![]() |
Sivasspor üst sıralar için oynayacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesuttbakkal.jpg[/IMG]
Teknik Direktör Mesut Bakkal,çok iyi bir kadroya sahip olduklarını,yaptıkları ve yapacakları takviyelerle güçlü bir Sivasspor'un yolda olduğunu söyledi. Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Bakkal "Sivasspor yeni sezonda üst sıralar için oynayacak güçte. Transferde ince eliyip sık dokuyoruz. Direkt olarak kadromuzda oynayacak futbolcuları alıyoruz.Geçen sezon oldukça stres yaşayan taraftarlarımıza bu sezon yeni zaferler yaşatacağımızdan şüphem yok. Biz iyi bir ekibiz ve beklentilere cevap vereceğiz" dedi. Hürdoğan |
Cevap: Sivasspor üst sıralar için oynayacak
hocam bu takimimi sen bizden daha iyi biliyorsun,düne kadar ümidim yoktu ama bu yaziyi okudugumda gelecek sezondan cok ümitlendim.INSALLAH dediklerin olur hocam
|
Transferde ince eleyip sık dokudukları adam futbolu 2 sene oynayıp bırakacak adamlarmı? Bu takım daha geçen sene Ankaraspor'la Diyarbakırspor'un sayesinde Süper Lig'de kaldı. Kaldı ki 2 tanede takımın en iyi oyuncusunu yolladın yerine yaşlı oyuncular getirdin.Nasıl ilk sıralara oynayacak?
|
Bu yil ligin cok cetin gececegi belli ,bu yüzden üst siralar biraz inandiriciligi olmayan sözler.Ligde kalalim yeterli.
|
[B][I]Sezonluk takım oluşturuyorsun Hocam.İleriye dönük gençleri takıma monte etmen gerek.Üst sıralara oynamak biraz hayal hocam, kendini kandırıyorsun bari bizleride kandırma...[/I][/B]
|
karomuzda o potansiyel var ama defansa mutlaka süper bi oyuncu alınması lazım
|
EWT HOCAM KADRONU KUR VE BU TARAFTARI SEVİNDİRİN ZİRVEYE OYNAYIN
|
Hocam gerçekten söylediklerine sen inanıyormsun.Yoksa Sivasspor taraftarlarını hiç birşeyden anlamıyor diyerek oyalamakmı isiyorsun.Küme düşmeten şans eseri kurtulan takıma takviye yapmıyorsun.Sonrada yukarlar için oynacak diyorsun.Ya 17 takım transfer yaparak aptallık yapıyorlar işi bilmiyorlar yadasen çok zekisin Sivasspor taraftarlarını böyle oyalıyarak Sivasspor kulübünü düşkünler emekliler kulübü haline getirmek isiyorsunuz. ŞUANDAKİ YAPMIŞ OLDUĞUNUZ KADAR BANKASYA LİĞİ KADROSU kimeyi kandırmazssınız.Yarın 4 hafta yenilince sen bırakıp gideceksin yine biz burda bu şehirde kaıp bu takımla yaşayacağız.
|
hocam kımse senden su durumda bır sey beklemıyor.yanı kısacası hocam sen bu kadroyla bu transferlerle lıgde kalalım sızden baska hıc bır sey ıstemıyorum.yeterkı yıne lıgde kalalım.ama bu sefer bızı kurtaracak takımlar yok onun ıcın onlemınızı cabuk alın hocam
|
[QUOTE=mustafatas58;638546]hocam kımse senden su durumda bır sey beklemıyor.yanı kısacası hocam sen bu kadroyla bu transferlerle lıgde kalalım sızden baska hıc bır sey ıstemıyorum.yeterkı yıne lıgde kalalım.ama bu sefer bızı kurtaracak takımlar yok onun ıcın onlemınızı cabuk alın hocam[/QUOTE]
bu tür yorumların yapılması için çok erken. sezonun başlamasını beklesek diyorum. |
[QUOTE=SivasSpor.Com;638466][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesuttbakkal.jpg[/IMG]
Bakkal "Direkt olarak kadromuzda oynayacak futbolcuları alıyoruz.[/QUOTE] [B]Hocam yapma Sedat mı direk kadroda oynayacak , Suarez mi yoksa yaşı ilerlemiş Ceyhun'mu ? Yeni transferlerden sadece Mehmet NAS çok rahat oynar. [/B] |
Ah be hocam senin şu dediğine birde biz inanabilsek, taraftar inanabilse... Sonumuzu ve senin sonunu hiç hayırlı görmüyoruz. İnşallah yanılan ben olurum.. :(
AYK |
bence bu kadro en azından ilk 10 da olur diye düşünüyorum daha yukarılar ekstra olur çünkü lig süper lig eskisi gibi değil ist takımları ve bazı anadolu takımları avrupadan çok futbolcu transferleri yaptı
|
insallah üst siralar icin oynariz ama kesinlikle bu takima bir saglam stoper lazim
|
[QUOTE=eyupk;638547]bu tür yorumların yapılması için çok erken. sezonun başlamasını beklesek diyorum.[/QUOTE]
Arkadaş cok dogru söylemiş neyi beklemek lazım görünen kılavuz istemez... Sayın bakkal bu sivas taraftarını çok yanıltacak biz eski sivası istyiyoruz kardeşim ligde zar zor tutunan bir sivas deyil. yırtan parçalayan 17 hafta lier olan sivası istiyoruz bu kadro sizce yeterçlimi sayin bakkal bu taraftar yeterli olmadıgını cok iyi biliyor kimseyi kandirmayın... |
Neeee üst siralarmi bu sözünüzü unutmayin sakin. Zaten ümidimiz de bu güclü bir sivasspor antalya spor bu sezon en iyi transferleri yapti duyurulur
|
Arkadaşlar yorumların çoğuna katılıyorum ama Mesut Bakkal futboldan anlayan ve ayağa pas yapan bir takım oluşturan bir insan ve futboldan da en az yorum yapan insanlar kadar anlıyor hangi hoca 4 hafta içinde kovulup kariyerini mahvetmek isterki panik yapmaya gerek yok bizim için ilk 8 çok iyi ve fırsatını buldu mu da şampiyonluk sonuçta bizimde artık yavaş yavaş bu ligde bir tecrübemiz oldu önemli olan zor günlerden çıkacak karakteri göstermek şampiyon sivasspor
|
Şimdiden umudunuzu kesmeyin diyen arkadaşları anlayamıyorum,akıl var mantık var söylenen kadroları masaya yatırıp da nasıl bu kadar rahat konusabılıyorsunuz, bende sızı anlayamıyorum..Bu kadro gerekli transferler yapılmadıkça,özellikle savunma sağlama alınmadıkça,kanatlardaki eksikler giderilmedikçe,bu ligde tutunamaz.Zaten kadro derinliği olmayan bi takımımız vardı ,bunun üstüne gidenler gelenlerden daha çokken,bi stoperle bu işi nasıl çözebiliyo Mesut Hoca benim aklım mantığım almıyo arkadaş. Sonumuz hayır olsun. Gidişat hiç iyi değil.Üst sıraları zorlayacağız diyenler bir kaç haftalık başarısızlıktan sonra çekip gidiyor,olan bu takıma gönül verenlere oluyor..
|
inşallah bakacaz..
|
bu takımda bazı şeyler eksik.bu eksikler umarız kapatılır.geçen seneki gibi uyumsuz bir takımla başlamayız.takım olarak istekli olunca biz bu ligde 2. olmuştuk.ve ozamnda yapılan transferler aynıydı.hatırlatırım mohamed ali vardı.ceyhun yoktu.musa aydın vardı mehmet nas yoktu.devran vardı....ama bunların benzer yönleri bonservisi elinde olupta gelmeleri.sedat bayrakla abdurrahman ankaragücünde kadro dışı kalmışlardı bize geldiklerinde.biz şimdi alınan oyuncuları degerlendiriyoz.ama ne derece dogru yorum yapıyoz sezon başlayınca görecegiz.
|
Bu sezon yönetimi ve hocayı , özellikle transfer politikasından dolayı en çok eleştirenlerdenim. Bugüne dek yanlışları hep dile getirdik . Yine gördüğümüz hatalar olursa söyleyeceğiz inşallah. Zaten burada lehte ya da aleyhte gibi görünen bütün arkadaşlar istisnasız bir bakıma haklı .
Şimdi artık durup düşünme zamanı.Kaleci de olduysa artık bir stoper transferi ile transferi sonlandırıyor Sivassporumuz ve kapılar kapanıyor. Ve artık elde ne varsa bakmak ve ona uygun yorum yapmak gerekiyor. Bizi [B]küme düşmekten[/B] bu sezon ne kurtarır diye bakıyorum. Bu sezon [B]NE YAPMALIYIZ[/B]? 1) Öncelikle, hemen birşey geliyor akla: [B]TAKIM DİSİPLİNİ[/B]. Sahada kim oynarsa oynasın Sivassporumuzun çok güçlü bir takım disiplini olmalı. Mesut Bakkal, eleştirdiğimiz yanlarına rağmen bu takımın bu sezon lideridir. Onun otoritesi ne kadar çok olursa bundan Sivassporumuz yarar görür. Ona şayet çok büyük yanlışlar içinde olmazsa taraftarlar olarak desteğimizi hissettirelim , Yeterli bir süre kredi verelim.Önemli olan Sivassporumuz,unutmayalım. 2) Diğer takımlardan,özellikle yeniden şekillenen Karabük, Buca, Konya, Manisa gibi takımlardan bizi bir adım öne çıkaracak şey [B]SÜPER LİG TECRÜBESİ[/B], birlikte oynamış oyuncularımızın çokluğu olacak . Disiplini,uyumu,tecrübeyi iyi kullanacağız. Bu en azından bu üç-dört takımı ekarte etmemizi sağlar. Tabii lafla değil. Bu sözünü ettiğim takımları hem içerde hem de dışarda [B]yenmeli[/B], onlara karşı üstünlüğümüz olmalı. 3) Taraftarlar olarak stadımızı maçlarda rakip takımlar için daha korkulan,kendi takımımız için de daha teşvik edici yapmalıyız. [B]TRİBÜNLER[/B] görevini iyi yapmalılar.Rakibin sesi bizden çok çıkmamalı. Bu konuda yılmadan çalışmalıyız. Birbirimizi suçlayarak değil de yapıcı davranmalıyız. 4) Aramızda maça sanki özellikle [B]KÜFÜR[/B] etmeye gelmişler olabilir. Usulünce uyaralım. Rakibe gereksiz küfür ederek iyiye hizmet etmiyoruz. Mustafa Pektemek'e küfür saydıran birini hatırlıyorum mesela önümde. Genç topçu,oyununu oynamak,görevini layıkıyla yapmaya çalışıyordu Pektemek. Bazıları da oyun başladıktan kısa süre sonra bizim oyuncumuza küfrediyor. Bu da onun zoruna gidiyor, iyi oynayacaksa da morali bozuluyor. Futbolcularımıza gaz verme, yüreklendirme durumundayız, moral bozma değil. Sonuç olarak artık hazırlık maçlarımız da Hollanda kampı ile başlıyor. [B]TAKIMIMIZI DESTEKLEMELİYİZ[/B]. Bu sezon hoca,transfer ve vizyonumuz bu şekilde belirlendi. Artık değiştiremeyiz. Kötü şeyler yaşamamak için tam destek zamanı. Yanlış yapılanları unutmayacağız. Söylediklerimizin arkasında olmalıyız ama daha evvelki yorumlarımda da yazmıştım. Eleştirileri zamana ve mümküne Sezon sonuna bırakacağız.Şimdi fayda yerine zararı olur. Takımın desteğe ihtiyacı var. Taksitte yapıyorlarmış. [B]Kombinemizi[/B] alalım ve Sivassporluluk gururunu yaşayalım. |
bu takim gecen sene dusmekten son anda kurtardi ve suan bence transferin en zayif hareketsiz takimi biziz zaten kaliteli bir transfer yapacanada inanmiyorum yonetimin amac para harcamadan nerde beles topcu var onu almak
|
2-3 sezon önceki başarıları çok özledık,umarım hocamız haklı cıkar.Bütün maçlarımızın yayınlanacak olmasıda takımımızı daha ıyı takıp etmemıze yarayacak.Hepbirlikte göreceğiz takımın yenı basarılarını:)
|
bu takımı eleştimeyelim destekleyelim takımımızın buna ihtiyacı var birde istanbul kokanaları ile kıyaslamayalım yapılan transferleri görmedem eleştirmeyelim bekleyelim görelim bizim yapabilecegimiz en ıyi transferler inş iyi oynarlar
|
İnşallah Oynuyacağız...
|
valla bu sene iki senelik kadro kurdunuz hocam ama bu yanlış oldu hani cihan gibi gurbetçi genç demiyorum orta yaş oyuncuları getirseydiniz takıma şimdiden monte etseydini bülonun dediği gibi beş yılda bir şampiyonluk bile olabilirdi ama inş ileriye yönelik oyuncularda alırız
bu kadro günü kurtarma kadrosu gibime geliyor inş çokda başarılı olur kasasını doldurur ve kaliteli yerli ve yabancı oyuncular alarak harika bir takım kurar tekrar şampiyonluğa oynamamız umudu taşırız |
[QUOTE=srkntrn;640832]bu takim gecen sene dusmekten son anda kurtardi ve suan bence transferin en zayif hareketsiz takimi biziz zaten kaliteli bir transfer yapacanada inanmiyorum yonetimin amac para harcamadan nerde beles topcu var onu almak[/QUOTE]
bu kalıplaşmış 1-2 yıllık lakırdılar farklı fikirleriniz varsa paylaşır yoksa oturur yorum okursunuz saçmalamayın ayrıyeten bu sene sadece sedat yeşilkaya mıdır nedir o beleş diğerlerini parayla aldık ve beleş takımı olmaktan çıktık gidipte 5-6 milyon euroya topçu getirecek değiliz vede gelenleride görüyoruz ucuz ama kaliteli politikasını birçok avrupa kulübü uyguluyor |
ilk 7 de olalım yeter..mesut hocaya güveniyoruz....
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]İnşallah hocam dediğin olur da üst sıralara oynarız.Geçen sezon bizim için lig çok sıkıcıydı.Bu sezon biraz keyif alalım.[/B][/FONT][/COLOR]
|
inşallah bu sezon yine zirveyi zorlayacagız. su takım elestiri yagmuruna tutanlar yada pahalı transfer bekleyen arkadaslar kacınız kombine sahıbısınız merak ettım.
|
[QUOTE=Ahwettt;638540]Hocam gerçekten söylediklerine sen inanıyormsun.Yoksa Sivasspor taraftarlarını hiç birşeyden anlamıyor diyerek oyalamakmı isiyorsun.Küme düşmeten şans eseri kurtulan takıma takviye yapmıyorsun.Sonrada yukarlar için oynacak diyorsun.Ya 17 takım transfer yaparak aptallık yapıyorlar işi bilmiyorlar yadasen çok zekisin Sivasspor taraftarlarını böyle oyalıyarak Sivasspor kulübünü düşkünler emekliler kulübü haline getirmek isiyorsunuz. ŞUANDAKİ YAPMIŞ OLDUĞUNUZ KADAR BANKASYA LİĞİ KADROSU kimeyi kandırmazssınız.Yarın 4 hafta yenilince sen bırakıp gideceksin yine biz burda bu şehirde kaıp bu takımla yaşayacağız.[/QUOTE]
Agzina salik, bari Murat ve Sylla yi geri alalim da bu takim biraz da olsa ilk 10 girsin. |
Millet bence çok saçmalıyo abartıyosunuz bülent hoca da konuşunca da böyle demişlerdi yok nereye üstü sıralara oynyon ortalarda olsak iyi
yha her şey transfer le deil olanı hırslandır mücadeleci ve is yapabilecek yaratıcı oladcak hale getireceksin hem sivas ın sadace ligde rahatlıkla kalacak yere gelip oh salla haline gönlünüz el weriyo mu bu sene deilse seneye toPARLAN MESUT HOCA CİMBOMU DEWİRARDINA ANTALYA SEWİNDİR İLK 5 HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ |
insallah bu takim busenede iyi seylere imza atacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |