SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maratondan Analiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25466)

SivasSpor.Com 10.05.2009 02:14

Maratondan Analiz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maratonn.jpg[/IMG]

Lig Tv'de yayınlanan Maraton Programında Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu Sivasspor-İ.B.B maçını değerlendirdi.

[COLOR=red]SİVAS’IN SAĞ KANADI ÇÖKTÜ!..[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Sivasspor maçının kırılma dakikalarına geçelim hocam… Dakika 8.. İlk gol… Geçen hafata G.Antep, Sivas’ın sağını hallaç pamuğu gibi attı. Abdurrahman çok yalnız kaldı. Sivas’ın sağında bir çökme var.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Sivas’ın genel oyun yapısında bir çökme var.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Beşiktaş ve Trabzonspor maçı hariç iyi oynadıkları maç da yok ikinci yarıda.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Teknik adam olarak biraz fazla konuştu Bülent. Bülent kardeşimiz çıkıyor “İstanbul’da Laila, Sivas’ta La ilahe illallah.” Bunlara gerek yok. Çomaklama.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Mehmet Yıldız ligin ikinci yarısında ortada yok. Sezer yedek kulübesinde. Balili’yi yok saydın. Böyle olunca durum bu hale geliyor.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bülent formayı verirken dengeleri mi sağlayamadı. Bir şeyler var bu takımda.

[COLOR=red]BİZ BAŞKA MAÇI MI İZLEDİK!..[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Bülent hoca “8 tane yüzde yüz pozisyonumuz var” diyor.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Biz başka maç izledik o zaman.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Eskisi kadar takım oyunu da oynamıyorlar.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Sen asgari hata yapacaksın. Biraz hata yapmaya hakkın yok, çok az hata yapacaksın. Gazeteleri açıyorum, Bilica Fenerbahçe’de deniyor.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] O Sivas’ın elinde değil. Musa ve Mehmet’in transferleri devre arasında çok konuşuldu. İkisi de ikinci yarıda ortada yok. Mehmet Yıldız’da bu kadar ısrarı doğru bulmuyorum.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Sivas takımı içindeki dengeler bozulmuş.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 17 hocam… Karbon kağıdı mı koydular oraya?

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Aynen. İlk golün aynısı!..

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Petkoviç de ezberi bozdu. Geçen hafta bu Belediye, Sivas’ta bir şeyler yapabilir demiştik.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Belediye’nin taraftarı olsa iyi takım.

[COLOR=red]İBB, SİVAS’IN YATAK ODASINA GİRMİŞ!..[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 20 hocam… Belediye gelmeye devam ediyor…

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Ceza sahasında 3 Sivaslı, 3 Belediyeli var. İBB, Sivas’ın yatak odasına kadar girmiş!..

[COLOR=red]PENALTI DEĞİL!..[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 21… Burada bir şey var mı hocam. Penaltı bekledi Mehmet Yıldız.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Koltuk altına geliyor top düşerken. Hiçbir şey yok.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 41 hocam… Bilica’nın füzesi çatala vurdu!.. Dönen top Tum’dan üst direkten döndü. Bir dakika sonrası Belediye atağı. Ne kadar geniş alan, istediği gibi oynuyor Belediye. Burada topa mı müdahale var? Penaltı bekledi İBB.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Sivaslı oyuncu topa vurmak için yatıyor. İBB’li oyuncu rakibin ayağına yatıyor. Çok net penaltı değil. Sivaslı oyuncuya tuzak kuruyor İBB’li.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Ben pek katılmıyorum hocam…

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Kendini atıyor yerse diye.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 48… İbrahim Akın’ın vuruşu direğin dibinden gitti.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] İbrahim’in yürüme ayağına geliyor ondan…

[COLOR=red]BUNUN ŞANSLA ALAKASI YOK!..[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 62.. Tum’un kafa vuruşu direkten dönüyor. Dönen topu tamamlamak isteyen Musa’ya da maşallah!.. Bunun şansla alakası yok!.. Direkten dönmesi şanssızlık ama Musa’nın dönen topu atması lazım.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Evet.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 75.. Tum’un golü… Sivas Balili’yi fazla mı unuttu?

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Takımın içinde bir denge bozukluğu var. Futbolcular arasında bir kimya bozulması var.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Bu kadar boş alan bıraktıklarını ilk kez görüyorum.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Hacettepe maçına da bu kimyayla giderse yanarlar. Hacettepe ters takım!..

[COLOR=red]SİVAS’IN GOLÜNDE OFSAYT YOK!..[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Dakika 90+1… 2-2 bile bitse fark 1 olacak!.. Bunu da Tum atamadı… Bunun şansla ilgisi yok bence… Sivas’ın golünde ofsayt var mı diyorlar.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bence ofsayt yok.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Bence de.

[COLOR=red]53 METRE REFAKAT KOŞUSU YAPIYORLAR!..[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Pierolara bakalım hocam… İlk golde 53 metre refakat koşusu yapıyorlar. 2. golden önce kaç pas yapıyorlar ona bakalım. 6 pas yapıyor İBB ve 7. vuruş gol.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Demek ki kimyaları bozulmuş hocam…

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Fizik gücü de düştü.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Fizik güçten değildir o.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Bilica’nın füzesi 112 km hızla gidiyor.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bu şanssızlık biraz da girebilirdi.

[COLOR=red]SEYİRCİ SORULARI!..[/COLOR]

[COLOR=red]SİVAS’TA REINA MI AÇILDI?[/COLOR]

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Hocam sorulara geçelim. Bülen Hoca’ma sormak istiyorum. Sivas’ta Reina mı açıldı acaba?

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Çok konuşmamak lazım hocam.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Sivasspor neden stresli maçları kaldıramıyor.

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bayağı stresli maçları kazandı. Bu son haftalarda olması kötü. Sivas’ın eti budu ne abi! Ben bir spor adamı olarak bakıyorum, Sivas şu kadrosuyla başarılı.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] İnsanları da çok alıştırdılar hocam. Elinizi vicdanınıza koyun. Sivasspor, Trabzonspor maçı hariç oynadığı futbolla şampiyonluğu hak ediyor mu?

[B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Doğru. Sivas’ın at gözlüklü spor yazarları yok.

[B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Sivasspor’a bu sene medya ve kamuoyu hak ettiği değeri verdi bence.

werder 10.05.2009 03:30

Cevap: Maratondan Analiz

arkadaşlar şöyle bir fikstüre baktımda düşme potasının sezonun son haftasında düşen belli değil ve bu düşme potasında denizlispor da var (TAHMİNİ BİR HESAP YAPTIM) istermisiniz son hafta DENİZLİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI 2005-2006 sezonunda fenerin şampiyonluğuna mal olan DENİZLİ-FENERBAHÇE 1-1 gibi olabilir DENİZLİSPOR düşmek istemeyecek TABİKİ

Shan58 10.05.2009 03:42

[QUOTE=werder;516389]arkadaşlar şöyle bir fikstüre baktımda düşme potasının sezonun son haftasında düşen belli değil ve bu düşme potasında denizlispor da var (TAHMİNİ BİR HESAP YAPTIM) istermisiniz son hafta DENİZLİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI 2005-2006 sezonunda fenerin şampiyonluğuna mal olan DENİZLİ-FENERBAHÇE 1-1 gibi olabilir DENİZLİSPOR düşmek istemeyecek TABİKİ[/QUOTE]

Şu oyunla Sivas'ın Gençlerbirliği ve GS'yi yenebileceğine inanıyormusun
Beşiktaşın puan kaybetmesinin anlamı yok önemli olan Sivas kazanabilsin ama oda bu futbolla zor.

werder 10.05.2009 03:43

Sivas kaybetti ama daha bitmedi
Son haftaların sürprize açık sonuçlar taşıdığını herkes hissediyordu. Antep'te üç puanı bırakırken, Sivassporlu oyuncular da bunun farkındaydılar.
Bir silkiniş peşine düşmüşler ve karşılarında 'can pazarına' çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye takımına karşı işi fazla uzatmadan bitirmek istediler.
Ama istemek ile yapmak arasındaki farkı Belediye oyuncuları bir ders gibi, dakika dakika Sivas'taki meslektaşlarına öğretiyorlardı. Çizgi defansının, hemen her maçta verdiği gediklerden iki kez yararlanan Gökhan Kaba skoru 2-0'a getirdiğinde, bir 'rüyayı' kabusa çeviriyordu.

İLK TEHLİKE 41'DE!
Oyun ve oyuncu düzenleri neredeyse birbirinin aynısı, fakat performansları değişik iki takımın, böyle bir skorun altından kalkacak çözümleri yoktu. Ne kulübede, ne akılda, ne de sahada.
Üstünlüğü bu kez Belediye yakalamıştı, iki şık golün ardından bir de tartışılacak kırmızı kart pozisyonu vardı. (Bilica, Gökhan'ı düşürdü) İlk yarıdaki, ilk tehlikeyi 41'de bir duran topta Bilica ile yakaladı Sivas. İkinci yarıda da golü buluncaya kadar ancak bir kez 'ah' dedirtebildi, tribünlerine.
Abdullah Avcı'nın takımı müthiş bir direnç ve istekle kapanarak, az faul yaparak, rakip forvetleri ofsayt ile avlayarak skoru elinde tutmayı beceriyordu. Geçen her saniye Sivassporlu oyuncuları baskı altına aldı, panikle oynamalarını sağladı, sağlıklı kararlardan uzaklaştırdı.
Uygun'un ikinci yarı başlarken, üçlü defansa dönerek, orta sahayı Sezer ile güçlendirmesi çok doğru bir teknik adam hamlesiydi. Maçı tek kaleye çevirmeyi başardı ama takımı istediği pozisyonları yakalamaktan çok uzak, beceriden yoksun oynuyordu.

ŞOKLARA ALIŞACAKLAR
Kimsenin beklemediği ummadığı bir yenilgiyi ilk kez yaşadı Sivasspor. Liderliği kaybetme bedeli ödeyerek. Rakipleri; Beşiktaş ve Trabzonspor'un haftalar önce yaşadığı tecrübelerin tadına ilk kez vardı. Kalan maçların az ama ligin daha çok uzun olduğunu en iyi onlar biliyor.
Sezon bitene kadar liderin yine değişeceğini göreceğiz. Son haftaya kadar da kimin şampiyonluğu olacağını bilemeyeceğiz.
yazar: GÜRCAN BİLGİÇ

werder 10.05.2009 03:46

[QUOTE=Shan58;516391]Şu oyunla Sivas'ın Gençlerbirliği ve GS'yi yenebileceğine inanıyormusun
Beşiktaşın puan kaybetmesinin anlamı yok önemli olan Sivas kazanabilsin ama oda bu
futbolla zor.[/
öyun kötü kabul ediyorum benim görüşümün gerçekleşmesi için SİVASSPOR'un kalan maçlarda 9 puan çıkartması lazım

vedat58 10.05.2009 04:20

bu ne rezillik yaa , birakin kardesim su istanbul zoytarilarinin haberlerini sitemize tasimayin zaten yeterince morelimiz bozum , uyku bile uyuyamiyoruz saat olmus 02:30 , ... bülent , görüyon iste , adamla böyle alay ederler, sende nerde o gurur , olan biz sivaslilara oluyor, ben yine burdan söylüyorum , yönetim zamaninda bülentin kulagini cekseydi bu hallere düsmezdik , yaygara olduk rezil olduk , sen orda burda show yaparsan , adama böyle yedirirler,ben bundan sonra sivasin hic bir macini kazanacagina inanmiyorum, bu sahte futbolla buraya kadar , uefa bile cok zor

Dark Force 10.05.2009 04:54

Medya insanı bir günde kral yapar bir günde rezil eder futbolda böyle birşey...Takımın stresli olduğuna inanmıyorum rakibi küçümsediler hemde çok küçümsediler...

leventk58 10.05.2009 06:04

japonyada arkadaşlarla konuşurken bir arkadaşım trabzon maçından sonra şöyle demişti ben de ona kızmıştım ama doğruyu söylemiş."hiç heveslenme şampiyonluğa sivasa 2 maçında bir kazık atarlarki ne olduğunu anlayamazsın".rıdvanın yorumunu da çok beğendim.arabanın özelliklerini bileceksin.gücü yeterli değilse sollama yaparken yüklenirsin gaza ama gücü yetmeyeceği için karşıdan gelene toslarsın sivasta oyun düzenini değiştirince antep ve belediye duvarına tosladı.Bu yorumlarıma kızmayın.kıralın çıplak olduğunu görmemiz lazım.

ready 10.05.2009 09:21

[B]maraton yöneticileri bile anladı sivassporda ters giden bişeylerin oldugu ne hikmetse bizim bülenh hoca anlamamakda inat ediyor[/B]

ademgoze 10.05.2009 09:57

kim hak ediyor ki kim süper top oynuyorda sivası suçluyorsunuz hak etmiyor diye

anilcan213 10.05.2009 10:28

cok acıyla söylüyorum ki şampiyonluk gitti malesef.. ama olsun be yigidolar sneye orta sahaya 2 tane top yapan adamla başlarz, daha güzel başarılar nasip olur inşallah... kimse hocaya futbolculara kabahat bulmasın... 150 milyon $ lık takımlarla şampiyonluk yarışına girdik ve 180 küsür gün lider devam ettik bu da bir başarıdır bu yönden bakın biraz da

FANATIK YIGIDO 10.05.2009 11:00

[QUOTE=Dark Force;516400]Medya insanı bir günde kral yapar bir günde rezil eder futbolda böyle birşey...Takımın stresli olduğuna inanmıyorum rakibi küçümsediler hemde çok küçümsediler...[/QUOTE]

sanakatiliyorum 3forvetle ciktik sanki hicgol yemeyizdiye bulent hocamiz nasildustu buhataya hala aklim elvermiyo karsimizdaki mahalle takimideyil bulet hoca kamanan cok kotuydu bunuda goremiyorsan oyunda pes bulent

mühendisburak58 10.05.2009 11:36

biraz sivasspor hakkında ağır konuşmuşlar.sivas maçını izleyenler bu nasıl bir maçtı ya.top 5 defa direkten döndü.olmuyunca olmuyor diğer ataklarla beraber 8-9 tane %100 lük gol kaçtı.son 5 maçta 12 defa top direkten döndü ve hiç biride gol olmadı.maç başına 2.5 ortalama.alahın dediğini bozamıyorsun.ne yapabilirsin.tşk yiğidolara bizlere bu zevki ve başarıyı yaşattıkları için.mehmet yıldızada üzüldüm maçtan sonra ağladı birde ya.bu kadar istekli olmalarına rağmen gol olmadı.yok böyle maç ben hayatımda izlememiştim böyle bir maç.diğer takımlar da sanki 1-90 1-0 yeniyor onlşar iyimi oynuyor.

burak_baykal 10.05.2009 12:04

[B][COLOR="DarkRed"]istenilen oyunu ve ayarlanma yapılmadı.isteselerdi büyükşehiri mağlup ederlerdi ama olmadı ve yapmak istemediler.[/COLOR][/B]

carizma0658 10.05.2009 13:52

bakıyorum da medya da yüzünü gösterdi ama gün gelecek mecburen sivastan başka konuşacak takım bulamıcaksınız mecburen mecburen ne cekemeyenımız varmış be allahım saglık olsun 3 maç var rakıplerin macı çok zor sivas bu işi başaracaktır

tekdoktirin 10.05.2009 15:01

ŞANSALININDA ERMANNINDA NE OLUR BUNLARDAN SIVASA SIVASLI KENDİNE SAHİP ÇIKSIN HERZAMAN HATA YAPIYORUZ ŞÜNKÜ MİLLİYETCİDEİLİZ ŞUURSUZ BİR HİÇ MİLLETİZ ONUN İÇİN ÖNCE Bİ BAKALIM SÖZDE SIVASLILARA İNSANINA TAKIMINA SAHİP ÇIMIŞMI YOKSA BİRİLERİNİN UŞAKLINIMI YAPMIŞLAR BÜGÜNE KADAR EVET YAZIK SIVASLI KARNI ACSADA KUYRU DİKDURACAK AMA NERDE O ŞEREFLİ SIVASLILAR

osmanlisivas 10.05.2009 15:30

[QUOTE=vedat58;516398]bu ne rezillik yaa , birakin kardesim su istanbul zoytarilarinin haberlerini sitemize tasimayin zaten yeterince morelimiz bozum , uyku bile uyuyamiyoruz saat olmus 02:30 , ... bülent , görüyon iste , adamla böyle alay ederler, sende nerde o gurur , olan biz sivaslilara oluyor, ben yine burdan söylüyorum , yönetim zamaninda bülentin kulagini cekseydi bu hallere düsmezdik , yaygara olduk rezil olduk , sen orda burda show yaparsan , adama böyle yedirirler,ben bundan sonra sivasin hic bir macini kazanacagina inanmiyorum, bu sahte futbolla buraya kadar , uefa bile cok zor[/QUOTE]

Daha 5 sene önce 2.ligdeydik.Buralara gelmemizde en büyük paylardan biri bülent uygundur.Böyle yapmayın.[B]Takımı İçerden Yıkmayın![/B]

Agcalli 10.05.2009 15:52

Evet arkadaşlar gördük ki herkes iyi gün dostu imiş.. Herkes sivasın bu hallere düşmesini avuçlarını ovuşturarak bekliyormuş.. Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler.. Ben Bülent hocadan daha çok sahadaki futbolculara kızıyorum..Mehmet Yıldız sen ne kadar ruhsuz oldun ne kadar formsuzsun dön bak bir oynadığın oyuna ondan sonra maçtan sonra adamlarla kavga et.. Taraftar orda seni yuhlasa rezil etse suçu var mı.. Adam sana yüzde yüzlük gol pası atıyor sen ise mahalle takımı oyuncusu gibi topa dahi doğru düzgün vuramıyorsun.. Musa Aydın her kaçan pozisyondan sonra ellerinle yüzünü kapatmandan bıktık adamlar 4 defa geldi 2 gol yaptı sen ne yaptın hep kaçırdın.. Abdurrahman ne oldu sana senin kanat yol geçen hanı gibi oldu gelen transit geçiyor.. Antepte de belediye maçında da goller senin kanadından geldi.. Petkovic senin gibi bir kaleciye o ilk golü yemek yakıştı mı ? Hayrettin senin kanadın da alarm veriyor biran önce kendimize gelmemiz lazım yoksa o üç maçtan 4 puan alırsak öper başımıza koruz...

GokhanTurna 10.05.2009 15:58

Ben her zaman diyorum bi mağlubiyetle iyi gün dostlarının gerçek yüzleri hemen belli oluyor.

osmanlisivas 10.05.2009 16:04

[QUOTE=GokhanTurna;516681]Ben her zaman diyorum bi mağlubiyetle iyi gün dostlarının gerçek yüzleri hemen belli oluyor.[/QUOTE]

aynen katılıyorum.Takım iyiyken zaten bize ihtiyacı yok.öenmli olan takım kötüyken desteği artırmaktır.Kimin ne olduğu çok belli...

osmanlisivas 10.05.2009 16:31

Bülent ne yapsın...2 kez direk,6-7 tane %100 lük gol pozisyonu ,musanın boş kaleye atamadığı vb... birsürü şanssızlık,becerisizlik..

ready 10.05.2009 16:36

[B]takım galip geldigi zaman sevinmek maglup oldugu zaman hataları söylemek eleştirmek insanların dogal hakkıdır[/B]

sivas_çarşı 10.05.2009 19:47

önceliikle kımse umudunu kaybetmesın beyler bu futbol ınmekte var cıkmakta inş lah ligi en iyi yerde bitiricezz bi şeye deginmek ıstıyorum şansal buyukagnında dedıgı gıbı mehmet yıldız da neden bu kadar ısrarcı davranıyo bulent hoca anlıyamıyorum üzerinden para kazanmak icin bence butun bir sivası mahvetti ama artık bu oyunuda bozuldu kımse bence beş para verıpte mehmet yıldızı almaz olan sivasa olduu

BAYPİPO 10.05.2009 20:09

[B]yorumlara bakıyorum da eleştiren arkadaşlara düşman gözüyle bakılmış nerdeyse tuhaf.... biraz gerçekleri görmemiz lazım arkadaşlar bu futbolla,bu kadroyla ,bu parayla ancak bu kadar maalesef... hiç umut yokmu derseniz bi ümit bjk puan kaybeder bizde bütün maçları alırsak olur oda zor...[/B]

ozgurdogan58 10.05.2009 20:20

olmıycak bu böle ya belediyeyi yenemiosak daha ne... kac tane net pozisyonu bi iceri sokamadılar elimizdeki fırsatı teptik walla bjk bundan sonra zor bırakır liderligi

muspol58 10.05.2009 20:43

buradan şampiyon olmak istemeyen sayın mecnun başkana,son imparator bülent uyguna,bu takımı hak etmeyen kim alırsa şampiyon olacaktı güya satamadık elimizde kaldı kendini kaf dagının zirvesinde gören kaptanımız mehmete yıldıza,topa vurmasını bile bilmeyen özellikle ikinci yarıda sahada varlığı yokluğu belli olmayan musa aydına,rakip üstüne gelince rakibe müdahale etmeyen topa ayagını uzatmayıp geri çeken balililiye,kupa maçında gs ye attığı füzeyle gönüllerde taht kuran kamanana(gs maçıda son oldu zaten başka hiç maçda katkısını göremedik)üzülerek teessüflerimi sunuyorum sivasspor taraftarı olarak bu zatları kınıyorum şampiyonlugumuzu neden engellediniz madem şampiyon olmayacaktınız iki sendeir neden bizleri son haftalara kadar getirip umutlandırdınız bizleri üzmeye ne hakkınız var madem böyle yapacaktınız orta sıralarda oynayın milleti de umutlandırmayın bizlerde haddimizi bilek hiç yakışmadı sizlere sizler buralarda oldugunuz sürece sivassporum asla şampiyon olamaz iki senedir böyle çok yaklaşmışkene şampiyonluga sizler elinizin tersiyle teptiniz bir yüz yıl daha göremeyiz böyle şampiyonlugu.her şey hayal oldu helal olsun sizlere helal olsun sizlere

vedat58 10.05.2009 21:22

burdan bazi arkadaslar demis bülent naapsin , bülent napacak her mactaki formsuz oyunculari inat edip oynatiyor , yedeklere hic sans vermiyor , kardesim kim formdaysa onu oynatacaksin , burdan bas bas bariyoruz , bide kardesim bu takimda hicmi forma savasi yok yaa bu nasil takim arkadas , anlasilan yedekteki futbolcularinda azmini kirmis ki yedektekiler bu kadar hirsli degiller , sen formasyi hak edene vermessen , iste kaesiligini alirsin , madem mehmet yildiz topa vuramiyor , kac haftadan beri formsuz neden israr ediyorsun , neden diger oyuncularin hakkini m,ehmet yildiza veriyorsun , yaziklar olsun , yaziklar olsun

vedat58 10.05.2009 23:22

antep kayseri macinda herseyi dahada iyi anlamaya basladik yaziklar olsun, sizin gibi anadolu klüblerine

fikretozupek 10.05.2009 23:32

Ben bu imkanlarla bize bu coşkuyu yaşattıları için sivasspordaki tüm emek verenlere teşekkür ederim.Burada sivassporu eleştirip boş konuşmanın bir alemi yok.Taraftar hem iyi zamanda hem kötü zamanda destek olur.Bir çok anadolu kulübünün yıllardır yapamadığını sivasspor son 4 sene içerisinde yaptı.Hemde bu kadar az destek veren taraftara rağmen...

mdeniz58 10.05.2009 23:55

[QUOTE=osmanlisivas;516693]Bülent ne yapsın...2 kez direk,6-7 tane %100 lük gol pozisyonu ,musanın boş kaleye atamadığı vb... birsürü şanssızlık,becerisizlik..[/QUOTE]

[B]Bülent Uygun ne yapsın mı?
Kardeş bu maçın asıl sorumlusu bülent uygundur......Formsuz olan m.yıldızı niye oynatıyor neden haftalardır m.yıldız ilk 11'de, neden çıkartmıyor yada çıkartamıyor.Bu inat niye.....!!!!
Takımı yeterince hazırlayaman onları motive edemeyen b.uygun kaybedilen g.antep ve ibb maçlarının tek sorumlusudur.

Bıraksın magazinsel demeçler vermeyide işine baksın.[/B]

SEVDAMSIN58 11.05.2009 00:17

BANA GORE HERSEY BITTI MALESEF RAKIP BESIKTAS IKI PUAN ONE GECMIS KALA UC MACINI GORECEKSINIZ EN AZ UC GOL ATARAK KAZANACAK SOV YAPACAK

skep06 11.05.2009 10:51

Yorumları okuyorum inanamıyorum.Sadece şunu düşünün 100 yıllık Ankaragücü taraftarının yerinde olsaydık ne yapardık.Her yıl küme düşmemeye oynuyorlar iyi futbolcularını satıp eski futbolcuları alıyorlar.Hiç sevmedikleri halde Melih Gökçeğin takımı almalarını istiyorlar.Şimdi şunu düşünün harika bir başkanımız,teknik direktörümüz,futbolcularımız,valimiz,belediye başkanımız var.Lige çııkalı 4 yıl olmuş hiç küme düşme hattına bile inmemişiz.Sahamızda 370 gün yenilmemişiz.Fb,Gs,Ts yi yenmiş Bejekeyi elimizden kaçırmışız.Bu takımla gurur duyalım.Başımızı dik tutalım.Bu cumartesi 19 Mayısı doldurarak takımımıza sahip çıkalım.Başka sivasspor varsa söyleyin onu destekleyelim.Taraftar takımının her zaman yanındadır.Bu arada tekdostumuz Ankaragüçlülere kalan 3 maçında başarı diliyorum.İşleri çok zor Allah yardımcıları olsun.

hanedan58 11.05.2009 10:52

[B][COLOR="Blue"][SIZE="4"]Hani derlerya ağzı olan konuşuyor diye erman toroğlu sivassın 8 net pozisyonu yok diyor 2 tane direkten çıkanı yazmış konuşmuşar tum un kacırdığı nerede mehmetin kaçırdığı ilk yarıdaki elle oynama hadi penaltı degil 2. yarıdaki kaleye giden topu elle kesen ibb li oyuncunun durumu ne odamı degil penaltı onuda gectik hadi gol olan atağı faul var diye kesen hakem neden konuşulmadı oyunu 9 dakika durdurup ta 6 dakika uzatanlar nerede ama kimseye suç bulmamalı aslında suç bizim yanlış kadro yanlış taktik ve en önemlisi rakibi küçümseyerek oyuna başlama nerede bizim 29 haftadır kale gibi olan defans geri üçlüyü kanatlara göndermenin ileri almanın anlamı ne ama ileriye gol takaları kuralım diye alırsan defans oyuncularını arkaya atılan her topu kaçırırsın böyle ama her ne olursa olsun ben takımıma güveniyorum be ts li degilim ki 2 maç kaybettik diye sırt cevireyim takımıma bndan sonraki 3 maçıda alacagız göreceksiniz inşallah beşiktaş da puan kaybı yaşarsa kim büyük ihtimal bu şampiyon zorda olsa olacagız bunu desteklerimizle gösterelim olmazmı sivaslılar[/SIZE][/COLOR][/B]

existence 11.05.2009 10:53

Yok kardeş üzülme. Takım çok iyi, bizim yerimizde olmak isteyen kaç takım var. Adamlar hazır istiyor, sene boyunca neredeydin. son maça stda gel şampiyon gör. hazır yok arkadaş. Kışta geldin mi, o soğuğu yedinmi, üşüdün mü, terledin mi, iftarını stadda açtın mı, o futbolcuların kanını terini gördünmükü, bir sefer maça gelmeyle yorumcu oluyorsun. Sen kimsin çekirdekçisin, taraftarların ayağa kalkmasını yadırgıyorsun. Bayrak sallatmıyorsun sen kimsinde sivassporuma laf söylüyorsun. Alayına isyan en büyük sivasspor. isterse sonuncu olsun sivasımın adını buralara getirmişsin hepsinmin gözlerinden öpüyorum.

Hepsumer 11.05.2009 15:51

hacettepe macına oyun kurucu olarak sergio oliveira yı alması lazım abi...takımı ucurur bu adam...bence artık oynatsın kamanan la sov yaparlaar
musa-balili-oliveira-kamanan

ferhat_58_oğuz 11.05.2009 16:17

arkadaşlar yazacak çok şey var 1 150 milyon dolarlık kadroyla 10 milyon dolarlık kadro 2 süperlige çıkalı 4 sene olmuş 3 bülent hocamızın 2. senesi 4 basın büyütülmüşlerin yanında 5 teşfik pirimi örnek antepin ilk yarı futbolu ve ikinci yarı futbolu daha neler neler artık bülent hocayı ve futbolcuları yerden yere vurmayı bırakalım kısa zamanda ne kadar büyük yol aldıgımızı unutmayalım bu yolu kimlerle aldık yerden yere vurduğumuz bülent hocayla yerden yere vurduğumuz mehmet yıldızle yerden yere vurduğumuz musayla yerden yere vurduğumuz trabzonspor maçının kahramanı benim çok beğendiğim abdurahmanla ve diğer tüm futbolcularımızla biraz mantıklı düşünüp yapıcı yorumlar yaparsak çok iyi olur bu takım bizim takımımız peki gs fb ts taraftarı ne yapsın 100 milyon dolar transfreler yapmışlar nerdeyse avrupaya bile gidemeyecekler utanması ağlaması sızlaması şikayet etmesi gereken bizlermiyiz onlarmı ben ne olursa olsun bu takımla gurur duyuyorum bir futbolcudan devamlı aynı performansı beklemek çok yanlış olur mehmet yıldız takımımızın 14 golünü atmış ilk defa sivasspordan milli forma çıkartmış oyuncumuz bu kadar acımasız eleştiri yapmakta olmaz mehmette gözle görülür bir düşüş var elbette ama rakip taraftarlar bile bu kadar ağır eleştiri yapmıyor lütfen takımımıza sahip çıkalım daha ligde bitmedi biz yenile biliyosak beşiktaşta yenile bilir (teşfik pirimi vemezlerse tabi) şampiyoooooooooooooon sivasspor

ferhat_58_oğuz 11.05.2009 16:19

[QUOTE=existence;516966]Yok kardeş üzülme. Takım çok iyi, bizim yerimizde olmak isteyen kaç takım var. Adamlar hazır istiyor, sene boyunca neredeydin. son maça stda gel şampiyon gör. hazır yok arkadaş. Kışta geldin mi, o soğuğu yedinmi, üşüdün mü, terledin mi, iftarını stadda açtın mı, o futbolcuların kanını terini gördünmükü, bir sefer maça gelmeyle yorumcu oluyorsun. Sen kimsin çekirdekçisin, taraftarların ayağa kalkmasını yadırgıyorsun. Bayrak sallatmıyorsun sen kimsinde sivassporuma laf söylüyorsun. Alayına isyan en büyük sivasspor. isterse sonuncu olsun sivasımın adını buralara getirmişsin hepsinmin gözlerinden öpüyorum.[/QUOTE]

böyle taraftarlar lazım bize yıkıcı değil yapıcı

ferhat_58_oğuz 11.05.2009 16:22

[QUOTE=skep06;516962]Yorumları okuyorum inanamıyorum.Sadece şunu düşünün 100 yıllık Ankaragücü taraftarının yerinde olsaydık ne yapardık.Her yıl küme düşmemeye oynuyorlar iyi futbolcularını satıp eski futbolcuları alıyorlar.Hiç sevmedikleri halde Melih Gökçeğin takımı almalarını istiyorlar.Şimdi şunu düşünün harika bir başkanımız,teknik direktörümüz,futbolcularımız,valimiz,belediye başkanımız var.Lige çııkalı 4 yıl olmuş hiç küme düşme hattına bile inmemişiz.Sahamızda 370 gün yenilmemişiz.Fb,Gs,Ts yi yenmiş Bejekeyi elimizden kaçırmışız.Bu takımla gurur duyalım.Başımızı dik tutalım.Bu cumartesi 19 Mayısı doldurarak takımımıza sahip çıkalım.Başka sivasspor varsa söyleyin onu destekleyelim.Taraftar takımının her zaman yanındadır.Bu arada tekdostumuz Ankaragüçlülere kalan 3 maçında başarı diliyorum.İşleri çok zor Allah yardımcıları olsun.[/QUOTE]

bu yorumlar taraftar olmanın gerçek örnekleri

ferhat_58_oğuz 11.05.2009 16:30

[QUOTE=ready;516696][B]takım galip geldigi zaman sevinmek maglup oldugu zaman hataları söylemek eleştirmek insanların dogal hakkıdır[/B][/QUOTE]

evet eleştirmek en doğal hakkıdır ama yerden yere vurmak acımasızca salvolar yapmak bir sivaslının hakkı değildir sivaslının hakkı takımına kötü günde sahip çıkmak olmalı iyi günde zaten herkes yanında olur bizi takımımıza karşı kavga içinde göstermek rakipleri sevindirmekten başka birşey olmaz

ferhat_58_oğuz 11.05.2009 16:43

bize iyi gün taraftarı lazım değil kötü gün taraftarı lazım yazıklar olsun be yapılan yorumlara bakın bi kere utanında mecnun başkana bari dil uzatmayın unutmayın ki 3 liglere top koştururken bu takıma sahip çıkıp süperliğe çıkartıp şampiyonluğa oynatan mecnun başkanın ta kendisidir bu acımazız yorumları yapanlar 100 de 100 sivas şampiyonluğa oynamadan önce başka takım sivas şampiyonluğa oynadığında sivassporludur bırakın artık şu sahte taraftarlığı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:04.