![]() |
İş İşten Geçmeden
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Liderlik koltuğunda 15 hafta oturmak kolay değil. Bu zamana dek lider olmanın, önde yol almanın verdiği stresle maçlara çıktık. Hocamız ve futbolcularımız bu strese alıştı dedik ancak yanılmışız. Bir haftadır gördüklerimiz, duyduklarımız bizde derin bir korku uyandırdı. Gaziantep mağlubiyetiyle başlayan bu süreç inşallah bugün ki İstanbul B.B. maçı ile noktalanmıştır. Bu sürecin sonlanması yine bizim elimizde; eğer futbolcularımız her gördüğü mikrofona konuşmayı bırakıp onuru ile mücadele edenleri suçlamazlar ve kendi işleri olan sahadaki futbollarına bakarlarsa. Hocamız, yönetim Kurulu'nun koyduğu yasağa uyup röportaj verme hevesinden vazgeçerse biz bu 3 haftadan 9 puanla ayrılırız. Bugün sahada her zamanki mücadelemiz yoktu. Artık Başkanımızın olaya el koyması ve Bülent Hocaya yerini hatırlatması gerek. Son 3 hafta kulüpte herkesin kendi işini yapma zamanıdır. Telafisi olmayan son 3 haftaya girdik. Taraftar olarak bizde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız.Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftar olarak kenetlenmeli ve şampiyonluk hedefine kilitlenmeliyiz. [B][I]SivasSpor.Com Editörü[/I][/B] |
Cevap: İş İşten Geçmeden
Fazla heveslenme bence karga karga :D
|
konusma yasagi gelmisti, ama kimse uymadi bu yasaga,
sivasspor artik kendine gelme zamani, buraya kadar getirmisin oyle hemen birakmak olurmu???? sivasspor sivasspor gibi oynayip yenilse eyvallah derim, ama sivasspor sivasspor gibi oynamazsa illallah derim!! |
sampionluk kactı artık bu saatten sonra 2. likde cok zor malesef gercekler acıdır
murat erdoganı neden ve hangı takım alır ancak bızım bulent alır |
hemen leş kargaları dolmuş buraya ama sizede nasıp olmaz olum şampıyonluk merak etme
|
tam destek tam destek yola devammmmmmmmmmmmm
|
[B][COLOR="Red"]iş işten çoktan geçti be usta bu son 3 maçı alsan ne olacak millet kına almış bile.... oysa son üç maçı alsaydık 7 puan farkla liderdik. kimse kendisini kandırmasın. bu yüreksizlere olan inancımızı yitirdik.
bizimkilerde kına alsınlar müsait yerlerine sürsünler. ne streresidir anlamış değilim. çıkıp haptığın işi yapıcaksın. inanmazsan istemezsen hiç bişey olmaz. kendini sivastan büyük görmeye başlayan uygun bey ve kabadayı mehmet takımın tek stresdir... inadına sivas, inadına yiğido[/COLOR][/B] |
ben diyorumki sayın bülent hocam teknik adam sizssiniz ama bi murat erdoğana güvenene kadar çok överek aldığınız sergio paçegoya güvenseydiniz oynatsaydınız vallahi şimdi asist kralı olurdu o adam bilek pasları sivassporda en güzel adam ama size teknik değil güreşten futbola dönüş yapan adamlar lazım mehmet yıldız vs geşen sene ivan vardı yumuşak bilekli adamdı ama ibb gibi takımlara 4 tane birden atmasını çok ii biliodu onudda geçtim balili gibi bomba bi adamıda futbol oynamaktan soğuttun diyebilirim heee diyeceksin belki yazımı okursan denk gelirse nankör bunlar die hayır biz değil sen nankördün nedenmi bize şampiyonluk hevesi vermeyeceksin ozaman belki trabzonu yenince ersun hoca bizden dlayı istifa etti sende kıs kıs alaycı güldün ben açık açık söyleyeyim en son manisa kupa maçı otobüsün içinde önümde duruyosun hocam inşallah hocam maşallah diyorum takmıyorsun bile be sen kimsinki nesin sen padişahmı evet belki beni haksız bulanlar olacak ama sen ve senin gibiler azıcık yüz bulunca kendinizi patron sanıyorsunuz sen sivassporun patronu değilsin sivasın taraftarı sivassporun patronudur o patronda amatörde oynama pahasınada olsa seni ordan alır savvurur savurur bi kuyunun içine atar mahalle takımlarına bile hocalık yapamazssın
|
hani 1 puan öndeyken devamlı diyordu ya hocamız ve futbolcular avantajlıyız 1 puanı avantaj olarak görüp rehavete kapılmayıda ben bizimkilerde gördüm.artık beşiktaş 2 puan önde gördük o 1 puan farkın nekadar avantaj olduğunu.yönetim konuşma yasağı koyar takan yok bu nasıl iştir anlamış değilim...
|
[QUOTE=izmirligardaş58;516258]ben diyorumki sayın bülent hocam teknik adam sizssiniz ama bi murat erdoğana güvenene kadar çok överek aldığınız sergio paçegoya güvenseydiniz oynatsaydınız vallahi şimdi asist kralı olurdu o adam bilek pasları sivassporda en güzel adam ama size teknik değil güreşten futbola dönüş yapan adamlar lazım mehmet yıldız vs geşen sene ivan vardı yumuşak bilekli adamdı ama ibb gibi takımlara 4 tane birden atmasını çok ii biliodu onudda geçtim balili gibi bomba bi adamıda futbol oynamaktan soğuttun diyebilirim heee diyeceksin belki yazımı okursan denk gelirse nankör bunlar die hayır biz değil sen nankördün nedenmi bize şampiyonluk hevesi vermeyeceksin ozaman belki trabzonu yenince ersun hoca bizden dlayı istifa etti sende kıs kıs alaycı güldün ben açık açık söyleyeyim en son manisa kupa maçı otobüsün içinde önümde duruyosun hocam inşallah hocam maşallah diyorum takmıyorsun bile be sen kimsinki nesin sen padişahmı evet belki beni haksız bulanlar olacak ama sen ve senin gibiler azıcık yüz bulunca kendinizi patron sanıyorsunuz sen sivassporun patronu değilsin sivasın taraftarı sivassporun patronudur o patronda amatörde oynama pahasınada olsa seni ordan alır savvurur savurur bi kuyunun içine atar mahalle takımlarına bile hocalık yapamazssın[/QUOTE]
ula gardas helal sana daha ne diyim dogru soze bugun burda heralde en cok yazan bendirim icim icime sigmiyo breeeeee eyttttttttttttttttttttttttttt ulannnnnnn yuregim yangin yeri olmusssssssssss |
bu ne lan bu ne...????? gecen sezonki senaryoyu tekrarliyoruz buraya kadar geldik bize de sivasada herkese cok yazik oldu...15 haftadir lideriz son 3haftya girerken gidip liderligi kaptiriyoruz yaaa....maca bakarken ruhum daraldi mehmet yildiz adam bitmis artik görüyosun adam yapamiyo daha daha niye 90 dakika oynatiyorsun sen dakika 60 da baska bir forveti al iceri neden 90 dakika mehmet yildiz kötü oynasa cikaracaksin...:mad::mad::mad:
|
ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMASI ARTIK ZOR OLACAK.SENİN ANTEP VE BÜYÜKŞEHİR GİBİ TAKIMLARI YENEMEDİKTEN SONRA NEYİN ŞAMPİYONU OLACAKSIN...
İNŞALLAH İKİNCİ OLURUZ.HACETTEPEYİ BİLE YENECEGİMİZ KESİN DEGİL...... [COLOR="Red"]....BAŞARI BÜYÜK KONUŞULARAK DEGİL, BÜYÜK İŞLER YAPARAK ALINIR....[/COLOR] |
ne yapayım gardaş ben her hafta maçtan sonra 4 gün gırtlağımı düzeltmeye çalışıorum sivasım için feda olsun ama bülent hocayada hakkım helal olmaz bunuda söyleyeyim o bıraksın karanfille takım karşılamayıda siyasetçi futbol tarzınıda işine baksın geçen hafta antepte maç 3 te oynanmış hava çok sıcakmış 25 dereceymiş kışınsivasa gelen takımlar kaç derecede oynuyor - 25 onlar ağzını açıyormu he bak sana len sen işine çene yapacağına her hafta jose morinyoluk yapacağına takımı kur oynat bu adamlar buraya kadar getirmişse bundan sonrasınıda devam ettirirler ama sende kusur varki balık baştan kokar eyyyyyy baş seni ii karşımda değilsin kafayı yerdin delirttin beni sakın bidahada çıkıp şimdide 2 galibiyet 1 beraberlik yeter deme saçmalama şampiyon dahi olsak vallahi de billahide seni istemiyorum fenerin kulube bekçisi seni
|
Yha Sivasspor 3 yıldır çok büyük bi başarı yakaladı ve son haftalara kadar şampiyonluk şansını yakaladı eğer bu böyle olmasaydı diğer anadolu takımları gib orta sıralara oynasaydık şuanda kimse yönetime teknik heyete ve futbolculara bu kadar ateş püskürmüyo olacaktı...
|
problem çocuk cunyura benzetiyorum murat erdoğanı.iş işten geçmeden hocamızda anlamalı ben ve benim gibi düşünen taraftarları. mehmetin kaptanlığını alsınlar. petkova çok yakışır...
|
[QUOTE=dülger58;516281]ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKMASI ARTIK ZOR OLACAK.SENİN ANTEP VE BÜYÜKŞEHİR GİBİ TAKIMLARI YENEMEDİKTEN SONRA NEYİN ŞAMPİYONU OLACAKSIN...
İNŞALLAH İKİNCİ OLURUZ.HACETTEPEYİ BİLE YENECEGİMİZ KESİN DEGİL...... [COLOR="Red"]....BAŞARI BÜYÜK KONUŞULARAK DEGİL, BÜYÜK İŞLER YAPARAK ALINIR....[/COLOR][/QUOTE] Ertuğrul sağlam sezon başında Bursaya gelseydi şimdiye şamipyonluklarını çoktan ilan etmişlerdi. |
[B]Bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum..Uyuyacakmıyım onuda bilmiyorum..Gözümü kapatınca Bilica nın direkten dönen topu,Musa nın altıpasın icinden kaçırdığı gol,Tum un direkten dönen pozisyonu aklıma geliyor..Gözümü kapatmaya korkuyorum.Allahım ne olurdu bitanesi girseydi de bende bu gece huzurla uyusaydım..[/B]
|
bulent uygun uyanik adam yav sivastan baska yerde is bulamaz oda tutmus su anki forsunu kullanip futbolcu huzurevi bilmem emeklilik fonu olusturmaya calisiyo ee hoca haklisin senin bile gelecekten umidin yokken sivasa ne faydan olsun.....ulan bende amma tasozum ha nerelerden bulup cikariyom bunlari )))))):D yav gurbanlar hak verin yuregim yandila bidegil bintane bulent uygun gelse sonduremez ne hayallerim vardi son gs macina izine gidecektim istanbulda maci seyredip sampiyonluk turlari atacaktim istanbulun gobeginde sivasspor bayragini sallayacaktim ahh be ulan ne hayalmis bitmesi bile adama koyuyo allahtan ruyadan uyandikda bi kac gun sonra kendimize geliriz ya gelip gelip son haftaya dayansaydi bu suyanin bitmesi kalpten geberirdik bulent uygunda kendini elestiren benden baskalarindan kurtulurdu))) ensendeyim buloo:D
|
böyle avantajları değerlendiremezsek gerisi zor. bu saatten sonra bejeke vermez kolay kolay. o değil trabzonda yetişti. :confused:
|
Doğru hocanın hataları vardı,doğru top bizi sevmedi;peki hoca 1 m den gol kaçıran oyunculara ne yapsın.Geçen hafta kamanan,bu hafta m.yıldız,tum,kamanan,musa ve diğerleri.Oyuncular stresten ne yapacağını bilemiyor.Bu iş o kadar kolay değil arkadaşlar;4 senelik süper lig deneyimi olan bir takımın şampşyon olması o kadar kalay değil.Bu yıl şampiyonda olabiliriz ,4. de olabilriz.Lütfen buna kendimizi hazırlayalım.Son 3 maçta en az hata yapan takım şampiyon olacak.Kimse hakemleri,federasyonu suçlamasın;biz gol attıkda hakem mi vermedi.Bu takımı bu günlere getiren,transferleri yapan kim Bülent UYGUN.Başarılı olduğunda,yere göğe sığdırılmayan,methiyeler düzülen bir adam bir anda yerin dibine sokuluyor.Bence lig Sivasspor için daha yeni başlıyor.Biz üstüste nasıl 2 maç kaybettiysek rakiplerimizde kaybedebilir.Eleştiriler için ligin sonunu beklemek te yarar var diye düşünüyorum.LÜTFEN BU TAKIMA SAHİP ÇIKALIM...ŞAMPİYON OLAMAZSAK DA BU DÜNYANIN SONU DEĞİL...HAYAT DEVAM EDİYOR...16 HAFTA LİDERLİKTE KALAN BİR TAKIMA KİMSE BAŞARISIZ DİYEMEZ...BİRAZ DAHA SABIR ...HERŞEY SİVAS İÇİN...GÜN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI....BİZ YİĞDOYUZ,KÖTÜ GÜN DOSTUYUZ....
|
SIVASI SIVASSPORLULARI ÜMITLENDIRIN, YOK BIZ INANDIK SIZ DE INANIN , SIMDI SIZE SORUYORUM , HANI INANMISTINIZ NE OLDU ?? MILYONLARCA GARIB SIVASLIMI HÜSRANA BOGDUNUZ , ICIMIZ YANIYOR , KAN AGLIYORUZ, BU MU SIZIN INANCINIZ, BIR ZAMANLAR BENDE ICIMDEN TAKTIR EDIYORDUM BU BÜLENT HOCAYI, MEGERSE YANILMISSIM , TANIYAMAMISIM, SIVASIN HER MACINI IZLEDIGIMDE KALBIT DURACAK GIBI HEYECANLANIYORDUM , O KADAR ACIZ TOP OYNUYORKI HIC ÜMIT VERMIYOR , KARAMBOLDEN ATTIGIMIZ GOLLERLE GALIB GELIYORDUK, BAZENDE HAKEM HATALARINDAN MACLARI ALIYORDUK, BENIM SON 9 MAC KALA ÜMITLERIM BAYA AZALMISTI CÜNKÜ SIVASSPOR ILERIYE DÖNÜK GÜVEN VE ÜMIT VERMIYORDU KORKTUKLARIMIZ BASIMIZA GELDI , BU ZAMANA KADAR MAHALLE TOPU OYNAR GIBI FUTBOL OYNADIK , BAZEN SANS LA, BAZEN KAROMBOLLE, BAZEN HAKEM HATALARIYLA ISI GÖTÜRDÜK, KAHRAMAN HER ZAMANKI GIBI BÜLENT HOCA OLDU , SIMDI COK IYI ANLADIMKI BIZIM SIVASSPOR MEGER SE BOSMUS , KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN , GÖRÜKEN KÖY KLAVUZ ISTEMEZ MIS, KÖTÜ OYNAMAKTA ISRAR EDEN MEHMET YILDIZI SÜREKLI KIM OYNATIR?? BALILI GIBI YETENEKLI BIR ADAMI SÜREKLI KIM YEDEK BIRAKIR? MUHAMMET ALI GIBI BITMIS BIRINI SÜREKLI KIM OYUNA ALIR?? SISIRME TOPKLARLA RAKIBE ATTIGINIZ PASLARIN HADDI HESABI YOK ,NE SISTEM VAR NE DÜZEN VAR , KARAMBOLE OYNUYORMUSUZ DA HABERIMIZ YOKMUS,HATA ÜSTÜNE HATA YAZMAKLA BITMEZ , BÜLENT HOCA YA KENDINI TOPLA ADAM GIBI ADAM OL YADA BIRAK GIT , SIVASA ZARAR DAN BASKA BISEY VERMIYORSUN , MILYONLARCA SIVASLIYI ÜMITLENDIRIP HAYALLERIMIZI YIKIYORSUN ICIM KAN AGLIYORRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
[QUOTE=vedat58;516308]SIVASI SIVASSPORLULARI ÜMITLENDIRIN, YOK BIZ INANDIK SIZ DE INANIN , SIMDI SIZE SORUYORUM , HANI INANMISTINIZ NE OLDU ?? MILYONLARCA GARIB SIVASLIMI HÜSRANA BOGDUNUZ , ICIMIZ YANIYOR , KAN AGLIYORUZ, BU MU SIZIN INANCINIZ, BIR ZAMANLAR BENDE ICIMDEN TAKTIR EDIYORDUM BU BÜLENT HOCAYI, MEGERSE YANILMISSIM , TANIYAMAMISIM, SIVASIN HER MACINI IZLEDIGIMDE KALBIT DURACAK GIBI HEYECANLANIYORDUM , O KADAR ACIZ TOP OYNUYORKI HIC ÜMIT VERMIYOR , KARAMBOLDEN ATTIGIMIZ GOLLERLE GALIB GELIYORDUK, BAZENDE HAKEM HATALARINDAN MACLARI ALIYORDUK, BENIM SON 9 MAC KALA ÜMITLERIM BAYA AZALMISTI CÜNKÜ SIVASSPOR ILERIYE DÖNÜK GÜVEN VE ÜMIT VERMIYORDU KORKTUKLARIMIZ BASIMIZA GELDI , BU ZAMANA KADAR MAHALLE TOPU OYNAR GIBI FUTBOL OYNADIK , BAZEN SANS LA, BAZEN KAROMBOLLE, BAZEN HAKEM HATALARIYLA ISI GÖTÜRDÜK, KAHRAMAN HER ZAMANKI GIBI BÜLENT HOCA OLDU , SIMDI COK IYI ANLADIMKI BIZIM SIVASSPOR MEGER SE BOSMUS , KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN , GÖRÜKEN KÖY KLAVUZ ISTEMEZ MIS, KÖTÜ OYNAMAKTA ISRAR EDEN MEHMET YILDIZI SÜREKLI KIM OYNATIR?? BALILI GIBI YETENEKLI BIR ADAMI SÜREKLI KIM YEDEK BIRAKIR? MUHAMMET ALI GIBI BITMIS BIRINI SÜREKLI KIM OYUNA ALIR?? SISIRME TOPKLARLA RAKIBE ATTIGINIZ PASLARIN HADDI HESABI YOK ,NE SISTEM VAR NE DÜZEN VAR , KARAMBOLE OYNUYORMUSUZ DA HABERIMIZ YOKMUS,HATA ÜSTÜNE HATA YAZMAKLA BITMEZ , BÜLENT HOCA YA KENDINI TOPLA ADAM GIBI ADAM OL YADA BIRAK GIT , SIVASA ZARAR DAN BASKA BISEY VERMIYORSUN , MILYONLARCA SIVASLIYI ÜMITLENDIRIP HAYALLERIMIZI YIKIYORSUN ICIM KAN AGLIYORRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/QUOTE]
ula gardas bizi kimse tinlamaz var bu iste bi bermuda seytan ucgeni para varya ole bi haltki kimin cebine girse seytana uyduruyo benlik davasi gutturuyo sana katiliyom velakin ne bilim dusunuyomda sivasta gecen yillarimi zor yillardi cigara paramiz olmazdi ne bilim ayagi yanmis it gibi gezerdik nerde aksam orda sabah sivaslinin kaderi buydu bi yalan ruzgari cikti ortaya sivasliya umut oldu hayallere sevketti makus talihimizi yeniyoz diye sevindik bacasiz fabrika memleketimiz yucelecek insanimiz deger gorecek dedik valla tam tersine dondu hayallerimiz yikildi insanimizin kara olan alin yazisini iyice kararttilar sevmeyen birdi bin oldu anlasildiki bize arefeyi gosterirler bayram ettirmezler bosverin be takmayin cibirlar parki karargahimiz kale cephemiz olsun bizi bizden baskasi sevmez delidiriz doluduruz tez gaza geliriz vede her daim kullanilmisizdir buda bizim saf ve temiz olmamizdandir iyilik guzellik yaramaz olmus gardaslar ...... |
Yeter kardeşim insanları kandırdığın, nereye gidiyorsan git küme düşersek düşeriz umurumda bile değil. Yine Sivaslıyız yine Sivassporluyuz ama sen menfaatin bitince bakalım nerelerde olacaksın. Zaten bizden başka kimseden ekmek de yiyemezsin bu yeteneksizliğinle... Futbol basit bir oyun, orta sahada oynanıyor ama sen 4 forvetle oynuyorsun, ama kardeşim forvetlerin çokluğuyla şampiyon olunsa zengin İst. takımları 5 forvetle çıkarlar sahaya, hiç mi düşünmezsin. Tabii ki düşünemezsin konuşmaktan kafan çalışmıyor ki...
|
[QUOTE=tuzlugollu;516313]ula gardas bizi kimse tinlamaz var bu iste bi bermuda seytan ucgeni para varya ole bi haltki kimin cebine girse seytana uyduruyo benlik davasi gutturuyo sana katiliyom velakin ne bilim dusunuyomda sivasta gecen yillarimi zor yillardi cigara paramiz olmazdi ne bilim ayagi yanmis it gibi gezerdik nerde aksam orda sabah sivaslinin kaderi buydu bi yalan ruzgari cikti ortaya sivasliya umut oldu hayallere sevketti makus talihimizi yeniyoz diye sevindik bacasiz fabrika memleketimiz yucelecek insanimiz deger gorecek dedik valla tam tersine dondu hayallerimiz yikildi insanimizin kara olan alin yazisini iyice kararttilar sevmeyen birdi bin oldu anlasildiki bize arefeyi gosterirler bayram ettirmezler bosverin be takmayin cibirlar parki karargahimiz kale cephemiz olsun bizi bizden baskasi sevmez delidiriz doluduruz tez gaza geliriz vede her daim kullanilmisizdir buda bizim saf ve temiz olmamizdandir iyilik guzellik yaramaz olmus gardaslar ......[/QUOTE]
GARDASIM BENIM KADER ARKADASIM , BIZ GURBETCILER OLARAK , COCUKLUGUMUZUN SIVASTA GECTIGI , VE SIMDI YILLARDIR GURBETTE CALISANLAR ICIN COK BÜYÜK BIR HAYAL KIRIKLIGI , COK ÜZGÜNÜZ , BIZIM BURDAN HERSEYI TV DEN SEYREDEREK HABERIMIZ OLUYOR , CANLI GÖREMEDIGIMIZ ICIN KAHROLUYORUZ , ALLAH HER SEYIN EN IYISINI SIVASIMIZA VE SIVAS HALKINA NASIP ETSIN , NE DIYIM ÜZGÜNÜM ÜZGÜNÜM |
BEN ONU BUNU BİLMEM REZİL NAMERTLER GÜLDÜ YA BİZE VEE HERKESE DİORUM BU SİTYE BİZİM SITE ÖZELLIKLE FANATIK ORDA YAZIN ADAMLAT ATIP TUYO SADECE BUGÜN ÖZELLIKLE BUGÜN ORDA NERDEYSE YANLIZ KALDIM BİRAZDA ORDA YAZIN SAYIN YİGİDOLAR
|
BENCE SİVASSPOR GEÇEN SENEKİ OLAYI TEKRAR YAŞIYOR. 4.LÜĞÜMÜZ GARANTİ BÜLENT BEY SAYENDE.SEN HALA ŞOV YAPMAYA DEVAM ET. GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU DİYE MİLLETİ KANDIR. YAHU BURAYA KADAR GELMİŞİZ. ANTREMANA BAKIYORSUN FUTBOLCULAR UZANMIŞ NEYMİŞ BÜLENT BEY KAFALARINI RAHATLATIP MEDİTASYON YAPIYORMUŞ. AHA SANA MEDİTASYON. DÜŞEN TAKIMDAN KENDİ SAHANDA MAĞLUBİYET AL DÜNYADAKİ BÜTÜN SİVASLILARI PERİŞAN ET. TAKIMINDAN KOVULMUŞ MURAT ERDOĞANI BAŞ TACI YAPTIN DA SERGİO PAŞEKOYU KAZANMAYA ÇALIŞMADIN. BUNA NE HAKKIN VAR BE KARDEŞİM. PAŞEKONUN MENEJERİ DEĞİLSİN DEĞİLMİ.ONDAN PARA KAZANAMAYACAKSIN.ONUN İÇİN OYNATMIYORSUN. MECNUN BAŞKANIM NOLUR BU İŞE BİR EL KOYY YALVARIYORUM.
|
O MEHMET YILDIZADA YAZIKLAR OLSUN ADAMIM DİYE GEZMESİN SİVAS CADDELERİNDE.ONDAN DEĞİL FUTBOLCU TOP TOPLAYICISI BİLE OLMAZ. NAPICAK LAN GALATASARAY SENİ. NAPICAK FENER SENİ. HADİ BEEE.
|
[B]2 satır cümleyi bile anlamıyorum bıraktım dersi bu nasıl bir üzüntüdür yarabbi...
Editörumün dediği gibi oyuncularımız her mikrofana konuşmayı bırakıp işlerine yönelseler coktan şampiyonlugumuzu ilan etmiştik...[/B] |
Mehmet yıldız
MEHMET YILDIZ sakatlandim de oynama allah rızası icin son maclarda dert sahibi oldum. sen o toplari kaptırdıkca göller kacdikca delirdim yaw ne calimina giriyon giriyon calimda atamiyon zaten kapdiriyon düşüyon yere 3 hafta birak oynama...
ACİ BİZE YAW :rolleyes: |
hani şampiyon olacağına inanabilsem son maçına taaaaa memleketime geleceğim. bütün şartlarımı kullanarak. ama siz şampiyon olacağınıza inanmamışsınızki ben inanayım. gaziantep maçı neyse dedik. ama belediye maçı işi bitirdi. ne gönlümün şampiyonusunuz. nede anadolu fırtınası. sanki anadolu başka şampiyon istiyor. ben başka ilde yaşıyorum. hiç görmedim sivas şampiyon olsun diyeni.hep bülent uyguna küfredenler var. ukalalığından dolayı. sivasspor tarihinin en başarılı sezonunu yaşamıştır. şampiyon olamayacaktır. vede bu başarıda son başarısıdır. inşallah yanılırım
|
[B]Bre bre bre
Laf cok, icraat yok..[/B] |
Takım üzerinde acayip bir baskı var kolay değil bu kadar şansızlık olurmu demekki oluyormuş. Takımı yukarı tekkeye ziyarete götürün sivasspor için canlarını veren şehitlerimizi bir görsünler bir kurban kessinler artık terapi zamanı
|
Cevap: Mehmet yıldız
[B]Guzel kardesim, bir Mehmet Yildiz topigi var zaten?
Madem burdayim: Mehmet Yildiz'i Galatasaray'a gondermemekte hata yapildi. Acik konusmak gerekirse Mehmet Yildiz Nobre'den bile daha kotu bir futbolcu. Dribbling yapamiyor, depar atamiyor, calim atamiyor, tek yaptigi sey topu sakliyor (ki bu da fizik gucunden kaynaklaniyor). Simdiye kadar iyi gitti ama bu adam formsuz olunca Sivas'in sistemi cumburlup dusuyor ve boylelikle takim da dusukluk kacinilmaz oluyor. Sivasspor her seyi Mehmet Yildiz'a atarak bir hata yapti ve simdi bunun ahini cekiyor.[/B] |
arkadaşlar nasılkı sıvas buraya bırmacla gelmedıyse.bır maclada yıkılmaz.devam
|
İŞ İŞTEN GEÇMEDEN HAAAA BIRAKIN ŞAMPIYONLUGU REZİL KENDİNİ BİLMEZLER GÜLDÜ BÜZE YA SEN KOCA LİGİ LİDER GEL BURAYA KADAR 3 BEŞ UCUZ İNSAN GUSUN SANA ADAMIN GÜCÜNE GİDIOOOOO TEK İSTEGİM TEK DİLEGİM SON ÜÇ HAFTAYI KAYIPSIZ KAPATMAK EN AZINDAN ŞAMPIYONLAR LİGİ OLSUN O NADA RAZIYIZ NERDE GCEN SENENIN TELAFİSİ RESMEN STRES YAŞADI SİVAS BARİ 3 HAFTAYI KAAYPSIZ KAPATALIM :mad:
|
sevgili kardeşlerim
ben sivassporun şampiyonluğuna inanıyorum. üç maçta yedi puan alacağız beşiktaş bundan sonra en fazla dört puan alabilir. ancak lütfen doğru düşünelim. en iyi günümüzde bile söyledim. bülent uygun bu takıma hiç bi şey veremez. göreceksiniz şampiyon olacağız ve burada bu adam yine övülecek. şimdiden söylüyorum sivasın geleceğini düşünüyosak bu adamdan kurtulalım... |
bülent uygun SİVASSPORU şampiyon yapmak istemiyor. eğer gerçekten şampiyon yapmak istiyorsa ne basına ne de tv ye demeç verir ve kalan maçlarda 9 puan alır bence şampiyonlar ligine bile gitmek istemiyor inanmak istemesemde maalesef:(((((((((((((((((
|
Cevap: Mehmet yıldız
[B]Takatim kalmadı .![/B]
|
arkadaslar yıgıdolar heserılerım bılıyorum herkes kızgın uzgun ve ofkelı yazmıs oldugunuz yazıların hemen hepsını okudum bende saat.02.30da yazma fırsatı buldum bazı arkadaslar asırı yuklenmıs futbolcu ve hocaya yapmayın yapmayalım bunları futbol bu yeneceksınde yenıleceksınde tamam öz elestırı yapalım ama asırıya kacmadan sabır sabır sabır sabreden dervıs muradına ermıs dıye bı ata sozu var ok sivas bugun hıc ıyı oynayamadı ama daha 3 hafta var gun olur devran doner saygılar
|
Bir Eskişehirli olarak Şampiyonluk yolunda başarılar.Bence herşey bitmedi daha Trabzonla Eskişehirin eskiden kalma bir hesabı var onlar puan kaybedecekler bjk ise gs den kaybeder.İnşallahda Yiğidolar şampiyon olur.
Anadolunun parlayan yıldızı Sivasspora Anadolu efsanesi Eskişehirspordan başarılar...... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:10. |