![]() |
Halı Saha Organizasyonu
[B]Sivastaki Site üyeleri
Sivasspor.com+Sivaslılar.net Halısaha organizesi 14 Haziran pazar günü Saat 19:00-20:00 saatleri arasında Metropol halısahda Halısaha maçı organize edilecektir katılmak lütfen isteyenler isimlerini yazssın. Pazar saat:18:30 da meydandan servis kalkacak Kırmızı Takım 1-)Abdullah Duman 2-)TracyMcGrady58 3-)Atramp 4-)Falçata 58 5-)Hamdi Duman 6-)Cley 7-)Cortez 8-)Harun Acikabak Beyaz takım 1-)Mitat 2-)Baybyface 3-)Bgürsoy 4-)ahmetsvnhll 5-)VeLeCiRaPToR 6-)GLoBe-Y-Gençlik 7-)Resul akpınar 8-)furkancfc Yedekler: 1-) 2-) 3-) Fotoğrafçı:58_Semih_58 Onur konukları: Rallim58 Bekir Bayrak Besyo_cu Notlar:Lütfen Görüntü açısından sadece SivasSpor formaları ile gelelim 15 Yaş altı katılımı yasaktır Lütfen kesin katılacaklar isim yazsın [/B] |
Cevap: Halı Saha Organizasyonu
[B]Beni de yaz Abdullah. İnşallah 13 Haziranda Sivastayım.[/B]
|
gardas 8.ay da da isteriz gurbetteki sivaslilar olarak
bu sefer Gurbet takimi - Sivas takimi diye yapariz insallah |
[QUOTE=musa18;525361]gardas 8.ay da da isteriz gurbetteki sivaslilar olarak
bu sefer Gurbet takimi - Sivas takimi diye yapariz insallah[/QUOTE] [B]Ramazana kalırsan olmaz ama :)[/B] |
ABDULLAH HOCAM BENDE HALI SAHA MACINA KATILMAK ISTERIM KESIN KARARIMDIR.SIZDEN NASIL HABER ALABILIRM.
|
[B][QUOTE=musa18;525361]gardas 8.ay da da isteriz gurbetteki sivaslilar olarak
bu sefer Gurbet takimi - Sivas takimi diye yapariz insallah[/QUOTE] hocam yapariz agustosda da hatta basligini ben buyuk bir zevkle acarim.. nasipse bende agustos da sivastayim :)[/B] |
[B][QUOTE=mitat;525365]ABDULLAH HOCAM BENDE HALI SAHA MACINA KATILMAK ISTERIM KESIN KARARIMDIR.SIZDEN NASIL HABER ALABILIRM.[/QUOTE]
abicim burayi takip ederseniz her turlu detayi burda bulabilirsiniz... abdullahcim hali saha tutuldu mu dedigin gun ve saat icin onu da belirtirsen guzel olur.. [/B] |
[QUOTE=myway;525393][B]
abicim burayi takip ederseniz her turlu detayi burda bulabilirsiniz... abdullahcim hali saha tutuldu mu dedigin gun ve saat icin onu da belirtirsen guzel olur.. [/B][/QUOTE] [B] Evet Tutuldu dediğim tarih ve saate[/B] |
Abdullahcım benide yaz kırmızı takıma :)
|
keske sivasda olabılsemde sızlerı tanıyabılmek ıcın bır vesıle olabılse bu mac organızasyonu..
|
[QUOTE=58güven58;525473]keske sivasda olabılsemde sızlerı tanıyabılmek ıcın bır vesıle olabılse bu mac organızasyonu..[/QUOTE]
[B] İnşallah olursunuz :)...........[/B] |
[B]Not:15 Yaş altı katılımı yasaktır
Şimdi ben 15 yaşındayım ben gelebilirmiyim :):confused:[/B] |
[B]Semih fotoğrafçı olurmusun ;) 15 yaş bitmesi lazım sizleri düşündüğüm için söylüyorum;)[/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;525529][B]Semih fotrafçı olurmusun ;) 15 yaş bitmesi lazım sizleri düşündüğüm için söylüyorum;)[/B][/QUOTE]
[B]Oyuncu olsam daha güzel olurdu ama ;) Senin istedigin olsun senı mi kıracam :)[/B] |
[B]Senide fotoğrafçı yazdım Semih[/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;525532][B]Senide fotoğrafçı yazdım Semih[/B][/QUOTE]
[B]O kadar aceleci olmasaydın..!:)[/B] |
Beyaz takıma üye aranıyor.Gelecek olan yokmu acaba :)
|
[QUOTE=CoRTeZ;525622]Beyaz takıma üye aranıyor.Gelecek olan yokmu acaba :)[/QUOTE]
[B]Kırmızı takımı gören korkuyor galiba.............[/B] |
[B]Benide yaz diyecektim ama yazılmışım zaten:D:D:D[/B]
|
[B][I]G Ü N C E L .....................[/I][/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;525635][B]Kırmızı takımı gören korkuyor galiba.............[/B][/QUOTE]
Korkunun ecele faydası yok :D |
Rakip yok mu yaaaa :D Olmazsa Sivassporu mu davet etsek :D
|
Gardas Ben 7.ayin 25 nden sonra Sivastayim insallah
Belirli bir gün hazirlayin bizde yazdiralim ismimizi |
[QUOTE=TracyMcGrady58;525980]Rakip yok mu yaaaa :D Olmazsa Sivassporu mu davet etsek :D[/QUOTE]
Sivassporu bilmiyorumda dün Hayrettini gördüm.onu davet edebiliriz :D |
abdullah hocam benı kırmızı takıma yazarmısın rıca etsem gorusmek uzerekendıneıyı bak
|
birde burdan başka takım formalarıyla gelmeye yasak koyunda tam olsun.malum diğer organizasyonda utanmadan sıkılmadan çıkıp gs formasıyla oynayanlar oldu.ve bu oynayanlarda sivasda sorsan tribünden biriyim der.umarım organizasyonu yapanlar bunu dikkate alır.
katılanların da ayağına sağlık. |
temmuzda ve ağustos da 2 ya sivastayım...
lütfen devem edelim halı saha organizasyonlarına... |
[QUOTE=yener_sahin;525987]birde burdan başka takım formalarıyla gelmeye yasak koyunda tam olsun.malum diğer organizasyonda utanmadan sıkılmadan çıkıp gs formasıyla oynayanlar oldu.ve bu oynayanlarda sivasda sorsan tribünden biriyim der.umarım organizasyonu yapanlar bunu dikkate alır.
katılanların da ayağına sağlık.[/QUOTE] [B]Evet bu konu çok önemli lütfen duyarlı olalım[/B] |
seLamun aLeykum arkadaşLar ben askerde idim sizLerden uzak kaLdım ... ßu maÇa bende geLebiLirim .. en son bi maÇ yapmıştık beraber sona ben askere Gitmiştim .. eĞer benide aranıza aLırsanız sevinirim ..
|
abi ben de gaziantepte okuyorum gaziantepe deplasmana gelenler olduysa mutlaka gören olmuştur..organizasyona katılmak istiyorum..bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
|
ben tam Okumamışım Özür diLerim bende SivasSpor Forması yok ama İnşaLLah O zamana kadar temin ederim .. oLmazsa Türkiye forması var Oda oLabiLirmi acaba ?
|
[B]Tabiki Türkiye forması olur yabancıda olur yeterki süper ligden olmasın[/B]
|
[QUOTE=bgürsoy;526095]abi ben de gaziantepte okuyorum gaziantepe deplasmana gelenler olduysa mutlaka gören olmuştur..organizasyona katılmak istiyorum..bu konuda bilgi verirseniz sevinirim[/QUOTE]
[B] Burayı takip ettiğin sürece haberdar olursun[/B] |
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;526098][B]Tabiki Türkiye forması olur yabancıda olur yeterki süper ligden olmasın[/B][/QUOTE]
tmm kardeşim anLaşıLdı genede temin etmeye çaLışırım |
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;526099][B]
Burayı takip ettiğin sürece haberdar olursun[/B][/QUOTE] teşekkür ederim abi...14 haziran 19-20 saatleri arasıymış..umarım o zaman sivasta olurum.. |
[B]Son 5 as 3 yedek ..............[/B]
|
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Umarım güzel geçer.İyi olan kazanır.[/COLOR][/B]
|
[B]Yoğun talep üzerine yaş sınırını 14 yaptık :)[/B]
|
[B]G Ü N C E L ..........................[/B]
|