![]() |
Hedef 58 bin taraftar!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/calimbay.8.jpg[/IMG]
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçında kazandıkları üç puanın kendilerine büyük avantaj getirdiğini ancak önlerinde çok önemli 7 maçın bulunduğunu kaydetti. Öte yandan Çalımbay İstanbul BŞB. maçında 58 bin taraftarı stada getirmek istediklerini söyledi. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş galibiyeti ile avantaj elde ettiklerini ancak henüz hiç bir şeyin bitmediğini belirterek, "Çok önemli 7 maçımız daha var. Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz" dedi. Beşiktaş maçında Sivaslı olan İbrahim Toraman'a yönelik Sivasspor taraftarının olumsuz tezahüratlarına da değinen Çalımbay, "Her şeyden önce İbrahim Toraman Sivaslı. Yüz aklarımızdan biri. Beşiktaş'ta oynuyor ve kaptan. Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde kaptanlık yapması bize gurur verir. Taraftarın yaptığı tezahürat yanlış anlaşılmasın. Gergin bir ortam vardı. Yapılan en ufak hareket taraftara ters gelebilir. Kendisiyle de konuştuk. Olumsuz bir şey düşünmediğini söyledi. Kendisi Sivaslı'dır ve her zaman Sivaslı kalacaktır. Bizim taraftarımız da onu alkışlayacak ve başarısıyla da gurur duyacaktır" dedi. Taraftarların İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç için ilin plakası olan 58'dan esinlenerek 58 bin taraftar desteği için çalıştığına değinen Çalımbay, "İnşallah 58 bin yaparsak bizim açımızdan rekor olur. Onları oradan mutlu ederek göndermemiz gerekiyor. İstanbul'da ve çeversinde çok seyircimiz var. Aslında rakip seyirci ile daha iyi motive olan ve daha iyi oynayan bir takım. Seyircili oynanması bizim için dezavantaj olabilir ama bunu avantaja çevirmeye çalışacağız." dedi. İlk yarıda İstanbul Belediye ile içerde oynadıkları ve 4-0 yenildikleri maçın kendileri için kurtuluş maçı olduğunu söyleyen Çalımbay, "O maçtan sonra aldığımız radikal kararlar ve yaptığımız transferler ile bugün daha iyi noktaya geldik. İlk yarıdaki takım değiliz. Bu maçta kazann taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu. |
Cevap: Hedef 58 bin taraftar!
Hocam güzel işler yapıyosun. Başarılarının devamını diliyorum.
|
istanbul takımlarına kim yalakalık yapacak sivasımın ellisekizbin taraftarı olsa olimpiyatta ben hiç zannetmiyorum o kadar taraftarın olacağını ama inşallah ben yanılırımda yiğidom gerçek safına döner
|
Biletler Biletix'te satışa çıktı arkadaşlar.
Bir kişi 15 TL. Öncesinde almanızda fayda var. Çünkü maç sabahı bilet satış gişesi yoğun olacak. |
8taş galibiyeti bu maça adam çeker.......Merak etme hocam
|
hadi yigidolar, 58 000 !!!!!!!!!!!!!!!
|
[B][I]Taraftar olimpiyata akın akın akacak üç puan alarak inşallah İstanbuldan döneceğiz hocam...[/I][/B]
|
Dolup taşmamız lazım eğer İstanbulda en çok Sivaslı var diye övünüyorsak bunu birde icraatta göstermemiz lazım.
|
inşallah 58 bin olmasada 35-40 kişi olması FARZ!!!!!!!!
|
hep beraber doldurucaz o stadı 58 bini buluruz inşallahhh
|
Çalımbay'dan İbrahim Toraman'a destek
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beşiktaş maçını kazandık, her şey bitti" gibi bir düşünceleri olmadığını belirtirken, İbrahim Toraman hakkkında da açıklamalarda bulundu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beşiktaş maçını kazandık, her şey bitti" gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında belki de en zor maçlardan birini oynayacaklarını söyledi. Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Beşiktaş karşısında kendileri için çok kritik bir maçı kazandıklarını söyledi. Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çalımbay, "Ama bu lig bitti demek değildir. Daha 7 tane çok kritik, final niteliğinde maçımız var. Hepimiz bunun farkındayız" diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçın da en zor karşılaşmalardan biri olacağını söyleyen Çalımbay, ''Çok ters ve ne zaman ne yapacağı pek belli olmayan bir takım. Çok büyük bir taraftar desteği olacağına da inanıyoruz'' dedi. Tek sıkıntılarının Enorama'nın bu maçta oynayamaması olduğunu belirten Çalımbay, ancak bu futbolcunun yerine görev alacak da en iyi şekilde mücadele edeceğini söyledi. Yarın en kritik maçlarından birine gideceklerini dile getiren Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün amacımız da o maçı kazanmak, başka bir düşüncemiz yok. Çünkü deplasmanda oynayacağımızı kesinlikle hissetmiyoruz, kendi sahamızda oynuyormuş gibi oynayacağız. Kazanmak için de ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Kesinlikle 'Beşiktaş maçını kazandık, her şey bitti' gibi bir düşüncemiz yok. Bunu herkes böyle bilsin. Belki de en zor maçlardan birini oynayacağız. Onun için de çok mücadele etmemiz gerekiyor. Takım olarak da biz bunun farkındayız. En iyisini yapmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız." Beşiktaş maçında, memleketi Sivas olan İbrahim Toraman'a yönelik taraftarın tepkisine de değinen Çalımbay, şunları kaydetti: "İbrahim Toraman her şeyden önce Sivaslı, Sivas'ın yüz aklarından birisi. İbrahim Toraman'a taraftarımızın yaptığı tezahürat kötü anlaşılmasın. Çünkü gergin bir ortam ve bizim için de sıkıntılı maçlar. En ufak şey bizim taraftarımıza ters gelebilir. Kendisiyle de konuştum. Öyle bir şey düşünmediğini söyledi, biz de düşünmüyoruz tabii ki. İbrahim Toraman her zaman Sivaslıdır, her zaman da Sivaslı kalacaktır, her zaman da bütün taraftarımız sonuna kadar İbrahim Toraman'ı alkışlayacaktır ve o başarılı oldukça da bütün Sivaslılar gurur duyacaktır." Bu arada Çalımbay, Anadolu Ajansı'nın 91. kuruluş yıldönümünü de kutladı |
[QUOTE=hunter;706400]istanbul takımlarına kim yalakalık yapacak sivasımın ellisekizbin taraftarı olsa olimpiyatta ben hiç zannetmiyorum o kadar taraftarın olacağını ama inşallah ben yanılırımda yiğidom gerçek safına döner[/QUOTE]
Ağzına sağlık kardeşim. Eğer FB,BJK ve GS yalakalığı olmasın o stad dolar Sivaslı ve sivassporda türkiye'de hatta avrupada sükse yapar ama yalakaık yüzünden bunu zor başarırız. Sadece İstanbul'da yalaka yok. Yedi sülalesi sivaslı olan İşi,evi sivas'ta olan yalakalarda var. onların yüzüne tükürmek geliyor içimden |
Çalımbay: Çok Büyük Bir Taraftar
[B]Çalımbay: Çok Büyük Bir Taraftar Desteği Olacağına İnanıyoruz[/B]
Kulüp tesislerimizde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Beşiktaş karşısında kritik bir maçı kazandığımızı ifade eden Çalımbay, ''Ama bu lig bitti demek değildir. Daha 7 tane çok kritik, final niteliğinde maçımız var. Hepimiz bunun farkındayız'' diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maçın da en zor karşılaşmalardan biri olacağını söyleyen Çalımbay, ''Çok ters ve ne zaman ne yapacağı pek belli olmayan bir takım. Çok büyük bir taraftar desteği olacağına da inanıyoruz'' dedi. Tek sıkıntımızın Eneramo'nın bu maçta oynayamaması olduğunu belirten Çalımbay, ancak bu futbolcunun yerine görev alacak da en iyi şekilde mücadele edeceğini söyledi. Yarın en kritik maçlarından birine gideceklerini dile getiren Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün amacımız da o maçı kazanmak, başka bir düşüncemiz yok. Çünkü deplasmanda oynayacağımızı kesinlikle hissetmiyoruz, kendi sahamızda oynuyormuş gibi oynayacağız. Kazanmak için de ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Kesinlikle 'Beşiktaş maçını kazandık, her şey bitti' gibi bir düşüncemiz yok. Bunu herkes böyle bilsin. Belki de en zor maçlardan birini oynayacağız. Onun için de çok mücadele etmemiz gerekiyor. Takım olarak da biz bunun farkındayız. En iyisini yapmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız.'' Beşiktaş maçında, memleketi Sivas olan İbrahim Toraman'a yönelik taraftarın tepkisine de değinen Çalımbay, şunları kaydetti: ''İbrahim Toraman her şeyden önce Sivaslı, Sivas'ın yüz aklarından birisi. İbrahim Toraman'a taraftarımızın yaptığı tezahürat kötü anlaşılmasın. Çünkü gergin bir ortam ve bizim için de sıkıntılı maçlar. En ufak şey bizim taraftarımıza ters gelebilir. Kendisiyle de konuştum. Öyle bir şey düşünmediğini söyledi, biz de düşünmüyoruz tabii ki. İbrahim Toraman her zaman Sivaslıdır, her zaman da Sivaslı kalacaktır, her zaman da bütün taraftarımız sonuna kadar İbrahim Toraman'ı alkışlayacaktır ve o başarılı oldukça da bütün Sivaslılar gurur duyacaktır.'' Kaynak: Sivasspor.org |
Cevap: Çalımbay: Çok Büyük Bir Taraftar
Hadi Rıza Hoca şanslısın maca ailecek geliyoruz :)))
|
bizlerde aynı görüşteyiz hocam cok büyük bi kitle destekleyecek takımımızı inşallah.
|
[QUOTE=burak58as553;706478]Hadi Rıza Hoca şanslısın maca ailecek geliyoruz :)))[/QUOTE]
İnanın sizin ailenizle maça gelmenizden dolayı ne kadar şanslıyız diye seviniyoruz :) |
[QUOTE=tavarih;706488]İnanın sizin ailenizle maça gelmenizden dolayı ne kadar şanslıyız diye seviniyoruz :)[/QUOTE]
Normalde bizimkiler hiç sevmiyor futbolu.Sadece Sivasspor orada diye geliyorlar :) [B]HEDEF 58BİN YİĞİDO[/B] |
Hocamız özellikle bu sohbetin içinde çok önemli bir konuya değinmiş. B.Belediyesporun kalabalık seyirciler önünde dahada motive bir şekilde oynadığı yani... Bu takım ne hikmetse bize karşı hep böyle oynuyor. Kolay kolay yenemediğimiz takımlardan bir tanesi.. Bugün Gençlerbirliği karşısında seyrettiğim takım gibi oynayacaklarsa bizim için herhangi bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum. Bir tanede cezalı oyuncu verdiler. Bize karşı oynamayacaklar. Ayrıca İbrahim Akın çok formsuz ve bu maçta aşırı efor sarfetti. Holosko, İskender formsuz, kalecileri Hasagiç çok iyi toplar çıkardı. Ama işte bu Belediye takımı oynamaz oynamaz çıkar bize karşı canavar kesilir...
Ayrıca bu 58.000 olayını fazla abartmamamız gerekiyor. Allah korusun umduğumuz rakamların altında çok komik bir seyirci gelirse neme lazım rezil olmayalım. Hele hele şu internet ortamında gezen TS'li taraftarlara... |
Trabzonlular yapiyoda sivaslilar mi yapamicak insallah yapariz 2 milyon sivasli var istanbulda lutfen artik harekete gecin memleketinizin takimina sahip cikin:mad:
|
trabzonluların lazların ınadınaaaa 58 bin gelmeyen sivaslı değildir!
|
[B]58 bin sözü çok abartı bir cümle olumsuz bir durum olur 58 bini bulamazsak pusuda yatan bir kısım taraftarların eylencesi olma ihtimalimiz yüksek ben herne olursa olsun Olimpiyatta 58 bini bulacağımıza inanmıyorum. 30 Bin bile zulümpiyat stadı için başarıdır.
Maç günü benim açımdan çok kötü bir güne denk gelmesine rağmen 6 arkadaşım ile birlikte maçtayım...[/B] |
trabzonluların lazların ınadınaaaa 58 bin gelmeyen sivaslı değildir!
|
[QUOTE=Besyo_cu;706515][B]58 bin sözü çok abartı bir cümle olumsuz bir durum olur 58 bini bulamazsak pusuda yatan bir kısım taraftarların eylencesi olma ihtimalimiz yüksek ben herne olursa olsun Olimpiyatta 58 bini bulacağımıza inanmıyorum. 30 Bin bile zulümpiyat stadı için başarıdır.
Maç günü benim açımdan çok kötü bir güne denk gelmesine rağmen 6 arkadaşım ile birlikte maçtayım...[/B][/QUOTE] inanmak başarmakdır inanmazsan nasl başarıcan gardaş birşeyler için uğraşmazsan? ben soruyorum cok talep varmış istnbulda en cok sivaslı var ts yaptı bız nıye yapamayız ?ne eksiğimiz var lazlardan ben olucağmzıa ınanıyorum herkes 3 4 5 6 kişiyyle gelsın yeter |
olimpiyat stadini bugun kupa macinda gorduk bombos.maci izlerken arkadasima,pazar gunu bu gordugun bos tribunler kirmizi beyaza boyanacak dedim.umarim oylede olur.
|
[QUOTE=zgR;706542]olimpiyat stadini bugun kupa macinda gorduk bombos.maci izlerken arkadasima,pazar gunu bu gordugun bos tribunler kirmizi beyaza boyanacak dedim.umarim oylede olur.[/QUOTE]
aynen gardaş gorunce ilk aklma 2 gun snra oraların full dolacağı aklma geldi heryer kırmızı beyaz olucak inşallah yıkıcaz herkes taraftar gorucek |
[B]Hedeften şaşmayalım akın akın olimpiyata akın edelim yiğidolar..[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Hocam inşALLAH 58.000`e ulaşacağız.Sivas`tan otobüs gidecekmi bilmiyorum.Ama Sivasspor götürürse iyi olur.Hemşeriler kendi parasında otobüs bileti vermesin.Sivasspor düzenlerse iyi bir organizasyon güzel olur.[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Sivas beLediye Başkanımız Sayın Dogan Ürgüp İ.b.b Macına Otobüs Kaldıracagını Acıkladı Teşekkürler büyük Başkan Haydi Yiğidolar İstanbuLaa akıyoRuz.
Otobüs kalkıyormuş tamam. Hadi hayırlısı...[/COLOR][/B] |
geçenlerde forumlarda bir arkadaş yazmıştı, olimpiyat'ta düzenlenen bu organizasyon türkiye'ye bir mesaj verecek, diyecek ki 'kayseri, antep, antalya, manisa vs, siz bizim rakibimiz olamazsınız! bizim rakiplerimiz belli, biz büyük bir takım, büyük bir camiayız!'
işte bu mesajı vermek isteyen her bir yiğido erinmesin, gerekirse saatlerce yol gelsin, ama kalksın gelsin. büyüklüğümüzü gösterelim!!! |
istanbuldaki sivaslılardan şimdiye kadar sivasa yeterli desteği göremedik. inşallah bu sefer rıza hocanın çağrılarına kulak verirlerde olimpiyat stadını doldururlar.
|
istanbulda çokluğumuzla övünüyoruz.bu maçta 58 bin taraftarı çok rahat toplamamız lazım.istanbuldaki nüfus oranımıza bakılırsa devede kulak bile değil.bütün dernek başkanlarını göreve davet ediyoruz.
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Allah'ın izniyle 58.000 [COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]YİĞİDO[/B][/FONT][/COLOR] orda olacak..![/B][/FONT][/COLOR]
|
Maça gelecek olan Arkadaşlar ; Gelirken yanınızda 4-5 tane kırmızı beyaz balon getirirseniz 58. dk şovumuz daha görkemli olur ..
Dikkate alınmalıdır! |
Resmi kurumlarca da İStanbul'da en çok,Sivaslı olduğu belgelendi..Hal böyleyken 58.000 sayısını bulamazsak bu takımın niçin şampiyon olmadaığı,ya da olamadığı daha net şekilde ortaya çıkacaktır..Olimpiyatı en çok dolduran taraftar şu an Trabzonspor sonra biz..Onları geçmemiz lazım..Ele güne,dosta düşmana karşı bu gösterilmeli..
|
12 puanlık maç dananın kuyruğu bu hafta kopar sivassporumuza başarılar şimdiden
|
Nüfus kagidinda Sivas yazipda ,Sivas´i ve dogdugu topraklari bir kez dahi görmemis ,veya bu topraklari yillardan beri görme firsati bulamayan kisiler bakin Sivas ayaginiza geldi kosun memleketinizi desteklemeye.
|
trabzonspor'un rekor kırdığına yönelik bazı yazılar var. bu konuyla ilgili bilgilendirmede bulunmak istiyorum:
trabzonluların rekor kırdıklarını söyledikleri maçtaki seyirci bilgileri şu bizzat ibb spor başkanı göksel gümüşdağ'ın ağzından şu şekildedir: [B]- Pazar günü oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor maçında toplam 43 bin adet bilet satıldı - Bugüne kadar 4 büyüklerle oynadığımız maçlar arasında en çok taraftarı trabzon maçında çektik. Fenerbahçe maçlarında 14 bin adet bilet satıyoruz. Beşiktaş maçlarında ise bu rakam 12 bine düşüyor. Galatasaray maçlarında 10 bin adet bilet satışı yapıyoruz. [/B] ha, adamların topladığı seyirciyi filan küçümsemiyorum, helal olsun, 43 bin kişi toplamak ciddi bir iştir, ama yok öyle 61 bin, 70 bin filan bunlar palavra... |
[IMG][url=http://resimzade.com/Show.html?i=28029&token=69495][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28029&token=69495[/img][/url][/IMG]
[IMG][url=http://resimzade.com/Show.html?i=28030&token=91622][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28030&token=91622[/img][/url][/IMG] |
[QUOTE=Yiğiter;706696]Resmi kurumlarca da İStanbul'da en çok,Sivaslı olduğu belgelendi..Hal böyleyken 58.000 sayısını bulamazsak bu takımın niçin şampiyon olmadaığı,ya da olamadığı daha net şekilde ortaya çıkacaktır..Olimpiyatı en çok dolduran taraftar şu an Trabzonspor sonra biz..Onları geçmemiz lazım..Ele güne,dosta düşmana karşı bu gösterilmeli..[/QUOTE]
OLİMPİYAT STADI YAPILDIĞINDAN BERİ en çok taraftarla GS 80 bin kişiyle doldurmuştur.sonra milan-mencester united,final maçı 75 bin kişi ,sonra ts bazen 40bin enson biletli 45 bin kişi tahmini 50 bin kişiyle doldurdurmuştur,bu takımlardan sonra sivasspor 30 bin kişiyle doldurmuştur.yani 4.sıradayız.rekoru kıracak potansiyelimiz var biraz gayret edersek 58 bini buluruz.kardeşimle geliyoruz herzaman olduğu gibi,57998 kişiyi bekliyecez . |
[QUOTE=58MUAMMER58;706887]OLİMPİYAT STADI YAPILDIĞINDAN BERİ en çok taraftarla GS 80 bin kişiyle doldurmuştur.sonra milan-mencester united,final maçı 75 bin kişi ,sonra ts bazen 40bin enson biletli 45 bin kişi tahmini 50 bin kişiyle doldurdurmuştur,bu takımlardan sonra sivasspor 30 bin kişiyle doldurmuştur.yani 4.sıradayız.rekoru kıracak potansiyelimiz var biraz gayret edersek 58 bini buluruz.kardeşimle geliyoruz herzaman olduğu gibi,57998 kişiyi bekliyecez .[/QUOTE]
Deplasman tarafatrı olarak kastetmiştim.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24. |