![]() |
transfer gerekli
gardaslar hersey baslikta yaziyor bence acilen transfer sezonu bitmeden iki oyuncu almamiz gerek sivassporun iki macina baktim sol kanat ve forvet alarm veriyor :rolleyes:
1.ermanin yerine bir sol acik veya butun sol tarafta oynayacak andre santos veya vederson tipi bir oyuncu lazim (yani tshabalala)lazim 2.acilen fovet lazim mehmet yildiz 2 yil onceki mehmetten cok uzak kamanan 13.haftaya kadar yok ibrahim sahin 1 yilda 32 mac cikaramaz pedriel suarez de oyle bir forvete ihtiyacimiz var hemde en buyuk ihtiyacimiz ama bizim yonetim ne yapiyor is isten gecince taraftara diyor ki malesef transferde gec kaldik transfere ihtiyacimiz var diyor bunu bize diyor :D halbuki biz onlari 2 ay once transfer yapin diye uyariyoruz lutfen moderator kardesim bu forumumu kapatma 1 yildir topic acmiyorum ama icimi dokmem gerek artik bu yonetime cok guveniyoruz onlar bize nankorluk yapiyor :mad: lutfen bize transfer yapin bizim de hakkimiz var |
Cevap: transfer gerekli
Gardaş dogru söylüyon, mesela bu Shabalalalalalalaalala kesinlike şart bizim için insallah super bi transfer olur.
Ama birde elimizdeki oyuncuyu deniyelim. Mesela Pedriel Suarez sezon başında transfer oldu herkes çok iyi diyor ama hiç oynamıyor, veya oynadıda ben mi kaçırdım ? Ben bu Pedriel Suarez'den umutluyum ama oynatılmasi lazım ki bu oyuncu daha da iyi olsun. Sen oyuncuyu getirip de yedekte bırakırsan herhalde o oyuncu da mum gibi söner. |
[QUOTE=yigido_halil_58;647574]gardaslar hersey baslikta yaziyor bence acilen transfer sezonu bitmeden iki oyuncu almamiz gerek sivassporun iki macina baktim sol kanat ve forvet alarm veriyor :rolleyes:
1.ermanin yerine bir sol acik veya butun sol tarafta oynayacak andre santos veya vederson tipi bir oyuncu lazim (yani tshabalala)lazim 2.acilen fovet lazim mehmet yildiz 2 yil onceki mehmetten cok uzak kamanan 13.haftaya kadar yok ibrahim sahin 1 yilda 32 mac cikaramaz pedriel suarez de oyle bir forvete ihtiyacimiz var hemde en buyuk ihtiyacimiz ama bizim yonetim ne yapiyor is isten gecince taraftara diyor ki malesef transferde gec kaldik transfere ihtiyacimiz var diyor bunu bize diyor :D halbuki biz onlari 2 ay once transfer yapin diye uyariyoruz lutfen moderator kardesim bu forumumu kapatma 1 yildir topic acmiyorum ama icimi dokmem gerek artik bu yonetime cok guveniyoruz onlar bize nankorluk yapiyor :mad: lutfen bize transfer yapin bizim de hakkimiz var EVET ARTIK SABRIMIZ KALMADI GETİRİN ŞU ADAMI |
[B]Sol açık tamam katılıyorum ama M. Yıldızın geçen sezonlardan kötü oynadığı hakkında yanılıyorsun aksine ayağa pas yapan adam eksilten bir M.Yıldız var forvetimizde sıkıntı yok ama orta sahaya transfer gerekir[/B]
|
biliyom ama tekde mehmet yildiz yetmezki cok yanliz kaliyor cok forvet olmasi hic yokktan iyidir ;)
|
Pedriel Suarez neden oynamıyor ?
Boyu ve oyun stili Hakan Sükür'e benziyor diyorlar, bilen var mı ? |
mehmet yıldız olmasın bu takım puan alamaz
düne kadar takımı göklere çıkarıyordunuz bugün ümütsizsiniz hayret takıma transfer şart ama uyum gösterecek oyuncu şart bu saatten sonra bulmak zor artık bu mevcut kadroyu desteklemek umutsuz olmamak gerek |
sana yüzdeyüz katılıyorum erman denen adam bu takım aslaaa yakışmaaaaaazzzz defolsun o ******** herif istemiyoruz onu mehmetin yanına forvet gelmeli nonda veya ümit karan olabilir ama tshbalalallalalall istiyoruz
|
[QUOTE=Yigido 058;647585]Gardaş dogru söylüyon, mesela bu Shabalalalalalalaalala kesinlike şart bizim için insallah super bi transfer olur.
Ama birde elimizdeki oyuncuyu deniyelim. Mesela Pedriel Suarez sezon başında transfer oldu herkes çok iyi diyor ama hiç oynamıyor, veya oynadıda ben mi kaçırdım ? Ben bu Pedriel Suarez'den umutluyum ama oynatılmasi lazım ki bu oyuncu daha da iyi olsun. Sen oyuncuyu getirip de yedekte bırakırsan herhalde o oyuncu da mum gibi söner.[/QUOTE] haklısın bizde adet oldu yabancı getiripte oynatmamak ben izledim topu çok iyi takip ediyor fırsatcı topa iyi hamle yapıyor yedeklerle oynadı as kadroda oynasa daha iyi pas alacak kendini daha iyi gösterecek benim bankom |
[QUOTE=yigido_halil_58;647574]gardaslar hersey baslikta yaziyor bence acilen transfer sezonu bitmeden iki oyuncu almamiz gerek sivassporun iki macina baktim sol kanat ve forvet alarm veriyor :rolleyes:
1.ermanin yerine bir sol acik veya butun sol tarafta oynayacak andre santos veya vederson tipi bir oyuncu lazim (yani tshabalala)lazim 2.acilen fovet lazim mehmet yildiz 2 yil onceki mehmetten cok uzak kamanan 13.haftaya kadar yok ibrahim sahin 1 yilda 32 mac cikaramaz pedriel suarez de oyle bir forvete ihtiyacimiz var hemde en buyuk ihtiyacimiz ama bizim yonetim ne yapiyor is isten gecince taraftara diyor ki malesef transferde gec kaldik transfere ihtiyacimiz var diyor bunu bize diyor :D halbuki biz onlari 2 ay once transfer yapin diye uyariyoruz lutfen moderator kardesim bu forumumu kapatma 1 yildir topic acmiyorum ama icimi dokmem gerek artik bu yonetime cok guveniyoruz onlar bize nankorluk yapiyor :mad: lutfen bize transfer yapin bizim de hakkimiz var[/QUOTE] sol bek ve sol açık oynayan ve orta saha alalım yeter forvet iyi. |
[B]Forvete transfer yapılmalı orta saha ve defans yeterli..[/B]
|
[B]Bursaspor'un sitasini ziyaret ettimde süper yapılmış.bursaspor müziklerını dınledım çok ıyı yapmışlar pop tarzında.bizimkilerde bağlamayla yapmışlar.Artık sivassporunda canlı güzel bir beste yapıp müzik olarak yayınlaması gerekmektedir
şarkılarımız iyi değil bunu burdan bestecılere ve sanatcılara duyrulur[/B] |
bencede bir forvet kesin lazim mesela ümit karan gibi türkiyeyi bilen birisi lazim
orta saha tas gibi ceyhunun gelmesiyle mükemmel oldu... bu tshabalala bencede eger görüsüldüyse kesin alinmali... ben bu saivasdan cok ümitliyim ...bu sezon yine tarih yazariz gibime geliyo... |
transfer konusunda katiliyorum sart sol taraf cok acik veriyor forvert de mehmet yalniz kaliyor ceyhun iyi top saklarsa mehmete yardimci olur ama mehmetin performansi konusunda katilmiyorum hatta mehemet in kendini dahada gelistirdigini görüyorum sadece gol vuruslari cok zayif
|
evet tshabalalayı alsak güzel olacak :)
|
mehmet yıldıza laf yapmaya gerek yoq çunku ceyhun eriş olsun bruna zıta olsn cıhan yılmas olsun hepsı onları beslıo sadece bi 2. forwet lasım okadr bu kdrda masraf olmasın belkı sneye ueafaya girces ordan glcek paraylada bnlardan ii transferler yapmlıız.
|
ya forveti birakin arkadaslar, yeterince forvet var. Transferi böyle yaparsaniz sulandirirsiniz buda yönetimin isine yarar. Son macta solun okadar acik vermesi normal birsey degil. Cihan yilmaz daha cok ortasahannin ortasinda 10 tarzinda bir futbolcu. o yüzden solda zorlaniyor. sabalala gelirse is cözülür. Cihan mehmet nasin yerine oynar is biter. bakin ozaman sakir sakir nasil gol atiyoruz. demek istedigim su, ortasaha saglam olmazsa golde atamazsiniz. ortasahadan forvete top gelicekki gol atsinlar..
|
ya bazi arkadaslar yazmiski ben bu takimdan umitli degilim ya ben bu takimin yuzde yuz arkasindayim bu takimin surekli iyiye gitmesini istiyorum o yuzden guclenmesini istiyorum transfer yaparak ben 20 milyon euroluk fos tranferler istemiyorum canini disina takacak yurekli oyuncular istiyorum:)
|
tsabalalala gelsin yeter bize o gelsin yeter
tek isteğimiz tsabalalalalalalalallala |
hani lan transfer kimseden ne ses var ne soluk
|
artık transfer dedikoduları duymak istemiyoruz olacaksa olsun yoksa kimse de boş umutlara kapılmasın kimse huzursuz olmasın
|
[QUOTE=Yigido 058;647599]Pedriel Suarez neden oynamıyor ?
Boyu ve oyun stili Hakan Sükür'e benziyor diyorlar, bilen var mı ?[/QUOTE] pedriel öncelikle çok iyi bir oyuncu. oyun bilgisi çok yüksek ve gerçek bir santrafor. bana göre ligimizdeki en iyi gol vuruşu yapan bir futbolcu. Zannediyorum ilerleyen haftalarda mesut hoca kesin şans verecektir. umarım pedriel iyi değerlendirir bu şansı |
bence iyi bir sol kanat gerekli
|
Son sözüm Tshabalala
|
1.ermanin yerine bir sol acik veya butun sol tarafta oynayacak andre santos veya vederson tipi bir oyuncu lazim (yani tshabalala)lazim 2.acilen fovet lazim mehmet yildiz 2 yil onceki mehmetten cok uzak kamanan 13.haftaya kadar yok ibrahim sahin 1 yilda 32 mac cikaramaz pedriel suarez de oyle bir forvete ihtiyacimiz var hemde en buyuk ihtiyacimiz ama bizim yonetim ne yapiyor is isten gecince taraftara diyor ki malesef transferde gec kaldik transfere ihtiyacimiz var diyor bunu bize diyor :D halbuki biz onlari 2 ay once transfer yapin diye uyariyoruz lutfen moderator kardesim bu forumumu kapatma 1 yildir topic acmiyorum ama icimi dokmem gerek artik bu yonetime cok guveniyoruz onlar bize nankorluk yapiyor :mad: lutfen bize transfer yapin bizim de hakkimiz var[/QUOTE] Transfer ihtiyacı konusuna elbette katılıyorum.Ancak Mehmet konusuna katılmıyorum.Aksine Mehmet bu yıl daha verimli olacak.Önceki yılların aksine kafayı yere çakıp dümdüz gitmiyor.Artık etrafına bakan daha çok pas veren bir Mehmet var. |
[QUOTE=şarkışla 58;647967]Transfer ihtiyacı konusuna elbette katılıyorum.Ancak Mehmet konusuna katılmıyorum.Aksine Mehmet bu yıl daha verimli olacak.Önceki yılların aksine kafayı yere çakıp dümdüz gitmiyor.Artık etrafına bakan daha çok pas veren bir Mehmet var.[/QUOTE]
bak hemserim (bende sarkislaliyim:D)demekki kotu analiz yapmisim mehmet yildiz hakinda burda maca bakamiyom ozetlere baktigim kadariyla anlatim size insallah mehmet iyidir ve daha da iyi olur kendisi gelistirebilir hala |
(oncelikle double postan cok ozur dilerim) arkadaslar sivassporun su anki kadrosunu bana verebilirmisiniz:confused:
|
ya arkadaslar simdi bursa macindan sonra hakli ciktim bak acilen forvet ve sol kanat oyuncusu lazim burda popomuzu yirtiyoruz neden yonetim bir sey yapmiyor cok guvendik baskan sana o mu sucumuz nankorluk etme gerekeni yap buyu baskan inaniyoruz sana yap geregini lutfen 2 gun kaldi transfer sezonu bitecek
sos..............:mad: |
Pedriel Suarez neden oynamiyor birde keita neden oynamiyor acik 2 transfer lazim takim güzel oynuyor ama sakatlik olursa işimiz yaş
|
on numara konu transfer sart artık m.yıldız sıkmaya basladaı
|
FORVET TRANSFERİ.
BU AKŞAMKİ BURSASPOR MAÇINI FUTBOLDAN HİÇ ANLAMAYN BİRİNİ GETİRİP İZLETSEYDİK NERDE SORUN OLDUĞUNU O BİLE SÖLERDİ. FORVET FORVET FORVET...... BUNU YÖNETİMİMİZ NEDEN GÖREMEDİ HALA GÜNDEMDKİ FORVET TSHBALALA 1.5MİLYON EURO VERİN PARAYI ALIN YAAA NEDEN BEKLİYOSUNUZ NEYİ BEKLİYOSUNUZ ANTALYA MAÇINIDA BURSA MAÇINIDA FORVET YOKLUĞUNDAN KAZANAMADIK LİGDE KAZANILAN MAÇTAN 750BİN LİRA ALINIYO 2 MAÇ 1.5TRİLYON YAPIYO AL SANA TRANSFERİN YARI PARASI LÜTFEN SAYIN BAŞKANIM SİZDE BUGÜNKÜ MAÇTAN SONRA GÖRMÜŞÜNÜZDÜR TRANSFERDE SON 2 GÜN ALIN BİTSİN ŞU İŞ. TAKIMIMIZ ŞUAN ON ÜZERİNDEN 8 BENİM GÖZÜMDE HIZLI SÜRATLİ Bİ FORVET GELİNCE EMİN OLUN ON ÜZERİNDEN ON NUMARA Bİ TAKIMIMIZ OLACAK. BU YENİLGİ İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR....
|
Cevap: FORVET TRANSFERİ.
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"]forvet forvet forvet [/COLOR][/SIZE][/B]
|
kardes haklisin da bu konuda zaten bir topic vardi:confused::rolleyes:
|
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR
Sözlerime geçen sezonun devre arasında Başkan Mecnun Odyakmazın bir röportajından alıntıyla başlamak istiyorum. O gün Başkana sordular: Yanlış yaptığınızı düşündüğünüz neler var? Başkan dedi ki: ….. keşke Anderletch maçını yenmeseydik. Yenince takımımız iyi yolda dedik ve transfer yapmaktan vazgeçtik. İşte bugün oynadığımız ve yenildiğimiz Bursa maçından kulübümüz adına çıkarabileceğimiz ders bu doğrultuda olmalı. Yani bu takımın transfere ihtiyacı olduğu gün gibi ortada. Belki transferin son günleri ama mutlaka yönetimin elinde alınabilecek oyuncuların listesi vardır. Bunların içinden biri orta saha (ki bence bu Tshabalala olmalı) biri forvete iki isim alınmalı. Bu futbolcuların hem ilk onbire direkt oynayacak isimler olması hem de kadro derinliği sağlayacak isimler olması gerekir. Bu maç için futbolcuların performansları tek tek değerlendirmeye gerek yoktur. Zira herkes takımdaki oynayan futbolcuların Galatasaray maçındaki performanslarına ulaşmasını istiyor. En azından o maçtaki mücadeleyi göstermelerini bekliyor. Aslında mücadele anlamında sahada bugün en iyisini vermeye çalışan bir Sivasspor vardı. Fakat bir noktada gücü yetmeyen bir Sivasspor izledik. Tamam Bursa ahım şahım bir oyun oynamadı. Ama takım bütünlüğünü sağlamış geçen seneki görüntüsünün biraz üstüne koymuş bir Bursaydı. Attıkları golden 10 dakika önce pozisyon olmasa da gol geliyorum diyordu. Bunu devamlı ayağa pas mantığıyla sağladılar. Maçın hakemi de Bursaspora şampiyon takım mantığıyla yaklaşıp ikili mücadelelerdeki takdir haklarını onlar lehine yaptı. Bu da bir noktada bizim oyundan düşmemizi sağladı. Son paragrafı sevgili hocamız Mesut Bakkala ayırmak istiyorum. Her maçımızda gerçekten takıma çok olumlu bir motivasyon sağlıyor. Yedek kulübesinde adete maçı kendi oynuyormuş gibi ter döküyor. Başarılı takımı bozmayarak da iyi bir hoca görüntüsü içinde. Ama gel gör ki bu maçta bence bazı noktalarda sınıfta kaldı. İlk yarı 0-0 bitmiş. Bursanın hemen hemen hiç pozisyonu yok. Bizim 1-2 pozisyonumuz var. İkinci yarı ilk on beş dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymalıydı. Nasıl mı? Oyuncu değişiklikleriyle. Ama üç haftadır aynı yedeklerle çıkıyoruz maçlara nerdeyse. Değişiklikler de hemen hemen aynı. Zita çıkıyor uğur giriyor. Cihanın yerine Erman. Maçtaki ilk hamleyi iki değişiklikle Ertuğrul Sağlam yaptı. Bence Mesut Hoca Ertuğrul hocadan önce hücuma zenginlik kazandırabilecek değişiklikleri yapmalıydı. Herkes şunu düşünebilir. Kim var ki hocanın elinde bu dediğini yapsın? Doğru bir noktada katılıyorum bu görüşe. Zaten katılmasam takıma transfer şart demem. Ama unutmayalım ki bugün sahada sadece üç yabancımız vardı. Yedekte ise hiç yok. Soruyorum hocaya Suarez nerde? Keita nerde? Taider nerde? Diallo nerde? Bunları eğer yeterli görmüyorsan Mesut hocam bunların yerine düşündüğüm isimleri biz niye transfer olarak göremiyoruz? Bursanın son dakikalarda gol atacağı endişesi yavaş yavaş tribünlere yerleşiyordu. Bu maçı son yarım saat çift forvet oynayıp ta yenilseydik kim ne diyecekti. Herkes Mehmet yıldız iyi değildi. Ceyhun iyi değildi diyor. Tamam haklılar. Ama takım içinde bunların alternatifi olacak isimler var mı? Yok. Peki bunun sorumlusu kim? Bence Mesut Hoca. Belki transferin son günleri ama iş işten hala geçmedi. Zira Zitayı biz geçen sezon transferin son gününde kadromuza katmıştık. HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR düşüncesiyle bu mağlubiyetin altından kalkacağımızı düşünüyorum. Saygılarımla… |
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza katılmak yeni kısmet oldu...
Burada bu kadar Yiğido transfer diye çaba sarfediyo adeta haykırıyo da acaba bu Yönetim ve Teknik heyet bunu görmüyormu..... yeter ALLAH aşkına yeter YÖNETİM duy artık YİĞİDOLARINNN sesini... Selamlar |
Kusura bakmasın ama ibrahim şahin'den fırvet olmaz,piyasada kamanan da olmadığına göre,tüm yükü mehmet yıldız çekemez,mutlaka yırtıcı bir forvet lazım,herkez bunu söylüyorsa herhalde yönetim de uyumaz inşallah,sayın başkana arz olunur.....
|
Bizim takımımız süper transfere gerek yok.:DSol kanat Hayro yoksa bile sorun çıkarmıyor:Dsağ kanat Apo ve uğur yeterli :DForvet desen zaten süper:DMehmet geçen seneleri mumla aratmıyor:DSaurez denen adam Mehmetin yedeğidir:DAdam piyasada yok
|
makukula yada fatih tekke golcu olrak alınmalı
|
Sivasspor istenen transferleri inşallah yapar ama alınacak oyuncunun bonservisi elinde olmalı mümkünse yaşı 30 un üzerinde olmalı ve tecrübeli olmalı en önemlisi de M. Hoca nın istedği bir oyuncu olamlı..Bu kriterlere uymayan bir oyuncu alınsa bile hoca aynı Suarez ve Keita gibi sistemime uymuyor diye oynatmaz..İnşallah ben yanılırım son günlerde de olsa ,istenen oyuncular alınır ve taraftar da rahat rahat maç izler..Bence hoca Suarez ve Keita'yı 18 kişilik kadroya alıp oynatırsa takımın en önemli transferi bu 2 oyuncu olur...
|
yönetım ve hoca bu macın ardından transfer konusunda hızlı dusunup gereklı transferı yapacaksa bu yenılgı hayırlı oldu. ama surede pek kalmadı. acele sekılde bu ısı cozmelerı gerek. yoksa gol yollarındakı bu sıkıntılarla ve sol kanaddakı bu acızlıkle macların genelınde alabılecegımız en ıyı skor 0-0!!! çünkü gol atmayı becerebılen pek oyuncumuz yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32. |