SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bilica Fener`de (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25891)

SivasSpor.Com 08.06.2009 10:22

Bilica Fener`de

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilicaaa.jpg[/IMG]

Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Fabio Da Silva Bilica’ya karşılık Fenerbahçe’den Yasin Çakmak ve 1,5 milyon dolar para alındı.

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Bilica’nın kesin olarak Fenerbahçe’ye gittiğini, buna karşılık Yasin Çakmak’la anlaştıklarını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, bu transferde Sivasspor kulübünün menfatlerini ön planda tuttuklarını, Bilica’ya karşılık Yasin’le birlikte 1,5 milyon dolar para alacaklarını söyledi.
Önceki gün düğün yaparak dünya evine giren Yasin’in, Sivasspor’da gelmekten mutlu olduğu ifade edildi.

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

Mursallı yiğido 08.06.2009 10:24

Cevap: Bilica Fener`de

Yasin de güzel oyucu.Fener'in kaç golünü çizgiden çıkardı.

Abdullah DuMaN 08.06.2009 10:32

[B]gitmesine üzüldüm umarım Yasin Sivassporda başarılı olur[/B]

YigidoGenclik38 08.06.2009 10:33

kötü oldu bee bilica nın gitmesiii

58_babacan_58 08.06.2009 10:36

[B]Ben hala Bilica`nın kalmasından yanayım...İnşallah yalan haberdir.[/B]

58_SEMİH_58 08.06.2009 10:40

[B]Bilica'nın seviyesinde bir oyuncu bulmamız lazım !!
Yasin'le yürümez bu iş ..[/B]

Harput0658 08.06.2009 10:40

BEDAVAYA GİTTİ. Ama gitmek istiyoduysa önünü kesmek de bize yakışmazdı. Yasin Bilicanın yerini tutmaz ama İyi oyuncudur.
SONG şu Anda boşta SONG alınabilir.
BALİLİ DE GÖNDERİLMESİN LÜTFEN.

Buraq58 08.06.2009 10:51

Bilica Fener`de

[FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=58_babacan_58;526598][B]BEN HALAA BILICANIN KALMASINDAN YANAYIMM...İNŞALALH YALAN HABERDİR.[/B][/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"]Gardaş anlaşmışlar kendini yıpratma Yasin`de iyi cocukdur gör bak.;)[/FONT]

Tekrar buluruz üzme kendini :)[/FONT]

[FONT="Century Gothic"]Ömür boyu bizdemi kalacaktı yapmayın. Futbol bu Transfer yapmayınca tadı cıkmıyor. [/FONT]

buraks58 08.06.2009 10:58

çok çok çok büyük bir kayıp.bilica sivasspora gelmiş en iyi oyuncuydu.onu kaybetmek çok kötü oldu.ancak bilicanın takımda kalmasını sağlamakta çok zordu.fenerbahçe bizim verdiğimiz paranın 3-4 kat fazlasını teklif etmiş bilicaya.biz bilicaya o parayı versemiydik diye düşündüm ama diğer oyuncuların alacaklarıyla arada uçurum olurdu bu seferde.hayırlısı olsun.inş sivassporum adına ii olur.

GokhanTurna 08.06.2009 10:59

Süper ligde gördüğüm en iyi defans oyuncusu. Sivasımıza getirenlerden Allah razı olsun. Bi tane yıldız oyuncumuz vardı oda gitti demek. İnşallah başarılı olur gittiği yerde. Verdiği emek için teşekkür ederiz.

Yasin iyi oyuncu ama Bilica çok ucuza gitmiş. Yasinin yanında Gürhanda alınabilirdi

mehmetyildiz58 08.06.2009 11:05

Beleşe gitmiş valla yaa. 1.5 milyon ne demek o paranın 4 katını 1 sezonda Güiza'ya harçlık veriyor aziz. En az 4 milyon euroya gitmesi lazımdı. Çok yazık olmuş. Yasin`e gelince, Yasin bence çok iyi hem gençde Fenerde iyi işler yaptı.
Mehmet Nas
Hasan Şaş
Hamed Namuochi
Mpenza
Bu oyuncular bize kesinlikle yararlı olacaktır.

hiko58 08.06.2009 11:05

Bilica ya çok üzüldüm. Şampiyonlar liginde bize en çok faydalı olacak bir futbolcuydu.

58isa58 08.06.2009 11:13

Hayırlı olsun, gerçi biraz ucuz oldu ama Yasin Çakmak`ta iyi futbolcu.

sinan-58 08.06.2009 11:16

Çok ucuza gitmiş ya Yasin`in yanında Gürhan ve İlhan`da olsaydı iyi olurdu ama yapacak birşey yok hayırlısı olsun

eXi 08.06.2009 11:19

[QUOTE=Harput0658;526604]
SONG şu Anda boşta SONG alınabilir.
BALİLİ DE GÖNDERİLMESİN LÜTFEN.[/QUOTE]

Evet Song`da iyi bir oyuncu.

Bilicayı bedavaya vermişler resmen.

makif58 08.06.2009 11:40

Bilica Fener`de

Bilica gibi adam o kadar ucuza satılırmı hemde neden Fenere satıldı Sivasspor Fenerin yedek takımımı baskanımız bu işe nasıl olur der

Bilicayı satıpda şampiyonlar liginde başarı aranmaz taraftar bu işe kızıp ligin sadece ilk macına gitmemeli sonra her mac desteğimizi veririz

revenge58 08.06.2009 11:56

shaktar donetsk 4.5 milyon euro vermişti ona niye vermedik anlamadım.yasinden bir cacık olmaz

RECEP_YÜKSEL 08.06.2009 12:02

[QUOTE=SivasSpor.Com;526588][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilicaaa.jpg[/IMG]

Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Fabio Da Silva Bilica’ya karşılık Fenerbahçe’den Yasin Çakmak ve 1,5 milyon dolar para alındı.

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Bilica’nın kesin olarak Fenerbahçe’ye gittiğini, buna karşılık Yasin Çakmak’la anlaştıklarını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, bu transferde Sivasspor kulübünün menfatlerini ön planda tuttuklarını, Bilica’ya karşılık Yasin’le birlikte 1,5 milyon dolar para alacaklarını söyledi.
Önceki gün düğün yaparak dünya evine giren Yasin’in, Sivasspor’da gelmekten mutlu olduğu ifade edildi.

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B][/QUOTE]

Bence Yasinin gelmesi çok iyi enazında Avrupada bir kaç maç oynamış kumaşı iyi o Yasin olmayıpda yabancı olsaydı Banko oynardı bu da benim görüşüm inşallah zaman beni haksız çıkarmaz

[B]Gidene güle güle Gelene hoş geldiniz deriz[/B][B][/B]

RECEP_YÜKSEL 08.06.2009 12:04

[COLOR="DarkRed"][B]Örnek SERVET Bize geldi kumaşı iyiydı tutdu sonra Galatsaray kaptı????[/B][/COLOR]:)

GokhanTurna 08.06.2009 12:21

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;526636][COLOR="DarkRed"][B]Örnek SERVET Bize geldi kumaşı iyiydı tutdu sonra Galatsaray kaptı????[/B][/COLOR]:)[/QUOTE]

Ama ben anlamıyorum abi neden bu kadar ucuza verdik Bilicayı. Futbolcu almayı biliyoruz ama cidden satmayı bilmiyoruz. 200 bine aldık 1.5 milyon + Yasin aslında kar yapmışız ama yinede Bilica gibi bi futbolcu bu kadar az yapmaz.

Wolfsburg takımının golcüsü Dzeko yine çok ucuza alınmış adamın Bilica gibi yıldızı parladı şuan ki değeri 30 milyondan bahsediliyor

abircan 08.06.2009 12:24

FENA TAKAS DEĞİL, YASİNDE İYİ OYUNCU DEFANSTA, YAŞIDA GENÇ DAHA 2YILDA PARLATIR ONUDA SATARIZ, 1.5 MİLYON USD BİRAZ AZ GİBİ AMA İYİDİR TAŞ YERİNDE AĞIRDIR ZAMANI DEĞİL ŞİMDİ, BAKIN MEMED YILDIZI İSTEYEN BİLE YOK, ADNAN POLAT GS MAÇLARI ÖNCE MEMEDİ KAFALADI 2 METREDEN TOPU İÇERİ İTEMEDİ ADAM ŞİMDİ , ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAMAK İSTİYORUM BURALIYIM DEYİP DEMEÇ VERİYOR, UMARIM DİĞERLERİNE DERS OLUR İSTANBUL TAKIMLARI TAKINTISI

acid1907 08.06.2009 12:26

arkadaslar bilica fenere ucuz gıtmemıs bence yasınde ıyı bır futbolcu dusunsenıze fenerbahce servet cetini bedavaya bıze vermıstı galatasaraya ertesı sezon ne kdr paraya sattık bunlarıda unutmamız lazım champıonlar ligine eger gittiysek bunda fenerbahcenın katkısı cok buyuk bir yandan besiktası yenmesı son macta trabzonu yenmesı bunları lutfen unutmayalım arkadaslar

abdulhadi 08.06.2009 12:30

ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...

byturkhs 08.06.2009 12:37

[QUOTE=abdulhadi;526646]ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...[/QUOTE]

%100 katılıyorum sana abdulhadi. bu yönetim anlayışı bizi geriye götürür. şampiyonlar liginde ilk turda elenmek istiyorlar heralde. birde BASIN IN BAŞINDA Kİ KİŞİYİ SEN YÖNETİME BASIN SÖZCÜSÜ YAPARSAN BUNLARIN HATALARINA HİÇ KİMSE SES ÇIKARMAZ HİÇ KİMSE YAZMAZ. BÖYLECE BU TAKIM 3 BÜYÜKLERİ KÖLESİ HALİNE GELİR. BURSASPOR Bİ SERCAN A 6-7 MİLYON EURO İSTERKEN BİZ BİLİCA GİBİ KALİTE TOPCUYU PEŞKEŞ ÇEKELİM FENER E. YAZIKLAR OLSUN SİZE. BÖYLE YAPACAKSANIZ DEFOLUN GİDİN YÖNETİMDEN HOCALIKDAN. BİZ ŞEREFİMİZLE 3. LİGDE DE OYNARIZ.

Tex 08.06.2009 12:41

Arkadaşlar bizim takımdaki oyuncuların menajerliğini kim yapıyor bilen var mı?

noname87 08.06.2009 12:50

[QUOTE=abdulhadi;526646]ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...[/QUOTE]

zamanında 500 milyara serveti satmışlardı bilicaya 5 milyon euro teklif vardı rusyadan 1.5 milyon dolar ne 5 milyon euro ne yasin fenerden ayrıldı diye fenerliler göbek atıyor ayrıca bu transfer işlerinde büyük dolaplar dönüyor sivassporda denetim mekanizması yok başkan teknik direktör başarılı diye kimse dokunmuyor mehmet yıldızı satmak için bir ay uğraştılar herkes farklı telden çaldı gerçek rakamlar ortaya çıkmıyor sonrada 2.lig oyuncularıyla devam ediyoruz

Besyo_cu 08.06.2009 13:10

[B]Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...[/B]

abdulhadi 08.06.2009 13:19

[QUOTE=besyo_cu;526664][B]Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...[/B][/QUOTE]

bu nasıl bi düşüncedir biliyomusunuz, takımını yönetiminden ve hocasından daha fazla seven ve daha fazla başarısını isteyen bi tarafdar düşüncesidir. bilicaya bu ligde bütün takımlar almak ister ve daha fazla paraya. shaktar 4.5 verirken, ruslar 5 verirken sen fenere niy veriyosun kardeşim. AYRICA BÜLENT UYGUN SAYGIYI HAKETMİYOR. ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİĞİ AKŞAM ÇIKTI TRT DE KIKIR KIKIR GÜLÜYOR.BEN ÜZÜNTÜDEN DIŞARI ÇIKMAZKEN O BİDE UTANMADAN DİYORKİ BEN İNÖNÜYE BJK NİN STADINA GİDECETİM KUTLAMALARA DİYOR. GÖRÜYORMUSUNUZ HOCADA Kİ DÜŞÜNCESİZLİĞİ

hiko58 08.06.2009 13:23

[QUOTE=Tex;526655]Arkadaşlar bizim takımdaki oyuncuların menajerliğini kim yapıyor bilen var mı?[/QUOTE]

sevgili kardeşim ben bişeyler biliyorum ama. sanki bülent uygun diye dıymuştum.yalan değilse..

alemdargokhan 08.06.2009 13:29

çok ucuza gitmiş. . .

başkan yine fener tarafını konuşturmuş!!!

furky.b 08.06.2009 13:40

Yasinin Kumasi Iyi Diyenlere, Bu Adami Hic Izledinizmi ?

Bir son trabzon maci , cizgiden topu cikardi diye adami hemen iyi futbolcu yaptiniz..

Bu adam feneri kac kere yakti haberiniz yok :D

58_babacan_58 08.06.2009 13:42

[QUOTE=Buraq58;526607][FONT="Comic Sans MS"]

[FONT="Century Gothic"]Gardaş anlaşmışlar kendini yıpratma Yasin`de iyi cocukdur gör bak.;)[/FONT]

Tekrar buluruz üzme kendini :)[/FONT]

[FONT="Century Gothic"]Ömür boyu bizdemi kalacaktı yapmayın. Futbol bu Transfer yapmayınca tadı cıkmıyor. [/FONT][/QUOTE]

YERİM SENİN O GARDAŞINI BURAK.BEB BILICANIN KALMASINI İSTİYORUM O KADAR.

eyupk 08.06.2009 13:56

Çok ucuza verilmiş..............

noname87 08.06.2009 14:04

[QUOTE=besyo_cu;526664][B]Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...[/B][/QUOTE]

bilicanın 1.5 milyon dolara fenere gittiğine inanıyormusun?3-4 katı veren başka klüpler yok muydu rusyada romanyada ne oldu onlara bunu merak ediyoruz

FALÇATA 58 08.06.2009 14:08

[B]Yasininde faydalı olacağını düşünüyorum bilicaya bundan sonraki futbol hayatında başarılar [/B]

yigidozan 08.06.2009 14:15

aah bilica ah gittin demek. umarım çok daha başarılı olursun fenerde ama sivası da unutma.yeniden doğdugun yerdi burası. umarım 2. ligden bi defans oyuncusu almayız da telafi edebilcek bi transfer yaparız

teknik 08.06.2009 14:16

normal bir tansfer.Bilica o kadar ederdi.Yasin bence alınacak en iyi yerli stoper.Ali bilgin'i de alsalardı tamamdı.

muhsin koçak 08.06.2009 14:43

[B]Böyle saçmalık görmedim ben eğer haber doğruysa.1,5 milyon ve Yasin ???????????[/B]

sergio1989sivas 08.06.2009 14:54

SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR:mad::mad:
BURADA BAŞKANIMIZA VE ANTRÖNÖRÜMÜZE İFTİRA ATMAYIN GİDİN GS SAYFASINA YAZIN GAYET BAŞARILI BİR TRANSFER YASİN KALİTELİ OYUNCU ALINAN PARADA İYİ KULÜBE 5 KURUŞ YARDIM YAPMASINIZ
1.5 MİLYON EUROYA AZ DERSİNİZ YÜRÜYÜN İŞİNİZE SİVASLI OLUP GSLİ GÖZÜKEN ŞAHSİYETLER

sergio1989sivas 08.06.2009 14:56

ADAM GİBİ ADAM MECNUN OTYAKMAZ EFSANE BAŞKAN ARKANDAYIZ BU BÜTÇEYLE ŞAMPİYONLUĞA OYNATIYORSUN BİNLERCE KEZ TŞKLER
SEN GİTTİKTEN SONRA İKİNCİ LİGE DÜŞTÜĞÜMÜZDE SENİN DEĞERİNİ ANLARLAR MERAK ETME BAŞAKANIM
BEÜLENTİMİZİDE KİMSEYWE YEM ETMEYİZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:48.