler yaptı çok iyi bir kaleci ilk on bir oynaması için ya Petkoviç satılacak ya da Petkoviç sakatlanacak..... [COLOR="Red"][U] Mamadou Diallo :[/U][/COLOR]Mükemmel işleyen defansımızın önemli görev adamlarından bir tanesi ilerki yıllarda ondan para kazanacağımıza inanıyorum... [U][COLOR="Red"]Hayrettin Yerlikaya :[/COLOR][/U]Aslında çok iyi bir defans oyuncusu tek dezavanatajı bana göre top tekniği yok ama kademeye girmesini mükemmel buluyorum... [U][COLOR="Red"]Sedat Bayrak :[/COLOR][/U]Uzun bir sakatlık döneminin ardından kendini yeni yeni buldu geçen sezon tam milli takıma seçileceği zaman sakatlandı ama böyle giderse yeniden seçileceğine inanıyorum. Yalnız Gençlerbirliği maçında eski çevikliğini kaybetmiş gördüm.... [COLOR="Red"][U]Murat Sözgelmez :[/U][/COLOR]İyi bir yedek oyuncusu ilk onbirde de oynayabilir fakat önünde çok önemli defans oyuncuları var.... [U][COLOR="Red"]Fábio Bilica :[/COLOR][/U]Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu ben bunun kadar sağlam defans görmedim kontratı bir yıllık kontratını yenilememiz gerekiyor... [U][COLOR="Red"]Abdurrahman Dereli :[/COLOR][/U]Defans hattımızın sağ beki dinamosu Fatih hocanın bu adamı ne zaman göreceğini çok merak ediyorum.... [COLOR="Red"][U] İbrahim Dağaşan :[/U][/COLOR]Mohammed Ali'nin dönmesi ile yedeğe çekildi oynadığı maçlarda çok iyi işler yaptı arada bir oyundan düşüyor performansını 90 dakikaya yayması gerekiyor.... [COLOR="Red"][U] Musa Aydın :[/U][/COLOR]Sivasspor'da adeta yeniden doğdu güzel bir performans sergiliyor nazar değmez ama biraz fizik gücünü geliştirmesi gerekir.... [U][COLOR="Red"]Muhammet Ali Kurtuluş :[/COLOR][/U]Son maçlara damgasını vurmayı başardı kendiside biliyor neler yapabileceğini yeter ki gününde olsun.... [COLOR="Red"][U]Konfory Sylla :[/U][/COLOR]Çok hırçın çok kart görüyor ve de çok çabuk faul yapıyor ama orta sahamızı ayakta tutmayı başarıyor biraz pas yüzdesini geliştirmesi gerekir.... [U][COLOR="Red"] Sezer Badur :[/COLOR][/U]Devre arasında gitmesini bekliyordum açıkcası takımda beğenmediğim tek futbolcu benim.... [U][COLOR="Red"] Onur Tuncer :[/COLOR][/U]Çok iyi bir yedek Bülent hocamızın güvendiği bir isim.... [U]Sergio Oliviera :[/U]Çok şey beklediğim fakat beni hayal kırıklığına uğrattı gitmesinden yanayım.... [U][COLOR="Red"]Faruk Bayar :[/COLOR][/U]Kaliteli bir sol ayak Hayrettin'den daha iyi işler yapabileceğine inandığım bir isim.... [U][COLOR="Red"] Pini Felix Balili :[/COLOR][/U]Tam bir kontratak futbolcusu ama çok çabuk sakatlanmaya başladı son zamanlarda evlilik yaramadı galiba.... [COLOR="Red"][U] Herve Tum :[/U][/COLOR]Sezon başında bir çok kimse tarafından istenmiyordu fakat gerek orta sahada gerek forvet hattında çok önemli işlere imza attı. [U][COLOR="Red"]Mehmet Yıldız :[/COLOR][/U]Bülent Uygun'un en güveniği futbolcu ve son zamanlarda RTürk futbolunun yetiştirdiği en önemli golcü ama son zamanlarda aklı çok karıştı ligin son iki maçında varlığı yokluğu belli değildi.... [COLOR="Red"][U] Bülent Uygun:[/U][/COLOR]Türk antrenörlerin son zamanlarda yetiştirdiği en önemli teknik adam hedefleri doğrultusunda ilerliyor ileride çok büyük görevler üstlenecek.... [U][COLOR="Red"]Mecnun Otyakmaz:[/COLOR][/U]Büyük başkan bizim impratorumuz Sivas'ın buraya gelmesinde en büyük emeği olan insan işini çok iyi yapıyor tam bir Sivasspor aşığı....[/B] |
[B][COLOR="red"]Michael Petkovic [/COLOR]:İsmi,futbolculara güven veriyor,kaleye çoğu zaman formasını koysa bir kaç kurtarış yapar.
[COLOR="red"]Akin Vardar [/COLOR]:Kale arkamız emin ellerde,hiç farketmez,yedekde soyunduğunda bile Terim'in milli takımında banko oynayacak kapasitesi var. [COLOR="red"]Mamadou Diallo [/COLOR]:İyi bir yedek olur,oynadığı zaman defans bloğunda olması gereken takım oyununa adepte oluyor. [COLOR="red"]Hayrettin Yerlikaya [/COLOR]:Deli çocuk,ah birde kafasını topa verse,işte o zaman dadından yenmez ama varsın olsun o bizim öz çocuğumuz. [COLOR="red"]Sedat Bayrak [/COLOR]:Defans bloğumuzun sağlam halkası,top geçer ama rakip geçmez. [COLOR="red"]Murat Sözgelmez [/COLOR]: [COLOR="red"]Fábio Bilica [/COLOR]:Gizli kahraman,koşarken rakibinin ayağındaki topa çalım atan,rakibi türübünlerde topu ararken bilica gole gidecek aisist niteliğinde bir pas bile çıkarmış. [COLOR="red"]Abdurrahman Dereli [/COLOR]:Kanatlarımızın vazgeçilmezi,olmazsa olmaz musa ile beraber,maç içinde bülent hoca bir sağa bir sola verdiğinde bile her iki kulvarıda metro gibi kullanıyor. [COLOR="red"]İbrahim Dağaşan : [/COLOR][COLOR="red"] Musa Aydın [/COLOR]:Benim yıldızım,uçarak havada gol atan ender futbolculardan türkiye liğinin,birde sağır ve kör olanlar görse bu çocuğu(Milli takımda oynaması gerek) [COLOR="red"]Muhammet Ali Kurtuluş[/COLOR] :Ah muhammet,şu oyunu birazda inatçılığından ve hırsından arınmış oynasan,on numaranın kralı olacaksın. [COLOR="red"]Konfory Sylla [/COLOR]:Demir perde gibi dirençli konfory,takım oyunu içinde,zinciri oluşturan diğer bir halkamız. [COLOR="red"]Sezer Badur[/COLOR] :Önemli maçlarda güzel performans gösterdi,allah bağışlasın bi çocuğu oldu,doğumdan sonra anlamsız bir form düşüklüğüne girdi.İnşallah eski günlerine döner. [COLOR="red"]Onur Tuncer [/COLOR]:Genç yeteneğimiz tecrübe kazanma aşamasında. [COLOR="red"]Sergio Oliviera[/COLOR] :Tutukluğunu üstünden atıp,bu uyum içinde kendini göstermesini bekliyoruz. [COLOR="red"]Faruk Bayar[/COLOR] :Umarım,antremanlar başta olmak üzere şans bulduğu dakikaları değerlendirebilir. Pin[COLOR="red"]i Felix Balili [/COLOR]:O bir yıldız,kaçırdığı pozisyondada,attığı goldede,savunma yapışındada,atağa kalkdığındada. [COLOR="Red"]Herve Tum[/COLOR] : İnşallah performansını önce doksan dakikalara sonrada tüm sezona yayabilir. [COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR] :Mehmet'i değerlendirmeye gerek yok,onu bir dünya biliyor.[/B] |
[B]
Michael Petkovic :Onun kalede olması tribünlerde bana dahada bir güven veriyor,4 yıldır belli bir standartın altına hiç düşmedi. Akin Vardar :Tam bir professiyonel,ne zaman kaleye geçtiyse görevini mükemmel yerine getirdi,tek şanssızlığı önünde petkoviç gibi bir kaleci olması. Mamadou Diallo :Bilicanın gelişiyle pabucu biraz dama atılır gibi oldu,fakat inanıyorumki forma şansı bulursa bir daha çıkarmaz o formayı. Hayrettin Yerlikaya :Hayrettin yıllardır professiyonel futbol oynuyor,ama tek hamleli futbolcu,topu iyi kullanamıyor,bu yönlerini geliştirebilseydi şimdi onu avpuda izliyor olurduk. Sedat Bayrak :Ağır bir sakatlık yaşadı ve uzunca bir süre futboldan uzak kaldı,ikinci yarı daha iyi bir sedat bekliyorum ben. Murat Sözgelmez :Bülent hocanın prenslerindendi,mevkiinde çok kaliteli isimler olunca fazla forma şansı bulamadı. Fábio Bilica :Anlatılmaz yaşanır. Abdurrahman Dereli :Birinci sınıf bir futbolcu,mevkiinde türkiyenin bir numarası bana göre. İbrahim Dağaşan :Dakika aldığı zamanlarda hep olumlu işler yaptı. Musa Aydın :Takımın cesur yüreği. Muhammet Ali Kurtuluş :Zaman m.ali için en iyi ilaç. Konfory Sylla :Benim için takımdaki gizli kahraman,tam bir savaşçı. Sezer Badur :sezonun ilk dönemindeki futbolunu son zamanlarda göremez olduk. Onur Tuncer :????????????????????? Sergio Oliviera :En büyük hayal kırıklığı. Faruk Bayar :Hayretinin yokluğundaki liğin ilk haftalarında çok parlak bir grafik çizdi,ondan sonra ortalıkta fazla göremedik. Pini Felix Balili :4 eylül tribünlerinin sevgilisi. Herve Tum :Hiçte alışık olmadığı bir bölgede oynadı,ve görevini eksiksiz yerine getirdi. Mehmet Yıldız :Onu anlatmaya kelimeler yetmez.[/B] |
Michael Petkovic :eger braga macında kalede olsaydı.. uefaya kalırdık diye düşünüyorum..
Akin Vardar :iyi kaleci.. petkoviç cezalı veye sakat oldugunda yoklugunu aratmıyor.. Mamadou Diallo :tam bir savunma adamı.. Hayrettin Yerlikaya :son maçlarda form grafiginde yükselme var.. gidişatı çok güzel.. Sedat Bayrak :top geçer adam geçmez... Murat Sözgelmez :tam bir görev adamı.. kusursuz.. ayrıca topalara çok sert vuruyor.. Fábio Bilica :anlatacak kelime bulamıyorum.. yok böyle bi defans oyuncusu... Abdurrahman Dereli :hızlı tren gibi.. sağ kanattan bindirmeleri süper.. hem defansta hem ofansta çok başarılı... İbrahim Dağaşan : yeteri kadar forma sansı bulamadı ancak oynadıgı maçlarda bence başarılıydı.. Musa Aydın :beşiktaş maçında yaptıgı asistle klasını konusturdu.. genclere attgı gol.. söyleyecek fazla bişey yok... Muhammet Ali Kurtuluş :imparator...süper lige çıkmamızda çok büyük katkıları oldu.. frikik ustası.. Konfory Sylla :arı gibi her topa koşuyor.. biraz fazla hırslı çok fazla kart görüyor.. Sezer Badur :fenerbahceye attıgı gol unutulmaz... Onur Tuncer :fazla izleme sansımız olmadı ancak oynadıgı maclarda başarılıydı... Sergio Oliviera :nerde oldugunu bılen var mı? en son ankaraspor macında sahadaydı sanırım... Faruk Bayar :soldan kesmeleri müthiş... Pini Felix Balili :rüzgarın oglu.. var mı durduracak defans var mı tutuacak oyuncu... Herve Tum :sson haftalarda takıma katkısı süper.. yawas yawas sivasa alısıyor... Mehmet Yıldız : fazla söze gerek yok.. adı üstünde yıldız.. büyük kaptan... |
Michael Petkovic : tecrübe abidesi ama yan toplarda zafı var.
Akin Vardar : Geçen sezon petkoviçin yokluğunda performansıyla göz doldurdu her zaman kalede güven verebilecek seviyede bir kaleci o yüzden yedek kalecimiz bile diğer takımlar tarafından imreniliyor. Mamadou Diallo : takımın vazgeçilmez stoperi.. Hayrettin Yerlikaya : sivasımızın emaktar futbolcusu.. o yüzden ara ara hata yapsada onu eleştirme hakkına sahip değiliz. Sedat Bayrak : diallo veya bilicanın olmadığı zamanlarda görevini yerine getirebilecek seviyede bi futbolcu Murat Sözgelmez : sedat gibi iyi bi stoper. Fábio Bilica : sivassporun yaptıgı en isabetli transfer.. onun sayesinde kaç top çizgiden çıktı.. sivassporun başarısına katkısı büyük. Abdurrahman Dereli : mehmet yıldızdan sonra en begendıgım oyuncu :) İbrahim Dağaşan : Cok iyi yedek Musa Aydın : orta sahayı dinamizme eden vazgecilmez oyuncumuz. Muhammet Ali Kurtuluş : yaşlı kurt sivassporu lider etmesini bildi. Konfory Sylla : Ön liberonun yalnız ve başarılı savaşcısı Sezer Badur : fenere attıgı gol hala aklımda cok iyi oyuncu Onur Tuncer : Zamanla cok daha iyi olackatır daha cok şans vermemız lazım Sergio Oliviera : bi türlü yeteneğini sergileyemedi. Faruk Bayar : David Bachkam'a benzettiyorum ama yeteneklerini göremedim bi türlü :) Pini Felix Balili : bencilliği bi yana bırakıp takım başarısına oynayan bi futbolcu. fırtına gibi esiyo maşallah her zaman böle devam etmesini istiyorum Herve Tum :bursaspordayken hiç oynayamıyordu sivasa gelince herkes bu kim dedi ama oynadıgı futbollada herkesi şaşırtmasnı bildi. Mehmet Yıldız. : Boğa gibi güçlü hava toplarında çok etkili topu ayağına indirdiği zman da kimseye kaptırmıyor.. topu surerek arkasında 2 defans oyuncusunu peşine takıyor ve defansta oluşan boşluktakı arkadasına pasını atıyor ve arkadaşıda bu pası cok iyi değerlendiriyor sivassporun başarısına en çok katkısı olan oyuncu nedeyim ki başka harika.. |
Michael Petkovic :çok iyi bir kaleci.bazı eksikleri de yok değil.aut atışları genelde taça çıkıyor ve gereksiz zaman geçirme ile gereksiz kart görüyor.
Akin Vardar :bence petkoviç'ten daha iyi kaleci.refleksleri daha iyi ama ismi akın. Mamadou Diallo :geçen sene en beğendiğim oyuncuların başındaydı.bu sene arka planda kaldı.fakat yedek klubesinde olması da bizim için çok iyi. Hayrettin Yerlikaya :iyi bir sol kanat oyuncusu.hücuma da elinden geldiğinc destek veriyor.başarılı Sedat Bayrak :geçen seneki sakatlığını atlattıktan sonra iyi bir geri dönüş yaptı.savunmanın bel kemikleriden biri. Murat Sözgelmez :murat'ta diallo gibi bilica ve sedatın arkasında kaldı.ihtiyaç anında sürekli hazır olması işine duyduğu saygıdan. Fábio Bilica :ilk defa braga maçında izlemiştim.bunu nerden buldular dedim.böyle topçu 100 lerce var diye kızdım :( ama haftalar ilerledikçe ne kadar yanlış düşündüğümü hata yaptığımı gördüm.tek kelime ile mükemmel bir futbolcu.ayrıca italyada oynarken kalecisi kırmızı kart görmüş ve bir maçta kaleye geçmiş.milan maçında ve shevcehenko nun penaltısını kurtarmış :) Abdurrahman Dereli :sağ kanadın vazgeçilmez işçisi.fazla söze gerek yok.süper İbrahim Dağaşan : iyi bir oyuncu mücadeleci.kavisli ortalarını çok beğeniyorum. Musa Aydın :bir başka vazgeçilmez.bir sağda bir solda.asisleri şutları mücadelesi,gerçekten alnından öpülecek bir futbolcu. Muhammet Ali Kurtuluş :2 yarı çok daha iyi olacak. Konfory Sylla :hücuma daha fazla katkı beklediğim oyunculardan biri.çabuk kart görüyor.ama buda mücadelesinden kaynaklanıyor. Sezer Badur :sezona çok iyi başladı.ismi beşiktaşla anılmaya başlayınca biraz düşüş yaşadı.umarım 2.yarı toparlar. Onur Tuncer :? kumaşı iyi fakat fazla forma bulma şansı yok gibi.iyi bir yedek olur. Sergio Oliviera :tam bir hayal kırıklığı. Faruk Bayar :biraz daha çalışması gerekiyor. Pini Felix Balili :tam bir kontra atak futbolcusu.geniş alan buldumu onu durduracak defans oyuncusu yok.2 yarı takıma çok faydalı olacak. Herve Tum :bülent uygunun gözdelerinden biri.orta saha ile forvet arasında köprü kurmuş.çok faydalı. Mehmet Yıldız :süperstarımız.ne yazsak boş.giderse çok kan kaybederiz diye düşünüyorum. |
Michael Petkovic : super lige cıktıgımız andan ıtıbaren ısımıze en cok verım aldıgımız oyuncu diyebılırım. bole ıı bır kalecıyı ancak trabzonspordan belese alabılırdık. baska hıcbı takım bole ıı kalecıyı bedevaya kımseye vermez.. onun ıcın tesekkurler trabzonspor..:D
Akin Vardar : belkıde yarıstıgı kısı petkovıc oldugu ıcın bu kadar cok yedek kulubesınde oturuyor. ama harıka bır kısılıgı varkı. kac senedır yedek kulubesınde oturmayı dert etmeden calısmaya devam edıyor. forma sansı buldugunda da elınden gelenın fazlasını yapıyor. gercekten sıvassporun tarıhıne gecebılcek ender kalecılerden.... Mamadou Diallo : gecen seneye nazaran daha az sure alsada gercekten cok kalıtelı bır yabancı oldugunu her anlamda gosterıyor. bıde su sakatlık problemını atlatsa guclense bıdaha 2-3 seneye kalmaz avrupanın en buyuk klublerıne gıder... Hayrettin Yerlikaya : sıvassporun emektar topcusu.. forvet olarak baslayıp defansın ortasına gecıp ordanda sol bek oldu. bı fotbolcudan bunları beklemek zordur. ama sıvaslıların kanında bu var nereye koyarsan koy tas gıbı oynuor yadırgamıor. tuk futbolunun 2. umıt ozatı gıbı :)) arasıra top kaybedıp tehlıke yaratsada. takımın ahengını bozan topcu olsada genede sevıoruz senı hayrettın.. ama yerıne saglam bır solbek alınsa cok ıı olur Sedat Bayrak : ankaragucunden gecen sene alındıgında bu topcu kım demıstım. adını hıc duymamıstım. helekı abdurrahmanla beraber ankaragucunden kotu ayrıldıgını okuyunca. cok kızmıstım yonetıme.. bole sorunlu topcular alıyorlar dıye. ama anlıyorumkı sorun onlarda dııl ankaragucundeymıs... gercekten 1. sınıf bır defans keske yası bıraz daha genc olsaydıda daha cok bızım takımda kalabılse.... Murat Sözgelmez : en buyuk sansızlıgı forma ıcın yarıstıgı futbolcuların ısımsız ama yurekten oynayan futbolcular olması tıpkı kendısı gıbı. ama kendısı bunu sorun etmeyıp. cok sıkı calısıp kendını hergecen gun gelıstırdıgını fotma gıydıgı her an gostermektedır... ınsallah kendını daha ıı gelıstırır... Fábio Bilica :fazla soze gerek yok sıvassporun tarıhı boyunca yaptıgı en ıyı en akıllı yabancı transferı.. nummer one .... Abdurrahman Dereli : fatıh terım bıraz 4 buyultulmusler fanatıgı olmasa mıllı takımın sag beklerınden bırı olur. fazla soze gerek varmı.... İbrahim Dağaşan : ıyı nıyetlı ıyı bır topcu ama devam sorunu oldugundan kadroda 90 dakka oynayacak durumda olmadıgını gosterıyor. devre arası kendını gelıstırmezse. devam sorununu halletmezse. yenı yapılabılcek transferlerle forma sansı cok azalır... Musa Aydın : ben hayatım boyunca bu kadar ıyı nıyetlı bu kadar beyefendı topcuya az rastladım.. bıde fatıh terım gorebılse.. mıllı takım formasını yusuftanda dıger dandık futbolculardanda daha cok hakedıyor.. formunu artırıp 2. yarı daha ıı oynaması dıleklerımle.. Muhammet Ali Kurtuluş : sıvasspor tarıhıne gecen fotbolculardan o konuda bı dıyecegım yok ama. artık takımda oynadıgı heran takıma yarardan ok zarar verıyor. yasının getırdıgı formsuzluktan dolayı kosmuyor takım 1 kısı eksık oynuyor.. eskısı gıbı degıl.. 2 yarı ıı bır ortasaha alınırsa daha ıyı olur. belkıde muhammed de artık antrenor olarak baslasa daha ıı olur sıvassporun ona abı olarak ıhtıyacı var... Konfory Sylla : defans ve ortasaha arasındakı baglantıyı saglayan ıı topcu.. hernekadar ben fazla begenmesemde oyun stılını. her nekadar guven vermesede ara sıra ama sıvasspor ıcın bıcılmıs kaftan daha ıyısını bulabılırmıyız suan ıcın bılemem... Sezer Badur :syllanın bıraz daha ofans yyonu kuvvetlı olanı. bıraz daha devam sorunu cozerse cok kalıtelı bır topcu olur.. Onur Tuncer :belkıde en cok uzuldugum topculardan. bıturlu kendını gelıstıremıyor. gelıstırırse bızım ıcın ıı bır alternatıf olur... Sergio Oliviera : tamamen cırt transfer. tam bır fıyaskooo... Faruk Bayar :hayrettının yerıne oynasa daha verımlı olur.ama devam problemı var onunda Pini Felix Balili : fazla soze gerek yok... Herve Tum :ben bu adama bayılıyorumyaa adam 30undann sonra kendını gelıstırdı helal olsun tum:)) Mehmet Yıldız : superlıgın 2008-2009 gol kralı..... |
Michael Petkovic :bence cok iyi bir yarı cıkardı
Akin Vardar :daha akına var Mamadou Diallo :tam bir savunmacı Hayrettin Yerlikaya :bence cok iyi bir yarı cıkardı Sedat Bayrak :top gecer.. Murat Sözgelmez :iyi birisi Fábio Bilica :yok bole birsey süperligin defansı Abdurrahman Dereli :cok hızlı cok iyi İbrahim Dağaşan : süper.. Musa Aydın :fevkalade Muhammet Ali Kurtuluş :cok iyi geri döndü(gi,bi) Konfory Sylla :valla süper Sezer Badur :genc ama fbye attıgı gol 10 numara Onur Tuncer :yorum yok Sergio Oliviera :yorum yok Faruk Bayar :iyi orta acıyor Pini Felix Balili :bu oyuncuyu tutan daha yok Herve Tum :iyi bir santrofor Mehmet Yıldız :büyük kaptan |
[B][U]Michael Petkovic :[/U][/B]
Şu anda transferin gözdelerinden. En az gol yiyen 2. kalecisi Türkiye’nin. Başarılı performansıyla göz kamaştırıyor. Bu sene kaleci yönünden içimiz rahat. Notum….[B]9 [/B] [B][U]Akin Vardar :[/U][/B] Yedeklik onun kaderi ama inanıyorum ki 1. kaleci olduğu zaman bile güven vererek oynayacak kalitede. Geçen sene bunu ispat etmişti. Bu sene oynadığı birkaç maçta da başarılı performansı ile göze girdi. Fatih Terim bile milli takım için düşünüyor. Notum…[B]8[/B] [B][U]Mamadou Diallo :[/U][/B] Kaya gibi, taş gibi sağlam. Alternatifi çok olduğu için sürekli oynayamıyor ama oynadığı zamanlarda güven veren bir oyunu var. Alternatif olarak kadroda bulunmasında her zaman fayda var. Notum…[B]7[/B] [B][U]Hayrettin Yerlikaya :[/U][/B] Sol kanatta alternatifsiz oynuyor. Yedeği olmadığı için kendisine çok iyi bakmak zorunda. Kafasını maça verdiği zaman mükemmel oynuyor. Oyundan koptuğu zamanlarda ise tanınmıyor. Ama yine de bu sene çok iyiydi. Notum…[B]8[/B] [B][U]Sedat Bayrak :[/U][/B] Sakatlıktan çıktıktan sonra dönüşü muhteşem oldu. Defansın bel kemiği. İyi ki zamanında Ankaragücü’den onu almışız. Milli takıma göz kırpıyor. Allah bir daha sakatlık vermesin. Notum…[B]8[/B] [B][U]Murat Sözgelmez :[/U][/B] Defansın güven veren isimlerinden biri. Oynadığı maçlarda her zaman güven verdi. Gerek Bilica ile gerekse Sedat ile mükemmel uyum sergiliyor. Bu sene de sade fakat verimli oyunu ile göze battı. Notum…[B]8[/B] [B][U]Fábio Bilica :[/U][/B] Bülent Uygun bu mevki için her zaman en iyisini bulup getiriyor. Ama Bilica hemsinden 10 gömlek daha üstün. Defansın sigortası, kalecinin güvencesi, hücumun güçlü etkisi. Müdahaleleri yerinde ve zamanda. Söylenecek en güzel şeyler onun için. Transferde elimizden kapmasınlar da seneye doya doya seyredelim. Notum…[B]9[/B] [B][U]Abdurrahman Dereli :[/U][/B] Sağ kanadın rüzgâr çocuğu. Sağ kanatta bu sene de geçen yıl olduğu gibi fırtına gibi. Hem transferin gözdesi oldu, hemde milli takım için listeye girdi. Oyuna katkısı ve performansı mükemmel. Notum…[B]9[/B] [B][U]İbrahim Dağaşan :[/U][/B] Sadece duran toplarda başarılı olmak ile olmuyor. Adam adam markajlarda başarılı olduğu söylense de performansı 90 dakikaya yayılmıyor ve yaratıcı değil. Kendini geliştirmesi lazım. Notum…[B]6[/B] [B][U]Musa Aydın :[/U][/B] Orta sahanın iki senedir efendisi. Orta sahaya dinamizm, hareketlilik getiren forveti destekleyen hatta bazı forvet oyuncularından fazla gol atan süper bir yetenek. Taraftarın sevgililerinden biri. Fazla söze gerek yok. Notum…[B]9[/B] [B][U]Muhammet Ali Kurtuluş :[/U][/B] Sahaların kralı. Efendiliği ve ağabeyliği ile tekniğini birleştiren bir futbolcumuz. Uzun süren sakatlıktan sonra tam olarak kendini bulamadı. Son 2-3 haftada iyi olma sinyallerini verdi. Her zaman olduğu gibi bu senede, ona çok ihtiyacımız var. Eskisi gibi olacağına inanıyorum. Notum…[B]8[/B] [B][U]Konfory Sylla :[/U][/B] Sürati ve güçlü fiziği ile ön liberoda süper ama hırsına yenik düşüp takımı heran yakabilecek diye korkuyorum. Ama defansı rahatlatan bir oyun oynuyor. Bravo… Notum…[B]7[/B] [B][U]Sezer Badur :[/U][/B] Son zamanlarda ki düşüş içinde olması nedendir çözemedim. Görev yeri değişikliği de yok ama geçen sezonun sonlarında yakaladığı yüksek performansı sezon başına taşıdı ama şimdi 7-8 haftadır düşüşte. İkinci yarıda inşallah eski Sezer’i sahalarda görürüz. Notum…[B]6[/B] [B][U]Onur Tuncer :[/U][/B] Defans ve orta saha bloğunu çok iyi bağlayan bir futbolcu. Orta sahanın oyundan düştüğü zamanlarda girdiği maçlarda defansı rahatlatan bir oyun sergildei. Ama performansı 90 dakikaya yetmiyor. Notum…[B]6[/B] [B][U]Sergio Oliviera :[/U][/B] Bir zamanlar Şeytan Rıdvan’a futbolseverler doyamadan sakatlanıp futbolu bırakmıştı. Bizde Sergio Pacsheko’ya doyamadan ortadan kayboldu. Mükemmel bilek hareketleri olan ve isabetli paslarıyla göz zevkimizi okşayan bir futbolu var. Hatta başkanımız bile Bülent hocaya bu futbolcuyu ne zaman oynatacaksın artık oynat diyormuş. Artık oynat be, Bülent hocam... Notum…[B]7[/B] [B][U]Faruk Bayar :[/U][/B] Bence gereken şans verilmedi. Şans verildiği maçlarda aslında çokda fena oynamadı. Sol kanatta çok iyi işler yapacağına inanıyorum. İkinci yarıda daha çok kullanmalıyız. Zira Musa sağ kanatta daha verimli oluyor sol kanadı Faruk’a teslim edebiliriz. Notum….[B]7[/B] [B][U]Pini Felix Balili :[/U][/B] Sakatlıktan çıktıktan sonra eski Balili’yi göremediysekte hücum zenginliği yaratmaya devam ediyor. Değişik stili ile rakip defansın bu sene de korkulu rüyası olmaya devam etti. İkinci yarı da daha iyi olacağına inanıyorum. Notum….[B]8[/B] [B][U]Herve Tum :[/U][/B] Transfer edildiği zaman çok kızmıştım ve müzmin bir yedek olur diye düşünmüştüm. Ama Bülent hoca öyle bir kullandı ki, orta sahanın sigortası forvetin destekçisi oldu. Bursaspor’dakinden çok farklı bir görüntü sergiledi. Notum….[B]8[/B] [B][U]Mehmet Yıldız [/U][/B]: Tam istediğimiz çizgide olmasa da, şu an için Türkiye’nin altenatifsiz Santraforu. Adeta takımı sırtlıyor. Rakip defansla boğuşarak takımı rahatlattığı cabası. Hem gol hemde transfer kralı. Taraftarın sevgilisi. Notum….[B]9[/B] AYK |
Michael petkoviç:Soğuk kanlılığı ve tecrübesiyle güven verici
Akın vardar:kaleci konusunda sıkıntısız olmamızın tek sebebi Mamadou diallo:soğuk kanlılığıyla rakipler için tam bir eziyet Hayrettin yerlikaya:bazı futbolcular vardır yüreği onu bir yerlere getirir.birisi de hayrettin. Sedat bayrak:Konsantresi hiç bir zaman bozulmayan ayağı yere iyi basan bir oyuncu. Murat sözgelmez:Adam gibi adam.Her eve lazım. Fabio Alves BİLİCA:Ne diyebilirim ki herşey apaçık. Abdurrahman dereli:Kıvrak bir oyuncu.Takımı için canını verir. İbrahim dağaşan:Maç eksiği var ama çok akıllı. Musa aydın:Sivasspordaki en yetenekli oyuncu fazla göze çarpmıyor ama çok ii hareketleri var.Oyuna aklıyla hükmediyor adeta. Mohamed Ali Kurtuluş:Duran top ustası ancak biraz daha kondisyon güç gerek. Kanfory sylla:Taraftarına hayran olan hırçın bir oyuncu. Sezer Badur:Mücadelesiyle ve şutlarıyla günümüz futboluna örnek. Onur tuncer:Bu sezon beğenmiyorum.Ama unutmayalım ki başarıda onun da payı var. Sergio oliviera:Aslında beğendiim teknik bir futbolcu ama hızı yok.Bu sebepten ötürü kenarda. Faruk bayar:Tam bir tecrübe abidesi ve tam bir kanat oyuncusu.Ortaları deparları ayağa kaymaları çok hoş. Pini felix balili:Bu adam insan mı?O nasıl bir kıvraklık rakibi terletiyor gerçekten. Herve Tum:Müthiş bir hava topu ustası.Aynı zamanda zaman zaman çalımları da war. MEHMET YILDIZ:Büyük Kaptan.Sinirlendirmeyin boynuzlar.Yürek maximum. |
Michael Petkovic : Her sezon iyi top sergiliyor, elinden geleni yapmaya calisiyor. Insallah daha iyi olmasini ümidiyle, basarilar diliyorum.
Akin Vardar : Petkovicin olmadigi zamanda, yada hocanin akini kalede görmek istedigi zamanda, akin kaleye gecip elinden geleni yapiyor. Petkovici arattirmiyor, hocasini pisman ettirmiyor. Basarilar dilerim. Mamadou Diallo : Saglam, hizli, hirsli, iyi pas atan, güzel oyuncu, basarilar diliyorum. Hayrettin Yerlikaya : sol ayakli, bagzen kücük hatalar disinda cok iyi bir performans koymaya calisiyor, basarilar dilerim. Sedat Bayrak : sakatliktan sonra 1 gol atti, insallah eski zamanina geri gelir, daha cok goller görürüz ondan, basarilar diliyorum. Murat Sözgelmez : Servetin gidisinden sonra, defansta o yer aldi. Servet gibisi denildi, cok iyi oynuyor, defansi saglam tutuyor, onada basarilar dilerim. Fábio Bilica :bence en iyi transferlerden bir tanesi, iyi oyuncu, tecrübeli oyuncu, umarim uzun süre bizde kalir. Abdurrahman Dereli : baliliden sonra takimda 2. hizlisi, cok iyi oyuncu, hep daima paslasmayi seven, ortalari güzel yapan, basarilar diliyorum. İbrahim Dağaşan :Bursasporda nerdeyse oynamiyordu, burda hoca ona yer verdi, kendiside mutlu, elinden geleni yapmaya calisiyor, basarilar diliyorum. Musa Aydın : son zamanlarda gol atmaya basladi, yetenekli, hizli oyuncu, nerdeyse herzaman oynuyor, basarilar diliyorum. Muhammet Ali Kurtuluş : Bu sezon sakatligi yüzünden sans bulamadi, son macta gol atti, ikinci yarida firtina gibi esecek;) basarilar diliyorum. Konfory Sylla : Sylla, dyallonun bir esi, ayni kapasiteler, oda elinden geleni yapiyor, basarilar diliyorum. Sezer Badur : Genc, hirsli, hizli, takim ile hemen uyum saglayan, cocugu olduktan sonra daha cok sevinen, onada basarilar diliyorum. Onur Tuncer : sivasspor maglubken, oyuna o giriyor, ondan sonra sivasspor öne geciyor, defansi ve orta sahayi kontröle almayi biliyor, basarilar diliyorum. Sergio Oliviera : Cok fazla bisey göremedigim icin fazla bisey diyemem,basarilar diliyorum. Faruk Bayar : bence cok iyi oyuncu, ama fazla sans verilmedi, sans verilse eminim daha iyi olacak, hayrettine zorluk yasatmayacaktir, basarilar diliyorum. Pini Felix Balili : Insallah seneye daha iyi olur, gecen seneki balilii özledik. Herve Tum : Bursapordan geldi, burda oynamya basladi, simdilik 2 gol atti, daha cok gol atmasi dilekleriyle, basarilar diliyorum. Mehmet Yıldız : Takimin herseyi, nerdeyse her mac gol atiyor, gol kralligina oturmak istiyor, en iyi sekilde oynuyor, sonuna kadar savasiyor, basarilar diliyorum. |
[B]
Michael Petkovic : Türkiyenin 1 numaralı kalecisi Akin Vardar : Petkovic tarafından kesilmese milli takımın en iyi kalecisi olur Mamadou Diallo : genç yaşı ve üstün fiziği ile iyi işler başarıyor Hayrettin Yerlikaya : sol kanatta iyi işler çıkartıyor hem defansif hemde ofansif anlamda Sedat Bayrak :uzun süren sakatlık sonrası kendisini gösterdi Murat Sözgelmez : kadroda fazla şans bulamasada hacettepe maçında son dakikada oyuna girdi ve kazanmamızda üstün rol oynadı Fábio Bilica : uzun boylu bir stoper çok hızlı ayağı çok düzgün paslar atıyor güzel çalım atıyor romanyada olduğu gibi Türkiyede de yılın stoperi bence Abdurrahman Dereli : sağ kanatta hızı ile güzel şeyler yapıyor çok hırslı İbrahim Dağaşan : bursada fazla şans bulamadı ama burada çok iyi gidiyor Musa Aydın : orta sahanın vazgeçilmezi herşeyini ortaya koyarak oynuyor ve muhteşem şutlar atıyor Muhammet Ali Kurtuluş : kendisini geçen hafta gösterdi çok görmemek lazım uzun süren sakatlıktan çıktı ve ilerlemiş yaşına göre güzel oynuyor Konfory Sylla : çok yönlü bir futbolcu heryerde oynayacak kapasitesi var Sezer Badur : geleceğin en büyük yıldızlarından olacak ona çok güveniyorum Onur Tuncer : bu sezon fazla forma giyemesede oynadığı maçlarda iyi grafik çiziyor Sergio Oliviera : bu sezon sadece kupada ve bir maçta görebildik sakat değil diye biliyorum ama 18e bile alınmıyor takdir hocamızın tabi Faruk Bayar : Faruk bu sezonun güzel transferlerinden biri ah beşiktaş maçında o golüde atsaydı muhteşem olurdu Pini Felix Balili : hızı hırsı ve topa vuruşlarıyla muhteşem bir futbolcu eğer Türk olursa Milli takımda iyi işler başaracağına inanıyorum Herve Tum : bu sezon bütün spor yorumcuları Tum'u tanıyamadıklarını söylüyorlar bu sezon koşan bir tum var geçen sezon forvette bekler gelen topa kafa vurur diyorlardı ama bu sezon gerçekten çok çaba harcıyor bence o da artık vazgeçilmez bir forvet oldu Mehmet Yıldız : satılacağı hakkındaki söylentiler beni ilgilendirmiyor ben inanıyorumki Mehmet burada kalacak ve şampiyonluk yaşayacak üstün fiziği ile güzel şeyler yapıyor [/B] |
[B][I]Michael Petkovic :SÜPHESİZ COK İYİ KALECİ 1 NUMARA
Akin Vardar :ONUN EN BÜYÜK SANSSIZLIGI PETKOVİCİN OLMASI YOKSA COK GÜZEL KALECİ Mamadou Diallo :KENDİNE HAKİM BİR OYUNCU Hayrettin Yerlikaya :SOL KANATIN GÖZ BEBEGİ Sedat Bayrak :KENDİNİ KANITLAMIS BİR OYUNCU Murat Sözgelmez :her zmn HER YERDE GÖREVİNİ YAPAN BİR OYUNCU Fábio Bilica :söylenecek bir söz yok Abdurrahman Dereli :harika bir oyuncu İbrahim Dağaşan : mevkisinde güzel isler yapıyor Musa Aydın :tam bir görev adamı Muhammet Ali Kurtuluş :dönüsü muhtesem oldu daha iyi olacak Konfory Sylla :iyi bir futbolcu Sezer Badur :daha cok genc daha iyi olacaktır Onur Tuncer :fazla forma sansı bulamıyor kiralık gidip kendini gelistirebilir Sergio Oliviera :bu aralar göremiyoruzz Faruk Bayar :cok sevdigim bir oyuncu ama bu ara forma sansı bulamıyor Pini Felix Balili :süper bir adam rüzgar=balili Herve Tum :kendini sivasspor da buldu harikaa Mehmet Yıldız :büyük kaptana diyecek söz yokk[/I][/B] |
Bu sezonda cok iyi performans gösteriyor. Tecrübesiyle hem defans'a hem tüm takim arkadaslarina güven veriyor. Ama yan toplarla ara sira zayif kaliyor ve hatali cikislar yapiyor. En iyi örnek Fenerbahce macinda yedigi gol. [B]Akin Vardar :[/B] En büyük sanssizligi önünde Petkovic gibi kalecinin olmasi ama yinede forma sansi buldugunda en iyi sekilde degerlendiriyor. Besiktas macinda cok iyi performans cikardi. Akin'in sayesinde kaleci sorunumuz yoktur cok sükür. [B]Mamadou Diallo :[/B] Son haftalarda pek fazla forma sansi göremedi. Oynadigi maclarda bana sahsen güven verdi. Sanirim Diallo'nun sanssizligi da Bilica'nin olmasi. Yedek kalacak bir futbolcu degil ama buda iste kadronun kalitesini gösteriyor. [B]Hayrettin Yerlikaya :[/B] Hayrettin bu sezon pek istikrarli oynamiyor. Cok basit hatalar yapiyor, büyük maclarda bunlar göze carpiyor. Bi iyi oynuyor bi kötü oynuyor, istikrari saglamasi lazim. [B]Sedat Bayrak :[/B] Sakatliktan döndükten sonra hemen ilk 11'de formasini kapti. Bilica Sedat ikilisi cok iyi isler yaptilar. [B]Murat Sözgelmez :[/B] Uzun zamandir sahalarda göremedik. Sakatligi mi var bilmiyorum. Ama biran önce kendisini sahalarda görmek istiyorum [B]Fábio Bilica :[/B] Fazla söze gerek yok. Türkiye ligi'nin en iyi stoperi ve simdiye kadar yaptigimiz en iyi transfer kesinlikle. Bosuna Romanya liginde yilin stoperi secilmemis. Müthis performans ortaya koydu ligin ilk yarisinda. [B]Abdurrahman Dereli :[/B] Masallah bu sezonda motor gibi calisiyor. Yalniz Eskisehirspor macindaki yedigi kirmizi kart kendisine yakismadi. Daha dikkatli olmasi lazim kart konusunda. [B]İbrahim Dağaşan :[/B] Yedeklerde kaldiginda Ibrahim nerede diye soruyordum. Ama onun iside kolay degil. Orta sahamizda birbirinden kaliteli futbolcular var ve ara sira yedeklerde oturmaya kabulleneceksin. Yinede iyi transfer oldugunu düsünüyorum. [B]Musa Aydın :[/B] Musa Aydin'in gecen sezondan bir farki yok. Golleri atiyor attiriyor. Girdigi pozisyonlari daha iyi degerlendirseydi simdiye kadar daha cok golü olmustu. Büyük maclarda Musa'dan pek bi varlik göremedim. Fenerbahce macinda iyiydi ama Besiktas ve Trabzon maclarinda sahada yoktu. Kendisini böylesi maclarda göstermeli. [B]Muhammet Ali Kurtuluş :[/B] Henüz form tutamadi sakatliktan sonra. Henüz zamana ihtiyaci var. Genclerbirligi macinda attigi gol müthis. Insallah bu bir baslangic olur. [B]Konfory Sylla :[/B] Orta sahanin gizli kahramani. Belki göze batan bir futbol sergilemiyor ama takim icin cok isler yapiyor. [B]Sezer Badur :[/B] Akillarda sanirim halen Fenerbahceye attigi müthis gol vardir. Iyi bir sezon geciriyor ama daha iyi olabilir. [B]Onur Tuncer :[/B] Uzun zamandir sakat'di fazla birsey söyleyemiyecem. [B]Sergio Oliviera :[/B] Kayiplar listesinde ve sezonun ilk yarisinda pek bi varlik gösteremedi. [B]Faruk Bayar :[/B] Son haftalarda hic forma sansi görmedi. Ama oynadigi maclarda tecrübesiyle sol kanat'da iyi isler yapti. [B]Pini Felix Balili :[/B] Malesef ilk 11'de cok az gördük kendisini. Bir iki macta iyi oynadi. Ama ikinci yarida insallah daha cok isler yapar. [B]Herve Tum :[/B] Bilica'dan sonra en iyi transferimiz. Sahada en cok kosan isimlerin basinda yer aliyor ve takim icin cok savasiyor. Bülent Uygun onu daha cok orta sahada kullaniyor ve gercekten cok iyi isler yapiyor Tum. [B]Mehmet Yıldız :[/B] Kaptan yine yapacagini yapiyor ve golleriyle bizleri mutlu ediyor. Gecen sezondan bir farki yok, sade bu sezon girdigi pozisyonlari daha iyi degerlendiriyor. |
[QUOTE=SivasSpor.Com;452795][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyndgr02.jpg[/IMG]
[I][B]Yiğidolar ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ?[/B][/I] Geçen sezon ligi 79 puanlı şampiyon Galatasaray'ın 6 puan gerisinde, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte 73 puan toplayarak averajla dördüncü sırada tamamlayan Sivassporumuz, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezon elde ettiği 23 galibiyetle, ''4 Büyükler'' olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra bir sezonda en fazla galibiyet elde eden 5. takım olarak Türk futbol tarihine geçen ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sivassporumuz, bu sezon da ortaya koyduğu performansla Trabzonspor, Ankaraspor ve diğer başarılı takımlar gibi Anadolu'nun şampiyonluk umudu oldu. [B]YİĞİDOLAR TARİHE GEÇTİ[/B] Geçen sezonun ilk yarısını da 37 puanla, aynı puana sahip Fenerbahçe'nin önünde lider olarak tamamlayan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı tekrarladı. Yiğidolar, bu başarısıyla ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ? [B][I]Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;[/I][/B] Michael Petkovic : Akin Vardar : Mamadou Diallo : Hayrettin Yerlikaya : Sedat Bayrak : Murat Sözgelmez : Fábio Bilica : Abdurrahman Dereli : İbrahim Dağaşan : Musa Aydın : Muhammet Ali Kurtuluş : Konfory Sylla : Sezer Badur : Onur Tuncer : Sergio Oliviera : Faruk Bayar : Pini Felix Balili : Herve Tum : Mehmet Yıldız : [/QUOTE] FUTBOLCULARIN HEPSİ GÜZEL BU YÜZDEN YORUM YAPMAK ZOR SİVAS'lı OLUNMAZ SİVAS'lI DOĞULUR |
Michael Petkovic :Petkoviç Çok İyi Bir Kaleci Başarıların DEEVAMINI dİLERİM
[B] Akin Vardar :Süper,Süper,Süper Bir Galeci Ama pek Fırsat Almıyor Mamadou Diallo :Topun Nereye Nasıl Gidebilecegini Bilen Futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya :Sol Da Oynuyor Süper Bir Futbolxumuz Sedat Bayrak :Güzel Bir Futbolcu Ama Farkında olmuyanlar War Murat Sözgelmez :Bu Zamanlarda Formayı Kaptırdı Fábio Bilica :Mükemmel Bir Futbolcu Böyle Stoper Görülmedi Abdurrahman Dereli : Defansın Sağanda İnanılmazları Başarıyor İbrahim Dağaşan : Güzel Bir Futbolcumuz Bülent Hoca Yerinde Bir Transfer yapmış Musa Aydın :Mükemmel Bir Futbolcu Böyle Giderse Çok Almak İsteyen Olur Muhammet Ali Kurtuluş :Tek Paslarla Gol Atan Bir Futbolcumuz Konfory Sylla :Bilicanın Önünde Oynuyor Mükemmel Bir Santrafor Sezer Badur :O Bir Şut Kralı Onur Tuncer :Kaliteli Fakat ÖĞRENECEGİ ÇOK şEy var Sergio Oliviera : Clas Oynuyan Bir Futbolcumuz Faruk Bayar :Çok Hırslı Bir Futbolcumuz Pini Felix Balili : Süratı Mükemmel Bir Futbolcumuz Herve Tum :Sert Şut Vuran Kendi Unutaran Mehmet Yıldız : Kral Ligde Gol Krallıgında 2'inci 11 golle[/B] |
Sivasspor Kulübüne ve Sivasspor Futbolcularına
[B]
[COLOR="Red"]Mecnun Otyakmaz:[/COLOR]Sivasspor'umuzun başkanı Büyük Başkan o bir İmparator örnek bir baba gibi en büyük Başkan Mecnun Başkan... [COLOR="Red"]Bülent Uygun:[/COLOR]Sivasspor'umuzun bu yerlere gelmesinde 1 numara ona aittir.kendine has taktikleriyle Sivassporumuzu buraya kadar getirerek ve bize anadolu dan şampiyon çıkması gerektiğini öğreten hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum... [COLOR="Red"]Michael Petkovic :[/COLOR]avusturya milli takımında oynuyormu bilmem ama Sivasspor'un 1numaralı file bekçisi kesinlikle [COLOR="Red"]Akin Vardar :[/COLOR]eğer petkoviç sakatlanırsa bence petkoviçden daha iyi file koruduğunu söyleyebilirim [COLOR="Red"]Mamadou Diallo :[/COLOR]o bir ganalı mükemmel defansı ve gençlik ateşiyle defansın vazgeçilmezi o [COLOR="Red"]Hayrettin Yerlikaya :[/COLOR]o bir SİVASLI Sivasspor'un alt yapısından gelen tek futbolcu o sol tarafın bel kemiği ikinci yarıda ondan çok şey bekleniyor... [COLOR="Red"]Sedat Bayrak :[/COLOR]uzun bir sakatlıktan sonra o da eski formunu yakalamak isteyen futbolcular arasındadır [COLOR="Red"]Murat Sözgelmez :[/COLOR]takımımızda en genç futbolcu o defansıyla ve uzaktan frikikleriyle göz dolduracak inşallah [COLOR="Red"]Fábio Bilica :[/COLOR]onu takımımıza kazandıran Bülent hocamıza teşekkürler.takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor artık değişmez bir defans oyuncumuz.. [COLOR="Red"]Abdurrahman Dereli :[/COLOR]apo o bir yıldız baliliden sonra hızıyla göz dolduran 2.isim o gerek defansifliğiyle,gerek orta açmasıyla , gerekse uzun taç atışlarıyla takımda göz kamaştırıyor [COLOR="Red"]İbrahim Dağaşan :[/COLOR]ilk yarı fazla bir yetenek sergileyemedi takımda inşallah ikinci yarıda güzel futbol oynamasını bekliyoruz... [COLOR="Red"]Musa Aydın :[/COLOR]takımın en istikrarlı oyuncuları arasında bence 1 numara o gelir ceza alanından attığı goller ve fırsatçılığıyla ikinci yarıda aynı performansını devam ettireceğine inanıyorum [COLOR="Red"]Muhammet Ali Kurtuluş :[/COLOR]sakatlıktan yeni çıktı ve geçen sezonki frikiklerini çok özledik...!!! [COLOR="Red"]Konfory Sylla :[/COLOR]takımın en hırçın oyuncusu o şu anda aslında defansa dönük değilde forvete dönük oynasa o da bir gol silahı olabilecek futbolcu [COLOR="Red"]Sezer Badur :[/COLOR]1 gol 3 asitle takımda iyi bir grafik sergiledi şu ana kadar başarılarının devamını bekliyoruz ikinci yarıda.. [COLOR="Red"]Onur Tuncer :[/COLOR]ya sakat mı diyeyim forma şansı bulamıyormu diyelim bi ağız tadıyla izleyemedim onuru... [COLOR="Red"]Sergio Oliviera :[/COLOR]işte takımımıza 10 numara geldi dedik Alex tarzında bir futbolcu olduğunu duyduk ancak fazla bir rolü göremedik inşallah ilerki maçlarda birazda olsun istikrar sağlar... [COLOR="Red"]Faruk Bayar :[/COLOR]aslında ilk 11 de oynaması gereken bir futbolcu Hayrettinin önünde oynayabilir ligin ilk haftalarında Mehmet Yıldıza çok iyi hava topları atıyordu... [COLOR="Red"]Pini Felix Balili :[/COLOR]o bir Türk olma yolundaki futbolcumuz , o bir hız tutkusu tsl en hızlı koşan futbolcusu ilk haftalarda sakatlığı dolayısıyla forma şansı bulamadı ama şimdi durumu iyi güzel gollerine devamm... [COLOR="Red"]Herve Tum :[/COLOR]Sivasspor'umuzun Karaboğası o artık o da bir Sivaslı Yiğido başarılar .. [COLOR="Red"]Mehmet Yıldız :[/COLOR]Sivasspor'umuzun Yıldızı şu anda Tsl bence en iyi forvettir iddia ediyorum.kıvrak hareketleriyle,çalımlarıyla,defansa sarkışıyla bir numara inşallah bizi bırakmaz... [COLOR="Red"]Sivasspor Kulübüne ve Sivasspor Futbolcularına Teşekkürlerimi Sunarım...[/COLOR] [/B] |
MİCHAEL PETKOVİÇ:ÇOK İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ İLK YARIDA.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.:D
AKIN VARDAR:PETKOVİÇ'TEN DOLAYI TAKIMDA YER ALAMADI FAKAT İYİ BİR KALECİ:) Mamadou Diallo :TAKIMDA FAZLA YER ALAMADI FAKAT OYNADIĞI MAÇLARDA GÖZ DOLDURDU;) Hayrettin Yerlikaya :SİVAS HALKI PERFORMANSINI NE KADAR BEĞENMESEDE O BİZİM KAHRAMANIMIZ. Sedat Bayrak :SAKATLIKTAN KURTULAMADI FAKAT KURTULUNCA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPTI.THANK YOU. Murat Sözgelmez :O BİZİM YEDEK KRALIMIZ. Fábio Bilica :OOOOOOOOOO.FABİO ALVES BİLİCA.SİVAS SENİ ÇOK SEVİYOR BİLİCA .BİLİCA ÇOK İYİ OYNUYO.ON NUMARA BİLİCA Abdurrahman Dereli :SAĞBEK KRALI ABDURRAHMAN .KOŞUŞUYLA,ATTIĞI PASLARLA HARİKALAR YARATMAYA DEWAM EDİYOR. İbrahim Dağaşan : ORTA DERECE DE İYİ BULUYORUM.:confused: Musa Aydın :ORTA SAHANIN KRALIIIIIII MUSA AYDIN!!!SİVASIN DİĞER BİR GURURU MUSA ÇOK İYİ OYNUYO. Muhammet Ali Kurtuluş :ORTA DERECE İYİ OYNUYOR.AMA ATTIĞI GOLLER ÇOK MANYAQ. Konfory Sylla :ÇOK İYİ BİR PERFORMANSI VAR.KOŞTUĞU ZAMAN ÇOK İYİ İŞLER YAPIYOR. Sezer Badur :GENÇ YAŞINA RAĞMEN İYİ PERFORMANS GÖSTERİYOR. Onur Tuncer :Bİ İŞE YARAMAZ Sergio Oliviera :TAKIMDA YER ALAMIYOR FAKAT İYİ Bİ OYUNCU Faruk Bayar :ÇOK DA İYİ OLDUĞU SÖYLENEMEZ. Pini Felix Balili :BİZİM KRALIMIZ YAAAAAA.ÇOK SÜRATLİ VE ÇALIŞKAN BİR FUTBOLCU.ÇOK İYİ OYNUYOR. Herve Tum :ÇOK İYİ OYNAYAMADI AMA AÇILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. Mehmet Yıldız :TANIMAYAN KALMADIKİ NE DESEM AZ GELİR.BİZİM YILDIZIMIZA ONU ÇOK SEVİYORUM ÇOK İYİ OYNUYOR.O EN BÜYÜK KRALLL:D |
görevini yapmayan bir tane futbolcumuz yok...helal olsun hepsine...
|
DİALLO VE OLİVERA İKİ YABANCI KONTENJANINI DOLDURURKRN BUNLARADN GEREKTİĞİ KADAR FAYDALANILMADIĞI DÜŞÜNCESİNDEYİM...ZAMAN ZAMAN DİALLO TAMAM AMA OLİVERA NE İŞ YAPAR BU TAKIMDA 2 YILDIR ANLAMIŞ DEĞİLİM ARKADAŞLAR:confused::confused:
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;452795][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyndgr02.jpg[/IMG]
[I][B]Yiğidolar ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ?[/B][/I] Geçen sezon ligi 79 puanlı şampiyon Galatasaray'ın 6 puan gerisinde, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte 73 puan toplayarak averajla dördüncü sırada tamamlayan Sivassporumuz, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezon elde ettiği 23 galibiyetle, ''4 Büyükler'' olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra bir sezonda en fazla galibiyet elde eden 5. takım olarak Türk futbol tarihine geçen ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sivassporumuz, bu sezon da ortaya koyduğu performansla Trabzonspor, Ankaraspor ve diğer başarılı takımlar gibi Anadolu'nun şampiyonluk umudu oldu. [B]YİĞİDOLAR TARİHE GEÇTİ[/B] Geçen sezonun ilk yarısını da 37 puanla, aynı puana sahip Fenerbahçe'nin önünde lider olarak tamamlayan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı tekrarladı. Yiğidolar, bu başarısıyla ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ? [B][I]Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;[/I][/B] Michael Petkovic :çok süper Akin Vardar :çok süper Mamadou Diallo :çok süper Hayrettin Yerlikaya :çok süper Sedat Bayrak :çok süper Murat Sözgelmez :çok süper Fábio Bilica :çok çok süper Abdurrahman Dereli :çok süper İbrahim Dağaşan : çok süper Musa Aydın :çok çok süper Muhammet Ali Kurtuluş :çok çok süper Konfory Sylla :çok süper Sezer Badur :çok süper Onur Tuncer :süper Sergio Oliviera :süper Faruk Bayar :süper Pini Felix Balili :çok çok süper Herve Tum :çok süper Mehmet Yıldız :çok çok çok çok süper hepside gururumuz hepside birbirinden yiğido helal olsun emeğinize hakkınız ödenmez sizlerin gururumuzsunuz |
Petkoviç yerine geçen sezon başarı ile kalesini daha iyi koruduğunu ve bu görevi hakettiğini düşündüğüm Akın'a forma şansı verilmeli.
Ve bütün futbolcuları sevgi ile kucaklıyorum sağolsunlar varolsunlar. |
Kaledeki duruşu ile takıma büyük bir katkı sağlamaktadır. [B]Akin Vardar :[/B] Görev verildiği taktirde Petkoviç'i aratmayacaktır. [B] Mamadou Diallo :[/B] Her takım'da olması gereken bir futbolcu. [B] Hayrettin Yerlikaya :[/B] Son zamanlarda iyi performans çizmiş bulunmakta. [B]Sedat Bayrak :[/B] Zaman zaman çok büyük işler yapıyor. [B] Murat Sözgelmez :[/B] Nerede ne yapacağı belli olmaz;) [B]Fábio Bilica :[/B] Bel Kemik Bilica [B] Abdurrahman Dereli :[/B] Rüzgarın oğlu dereli. [B]İbrahim Dağaşan :[/B] İlk başlarda çok iyiyken,son zamanlarda düşüse geçti. [B] Musa Aydın :[/B] Takım'ın göz bebeği. [B]Muhammet Ali Kurtuluş :[/B] Sakatlıktan kurtulduktan sonra çok büyük faydası bulundu. [B] Konfory Sylla :[/B] Adam gibi adam. [B]Sezer Badur :[/B] Takım'ın beyni. [B] Onur Tuncer :[/B] Yeri geldiğinde çok iyi oynuyor. [B] Sergio Oliviera :[/B] Hala bişeyini göremedik:) [B]Faruk Bayar :[/B] Diğer arkadaşları gibi iyi bir çıkış yakaladı ondan sonra kayboldu. [B] Pini Felix Balili :[/B] Mehmet yıldızımız gibi sevilen bir oyuncumuz. [B] Herve Tum :[/B] [B]Kara boğamız. Mehmet Yıldız :[/B] Kaptanımız anlatmaya gerek yok. |
Ben Sivasli degilim ama yaptiklari ile gurur duymamak elde degil,Insallah böyle devam ederler.Bütün oyunculari tebrik ediyorum,ayrim yapmiyorum,biri olmasa digeri olmaz,hepsi birbirini tamamliyor.Yönetim iyise takim tikir tikir calisir.Basarilarin devamini diliyorum.
|
[QUOTE=Kapidag17;455335]Ben Sivasli degilim ama yaptiklari ile gurur duymamak elde degil,Insallah böyle devam ederler.Bütün oyunculari tebrik ediyorum,ayrim yapmiyorum,biri olmasa digeri olmaz,hepsi birbirini tamamliyor.Yönetim iyise takim tikir tikir calisir.Basarilarin devamini diliyorum.[/QUOTE]
kardeşim sana ayne katılıyorum senide tebrik ediyorum bu hassasiyeti gösterdiğin için bence bütün oyuncular süper hiçbirini dierinden ayırmak doğru değil sonuçda onlar bir takım ve takım gibi hareket ediyorlar. takımı eleştirebiliriz ama takımın içindekileri asla başarıları ortada zaten yüreğimiz onlarla |
Michael Petkovic :İsmi,futbolculara güven veriyor,kaleye çoğu zaman formasını koysa bir kaç kurtarış yapar.
Akin Vardar :Kale arkamız emin ellerde,hiç farketmez,yedekde soyunduğunda bile Terim'in milli takımında banko oynayacak kapasitesi var. Mamadou Diallo :İyi bir yedek olur,oynadığı zaman defans bloğunda olması gereken takım oyununa adepte oluyor. Hayrettin Yerlikaya eli çocuk,ah birde kafasını topa verse,işte o zaman dadından yenmez ama varsın olsun o bizim öz çocuğumuz. Sedat Bayrak efans bloğumuzun sağlam halkası,top geçer ama rakip geçmez. Murat Sözgelmez : Fábio Bilica :Gizli kahraman,koşarken rakibinin ayağındaki topa çalım atan,rakibi türübünlerde topu ararken bilica gole gidecek aisist niteliğinde bir pas bile çıkarmış.takımın en ıyısı Abdurrahman Dereli :Kanatlarımızın vazgeçilmezi,olmazsa olmaz musa ile beraber,maç içinde bülent hoca bir sağa bir sola verdiğinde bile her iki kulvarıda metro gibi kullanıyor. İbrahim Dağaşan : en ıyı orta saha Musa Aydın :Benim yıldızım,uçarak havada gol atan ender futbolculardan türkiye liğinin,birde sağır ve kör olanlar görse bu çocuğu(Milli takımda oynaması gerek) Muhammet Ali Kurtuluş :Ah muhammet,şu oyunu birazda inatçılığından ve hırsından arınmış oynasan,on numaranın kralı olacaksın. Konfory Sylla emir perde gibi dirençli konfory,takım oyunu içinde,zinciri oluşturan diğer bir halkamız. Sezer Badur :Önemli maçlarda güzel performans gösterdi,allah bağışlasın bi çocuğu oldu,doğumdan sonra anlamsız bir form düşüklüğüne girdi.İnşallah eski günlerine döner. Onur Tuncer :Genç yeteneğimiz tecrübe kazanma aşamasında. Sergio Oliviera :Tutukluğunu üstünden atıp,bu uyum içinde kendini göstermesini bekliyoruz. Faruk Bayar :Umarım,antremanlar başta olmak üzere şans bulduğu dakikaları değerlendirebilir. Pini Felix Balili :O bir yıldız,kaçırdığı pozisyondada,attığı goldede,savunma yapışındada,atağa kalkdığındada. Herve Tum : İnşallah performansını önce doksan dakikalara sonrada tüm sezona yayabilir.super Mehmet Yıldız :Efendı ne yaptıgını bılen ıyı bırı sozum ona buyukler kıymetını bılmıyorlar. |
gerçekten hepsi süper inşallah ikinci devreyide iyi oynayarak,güzel bir futbol ve centilmenlik içinde şamnpiyon olacağız şampiyon SİVASSPOR
|
[B]Michael Petkovic[/B] : Süper ligin en iyi kalecilerinden biri. çok iyi performans gösterdi ilk yarı
[B]Akin Vardar[/B] : Gecen sezon kalitesini gösterdi ancak önünde Petkoviç gibi bir tecrübenin ve yabancının bulunması şansızlığı [B]Mamadou Diallo[/B] : Defansımızın her zaman hazır ve nazır yedeği [B]Hayrettin Yerlikaya[/B] : Bazı maçlarda saç yoldursa da iyi denilebilecek düzeyde bitirdi ilk yarıyı [B]Sedat Bayrak[/B] : Bilica ile iyi bir ikili oldu sakatlık fazla etkilememiş kendisini [B]Murat Sözgelmez[/B] : Fenere attığı gol yeter [B]Fábio Bilica[/B] : Süper ligin en iyi defansı herşeyiyle 1 numara [B]Abdurrahman Dereli[/B] : sağ kanadı otoban gibi kullanıyor maşallah [B]İbrahim Dağaşan[/B] : Görev aldıgı sürelerde başarılı bir performans gösterdi. [B]Musa Aydın [/B]: Takımın en iyilerinden biri yüreğiyle oynuyor [B]Muhammet Ali Kurtuluş[/B] : Sakatlıktan sonra eski Mohammed den çok uzak. İnşallah eski formuna döner. [B]Konfory Sylla[/B] : Takımın görünmez kahramanı korkusuzca oynuyor. bodoslama :) [B]Sezer Badur [/B]: sylla ile orta sahanın yükünü çekti Fenere attığı gol ile tarih yazdı. [B]Onur Tuncer[/B] : pek forma şansı bulamayan bir oyuncumuz [B]Sergio Oliviera[/B] : Takımda fazlalık olarak görüyorum [B]Faruk Bayar[/B] : Çok kaliteli bir oyuncu ama kaliteli takımın yedek kulubesi de kaliteli oluyor. [B]Pini Felix Balili [/B]: Süper ligde bir çok takımda oynadı. inanıyorumki en mutlu oldugu yer Sivasspor. birlik beraberlik içinde takımın neşe kaynağı [B]Herve Tum[/B] : Bursaspordaki performansından sonra tum un transferine kızmıştım ama Bursa kullanmayı bilememiş forvetin arkasında çok iyi işler yapıyor gerektiğinde gol bile atıyor :) [B]Mehmet Yıldız[/B] : son haftalardaki transfer haberleri yüzünden aklı karmakarışık olup formu düşse de o bir kral o bir yiğido. |
bence degerlendirmek istedigimiz.futbolcu kardeslerimiz .sivassporumuzun göz bebegi hepside bence hic birini birinden ayirt etmiyorum tüm futbolcularimiza 10.üzerinden 10 veriyorum.sevgili bülent hocamiz sevgili baskanimiz ve tüm yöneticiler 10.üzerinden 10.Bize son senelerde yasattiklari sevincten ve gururdan dolayi hepsinede ayri ayri tsk ediyorum .hepsinin yeni yilini candan kutluyorum ve tüm yigidolarin yeni yillarini kutluyorum .Danimarkadan Kaya
|
[B][I]Tek tek hepsine on puan inşallah birde şampiyon oluruz üç büyüklerin tekeli bitsin Anadolunun yeni açılmı biz oluruz.[/I][/B]
|
tek cevap yazıyorum hepsi iyidi hakkını vermek lazım basta baskan ve teknık direktorumuz
|
sivası her zaman destekliyoruz.
|
İşte Bülent Hocanın gözünden Yiğidolarımız:
BÜLENT UYGUN’UN AĞZINDAN SİVASSPOR KADROSU Michael Petkoviç (Kaleci): Kiliseye gider, tesislere gider, akşam da evine gider. Türkiye’nin belki de en iyi kalecisi. Akın Vardar (Kaleci): İlk on birde oynatamadığım için üzüldüğüm oyunculardan biridir. Altı vakit namaz kılar. Bir vakit eskiden kalan borçlarını kapatmak için. Dünya iyisidir. Çok iyi çalışır. Volkan Ünlü (Kaleci): Onu daha göremedim. Belinden sakatlandı. Almanya’da tedavisi sürüyor. Mamadou Diallo: Gine Millî Takımı’ndan aldım. 50 bin Avro bonservis parası verdim. Beş yıllık anlaştık. Sudan ucuz. Hayrettin Yerlikaya: Millî takımlarda oynayacak kapasitede. Sol tarafın Rambo’su. İstekli ve arzuludur. Murat Sözgelmez: Çok çabuktur. İyidir. İnsanlığı da iyidir. Sedat Bayrak: Melek gibidir. Karınca önünden geçse üç gün onun geçmesini bekler. Sonra kendisi geçer. Abdurrahman Dereli: Kendindeki yeteneğin farkına sonradan vardı. İnanılmaz bir defans oyuncusudur. Fabio Bilica: 7 karısı, 7 çocuğu var. Hepsine de bakar. Türkiye’nin en iyi stoperi. İbrahim Dağaşan: Bursa’da üç dört sene oynadı. Şans bulamadı. Oradan aldım. Yetenekli ve görev verilince en iyisini yapan bir çocuktur. Musa Aydın: Türkiye’nin orta sahadan kaleye kateden en iyi adamı. Takımına âşık, arkadaşlarına sevgiyle bakan bir oyuncudur. Herve Tum: Lakabı doktor. Çok sempatik. Fransızca bilmediğim için ona Fransız aksanıyla ‘çekomastik izolasyon’ diyorum. Bu esprim her seferinde çok hoşuna gider. Muhammet Ali Kurtuluş: 2. Lig’de şampiyon olmamızı sağlayan, muhteşem gollere imza atan bir oyuncu. Oyun kurar, rakibin oyununu bozar. Sezer Badur: Karşıyaka’dan aldık. Çok çalışan, istekli, arzulu. Almancı dediğimiz oyunculardan. Cola'yla Fanta karışımı bir içecek içer. Konfory Sylla: Neşe kaynağı. Onu da Gine Millî Takımı’ndan aldım. Ön libero oynar. Sahada agresiftir. Onur Tuncer: F.Bahçe’nin altyapısında yetişti. Bize Mardin’den geldi, iyi performans sergiledi. Sergio Oliviera: Bizim takımda bonservis verip de oynatamadığım tek oyuncu. Benle Oğuz (Çetin) karışımı bir oyuncu. İnanılmaz yetenekli. Faruk Baydar: Sol bek, sol içte oynayan yetenekli bir oyuncu. Pini Felix Balilli: Ona tesislerde bir ağlama duvarı yaptım. Yabancılık çekmesin diye (gülüyor). Mehmet Yıldız: Benim için de takım için de çok önemli bir oyuncu. Sivasspor’u bugünkü konuma getirdi. Savaşçılığı, mücadeleciliği, ağabeyliği, duruşu, yaptıkları ve yapacaklarıyla bir ekol oluşturdu. Bundan önce Türk futbolunda bir Hakan Şükür ekolü vardı. Bundan sonra da Mehmet Yıldız ekolü olacak. Şu anki sistemimim bir numaralı adamı. Tayfun Emre Yılmaz: Gelecekte ümit bağladığımız bir oyuncu. Murat Yılmaz: Sol tarafta oynayan genç bir arkadaşımız. Eyüp Kadri Ataoğlu: Genç bir çocuk. Aksiyon |
Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;
Michael Petkovic : Cok tecrübeli bir kaleci, tecrübesini her macta gösteriyo Akin Vardar : Petkovicle tatli bir rekabet icinde, oynadigi sürece milli takima kadar yükselir. Mamadou Diallo : tam bir görev adami, kafa toplari süper Hayrettin Yerlikaya : tecrübeli bir oyuncu, kendine güveni sonsuz, yedegi olsa süper olur Sedat Bayrak : süper bir stoper, milli takim seviyesinde oynuyor Murat Sözgelmez : duvar gibi stoper Fábio Bilica : tek kelimeyle : MÜKEMMEL Abdurrahman Dereli : sag kanadin lokomotifi, sag kanat ona dar geliyor İbrahim Dağaşan : süper bir ön libero, duran top ustasi Musa Aydın : sag kanatta abdurrahman la iyi uyum sagliyorlar Muhammet Ali Kurtuluş : ustanin sahada oldugu yeter, duran toplari mükemmel Konfory Sylla : cok hirsi ve agresif, fazla kart görüyor Sezer Badur : süper bir sut ustasi, uzaktan sutlarina hayranim Onur Tuncer : sivassporun gelecegi Sergio Oliviera : fazla forma sansi bulamiyor, sivas icin dogru oyuncu degil Faruk Bayar : iyi bir oyuncu, ama fazla izleme sansi bulamadim Pini Felix Balili : cok hirsli ve suratli bir oyuncu, son vuruslari mükemmel Herve Tum : geldigi gün sivasta oynayamaz diye düsündüm, fc baselden tanidigim icin, ama takima iyi katki sagladi Mehmet Yıldız : kaptan takimin vazgecilmezi, kralimiz!! Bülent Uygun: gelecegin Imparatoru, Sivasspordan haric sadece Milli Takimda görmek isterim!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:01. |