![]() |
BURSAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
Lider takımın lider taraftarı olarak Bursaya gidiyoruz
15.02.2009 Pazar günü 15:00 da oynanacak olan [COLOR="DarkGreen"][B]Bursaspor[/B][/COLOR] - [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] maçı için [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U](İSTDER)[/U][/B][/COLOR] olarak Bursaya gidiyoruz [U][COLOR="Red"][B]DUYURU[/B][/COLOR]:[/U] [COLOR="darkgreen"][B]Gelecek olanlar irtibat için:[/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B](0212) 221 50 58[/B][/COLOR] [COLOR="red"]0532 473 07 65[/COLOR] 0555 516 05 32 [COLOR="DarkGreen"][B]Bursaya Gidiş dönüş ücreti 25 TL Hareket yeri ve saati : sabah :08.30 Mecidiyeköy kat otoparkın önü ve Ümraniye Tepeüstü [/B][/COLOR] [B]Bursa'ya gelecek olanların en geç 08:15'te Mecidiyeköyde olmasını rica ederiz.[/B] [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/2784/burig4.jpg[/IMG] |
Cevap: BURSAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
İYİ YOLCULUKLAR;):rolleyes:
BEN GELEMİYCEM |
Değerli Dostlar,
Bursa'daki bir hemşehriniz olarak sizleri dörtgözle bekliyoruz.. Bursa'da görüşebilmek ve tanışabilmek dileğiyle... Bilet temini konusunda bir sıkıntı olursa lütfen çekinmeyin, yardımcı olabilirim. Saygılar |
[QUOTE=tugcin;474565]Değerli Dostlar,
Bursa'daki bir hemşehriniz olarak sizleri dörtgözle bekliyoruz.. Bursa'da görüşebilmek ve tanışabilmek dileğiyle... Bilet temini konusunda bir sıkıntı olursa lütfen çekinmeyin, yardımcı olabilirim. Saygılar[/QUOTE] tugcin abi görüşemiyoruz keske orda olsamda maça beraber gitsek |
[QUOTE=zaralı19;474569]tugcin abi görüşemiyoruz keske orda olsamda maça beraber gitsek[/QUOTE]
Ya sen de okulda olacak zamanı buldun yaa:) Keşke olsaydın giderdik maça, neyse sağlık olsun... İstanbullu hemşehrilerimizi ağırlarız biz de... |
abi gelme ihtimailimde var işallah gelirim
|
evet tugcin abimizinde dedigi gibi dört gözle hemserilerimizi bekliyoruz bursada..
|
[FONT="Comic Sans MS"]Bende maça geliyorum. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! [/FONT]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=1340[/IMG] |
İstanbul'lu kardeşlerimize Bursa yolunda hayırlı yolculuklar diliyoruz. Bizlerde İzmirli Yiğidolar olarak gelmeyi düşündük ama işlerimi ayarlayabilirsem gelebileceğim ancak.
Ama size bu düşüncenizde başarılar diliyorum. Takımı yalnız bırakmayın kardeşlerim. AYK |
Bursaya bütün yiğidoları bekliyoruz.Eğer erken gelirseniz şehirde gezme fırsatımızda olur.Bilgi almak isteyen irtibata geçmek isteyen olursa [email]yenersahin@live.com[/email] msn adresimi eklesin konuşabiliriz.Ayrıca bilet fiyatları açıklanmadı ama kesin 11 milyondur...
|
[B][COLOR="Red"]İyi deplasmanlara Recep Abı Hayırlı Yolculuklar..:![/COLOR][/B]
|
BAYANLARDA GELİYOR MUU ACABAA????????
|
[QUOTE=aslansivasli;474655]BAYANLARDA GELİYOR MUU ACABAA????????[/QUOTE]
illaki gelenler olacaktır.annemi de getirmeyi düşünüyorum ben :) |
[QUOTE=aslansivasli;474655]BAYANLARDA GELİYOR MUU ACABAA????????[/QUOTE]
[B][U]Kardeş duruma göre belki ben ailemle beraber gelebilirim dedimya duruma göre[/U][/B] |
son oynadıkları hacettepe maçı 6 ytl yapmışlar bakalım sivasa ne kadar yapacaklar girişi doldurmamız lazım stadı
|
[QUOTE=ssk58;474683]son oynadıkları hacettepe maçı 6 ytl yapmışlar bakalım sivasa ne kadar yapacaklar girişi doldurmamız lazım stadı[/QUOTE]
geçen sene yer kalmamış millet dışarda kalmış söylenenler öyle.... |
recep abi bi aksilik çıkmazssa inşallah yanındayız.
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;474681][B][U]Kardeş duruma göre belki ben ailemle beraber gelebilirim dedimya duruma göre[/U][/B][/QUOTE]
[B]tamam abi. eğer sen ailenle gelceksen bana haber verirsiin[/B] |
[QUOTE=yener_sahin;474680]illaki gelenler olacaktır.annemi de getirmeyi düşünüyorum ben :)[/QUOTE]
[B]yok abi ben istanbuldan gidecek olanlara sormustum. getir tabi anneni. İstanbuldaki maçlara bende annemi götürüyorum[/B] :) |
inşallah güzel bi yolculuk başlıor yine hadi hayırlısı liderin maçı için yine yollardayız.
|
[B]Murat Kaynak Kesin Gelcek (Kefilim Arkadaşa)
Arkadaşlarla görüşüorm kesinleşenleri yazarım...[/B] |
[B]Yine düştük yollara, yollara....
Lideri Bursa'da yalnız bırakmamak, elimizden geldiğince de destek olmak için yollardayız... Eğlence gırgır hepsi burada :D[/B] |
[QUOTE=GuNaY;474756][B]Yine düştük yollara, yollara....
Lideri Bursa'da yalnız bırakmamak, elimizden geldiğince de destek olmak için yollardayız... Eğlence gırgır hepsi burada :D[/B][/QUOTE] abi istanbuldan gelirken bize ne getirecen .:D |
ne getirecek yahu sevgi selam bi sürüde hemşehrini getircek :D
|
[QUOTE=yener_sahin;474758]abi istanbuldan gelirken bize ne getirecen .:D[/QUOTE]
[B]En az bir otobüs taraftar :D :D[/B] |
insallah hesapta olmayan bir şey çıkmazsa benimde niyetim var .hafta içi kesin belli olur
|
[QUOTE=GuNaY;474760][B]En az bir otobüs taraftar :D :D[/B][/QUOTE]
ama abi bu bir otobüsten inen adamlardan çıt çıt sesi çıkarsa sana da çekirdek ısmarlarım stadda :D |
[QUOTE=yener_sahin;474769]ama abi bu bir otobüsten inen adamlardan çıt çıt sesi çıkarsa sana da çekirdek ısmarlarım stadda :D[/QUOTE]
bizde çıt çıt yasak hele osman için hepten yasak 90 dak tezahürat hep destek tam destek dimi osmanım ;):D |
[QUOTE=omercoskun;474770]bizde çıt çıt yasak hele osman için hepten yasak 90 dak tezahürat hep destek tam destek dimi osmanım ;):D[/QUOTE]
[B]Tabiki gardaşım, normalde de sevmem zaten. Kabuksuz kuruyemiş olsa neyse :D :D İnenlerin ellerinden alır satarız çekirdekleri :D :D[/B] |
[QUOTE=omercoskun;474770]bizde çıt çıt yasak hele osman için hepten yasak 90 dak tezahürat hep destek tam destek dimi osmanım ;):D[/QUOTE]
hadi inşallah abi teksası sustururmuyuz dersin :D |
abı ben gelemıye bılırım maca sımdıden sıze hayırlı yolculuklar
|
[QUOTE=zaralı ulkucu;474783]abı ben gelemıye bılırım maca sımdıden sıze hayırlı yolculuklar[/QUOTE]
a a a a olmazki mustafa sen hiç bizimle bursa yolculuğu yaptınmı ne kadar zevkli geçer biliyormusun sonradan pişman olmayasın heee :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
[QUOTE=omercoskun;474786]a a a a olmazki mustafa sen hiç bizimle bursa yolculuğu yaptınmı ne kadar zevkli geçer biliyormusun sonradan pişman olmayasın heee :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/QUOTE]
gelmek ıcın elımden gelenı yaparımda omer abı ekonomık krız benıde vurdy |
kriz kimi vurmadıki ama ne yapalım şartları zorluyacaz artık mustafacığım ;)
|
buyrun gelin hemşolarım ben orda olcam bu fırsatı kaçırmam sivasım bursa ya gelmiş kaçar mı:D
|
abi orda sizi tribünde bulmak istiyorum ya o kadar sitede aynı çatı altındayız tanışmak da isterim maçı beraber izlemek:D
|
ben de sivasımın maçında olcam bursada oturuyomm
|
omer abı bende maca gelıyorum her zaman her yerde bır ulkucu lazım bende bursadayım ıstder recep baskan her zaman her yerde tam destek bu sene sampıyon anadoludan forza sıvasspor
|
bende bursadayım sizlerle tanışmak istiyorum arkadaslar...
|
[QUOTE=kangallı58;474879]bende bursadayım sizlerle tanışmak istiyorum arkadaslar...[/QUOTE]
tamm kardes tanısırız ıstanbul sıvasspor taratar dernegı olarak bursadayız kardesım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10. |