SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27241)

SivasSpor.Com 16.09.2009 23:06

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/dnzsvss2.jpg[/IMG]

Deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

sevda58 16.09.2009 23:08

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Tek birsey diyecem oda:

Sivassporumuzda ilerleme var, hakeme gelince diyecek cok sey varda, terbiyem musade etmez[/B][/FONT][/COLOR];)

karakocyakup58 16.09.2009 23:10

BENCE GÜZEL BİR OYUNDU TAKIMIMIZDA BÜYÜK Bİ DÜZELME VAR MESALA GEÇEN HAFTALARA BAKARSAK BU HAFTA DEFANSTA BÜYÜK BİR DÜZELME VE PAS ATAKLARININ HIZLANMIŞ OLDUGUNU GÖRÜYÜYORUM BİDE ŞU ERSEN PRES YAPSA MEHMET YILDIZ DA KATILSA KADROYA DÜZELİR BU TAKIM HEMDE ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK BU TAKIM GÖRECEKSİNİZZZ

Tex 16.09.2009 23:10

Hakem gerçekten kötü niyetliydi. Bizim oyuncular ve teknik ekibimiz de ona yardım edince hak etmediğimiz bir beraberliğe razı olduk. Yazık oldu...

kadir0911 16.09.2009 23:12

[B]Maçın yıldızı kimdi ?

[COLOR="Red"]Yok[/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[COLOR="red"]Herkez berbatidi, bu nasil futbol anlayisi, yeter artik dayanamiyorum!!![/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?

[COLOR="red"]Iki takim berbat bir mac sergiledi. Tabloda olduklari yeri hak ettiklerini bu aksam gösterdiler.[/COLOR]

[COLOR="red"]Kac haftadir yorum yapmadim, hersey gene yoluna girer diye, ama yok düzelecek birsey yok, bülent uygunu hep savundum, ama bu kadar yeter, misyonunu bitirdi, KAN DEGISIMINE IHTIYACIMIZ VAR...[/COLOR]

Mağlubiyetin Nedeni ?

[COLOR="red"]Maglubiyet gibi bir beraberlik hic isimize yaramiyor.
Bülent Uygunun futbol anlayisi bunun sebebi.[/COLOR]

[COLOR="red"]Allah sonumuzu hayirli etsin. AMIN.[/COLOR][/B]

G Ü N E R 16.09.2009 23:13

[B]son dakikalarda erman yada musa karşı karşıya pozisyonda golleri atabilselerdi şimdi farklı şeyleri konuşuyor olurduk...düzelme var ama bence denizlispor bu ligin en kötü takımlarıondan biri...beraberlik kötü skor...[/B]

münihliyigido58 16.09.2009 23:15

denizli bir tane kart bile görmedi. bizim oyuncular 5 sari, 1 kirmizi,
ayrica hakem bizim bir golü caldi. denizlisporlu oyuncu yüzdeyüz gollü eliyle cikariyor, olmaz böyle birsey. nasil görmez bunu 4 hakem!!!! DÖRT HAKEMIN biri bunu görmesi lazimdi ama olmadi.
hakemlerin kötü niyetleri yoksaydi ben bu dünyadan anlamiyorum.

takimimiz kötü oynamadi olabilir, ama bu ligin en zayif takimlarin birtanesine karsi oynadik. her normal gücte takim bizi yirtardi. haftaya bursayla isimiz zor!
ama allah yanimizda insallah! sampiyon sivas!

Yigido5458 16.09.2009 23:16

[QUOTE=kadir0911;562430][B]Maçın yıldızı kimdi ?

[COLOR="Red"]Yok[/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[COLOR="red"]Herkez berbatidi, bu nasil futbol anlayisi, yeter artik dayanamiyorum!!![/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?

[COLOR="red"]Iki takim berbat bir mac sergiledi. Tabloda olduklari yeri hak ettiklerini bu aksam gösterdiler.[/COLOR]

[COLOR="red"]Kac haftadir yorum yapmadim, hersey gene yoluna girer diye, ama yok düzelecek birsey yok, bülent uygunu hep savundum, ama bu kadar yeter, misyonunu bitirdi, KAN DEGISIMINE IHTIYACIMIZ VAR...[/COLOR]

Mağlubiyetin Nedeni ?

[COLOR="red"]Maglubiyet gibi bir beraberlik hic isimize yaramiyor.
Bülent Uygunun futbol anlayisi bunun sebebi.[/COLOR]

[COLOR="red"]Allah sonumuzu hayirli etsin. AMIN.[/COLOR][/B][/QUOTE]

skora bakarak yorum yapmak ne kolay dimi 11 kişi bitirmedik o maçı denizli 12 kişi oynadı(hakem'de) 7 kart çıkardı 1 kırmızı kart sonra gol geldi zaten ayrıca bi sölesene bana kan değişimi diyon kim gelicek bülent hoca giderse?????

Cley 16.09.2009 23:16

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Akın Vardar

Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin

Maçta göze çarpanlar ? Çok amatörce kart görüyoruz.

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta sahamız ölü. 5 pas üstüste yapamıyoruz.

Maç hakkında genel yorumunuz ? İlk yarı denizli İkinci biz iyi olan taraftık (10 kişi kalana kadar) beraberlik normal sonuç. Maçın iki kopma anı olabilirdi. Denizlinin son dakikadaki atağında akının çıkardığı top ve Cihanın kafa vuruşunda Fahrinin eliyle çıkardığı top gol olsaydı maç kopabilirdi.[/B]

Yiğido 58 MERT 16.09.2009 23:17

takımda düzelme var bursa maçını bu takım kesin kazancak:D

kangalliahmet 16.09.2009 23:17

kontra oynayacaksan ersan olmaz kamanan olmalı, yeni alınan zita neden oynamıyo iyi değilse neden alındı iyise neden oynatılmadı agbetu deplasman oyuncusu neden 18 de dahi yoktu neden aldın kötüyse iyise neden hiç yok..?onur çok basit ortada top kovalayan hiç bir özelliği olmayan bi oyuncu tek bi özelliği var diyen yazsın buraya,adam eksiltecek orta saha dediğin oyunu yönlendirecek onurdaki ısrar neden bu ısrarı diğer oyunculardada denemeli..

eyupk 16.09.2009 23:18

Takımımızda düzelme var elhamdulillah, futbolcular ve bülent hoca çok iyiydi bugün. Tek suç HAKEM'DE. Eğer hakem kırmızı kart göstermeseydi, belkide galip çıkıcaktık. Bunada şükür. Herşey yavaş yavaş olur. Bundan sonra inşallah galibiyetler gelicek.

tuzlugollu 16.09.2009 23:18

eytttt be korktugum başımıza gelmedi kim ne der veya neyi duşünür bilemem amma dort hafta sonra puanla tanıştık buda güzel birşsey en azından yenılgının moral bozuklugunu yasamayız bıraz daha moralli bursa maçına çıkaarız ve inşşaaalllah o maçı kazanacaz trubunde yerımı alacam bu sefer valla butun tezahuratlara katılacam .......

ÖFŞ2041 16.09.2009 23:18

Hakem nasıldı bilmiyorum ama biz bu durumlara düşecek takım değildik.5 hafta sonunda 1 puan.Üzerimizde kapkara bulutlar var.İnanıyorum bu takım çok iyi yerlere gelecek,dağıtacak kara bulutları da diğer takımları da...

tuzlugollu 16.09.2009 23:20

b irde şu konuya bir yorumum olacak valla arkadaslar artık eleştırmeyı bırakın ben cokk eleştrdim degişen bşey yok yeterincede moral bozuklugu yaşadık bundan sonra artık olanla avunacam umarım lıgı korkusuz bı sekılde tamamlarız bu sezon gerısını hiç umursamıyorum sizde takmayın ................

yıldız beldesi 16.09.2009 23:22

bu kaçıncı puan kaybı yeter artık benim gibi fanatikler de eminim benim gibi çıldırıyodur. şu ana kadar sabrettim biraz daha bekleyeyim dedim ama yeter artık kaç hafta geçte ligin dibindeyiz. böyle giderse düşmemek için savaşırız yönetim bi hal çaresine baksın bunun hiç kimse ses çıkarmazsa bu böyle gider diye korkuyorum futbolcular da artık sadece maça konsantre olsun artık kazanmaya başlasınlar. SİVAS AŞKINA... SİVASSLILAR aşkına...

yıldız beldesi 16.09.2009 23:25

b irde şu konuya bir yorumum olacak valla arkadaslar artık eleştırmeyı bırakın ben cokk eleştrdim degişen bşey yok yeterincede moral bozuklugu yaşadık bundan sonra artık olanla avunacam umarım lıgı korkusuz bı sekılde tamamlarız bu sezon gerısını hiç umursamıyorum sizde takmayın ................

Ama artık dayanamıyorum ne olur yani bizde bursa ,trabzon, eskişehir gibi olsak... hem tarftarıyla hem oyunuyla.

kadir0911 16.09.2009 23:25

[QUOTE=Yigido5458;562433]skora bakarak yorum yapmak ne kolay dimi 11 kişi bitirmedik o maçı denizli 12 kişi oynadı(hakem'de) 7 kart çıkardı 1 kırmızı kart sonra gol geldi zaten ayrıca bi sölesene bana kan değişimi diyon kim gelicek bülent hoca giderse?????[/QUOTE]

[B]skora bakarak mi???
sen nediyorsun hersey ortada, biz bu maci 10 kisi ile de alabilirik, erhan ve musa'nin 100% posizyonlari kacirdiklarini hatirlatim.
Hakem kararlarini bana bahane etmeyin, gidisat kötü, Tatkikli bir oyun yok oynayamiyoruz bunun sebebi de Bülent Uygun, son iki mactan sözde 4 puan alacaktik, noldu BIR puan aldik.
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum [U]Bülent Uygun ISTIFA![/U][/B]

babapiton 16.09.2009 23:26

Maçın yıldızı kimdi ?

İbrahim Şahin

Maçın en kötüsü kimdi ?

1-Hakem p..ç abdullah yılmaz
2-Tabiki Hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?

Sivasspor Pas Trafigi ve arkaya atılan toplar çok düzeldi

Top Çevirme Yapmamız lzm öndeyken topu ayagımızda tutmamız lzm

Diğer haftalara göre iyi bir performansdı.Ama hakeme 1 milyon kişi beddua etti inş kabul olur hepsi.Amin

[B][SIZE="6"]Abdullah Yılmaz Bizi Yıldıramaz ![/SIZE][/B]

yaramazlar 16.09.2009 23:27

sahanın en kötüsü yine kadirdi...ayrıca bide gereksiz kırmızı kart görertek 3 puanı almamıza engel oldu...neyse inşallah daha oynamaz...hayırlısı belkide buydu ...hayrettinde iyi değildi...ermen da vasattı...takımın en iyisi iki ibrahimdi...akında iyi sayılır...bülent uygun yıne yanlış bi kodroyla çıktı... oyuncu dğişiklikleride yerinde ve zamanında değildi...allahtan denizli çok kötüydü yoksa yıne sahadan farklı da ayrılabilirdik...ama olsun buda moral oldu bize..

eyupk 16.09.2009 23:29

[QUOTE=yıldız beldesi;562442]b irde şu konuya bir yorumum olacak valla arkadaslar artık eleştırmeyı bırakın ben cokk eleştrdim degişen bşey yok yeterincede moral bozuklugu yaşadık bundan sonra artık olanla avunacam umarım lıgı korkusuz bı sekılde tamamlarız bu sezon gerısını hiç umursamıyorum sizde takmayın ................

Ama artık dayanamıyorum ne olur yani bizde bursa ,trabzon, eskişehir gibi olsak... hem tarftarıyla hem oyunuyla.[/QUOTE]
değişen bişey yok mu güldürme beni, sezon başladı başlayalı ne zaman berabere kaldık. Anca bugün beraberliği yakalayabildik.

yıkın tabuları 16.09.2009 23:30

[QUOTE=SivasSpor.Com;562416][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/dnzsvss2.jpg[/IMG]

Deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?
ibrahim şahin
Maçın en kötüsü kimdi ?
hayrettin
Maçta göze çarpanlar ?
hakemin denizli taraflı olması
defans kötüydü mehmet yıldız kesin lazım
Maç hakkında genel yorumunuz ?[/QUOTE]
hakem satılmıştı sivasın üstüne oynuyorlar

kadir0911 16.09.2009 23:31

[B]Denizlispor Beraberligini nasil bir basari olarak görüyorsunuz anlamis degilim......[/B]

Yigido5458 16.09.2009 23:32

[QUOTE=kadir0911;562443][B]skora bakarak mi???
sen nediyorsun hersey ortada, biz bu maci 10 kisi ile de alabilirik, erhan ve musa'nin 100% posizyonlari kacirdiklarini hatirlatim.
Hakem kararlarini bana bahane etmeyin, gidisat kötü, Tatkikli bir oyun yok oynayamiyoruz bunun sebebi de Bülent Uygun, son iki mactan sözde 4 puan alacaktik, noldu BIR puan aldik.
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum [U]Bülent Uygun ISTIFA![/U][/B][/QUOTE]

daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??

yiğidosebo58 16.09.2009 23:32

HAYDİ HAYIRLI OLSUN TAKIMDA DÜZELME VAR BAŞARILAR DİLERİM NEDE OLSA HERZAMAN SİVASSPOR

yiğido 07 16.09.2009 23:33

[QUOTE=kadir0911;562443][B]skora bakarak mi???
Verdigi Hizmetler icin sonuz tesekkür ediyorum, ama o güzel günler geride kaldi, bende isterdim ferguson gibi senelerce hizmet etsin, ama olmuyor altini cizerek diyorum [U]Bülent Uygun ISTIFA![/U][/B][/QUOTE]

KADİRİM SEN MAÇI İZLEMEDİN HERALDE SON DAKİKALARDA GOLLER ATILSAYDI GALİP GELECEKTİK BÜLENT HOCA MI ATACAKTI GOLLERİ

yıkın tabuları 16.09.2009 23:34

lütfen gelen iyimi olucak
en güzel elimizdeki hoca başka yok

skyhan 16.09.2009 23:35

bırakın bu işleri 2 metreden topu kaleye bülentmi atacak verilmeyen penaltıyı bülentmi calacak. 10 kişi oynuyosun birde..eminim yorum yapanların yarısı macı izlemedi skora yorum yapıyo...bırakın bu işleri düzelir bu takım!!

izmiriyigidosu 16.09.2009 23:38

Maçın yıldızı kimdi ?
akın
Maçın en kötüsü kimdi ?
ersen martin
Maçta göze çarpanlar ?
ibrahim şahin akın
takımdaki koordinasyon sağlanamamış birlik beraberlik ruhu yok
Maç hakkında genel yorumu:?
maçın 20. dakikasına kadar bi pozisyonumuz olmadı ama 20. dakişkadan sonra daha atak dha baskılı bi futbol oynadık ilk yarının son dakikalarında verilmeyen penaltımız verilseydi maçın kaderi değişebilirdi ama olmadı 2. yarıya baktığımızda 58.dakikada ibrahim şah,in ile golü bulduk bundan sonraki dakikalarda denizlininde atakları oldu ama biz daha baskılı oynadık tabi hakemin de kötü yönetimi bizi etkiledi her pozisyona sarı kart verdi ve 77. dakikada kadir 2. kırmızı karttan oyun dışında kaldı denizlinin hiç bi futbolcusu kart görmedi hocamısında hatası oldu oynayan adamı ibrahim şahini çıkarttı ermanı aldı erseni çıkartması daha mantıklı olurdu erseni 80.dakikada çıkarttı kamananı aldı son 10 dakika olsa bile kamanan güzel şeyler yaptı son dakikalarda musa ve ermanla yakaladığımız %100 gol pozisyonlarını değerlendiremedik ama takım daha hırslı ve atak bi futbol sergiledi ilerki haftalarda dahada iyi olacaktır sonuçta hocamızın ve hakemin hataları yüzünden alabileceğimiz maçı alamadık inş bu haftaki bursa maçındana galip geleceğiz diye umuyorum takımımıza başarılar diliyorum

Yigido5458 16.09.2009 23:39

[QUOTE=yiğido 07;562455]KADİRİM SEN MAÇI İZLEMEDİN HERALDE SON DAKİKALARDA GOLLER ATILSAYDI GALİP GELECEKTİK BÜLENT HOCA MI ATACAKTI GOLLERİ[/QUOTE]

ya bırak ya millet bülent uygun düşmanı olmuş hesap açıyolar bülent istifa diye senin memleketini beyenmiyo yabancı futbolcu çekip gidiyo bu gün sahada 11 Türk oynadık 2 yabancı oyuncumuz vardı belkide 1(kamanan) adamlar hala bülent istifa diyo yok kardeşim para yok futbolcu beyenmiyo ne bekliyosun daha takımdan

eyuphulagu 16.09.2009 23:43

Herkesin yorumuna saygı duyuyorum ama Bu maçta kimse B.hocayı suçlayamaz..Bizim takım bu maçta net 8-9 tane pozisyon yakaladı..Pozisyonlar biraz şamssızlıktan biraz stresten biraz da beceriksizlikten gole çevrilemedi..Bu maçın hakemi malesef maçın önüne geçti...Gösterdiği ve göstermediği kartlarla maça damgasını vurdu..Hele maç 0-0 iken Cihan'ın vurduğu kafada topun elle adeta voleybolcular gibi çıkaran oyuncuyu pozisyona yakın olmasına rağmen görmedi...Ayrıca bütün taktir haklarını rakipten kullandı;takımımıza karşı kartlarını oyuncak gibi kullandı..Rakip 10 kişi kalacağına biz 10 kişi kaldık..Bu maçta takımı beğenmedim diyenleri kınıyorum..Sivasspor bu maçta geçmiş maçlara göre daha iyi oynadı...Umarım yükselişimiz Bursa maçında da devam eder...

kadir0911 16.09.2009 23:45

[QUOTE=Yigido5458;562453]daha tuttuğun takımın futbolcusunun adını doğru yazamıyon ne konuşacam seninle futboldan gram anladığın yok gelip bülent uygun istifa diyon 10 kişiyle nereye alıyon kardeşim dahada bastırsak denizliye 1 puanıda alamicaktık bizimkiler ileri çıkıyo arkada kimse kalmıyo 2. golü yiyecektik denizliden 1 puanıda alamicaktık kırmızı kart yedik 5-6 sarı kart var 1 tanede %100 penaltımız var adamın eline çarpıyo verilmedi penaltı sen neden bahsediyon!! ayrıca bülent gitse kim gelicek be adam sölesene bana??[/QUOTE]

[B]ben klavyeye bakmadan yaziyom, icimde okadar üzüntü, nefret ve soru isaretleri var, beni az da olsa anlasaydin, heyecandan yanlis yazdigimi tahmin edebilirdin.
Biz son 20 dk. 10 kisi ile oynadik, kalan 70 dk niye ikinci golu atmadik? yeter kadar firsatimiz vardi.
bunu ben ama Bülent uygunun takimi yanlis hazirladigina ve yanlis 11 ile oynadigina bagliyorum ve bu ilk degil.
3-4 pas arka arkaya yapmakta zorlaniyoruz, nerde iyi oynadik?[/B]

Metal Gear 16.09.2009 23:45

Bugün gerçekten iyi top oynadık,biraz becerikli olsak bu rezil hakeme rağmen fark bile yapabilirdik.
Kadir ve İbrahim'i gerçekten beğendim.Bugün takımda en kötü oyuncumuz vasat oynadı..Ben Bursa maçı için ümitliyim.Kesinlikle beraberlik maçı değildi..Hakem atanmış bir hakemdi..7-8 lik maçı berabere bitirdi.Tebrikler

KAOS 16.09.2009 23:50

Maçın yıldızı kimdi ?
Yıldız yoktu
Maçın en kötüsü kimdi ?
Hayrettin, ve hakem
Maçta göze çarpanlar ?
Defans sanki daha oturmuş ve dengeliydi, ama hala topu oyuna sokamıyoruz ve hayret ki ne hayret bu seferde hayrettin defansı bozdu.
Hala kondisyon eksik, Musa artık bıkmadı kaçırmaktan, şu geri dörtlünün önünde birileri artık dönen topları alıp hemen hücuma yöneltmeli.
Maç hakkında genel yorumu:?
En kötü takımdan bir puan almak kötü ama ben oynanan oyundan dolayı umutlandım..
En azından Yasın bir şeyler yapmak istedi gibi...
İbrahim Şahin-Kamanan kombinasyonu da denenmeli..
Ben Kadiri beğendim, ama kırmızı kart acemice idi ve aşırı hırsının kurbanı oldu.
Sarı kartlar konusunda emin değilim.
Takım çok hırslı idi sarı kartlar bu hırsın sonucu olabilir pozisyonları bir kez daha incelemek lazım..
Bu aşırı hırs ayrıca iyi bir göstergedir.

ERMAN 16.09.2009 23:51

DÜZELME VAR AMA DEFANSA TAKVIYE SART ACILEN IY BI STOPER LAZIM

Aydogan58 16.09.2009 23:52

[I]arkadaslar hic bir kimseden alinti yapmadan,,

bülent uygun ve takimimizi anti elestirenlerden biriyim,, senenin basindan bügüne kadar.
ama bügün denizliye karsi lütven vicdaninizi yüreginize koyarak,, bu mac icin elestiriyi burakalim,,
sivasspora cok güzel yakisan futbol oynadik ,,tamam neticede kazanmadik, 3puani alamayip berabere kaldik ama mac olarak bugün 3aydan beri en güzel macimizi seyretik ,ayni eski günlerdeki gibi. bugün gine tam sekilde yigidolar oldugumuzu geri kazandik.

egerki elestiri yapacaksak maci seyredenler net bir sekilde gördü hakemler cok net bir sekilde resmen hakimizi yediler,,10 kisiynen biz degil onlar oynamasi lazimdi,,hakem resmen sivas düsmani oldugunu kanitladi ve 6 sari kart cikarti nerdeyse yan bakiyorsun diye sari kart cikaracakti bize,,net bir sekilde kaleden kolunan cikardan denizlisiporahakem net gördü ve oyna devam dedi.

iste elestiri yapilacaksa bunu yapalim.

[/I]

yigidomurat 16.09.2009 23:53

maçın neyini değerlendirelim kardeşim,bir tane ********i hakem yapmışlar,sen SİVASı oynatma demişler,o da görevini çok güzel yaptı adi herif,yan hakemde ondan aşağı kalmadı her atağımızı ofsayt diye kesti.yani böyle rezil hakem bozuntularına rağmen alınan beraberlik bile çok iyi bence.

Metal Gear 16.09.2009 23:53

Bu arada maçın hakemi Trabzon bölgesi hakemi imiş..Ben masumane yapılmış hata görmüyorum.Ne de olsa aslı belli.:rolleyes:

58ÖREN58 16.09.2009 23:54

GECEN HAFTA COK KIZDIM AMA BUGUN TAKIMDA BIRAZ DUZELME VAR BIRDE SU ERSEN MARTIN YERINE KAMANANLA BASLASA DAHADA IYI OLACAK TAKIM MUSAYIDA ILK 18 BILE ALMASA TAKIM DAHADA MOTIVE OLACAK OYNADIKCA MUSANIN TOP KAYIPLARI VE KACIRDIGI POZUSYONLAR FUTBOLCULARIN MORELINI BOZUYORRRRRR ŞAMPİYON SİVASSPORRRRRRRR

Burack 16.09.2009 23:54

Allah bu hakemin bin belasini versin su mubarek gunlerde duam kabul olur insallah.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:06.