![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/kspsvs4.jpg[/IMG]
Bu haftayı da bir puanla geçtik ufakta olsa avantajımızı artırdık. Bu maçı nasıl değerlendiriyorsunuz ? [B]Maçın Yıldızı Kimdi : ?[/B] [B]Maçın en kötüsü kimdi : [/B][B]?[/B] [B]Maçta göze çarpanlar : [/B][B]? [/B] [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B][B]? [/B] [B]Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : [/B][B]?[/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][COLOR="Red"][CENTER]AH BE SİVASIM 1 GOL HER ŞEYİ BİTİRECEKTİ,AMA OLMAYINCA OLMUYOR İŞTE,HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUN,YİNEDE İYİ MÜCADELENİZ İÇİN AYAĞINIZA SAĞLIK,İNŞALLAH HAFTAYA ES ES MAÇINDA TELAFİ EDERSİNİZ BAŞARILAR DİLERİM......[/CENTER][/COLOR][/B]
|
Bu haftaki DUGUNUMUZDE Petkovic damat Yasin'i kacirdi:mad:
1 puan'a sevindim giden 2 puan'a uzuldum |
macın yıldızı tüm takım dı cok guzel oynadılar fakat galıbıyetı rakıp kalenın dıregı önledı taraftar desteği tamdı ve mukemmeldı mesut hoca butun sekıllerı denedı ıyı kararlar aldı kısmet bır puan mıs hayırlısı olsun haftaya galıbıyet alırız ınsallah
|
Yasin hariç takım gerçekten iyi idi. Olmayınca olmuyor ne yapalım.... Biz biliyoruz ligde kaldığımızı ama bir hafta daha bekleyeceğiz resmi işlemler için :)
|
diyarbakır 3-1 yenikken, 2 forvetini oyundan alıp 11 kişiyle defans oynatan ne idüğü belirsiz yılmaz vural denen şahsiyete rağmen biz bu ligde varız
|
yasin hariç bütün takım ççok iyi oynadı bu hafta şansızdık olmadı kısmet
|
Yasini istersen 100 maç oynat bir şey olacağını sanmıyorum servet bize geldiğinde krallar gibi oynuyordu yasin bank asya takımlarında bile zor oynar her maç %100 gollük hata yapıyor adam vukuatsız maçı yok
|
[B]Takım olarak iyiydik.Yasinin dışında bireysel hata yoktu.İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıda da gol pozisyonlarını harcadık.Ama diyarbakırın yenildiği haftada bir puanda iyidir[/B]
|
yaaa neee diyelimm kaçırdık şanşı ...ama liğde kaldık gibi gibi...
.....sivasspor a yakışmadı bence yıkmalıydık paşayıı... |
yasin suçluada petkoviç hiçmi suçu yok bence 2 defas 1 salam yedek olmakla diyeride 11 oynamakla belki diolo geliyor ama oda çok agir bize hizli adam lazim ha diolo ha aubey 2 de ayni agir bizim tek eksik kale 2 kalecide gitmesi lazim volkan daha iyidi akindan bu adami bu kulüpde dürmasi zarar iki kalecide gitsin
|
bence eskişehirmaçina genç futbolcular çiksin oynamayan lar yada
|
-Mehmet Yıldız bu takımda formasını asmış artık.Gideceğim diye bas bas bağırıyor.yaptığı tek güzel hareket yok.
--Murat Sözgelmez dururken neden ehr gelen hoca,onca hatasına rağmen hala YAsin'i alır bilmiyorum. --Diyar yenilirken defansa takviye yapan Yılmaz Vural denen adamdan haftaya bir sürpriz olursa şaşırmayın diyorum! |
bu yasin denen adamı takıma kim getirdi çokmu aramışlar.bülent hazretlerinin giderayak takıma attığı kazıktır şu fener döküntülerinden inşallah kurtuluruz
|
[B][COLOR="Blue"]ulan yunus yıldırım bir hakem ancak bu kadar yanlı ve namussuzca maç yönetir
beş para etmez bir gerçek namussuzsun sen[/COLOR][/B] |
Ben Kaç Kere Dedim yasin Oynamasın Diye Sivasın Sorunları Devam ediyor Tek farkımız gol atıyoru yoksa yine aynı hatalardan yine gol yiyoruz Yine aynı şekilde kalemizle gol gördük Yine defansın hatası Allahtan diyarbakır kötü yoksa ligden düşerdik bu oyunlarla ve bu beraberliklerlen Yinede Mesut hocanın Takıma Pozitif etkisi var Gol atabiliyoruz ama Defansıf kurgu ilk zamandan belli aynı Saatli bomba Yasin ile sedat
|
ARKADASLAR MARDINDE OTURDUGUM ICIN VE LIG TV MACI VERMEDIGI ICIN MACI IZLEYEMEDIM.AMA RADYODAN DINLEDIGIMDE SIVASSPOR COK ISTEKLI GORUNUYORDU.SON 4 HAFTADIR AYNI SEYI SOYLUYORUM YENILMEMEYI OGRENDIK.VE BU SAYEDE BIRER PUANLARLA SANKI IKI MAC KAZANMISIZ GIBI OLDU VE BIZIM LIGDE KALMAMIZI SAGLADI.
MACTA BENCE YINE BUTUN TAKIM BERBATTI FAKAT RUH VARDI.DEFANS DESEN YOK KALECI DESEN YOK FORVET DESEN YOK YEDEK DESEN YOK.SON HAFTALARDA SADECE RUH VE YENILMEME PSIKOLOJISI VARDI.BIR DAHAKI SENEYE COK KOKLU VE YERINDE DEGISIKLIKLER YAPILMASI GEREKIYOR YOKSA YINE ALT SIRALARDA OYNARIZ. BULENTIN BIZE ATTIGI EN BUYUK KAZIK BILICANIN YERINE ADAM BULAMADAN MURAT ERDOGANIN YERINE ADAM BULAMADAN MEHMET SAKATLANINCA TUMUN YERINE ADAM BULAMADAN GONDERDI.KALECI GITMEK ISTIYORDU ZORLA TAKIMDA TUTULDU.FENERDE ANADOLU TAKIMLARINA GONDERILECEK BIR SURU OYUNCU VARKEN GIITTIK YASIN KAZMASINI ALDIK.EN BASIT ORNEK BURAK ONU ALABILIRDIK AMA OLAN OLDU INSALLAH SENEYE NOKTA TRANSFERLER YAPARAK DAHA RAHAT BIR LIG GECIRIRIZ. KESKE BUGUN KAZANIP PKKLILARIN LIGDEN DUSMESI TAMAMEN KESINLESSEYDI.SEHITLER VERDIGIMIZ GUNLERDE PKKLILARIN SUPER LIGDE YERI YOK SIZE AMATOR YAKISIR.... |
[SIZE="4"][B]yasin petko el ele lütfen başka külübe[/B][/SIZE]yasin her maç yedigimiz gollerin sebebidir artık tahammülümüz kalmadı.lütfen bi daha ki sezon başka bi kulübe git
|
kamanan cok klastı.............:)
|
golleri şimdi ligtv.com dan izledim yeter arkadaş yeter .... bu sene yediğimiz bu komedi goller yetmedi mi daha.... amatör takımlar böyle gol yemez... Allah'ını seven yasin i göndersin... petkoviç te yeterince hizmet etti ona da teşekkürler...
|
[QUOTE=karşıyakalı;628008][SIZE="4"][B]yasin petko el ele lütfen başka külübe[/B][/SIZE]yasin her maç yedigimiz gollerin sebebidir artık tahammülümüz kalmadı.lütfen bi daha ki sezon başka bi kulübe git[/QUOTE]
siz bizim başımıza belamısınız kardeşim lütfen defolun yada adamgibi oynayın. |
Hoca Sevdik Senide Şu yasini oynatma O yüzden Puan kaybediyoruz Diyar iyi olsaydı biz düşmüştük bu hatalardan dolayı o ilk gol neydi öyle Amatör yemez
|
Maç 0-1 iken Kasımpaşa yüzde binlik golü atmadılar.Atamadı demiyorum atmadılar!
|
Hakikaten ne olacak bu Yasin kardeşim yav.Adam geldiği gibi bir milim ilerleme yok.ALLAHA şükür Mesut hoca geldide kanser olmadan Aubey belasından kurtulduk birde Yasin belasından kurtulsaydık hayırlısıyla.Biraz da şanssızdık
|
[QUOTE=Metal Gear;628017]Maç 0-1 iken Kasımpaşa yüzde binlik golü atmadılar.Atamadı demiyorum atmadılar![/QUOTE]
O da var Hakketen Kimse Bu beraberliği İyi zannetmesin Tamam Geçen Beraberlikler iyidi diyelim ama bu Son Beraberlik o da neysede O yediğimiz goller neydi öyle Hoca Basın Toplantısında "Bugün bu işi bitiriyorduk, bitiremedik, ona üzülüyorum" Dedi Üzülmesin takıma Çok katkısı oldu Ama Defanstaki oyuncular belli Alternatifi yok Hoca Ne yapsın Zamanında Takımı İskeletini bozup bu hale getirenler utansın Yasini görücne Bülent Aklıma geliyor |
1 puan aldık gene de hiç puan alamamaktan iyidir 1 puan maçın en kötüsü petkoviç yasinde düzelmeler var gol yenilen pozisyonda yasinin suçu yok bence orda tüm suç petkoviçin... son dakikalarda ibrahim şahinin alınması hiç iyi olmadı.çünkü çok ağır bir oyuncu dileriz bu hatalar önümüzdeki kritik iki maçta olmaz .
|
[B]kizmayinda bildigim kadariyla yilmaz vuralin defans oynatmasi sivasin uzerine gelmesi ve kendinin gol atmadan yenilmesini istemesidir
golculeri olsaydi kazaylan bir gol daha atabilirdi yilmaz hoca diyari otuzkez dusunsun ligde kalsin demez milliyetci adam !! malesef sivasim sanssizdi o kadar pozisyondan ikisini atsa yeterdi ama saglik olsun bir puan bize yetecek iki macdan iki puan gibime geliyor artik [/B] |
bülent ne biçim bir teknik direktörmüş. adam fenerin döküntüsü yasin'i takıma getirip bütün sivaslıları kazıkladı.
|
herkes kafayı yasine takıyorda bence petkoviç iyi kaleci değil yediğiğ gollar çok basit. artık petkoviçten bişr cacık olmaz. sıfır hata ile oynasaydı yasin sivasa verirlermiydi. yasin elinden geleni yapıyor ve mücadele ediyor. sıfır hata ile oynamasını da bekleyenmezsiniz. bu derece oynayan bir futbolcuyada ne paramız ne bütçemiz yeter. böyle yazıpta çocuğun moralini bozmamak gerek. tamam transfer yapılsın gelecek yıola. para nerden bulunacak. sivasa kim sahip çıkacak. ben çok iyi biliyorum sivasın yarısına sahip olacak derecede zengin olan kişiler sivassporra 1000 lira 2000 lira yardım ettiler. varmı sivassporun sahibi. zenginlerimiz sivasspora sahip çıkıyorlarmı. bir futbolcuda ben alayım diyen varmı. 5 liralık bilet 2 liraya düştü bu hafta 10 liralık bilet 5 liraya buradan bazı arkadaşlar bile bizim paramız nolacak biz 10 lira verdişk dediler. para olmazsa transfer yapılmaz. para olmazsa iyi futbolcu alınmaz. ne yazıkki bizim kaderimiz her sene böyle olacak. bir şanstı geldi geçti ve o kadronmun kıymeti bilinmedi dağıldı başlkacada olacağı yok.ne zaman zenginlerimiz derki hadi be bir futbolcuda benden der o zaman sivasspor çok iyi durumda olur.
|
[B]Petkoviçin gece dürbünleri bozuk diye kaç defa belirttim..:)
Yasine söyleyecek söz yok zaten... Puanları bir bir cebe atıyoruz son noktayı koyacaktık ama olmadı. Bu ligde kalacağız kalıcıyın bundan hiç şüphem yok......[/B] |
Arkadaşlar dün maçtaydım, maçı çıplak gözle izledim. Maçın genelinde iyi olmamıza rağmen, gol yollarında özellikle KAMANAN çok şansızdı. 5 gol girişimi de autla yada direğe takılarak sonuçlandı. Kamanan'ın şanssızlığı ne kadarsa Cihan'ın da şansı, takımı ve taraftarı rahatlattı.
Petkoviç ne kadar hatalıysa, YASİN'de onun 3 katı kazma. Bir taraftar futbolcusuna bunu demez ama adam sezon başından beri aynı kalas !... Bugün sesimin kısılmasının tek suçluları bu ikilidir... Kasımpaşa'lı futbolculara ve özellikle Yılmaz Vural'a binlerce kez teşekkürler. İsteseler bizi yenip giderlerdi, aksine yenmemek ve gol atmamak için yarıştılar. Boş pozisyonlarda dışarı atmalar, direğe çarptırmalar, defansta top dolaştırıp kaptırmalar. Eğer bunları da değerlendiremiyorsak bu sene ligde kalsakta seneye bu zihniyetle ligin ya Diyabakırspor'u oluruz yada Denizlispor'u.... AYK |
Bu site güncel değil mi sabah olduğu halde iyi akşamlar diyor
|
Stadın genel idaresi ile ilgili başlık açılmadığı için buradan değerlendirmek istiyorum, Maçın Genel Değerlendirilmesi Stad idaresi açısından çok kötü idi.
1. Stadın OTOPARK'ı kilitli, 2. Giriş ve çıkış kapılarında sadece 1 tanesi çalışıyor. 3. Çıkışta aşırı yığılmadan dolayı tel örgüler taraftar tarafından parçalanıyor. 4. Maraton çıkışında tuvalet lağımı taraftarın üstüne akıyor. Sayın stad müdürü ve idarecileri en yoğun 15 günde bir defa bu organizasyonu yapıyorsunuz. Otoparkı ve kapıları kilitli tutmak (şahsen kilitli unuttuğunuzu düşünüyorum) ne demek. Bu uygulamanızdan kulüp yönetimin haberi varmı? Sayın site yöneticileri lütfen bu konuda başlık açın..... |
yasin kazmasını sivastan gönderin yol parasını ben verecem
|
Yasini Oynatmasınlar ya Bu maç onun hataları yüzünden berebere kaldık Paun kaybettik Bu bereberliğe sevinmiyorum bu puan kaynıdır
|
Özetlerden anladığımız kadarı ile takımımız çok iyi oynamış. En az 4-5 adet yüzde yüz gol kaçırmışız. Bu futbol ve inanç ile küme düşmeyiz artık !
Tabii maçı canlı izleyenler daha iyi eleştiri yapacaktır. Bununla beraber durum 0-1 iken Yekta boş kaleye atabilse şu an büyük endişe içinde kalacaktık ? Yasin ve Petkoviç ortak çalışması olmasa bugün itibarı ile ligde kalmamızda kesinleşmişti. Bu defansı seneye muhakkak yenilemeliyiz ... |
BURSAdan selamlar gonderiyorum yiğido gardaşlarıma
macın özetini yorumlardaki adresten izlemekle yetindim sivasta olsam da izleseymişim dedim kac kere diğer macların ozetlerinin yerini de paylaşmanız bizim için iyi olur maca gelince; macın yıldızı:tüm takım demek isterdim; ama yasin ile petkoviç nazar boncuğu olmaya devam ediyor bu takım için(güzel adlandırma diyorlar sanırım edebiyatta:D) MEHMET YILDIZın oyununu cok begendim sakatlığın etkisini atlatmış eskiden biraz daha hantal kalıyordu ama artık eski güreşçi kimliğini yakalaması :)takımın mücadele gücünü artırdı hem de golden cok asist yapmayı düşünmesi kaptana yakışır hareketler HAYAL KIRIKLIĞI: PETKOVİÇ yıl boyunca gelene yok demedi AKIN daha cok şans bulmalı maalesef kaleci fazla yetiştiremeyen bir ulkedeyiz .gol pozisyonunda ise ileri cıkmasını anlamadım (gerci yasine güvenmedi o da bizim gibi )Yasin :[COLOR="Sienna"]yorum yapmaya gerek duyulmamıştır [/COLOR]hala nasıl kadroya giriyor merak ediyorum AUBEY MUHSİN hocayla beraber gitti mi neden oynamıyor hala anlamış degilim göze carpanlar : CİHAN takımı haftalardır attıgı gollerle sırtlıyor iyi form tuttu gol attığı maclarda kritik puanlar aldık aynı verimi defansımızdan da bekliyoruz KAMANAN artık daha bir istekli oynuyor.denizli macında izleyebilmiştim sanki gitmek isteyen oyuncu gibi oynuyordu elimizde tutmamız lazım maca genel olarak bakarsak şanssızlıklarımız daha fazlaydı kacırılan goller direkten donen toplar oldu.iki tarafın da verilmeyen penaltısı olduğunu düşünüyorum. nasip gelmeyince ümitlerimizi ileri haftalara taşıdık kasımpaşa nın defans ağırlıklı oynamasının arkasında ne vardı merak ediyorum yılmaz hoca acık futbolu tercih ediyor genelde BU SİVAS ESKİ SİVAS DEĞİL KORKAK OYNAMIYOR ARTIK mücadele ruhu takımımızı tetiklemiş önümüzdeki yıl için ümit aşıladı bizlere oyun hamleleri için net bir sey goremedim ama Mesut hocanın düşündüğü şey yanlış değildir heralde.bu şekilde oynayacaksa yasini kadroya almasın yeter |
maçın yıldızı : o stadı tamamen dolduran saygıdeğer taraftarlarımızdır.
maçın en kötüsü : mhk (sivasa gelen hakemleri seçmede gönderiyorlar) göze çarpanlar : süleyman keita hermaç nedense ilk yarı vasat ikinci yarı iyi + orta sahamız çok zayıf hiç top yapamadık. genel görüşüm : kaçan 3 puan bakkalın oyuna müdahalesi : her şey tam yerinde iyi güzel hoş AMA İBRAHİM ŞAHİN haftalardır takımdan uzak kalan ve varlık gösteremeyeceğini bile bile neden oyuna aldık hemde kamananın tam hırslandığı dakikalarda adam var gücü ile bastırıyor ilerde geride. |
[QUOTE=ercan58.a;628002][B][COLOR="Blue"]ulan yunus yıldırım bir hakem ancak bu kadar yanlı ve namussuzca maç yönetir
beş para etmez bir gerçek namussuzsun sen[/COLOR][/B][/QUOTE] eksik söylemişsin gardaş...ama bu ikili (abdullah yılmaz) haftay bursaya verilir de orada da bursa yanlısı düdük... çalmazsa şaşırmayın,çünkü hakemler bursalı her iki manadada...sadece biz uysalız diye sanmasınlar başına vurup ekmeğini alırız diye yeri gelince AKİF leşir tavrımızı koymasını biliriz.göricezz bakalım mevla neyler, neyler se güzel eyler.yalnız bu haftadan korkuyorum,eskişehirin gücünden değil,sadece çam ağacının kendini kesen kazmanın sapının kendinden olduğunu demesigibi bir şey....Ümit Karan ve 20 Bin yuroya transfer olan Adem'den gerisi o kadar tehlikeli değil.kimilerinin dediği gibi tek rakibimiz kendimiziz...... |
[QUOTE=noname87;627981]Yasini istersen 100 maç oynat bir şey olacağını sanmıyorum servet bize geldiğinde krallar gibi oynuyordu yasin bank asya takımlarında bile zor oynar her maç %100 gollük hata yapıyor adam vukuatsız maçı yok[/QUOTE]Yeter artık defolup gitsin takımın en kötüsü sezon başından beri
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:03. |