![]() |
Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldırmadım
Hakem maçta bana göre Eneramo'nun pozisyonunda büyük bir hata yaptı. Penaltı olan bu pozisyonda penaltı vermese bile aldatma değerlendirmesi yapması çok hatalıydı.
Ama asıl bir büyük hatayı da kendini taraftar zanneden çoluk çocuk yaptı. Bunları komple lağvetmek lazım. İlk defa Sivasspor tribünlerinde gördüğümüz bu koltuk atma olayında yeni yasaya göre çok cezalar alacaklar bu arkadaşlar. Kamera tespitleri yapılmıştır hepsinin. Ama bunların kulübümüze verdikleri tahribat ve şehrimizin imajına yaptıkları tahribat daha ağır maalesef ? Orda neden birileri bunları durdurmuyor ? Çile bülbülüm çile. Anlaşılan rakipler kendileri bizi rahatlatmadıkça biz garantiye alamayacağız bu işi. Şimdi dua edelim de Buca yenilsin ve ve diğerleri birbirleriyle berabere kalsın da işi garantileyelim. |
Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır
yav onlar kendini, taraftar sanan birkaç şovmen.onlara dövüş kavga olsunda ne olursa olsun.sivasspor ceza mı alacakmış, saha mı kapatılacakmış umurlarında olmaz...:mad:
|
Taraftarlara lafim yok. I*ne Hakem diye bagirdiklarinda cok sevindim cünkü Hakem anca onu hak ediyor!!! Koltuklar kirilmayabilirdi...RAHAT UYUYABILECEKMISIN SÜLEYMAN ABAY??!?!?!
|
BENİM İÇİN KULÜBÜ DEĞİL DE KENDİ HIRS VE SİNİRİNE KAPILARAK KULÜBÜ ZOR DURUMDA BIRAKAN TARAFTAR DEĞİLDİR. BİR AVUÇ CAHİL BU İŞE SEBEP OLDU HERALDE KENDİLERİNİ DEPLASMANDA FALAN SANDILAR. DEPLASMANDA BİLE SİVASIMA YAKIŞMAYACAK HAREKETLER MAALESEF SAHAMIZDA YAŞANDI. İNŞALLAH AĞIR BİR CEZA GELMEZ...
|
taraftarın suçu ne sen buz gibi penaltıyı verme üstelik ilk kartı bedavadan verdin adam bana gir dedin diyo bilerek neden ikinci sarıyı veriyon peki hayrettinin sarısı dogrumu peki gençlerin ilk sarıkartı sarımı kırmızımı düşürmese kaleci ile karşı karşıya aslında sivasta iyi bir hakem dövmek lazım bakın o zaman hakemlere gençlerin atagı bitene kadar saglıkçı seslemewyecen sivasa gelince çekilen şutu bile bile beklemeyecen yok öyle bir sey süleyman abay zaten sivas düşmanı
|
[B]saçma sapan konuşmayın burda statta o atmosferde olup o akdar kanı bozuk bir hakemi görünce buna kim dayanır? sus sus nereye kadar!! hep kritik zamanlardaki maçlarda maalesfe önümüze böyle bir satılmış kahpe hakem çıkmıştır ![/B]
|
Oynadigimiz Genclerbirligi,gercekten tabeladaki yerini haketmeyen güclü bir takim.Enaromo´nun pozisyonu penalti olsada,hakem hatada yapsada sahaya koltuk atmak basimizi agritacak cinsten.Kimsenin hakki degil sahaya koltuk atmak.Biz böyle degildik,bize ne oluyor.Saha kapatma durumu olursa düsme potasinda bundan takimimiz zarar görürse ne olacak.
|
Hakem YAKAR, Taraftar AZAR, Antalya SATAR.
|
Şu yayıncı kuruluş bizimkilerin hakeme olan küfürleri neden bize vermiyor..Bu kadar olmazki ama..
|
[QUOTE=HAYALKAFE;710668][B]saçma sapan konuşmayın burda statta o atmosferde olup o akdar kanı bozuk bir hakemi görünce buna kim dayanır? sus sus nereye kadar!! hep kritik zamanlardaki maçlarda maalesfe önümüze böyle bir satılmış kahpe hakem çıkmıştır ![/B][/QUOTE]
hayalkafe sen sağduyulu bir taraftardın. bari sen yapma ya yani koltuk kırmayı onaylıyorsun öyle mi???hem klübümüze para cezası gelecek, hem koltuk bizim koltuk, üstelik bi de saha kapatma cezası gelirde ankaragücü veya fener maçında taraftarsız oynayıp yenilirsek o nzaman ne diyeceksiniz.hem bütün taraftar bunların yaptıklarından dolayı sivasspordan mahrum kalabilir ve sence bu doğru öyle mi???tamam tepkimizi gösterelim ama böyle değil.i..ne hakem yerine derdimizi anlatacak sözleri bağırsak daha etkili olmaz mı???yapmayın büyük taraftarımız.cahillere uymayalım onlara yanlışlarını söyleyelimki zararlı değil faydalı olsunlar... |
[B]hadi diyelim hakem yanlış karar verdi yanlış kararları taraftarı çıldırttı peki kırdıgın koltuklardan dolayı takıma para cezası yahut seyircisiz oynama cezası geldigi zaman o cezanın vebalini taşıyabilecekmisiniz[/B]
|
Koltuk kırıp sahaya atmanın hiçbir kabul edilecek tarafı yok. Eğer koltuk kırınca 3 puan veriyorlarsa maraton tribününde kırsalardı biraz. Cahilleri desteklemek de bir nevi cahilliktir. Para cezası ile atlatırız bu olayı büyük ihtimalle.
|
Bu süleyman abaya köpek diyeceğim ama köpekleri çok seviyorum,o bile bu kadar ********lik yapmaz. İnşallah aldığı parayı yiyemez. Utanmaz karakteris adam resmen sivassporu budadı.
Allahından bu abay,aldığın para fitil fitil burundan gelsin hastane parası olarak kullan |
[QUOTE=poolat58;710685]hayalkafe sen sağduyulu bir taraftardın. bari sen yapma ya yani koltuk kırmayı onaylıyorsun öyle mi???hem klübümüze para cezası gelecek, hem koltuk bizim koltuk, üstelik bi de saha kapatma cezası gelirde ankaragücü veya fener maçında taraftarsız oynayıp yenilirsek o nzaman ne diyeceksiniz.hem bütün taraftar bunların yaptıklarından dolayı sivasspordan mahrum kalabilir ve sence bu doğru öyle mi???tamam tepkimizi gösterelim ama böyle değil.i..ne hakem yerine derdimizi anlatacak sözleri bağırsak daha etkili olmaz mı???yapmayın büyük taraftarımız.cahillere uymayalım onlara yanlışlarını söyleyelimki zararlı değil faydalı olsunlar...[/QUOTE]
Bunların çoğu bıyığı terlememiş gençler. Bunlara göre maçları almanın yolu hakeme küfretmek, bağırmak, çağırmak. Sahaya koltuk atınca herşey düzgün işliyor sanki. O yüzden bu tarzlarla fazla diyaloğa girmemek lazım. |
[B][QUOTE=poolat58;710685]hayalkafe sen sağduyulu bir taraftardın. bari sen yapma ya yani koltuk kırmayı onaylıyorsun öyle mi???hem klübümüze para cezası gelecek, hem koltuk bizim koltuk, üstelik bi de saha kapatma cezası gelirde ankaragücü veya fener maçında taraftarsız oynayıp yenilirsek o nzaman ne diyeceksiniz.hem bütün taraftar bunların yaptıklarından dolayı sivasspordan mahrum kalabilir ve sence bu doğru öyle mi???tamam tepkimizi gösterelim ama böyle değil.i..ne hakem yerine derdimizi anlatacak sözleri bağırsak daha etkili olmaz mı???yapmayın büyük taraftarımız.cahillere uymayalım onlara yanlışlarını söyleyelimki zararlı değil faydalı olsunlar...[/QUOTE]
hocam ben koltuk kırmayı elbette savunmuyorum ama o anki inanılmaz sinir atmosferinde böyle şeylerin olabilecğini anlatmaya çalışıyorum zaten can derdindeyiz bi de karşımıza böyle kanı bozuk bir hakem çıkınca ister istemez ortam geriliyor yoksa Sivasspora zarar verecek en ufak birşeyn karşısındaym ayrıca bir sözüm de stattaki özel güvenliğe ya bu admalar ne akdar dengesiz davranıyor oben maratonda yiğido gençliğin olduğu yere yakındım adamlar birden bağıra çağıra dalarak girdiler oraya yumruklaşmalar falan da oldu sanırım ya o atmosferde sen ortalığı yatıştıracakken tekme tokta dalarsan taraftara sonra iş zıvanadan çıkar![/B] |
eneramoya bi darbe var madem bunu göremedin en azından pozisyon gereği düştü diye değenlendirebilir takımımızı 10 kişi bırakmazdın sayın abay..Allah verede yarın konya ile kasımpaşa berabere kalır bucada yenilir.
|
[QUOTE=ZiDaNe58;710701]eneramoya bi darbe var madem bunu göremedin en azından pozisyon gereği düştü diye değenlendirebilir takımımızı 10 kişi bırakmazdın sayın abay..Allah verede yarın konya ile kasımpaşa berabere kalır bucada yenilir.[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. İkisi berabere kalıp Buca da yenilirse bu iş tamamdır. Çektiğimiz çile 1 günle kalır. Ama sonuçlar öyle olmazsa daha yolumuz var demektir. |
[QUOTE=HAYALKAFE;710697][B]
hocam ben koltuk kırmayı elbette savunmuyorum ama o anki inanılmaz sinir atmosferinde böyle şeylerin olabilecğini anlatmaya çalışıyorum zaten can derdindeyiz bi de karşımıza böyle kanı bozuk bir hakem çıkınca ister istemez ortam geriliyor yoksa Sivasspora zarar verecek en ufak birşeyn karşısındaym ayrıca bir sözüm de stattaki özel güvenliğe ya bu admalar ne akdar dengesiz davranıyor oben maratonda yiğido gençliğin olduğu yere yakındım adamlar birden bağıra çağıra dalarak girdiler oraya yumruklaşmalar falan da oldu sanırım ya o atmosferde sen ortalığı yatıştıracakken tekme tokta dalarsan taraftara sonra iş zıvanadan çıkar![/B][/QUOTE] [B]her güvenlik kursunu bitiren vatandaşı stad görevlisi olarak işe alırsan olacagı bu üstüne taktıgı formayla sanki 4 eylül statyumunun kralı gibi davranan bazı dengesiz güvenlikçileri saglam bir testten geçirmeleri lazım[/B] |
Koltuk kırmak ilkel bir davranıştır..Psikolojik tedavi ister.
|
Herkes Eneramonun penaltı pozisyonu içerisinde gördüğü sarı karttan bahsediyor ama ilk sarı da bedava değilmiydi,kaç tane topçu hakem işaret vermeden girdi diye sarı kart görüyor acaba
|
yavaş olun yaa ne demek taraftar snan hanginiz gelipte 10 dk bağırdı tribünde bilip bilmeden konusuosunuz bi galeyan sonucu koltuk atıldı atılanlarda cezasını bulur ama siz bilip bilmeden konusmayın klavyeden yazmak kolay
|
eneramo pozisyondan saniyeler önce ayaklarını sürüyerek kendini yere bıraktı..bence pozisyon penaltı değil golden çok penaltıyı düşündü..ayaklarını yerde sürümesini hakem kendisini aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendirdi ve doğal olarak 2.sarıdan kırmızıyı çıkartı..hakeme yüklenmeyin bu kadar ankaragücü maçını alıp bu işi bitirmeliyiz artık..
|
Peki kardes yaz da bilmeyenler öğrensin. O koltuklar neden kırıldı? kime atıldı? elimize ne geçti ?
|
[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91544[/url] pozisyonu tam 45.saniyede donduracak olursak eneramonun kendini yere bıraktığını göreceksiniz..hakemlik bişey yoktu maçta boşu boşuna dünyanın cezası gelecek
|
YAĞMUR ,ÇAMUR, SOĞUK ,KAR ,UZAK ,YAKIN,DEPLASMAN demeyip,takımına herzaman destek veren taraftarlarımız hakemin, bana göre kasıtlı yanlış kararlarına aşırı tepki vermiştir, çoğumuz ekran başında sinir olmuşken stadda o atmosferi tahmin ediyorum,yiğido gençliğin olduğu bölümdeydi sanırım,koltukları kıranlar,gençlerin daha dikkatli olması gerekirdi düşünüyorum,gereksiz yere kulübe ceza gelirse vicdanları rahat edecekmi?5tl ver maçboyu küfret sonra koltuk kır sahaya at, hertaraftar önce kulübün menfeatini düşünmeli ve şehrin zarar görmemesi için sorumlu ve dikkatli olmalıdır.haftalardır tribünleri bukadar gergin görmemiştim.
|
Eneramo denen yağ çuvalı geldiğinden beri aynısını yapıyor. Hakemi aldatmayı marifet sayıyor. Pozisyon penaltı felan değil.. Hakem haklı. Hatta adam bize kıyak geçti ve Hayrettin'i atmadı.
Sivasspor'u sevelim ancak doğruyu da söyleyelim. İyi ki de penaltı felan vermedi, dürüstçe 1 puana razıyım. Sahaya koltuk atanları da konuşmaya gerek yok. Sivas'a tribün kültürü gelmesi için daha çok bekleyeceğiz. Muhtemelen Ankaragücü maçını seyircisiz oynarız. Resmen 15 dakika durmadan hakeme hakaret edildi. Kİ onu bile beceremediler. Kısacası Hakem Haklı Beyler. Ya Rıza Hoca? |
ne yalan söyleyeyim beni iyice küme düşme korkusu sardı.böyle oynamaya devam edersek puan almamızın imanı yok son 3 maçta.artık rakiplerimizin puan kaybetmesi için dua etmekten başka çaremiz yok gibi çünki bu futbolcularla ancak bu kadar oluyomuş demekki.ne yazıkki 4 hafta maç alınca herkes havaya girdi kendini bi nane zannetmeye başladı oyuncular ve henüz kendilerine gelebilmiş degiller.
|
[I][COLOR="DarkGreen"]Daha dakika bitmeden maçı bitiriyor hakem.Kaleciler biraz olsun zaman geçirmeye çalışıyorlar.Hakem`de hemen düdüğü çalıyor.
O taraftar olayını bilmiyorum.Ama kendi taraftarımızdan birileri koltuğu kırıp atmışsa Sivasspor`a saygısızlık yapmıştır. inşALLAH Bucaspor`un,Kasımpaşa`nın ve Konyaspor`un yenilmesini bekliyeceğiz.Ben oyuncuları yinede tebrik ediyorum.Bu maçtan galipde ayrılabilirdik.[/COLOR][/I] |
Kimse koltuk kırmayı onaylamaz ama bizlerinde bir sabır var. maçı izlemedinizmi? resmen adam katletti ne yapalım gelin siz dayanın:mad:
|
[QUOTE=tavarih;710635]Hakem maçta bana göre Eneramo'nun pozisyonunda büyük bir hata yaptı. Penaltı olan bu pozisyonda penaltı vermese bile aldatma değerlendirmesi yapması çok hatalıydı.
Ama asıl bir büyük hatayı da kendini taraftar zanneden çoluk çocuk yaptı. Bunları komple lağvetmek lazım. İlk defa Sivasspor tribünlerinde gördüğümüz bu koltuk atma olayında yeni yasaya göre çok cezalar alacaklar bu arkadaşlar. Kamera tespitleri yapılmıştır hepsinin. Ama bunların kulübümüze verdikleri tahribat ve şehrimizin imajına yaptıkları tahribat daha ağır maalesef ? Orda neden birileri bunları durdurmuyor ? Çile bülbülüm çile. Anlaşılan rakipler kendileri bizi rahatlatmadıkça biz garantiye alamayacağız bu işi. Şimdi dua edelim de Buca yenilsin ve ve diğerleri birbirleriyle berabere kalsın da işi garantileyelim.[/QUOTE] sen kimsin aslanım derdin ne senini sağda solda sürekli yazıp çiziyorsun olayların içeriğini bilmeden konuşup durma bizde kolyuk kırılmasını savunmuyoruz ama bir anda olan bir olaydı.Dört yıldan beri Yiğido Gençlik olarak tribündeyiz daha önce böyle bir olay oldu mu.?hakemlerin bu sene ki yaptığı artık son deme geldi..sende bu takım için bu kadar cefa çekesen sende dayanamazsın böyle haksızlığa herksein sabrının bir sınırı vardır oda taştı..Yine söylüyorum yapılanı tasvip etmiyoruz ama bir andan oldu.Ayrıca özel güvenliğin tahrikleri de bi kenara...Sağda solda bilmediğin konulara yorum yazıp durma haddini aşma..! |
maçı tv den seyrettim.seyircinin tepkisi az bile.hakem sivasda öyle kolay kolay kartını kullanamyacak..öyle basit değil...hakemler en azından bunu anladı.az bile tepki verdi seyirci...sahamızı kapatırlar....başkanın oraya gelmesi gerekirdi...tepki daha dikkat çekici olurdu...unutulur gider...bizde seyircisiz oynarız....umarım kazanırız...
|
ben evde çıldırdım bırakta onlarda ordan çıldırsın artık görsünler burası çoluk çocuk şehri değil delirtti bizi resmen o kendini hakem zanneden herif allah gördü neler yaptığını kasti yaptığından eminim ama çok geç kaldı iş işten geçti kaldık ligde
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]bu yeni moda olan anlayış bazı kesimlerin kendi egolarını tatmim etmek için yaptıkları davranış çok yanlıştı bize yakışmadı..
kendi egoları için takımı sıkıntıya sokmanın alemi yok dışarıya bazı imajlar verilmeye çalışıyorlar galiba .....[COLOR="Black"] SADECEE DESTEKKK VERİN YETERRRR :mad:[/COLOR][/COLOR][/FONT] |
[quote=güneşyurdu;710788]maçı tv den seyrettim.seyircinin tepkisi az bile.hakem sivasda öyle kolay kolay kartını kullanamyacak..öyle basit değil...hakemler en azından bunu anladı.az bile tepki verdi seyirci...sahamızı kapatırlar....başkanın oraya gelmesi gerekirdi...tepki daha dikkat çekici olurdu...unutulur gider...bizde seyircisiz oynarız....umarım kazanırız...[/quote]
TEPKİ HAKLI AMA BU ŞEKİLDE OLMASI YANLIŞŞ BU SADECE KULÜBE ZARAR VERİR |
sivas taraftarına küfür etmek de yakışmıyor, koltukları sahaya atmakta.
inşaallah bu son olur, bir daha yaşanmaz. o koltuğu söküp sahaya atanlarda hak ettikleri cezayı almalılar. artık devir değişti, böylesi taraftarlar stada alınmamalı. |
Millet normalden fazla para verip kombine alıyor,sonra ne yaptığını bilmeyenler yüzünden saha kapanıyor..Kombine alan adamın suçu ne..Yazık değil mi o adamın parasına,yazık değil mi stadımıza,yazık değil mi Sivas'ın imajına....
|
[QUOTE=Yiğiter;710810]Millet normalden fazla para verip kombine alıyor,sonra ne yaptığını bilmeyenler yüzünden saha kapanıyor..Kombine alan adamın suçu ne..Yazık değil mi o adamın parasına,yazık değil mi stadımıza,yazık değil mi Sivas'ın imajına....[/QUOTE]
Sanıyorum bunu düşünemeyecek kapasitedeler onlar.. |
[QUOTE=Yiğiter;710810]Millet normalden fazla para verip kombine alıyor,sonra ne yaptığını bilmeyenler yüzünden saha kapanıyor..Kombine alan adamın suçu ne..Yazık değil mi o adamın parasına,yazık değil mi stadımıza,yazık değil mi Sivas'ın imajına....[/QUOTE]
yiğiter yorumlarına dikkat et de altında kalma..rahat ol ordakilarin birçoğunun kombinesi var s-adece senin gibi klavye sivaslılığı değil bizim ki..söyledim yine söylüyorum yapılanlar doğru değil ama bir anda oldu işte bu çocuklar kadar emeğin geçti mi bu takım akonuşup duruyorsun.. |
Koltuk kirmak veya asiri tepki verilecek mac veya para cezasin dan daha önemlisi sehirin ve Sivassporun imaj acisin dan cok iyi olmayan durumlar cikiyor ortaya.
|
AYNEN ÖYLE GARDAŞ BU CAHİLLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38. |