![]() |
2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz
[B]Çalımbay, isteyip istemediği futbolcular, yapılması gereken transferler ve yeni sezon hazırlıkları hakkında bir rapor hazırlayacak. Önümüzdeki sezon aynı sıkıntıları yaşamak istemediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam Çalımbay, hazırlayacağı raporu yönetime sunacağını ve yeni sezonun planlamasını şimdiden yapacaklarını söyledi.
Yönetimden, takımdaki en az 5 - 6 yere nokta transfer yapılmasını isteyeceğini açıklayan Çalımbay, hangi mevkilere transfer talep edeceğini ise açıklamadı.[/B] |
Cevap: Kimler Gitmeli? 2011-2012 sezonu
elinden gelse buraya mecnun baskanida yazacaksin bence önce sen git bir taraftar akilli düsünmeli takimin iskeletini bozunca neler oldu gördük 2 senedir top oynamiyorduk riza hoca sayesinde oynamaya basladik lütfen bu konu kapatilsin yönetim bilir kimin kalip kimin gidecegini riza hoca hepsini belirlemistir
|
mehmet yıldız,mehmet nas ugur kavuk cihan yılmaz keita ile yollar ayrılmalı erman kılıca laf yok sezonun 2.yarısından itibaren cok iyi işler yaptı takımdan gitmesi gereken en son futbolcu ermandır
|
güzel konu.sırası ile başlayalım o zaman.
1-kale= Bence kırcan'ın yanına bir yerli daha alaım.Yabancı kontenjanımız kullanılır olsun. 2-sağbek=Abdurrahman da U.kavuk da misyonunu tamamladı.Gönderilmeliler.genç hızlı ve agresif oyuncu bulmalıyız.Neticede gökhan gönül alamayacağımıza göre en azından genç denenmeli. 3-Stoperler=Elinde 3 yabancı 2 yerli stoper var.Nence toplmada 4 yeter.Onun için diallo ve navratil.İki genç ve yetenekli yerli.Tabii daha iyisi bulunamazsa yabancılar kalmalı.Ama sedat ve m.sözgelmeze teşekkür edilmeli. 4-solbek=hayrettin bizim evladımız.Ama misyon meselesi.Tamamladı.Ziya ve kağanla yaparız.Belki alternatif bir genç olabilir. 5-Önliberolar=Tabiki sezonun en iyi adamı kadir kesin kalmalı.Ama M.Nas,Cihan,Keita ya teşekkür edilmeli.İki yerli takviyesi ama direk oynayabilecek yerliler.Belki birde genç alınabilir. 6-Ortanın sağı ve solu=Kesinlikle takviye ihtiyacı var.Grosicki,erman oynar ama özellikle sol ayaklı ve güçlü bir adam almalıyız. 7-Santforlar=Enaramo kalmalı.Ama mehmet e teşekkür edilmeli.Kötü olduğundan değil.taraftarla bağı koptu.Yanına hızlı ve 1 e 1 de başarılı bir yerli almalıyız. |
[B][COLOR="Purple"]Neden Eneramo,Cihan,Erman.
Arkadaşım Eneramo`ya bir şey demiyelim yeni geldi. Erman maça çıktığında elinden geleni yapıyor.Mendonzaya şans tanınmadıki.Cihan`da çok güzel bir futbolcu. Mehmet Nas`ı dün maçta uzaktan şut çekerken gördüm olmuyor.Bir çok maçında öyle,topa vuramıyor Mehmet Nas. Rıza Hoca gerekeni yapacaktır.Abdurrahman iyileşmiş,belki haftaya Abdurrahman`a şans verebilir.. Hayırlısı olsun...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Playaz58;712270]Artik ligde kaldigimizi garantiledigimizden gelecek sezonun planina baslanabilinir.
2 sene boyunca bizi adeta strese sokan Sivasspor'da koklu bir revizyon olmasi sart. Bu nedenle bazi futbolcularimizla yollarimizi ayirmamiz gerekmektedir. [B]Sizce sezon sonu takimdan kimler gitmeli? [/B] ve sizin icin neden gitmelidir. [I]Lutfen herkes herkesin gorusune saygili olsun...[/I] [B]Benim listem soyle:[/B] [[B]Ugur Kavuk: [/B]Bu sene Abdurrahman'in yoklugunda bolca forma sansi buldu, fakat yaptigi kademe hatalari ile cok gol yememizi sagladi. Bence Sivasspor icin kaliteli bir futbolcu degildir. Emegine tesekkurler. [B]Sedat Bayrak:[/B]Hircinligi yuzunden bir cok macta ya kirmizi kart gordu bizi yalniz birakti, yada yaptigi hatalar nedeniyle goller yememizi sagladi. Eski Sedat degil artik. [B]Hamza Yerlikaya:[/B] Yillarca formamizi terlettigi icin tesekkur edip gondermemiz lazim. Maalesef oda kendini gelistiremedi ve vasatin altinda futbolculardan oldu. Bir macta dusmeden oynamadigini goremedim maalesef. Kendiside bir cok hata yapti ve gol yememizi sagladi. [B]Mehmet Nas:[/B] Yasi gecmis isi bitmis. Maalesef bize gore yeterli degil. Emegine tesekkurler. 10 sene daha genc olsaydi kalsin derdim [B]Cihan Yilmaz:[/B] Attigi bir kac onemli golden baska goremedik. Oyuna girdiginde hep hatali paslar yapti. Hizli degil. Zaten iyi bir futbolcu olsaydi Riza hoca onu neden yedek tutsun. Birde gozume carpan saha icinde hep kendini dusunuyor ve yardimlasmayi pek bilmiyor.Emegine saygi. [B]Mehmet Yildiz[/B]: Gecirdigi sakatliktan sonra bir turlu o Eski [I]MEMMET[/I] olamadi. Emegine saygimiz var kaptan. Fakat maalesef cogu toplari oldurdun ve cok hata yaptin. Bir suru gol kacirdin. Pas veremedin. Olmadi. 2 senedir olmuyor. Emegine saygimiz buyuk. [B]Mendoca[/B]: Bunu neden transfer ettigimizi bir turlu anlayamadim. Adam ulkesinde 2.lig maclarinin kadrosuna bile giremiyor. Gitmeli. [B]Erman Kilic[/B]: Hani bir laf vardir. Yumurta .......ne dayandimi tavugun akli basina gelirmis. Bunun ki de bu hesap. Dusecegimize yakin iyi oynamaya basladi fakat 2 senedir taraftar olarak cok yerden yere vuruldu. Eger ki gelecek sene isini ciddi yapacaksa kalsin, yoksa gitsin derim. [B]Eneramo:[/B] Tamam rakip defansi yipratiyor ama kime ne guven veriyor? Emenike gibi bir futbolcu bekledim ama bu olmadi. Hem kilolu hem yavas. Emenike gibi birini almali ve bunu gondermeli. [B]Riza Calimbay:[/B] Tamam hocam ligde kalmamizi sagladin. Puanlar aldik fakat oyunu okuyamiyorsun, hep ayni degisiklikler ve hep ayni taktik. Bir yere kadar ise yariyor, fakat ondan sonra rakip seni cozuyor ve direnci artiyor. Eskisehirspor sen gittikten sonra canavar gibi bir takim oldu. Sana saygimiz ve sevgimiz sonsuz. fakat sende kendini gelistirmen lazim. Yoksa sende Mesut Bakkal gibi olursun ve 5. haftada gule gule deriz. [B]Ozel Not:[/B] Yazmadan edemiyecegim. Bu sene tum alkislarimi [B]Kadir Bekmezci' ye [/B] gonderiyorum. Oyle bir futbol oynuyor ki, adam 90 dakikanin yanina bir 90 dakika Sivas maci var dense bile oynayacak kapasitede. Bu sene en hosuma giden futbolcumuz. Kesin kalmali.[/QUOTE] Ancak bu kadar saçma bir analiz yapılabilir bence sen taraftar olamazsın emeğine sağlık deyip seni ugurlayalim |
Bu senede yırttık
Bence gidecek futbolcular, Mendonça, Sedat,Uğur,Hayrettin,Mehmet Yıldız ve dünkü maçta çok iyiydi ama yinede Mehmet Nas gitmelidir. |
[QUOTE=Playaz58;712270]Artik ligde kaldigimizi garantiledigimizden gelecek sezonun planina baslanabilinir.
2 sene boyunca bizi adeta strese sokan Sivasspor'da koklu bir revizyon olmasi sart. Bu nedenle bazi futbolcularimizla yollarimizi ayirmamiz gerekmektedir. [B]Sizce sezon sonu takimdan kimler gitmeli? [/B] ve sizin icin neden gitmelidir. [I]Lutfen herkes herkesin gorusune saygili olsun...[/I] [B]Benim listem soyle:[/B] [[B]Ugur Kavuk: [/B]Bu sene Abdurrahman'in yoklugunda bolca forma sansi buldu, fakat yaptigi kademe hatalari ile cok gol yememizi sagladi. Bence Sivasspor icin kaliteli bir futbolcu degildir. Emegine tesekkurler. [B]Sedat Bayrak:[/B]Hircinligi yuzunden bir cok macta ya kirmizi kart gordu bizi yalniz birakti, yada yaptigi hatalar nedeniyle goller yememizi sagladi. Eski Sedat degil artik. [B]Hamza Yerlikaya:[/B] Yillarca formamizi terlettigi icin tesekkur edip gondermemiz lazim. Maalesef oda kendini gelistiremedi ve vasatin altinda futbolculardan oldu. Bir macta dusmeden oynamadigini goremedim maalesef. Kendiside bir cok hata yapti ve gol yememizi sagladi. [B]Mehmet Nas:[/B] Yasi gecmis isi bitmis. Maalesef bize gore yeterli degil. Emegine tesekkurler. 10 sene daha genc olsaydi kalsin derdim [B]Cihan Yilmaz:[/B] Attigi bir kac onemli golden baska goremedik. Oyuna girdiginde hep hatali paslar yapti. Hizli degil. Zaten iyi bir futbolcu olsaydi Riza hoca onu neden yedek tutsun. Birde gozume carpan saha icinde hep kendini dusunuyor ve yardimlasmayi pek bilmiyor.Emegine saygi. [B]Mehmet Yildiz[/B]: Gecirdigi sakatliktan sonra bir turlu o Eski [I]MEMMET[/I] olamadi. Emegine saygimiz var kaptan. Fakat maalesef cogu toplari oldurdun ve cok hata yaptin. Bir suru gol kacirdin. Pas veremedin. Olmadi. 2 senedir olmuyor. Emegine saygimiz buyuk. [B]Mendoca[/B]: Bunu neden transfer ettigimizi bir turlu anlayamadim. Adam ulkesinde 2.lig maclarinin kadrosuna bile giremiyor. Gitmeli. [B]Erman Kilic[/B]: Hani bir laf vardir. Yumurta .......ne dayandimi tavugun akli basina gelirmis. Bunun ki de bu hesap. Dusecegimize yakin iyi oynamaya basladi fakat 2 senedir taraftar olarak cok yerden yere vuruldu. Eger ki gelecek sene isini ciddi yapacaksa kalsin, yoksa gitsin derim. [B]Eneramo:[/B] Tamam rakip defansi yipratiyor ama kime ne guven veriyor? Emenike gibi bir futbolcu bekledim ama bu olmadi. Hem kilolu hem yavas. Emenike gibi birini almali ve bunu gondermeli. [B]Riza Calimbay:[/B] Tamam hocam ligde kalmamizi sagladin. Puanlar aldik fakat oyunu okuyamiyorsun, hep ayni degisiklikler ve hep ayni taktik. Bir yere kadar ise yariyor, fakat ondan sonra rakip seni cozuyor ve direnci artiyor. Eskisehirspor sen gittikten sonra canavar gibi bir takim oldu. Sana saygimiz ve sevgimiz sonsuz. fakat sende kendini gelistirmen lazim. Yoksa sende Mesut Bakkal gibi olursun ve 5. haftada gule gule deriz. [B]Ozel Not:[/B] Yazmadan edemiyecegim. Bu sene tum alkislarimi [B]Kadir Bekmezci' ye [/B] gonderiyorum. Oyle bir futbol oynuyor ki, adam 90 dakikanin yanina bir 90 dakika Sivas maci var dense bile oynayacak kapasitede. Bu sene en hosuma giden futbolcumuz. Kesin kalmali.[/QUOTE] ben senin sivasspor maçını izlediğine inanmıyorum elinden gelse başkanı da yazacaksın daha hayrettinin bile ismini bilmiyorsun hamza yazıyorsun |
bakın arkadaşlar hersene yenibir kadroyla nereye kadar birgün küme düşeceğizbırakıntakımın iskeletiyle oynamayışu oturmuş kadroyla biriki sene oynayalımgöreceksiniz faydalı olacaktırşu kadro şampiyonluğa oynadığımız kadrodan daha kaliteli eğer yine olmazsa köklü revizyona gidilir ha diyeceksinizki burası deneme tahtasımıama denemezsek bunun farkına varamayızheryıl revizyona gitmekle olmuyorbiryerde durmamız lazım teşekkürederim
|
[QUOTE=halilim5858;712272]elinden gelse buraya mecnun baskanida yazacaksin bence önce sen git bir taraftar akilli düsünmeli takimin iskeletini bozunca neler oldu gördük 2 senedir top oynamiyorduk riza hoca sayesinde oynamaya basladik lütfen bu konu kapatilsin yönetim bilir kimin kalip kimin gidecegini riza hoca hepsini belirlemistir[/QUOTE]
arkadaşıma destek veriyorum |
[B]Kale:[/B]bi ihtiyaçımız yok korcan ve ramoviç bu ligi rahatlıkla kaldırır.
[B]Sağ bek:[/B]1 yıldır sakatlıklarla uğraşıyor.yaşıda 30 oldu teşekkür edilip gönderilmeli.uğur kavuk her ne kadar kötü desekte iyi bir yedek yaşı geçkin ama en azından 1 yıl daha durmasından yanayım. [B]Stoper:[/B]Navratil Sedat Murat Diallo Dennis stoper kalabalığı var ve bu oyuncular hep birbirine denk oyuncular bu oyunculardan sedat murat gönderilmeli dennis ve diallo dan biri gönderilip yerine bilica gibi defansı toplayacak bir stoper alınmalı iyi bi tanede Türk stoper alınabilir. [B]Sol Bek:[/B]Hayrettin ziya geldikten sonra performansını iyileştirdi.Ziya ve hayrettin bu sezon bizim için yeterli olacaktır. [B]Ön libero:[/B]Kadir buranın değişmez oyuncusu yanın bir tane önlibero alınmalı.Bucada Torric Jebrin alınsa çok iyi olur yaşı genç ve ilerde bu transferden para kazanabiliriz.Mehmet Nas ve Keita gönderilmeli.Rada da bu mevkiinin yedeği... [B]Sağ Açık:[/B]Burda bi karmaşa var geri geldi mehmet yıldız bile oynadı burda bazen mehmet nas ve suarez oynadı.buraya alınan kamil ters ayakta oynatıldığı için buranın idael oyuncusu yok buraya kamil benzeri bir oyuncu alınmalı yada kamil sağa geçip sola alınabilir. Ortasaha Ortası:Burda Cihan Erman ve Mendonça var.Mendonça gönderilmeli yerine iyi bir 10 numara alınmalı. [B]Sol açık :[/B]sağ açıkta dediğim gibi buraya bi oyuncu alınmalı.Kamil le kanatlarda değişmeli oynayabilecek. [B]Forvet:[/B]En çok ihtiyaçımız olan mevkii burası Mehmet artık bu takıma zarar veriyor oynatsan bir dert oynatmasan bi dert mehmet yıldız ve kamanan gönderilmeli ve bir genç Türk bir yabancı olmak üzere 2 oyuncu alınmalı bir oyuncu pilot santrafor biri ise bire birde iyi ve hızlı bir oyuncu alınmalı. Özet olarak 5 tane banko oynuyacak oyuncu kesin alınmalı 2 tanede genç oyuncu alınabilir ve apo sedat murat nas keita mehmet yıldız kamanan ve mendonça gönderilmeli |
buraya yorum yazanlar acaba toptan anlıyordamı yazıyor yoksa iş olsun diye mi yazıyor.beyler bu takımdan gideceklere parayı verenler karar verir bizler degil mecnun başkan bu sene her zamanki hataları yapmıyacagını söyledigine göre bir bildiği vardır bu takım 5 takviyeyle seneye süper olur bunuda ben söyledim .
|
BENCE ÖNCE BAŞKANDAN BAŞLAYALIM DEĞİŞTİRMEYE TAZE KAN LAZIM SİVASSPORA AKLINIZI BAŞINIZA ALIN ARKADAŞLAR HEMEN TAKIMI GÖNDERDİNİZ ADAMLARI ALDINIZ RIZA HOCAYI GÖNDERDİNİZ EEEEEEE NE OLACAK ONDAN SONRA ZATEN 2 YILDIR BU YÜZDEN SÜRÜNMÜYORMUYUZ BİRAZ MANTIKLI VE AKILLI OLUN AKILLI DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR ALACAĞINIZ ADAMLAR ÇOKMU KALİTELİ OLACAK TABİKİ GÖNDERİLECEK FUTBOLCULAR VAR FAKAT TAKIMIMIZA 5,6 KALİTELİ BANKO OYUNCULAR ALINMASI LAZIM VEDE DAHA SONRAKİ SENELER DEDİĞİNİZ YAPILMALI SİZİN DEDİĞİNİZ TAKIMI KOMPLE DEĞİŞTİRME OPERASYONLARINDA NE TAKIMLAR ŞU AN 2. LİGLERDE MÜCADELE EDİYOR KOCELİ ADANA SAKARYA İZMİR TAKIMLARI DAHA SAYAMADIĞIM ÇOK TAKIMLAR VAR HEM TARFATARI BİZDEN ÇOK HEM ŞEHİR OLARAK SANAYİLEŞMA OLARAK BİZDEN KAT KAT ÜSÜTN ŞEHİRLER BURADA SİVASLILARIN VE SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESİN BAŞKANIMIZA HOCAMIZA TAKIMIMIZA KANININ SON DAMLASINA KADAR SAHİP ÇIKIP DESTEKLEMELERİ GEREKİYOR MECNUN BAŞKANIMIZ SİVASIMIZ İÇİN SİVASSPOR İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SENİ ÇOK SEVİYORUZ BAŞKANIM YOLUN AÇIK OLSUN ....
|
[QUOTE=mustafa58aa;712312]bakın arkadaşlar hersene yenibir kadroyla nereye kadar birgün küme düşeceğizbırakıntakımın iskeletiyle oynamayışu oturmuş kadroyla biriki sene oynayalımgöreceksiniz faydalı olacaktırşu kadro şampiyonluğa oynadığımız kadrodan daha kaliteli eğer yine olmazsa köklü revizyona gidilir ha diyeceksinizki burası deneme tahtasımıama denemezsek bunun farkına varamayızheryıl revizyona gitmekle olmuyorbiryerde durmamız lazım teşekkürederim[/QUOTE]
TŞK EDRİM ÇOK GÜZEL BİR YAZI |
Bence gitmesi gereken Futbolcular:
Kamanan Keita Sandro Mendonca Sedat Bayrak Thomas Rada (?) ( genelde hep yedekteydi, bence pek faydali olmadi! ) |
arkadaşlar palyaz58 kendi fikirlerini söylemiş neden bu kadar yüklendiniz haklı oldugu yerlerde var.burası hepimizin sitesi ve herkes görüşünü yazar.bana kalırsa hep söyledim mehmet sedat hayrettin apo ve erman bu takımdan gitmesi gerekenler.bunlara takıma giremiyen yetersiz olanlarda eklenebilir bu hocanın işi.bu adamlar bu takımda oldukça rahat maç oynamamız mümkün degil bunlar takımda ne derse o oluyor bakın kamilde eneramoda oynamıyor neden çünkü adamakıllı pas vermiyorlar bu adamlar kendi çabaları ile bişeyler yapıyorsa yapıyor.yoksa takımdan destek yok.
|
arkadaşım sanada vur dedik öLdürmüşsün :D mehmet yıLdız sedat bayrak fikrine katıLıyorum kesinLikLe gitmeLiler gitmiyorLarsa zorLa gönderiLmeLi :D rıza hoca mendoça mehmet nas konusunda kararsızım uğur kavuk'u ben çok beğeniyorum bana güven veriyo cihan enaramo ve erman kıLıç ii oyuncuLar zaten hamza yerLikaya diye bi oyuncumuz yok onun için yorum yapmayacam :D ama hayrettin yerLikaya ii bi yedek oLabilir
|
ölüyü diriyi tükettiniz gözü şimdi kim gitmeli kim gitmemeliye mi diktiniz? ayıp...
|
2 sene boyunca bizi adeta strese sokan Sivasspor'da koklu bir revizyon olmasi sart. Bu nedenle bazi futbolcularimizla yollarimizi ayirmamiz gerekmektedir. [B]Sizce sezon sonu takimdan kimler gitmeli? [/B] ve sizin icin neden gitmelidir. [I]Lutfen herkes herkesin gorusune saygili olsun...[/I] [B]Benim listem soyle:[/B] [B]Hamza Yerlikaya:[/B] Yillarca formamizi terlettigi icin tesekkur edip gondermemiz lazim. Maalesef oda kendini gelistiremedi ve vasatin altinda futbolculardan oldu. Bir macta dusmeden oynamadigini goremedim maalesef. Kendiside bir cok hata yapti ve gol yememizi sagladi. [/QUOTE] Ya arkadaşım HAMZA kim ya HAMZA. Daha futbolcunun adını bilmiyosun Hem de 2. ligden beri oynayan oyuncumuz emektar vefalı HAYRETTİNE HAmza diyosun utanmadan bide değerlendirme yapıyosun. Hamzayı okuduktan sonra yazının geri kalanını okumadım zaten. [B]Bence senin bu siteden gönderilmen gerekli.[/B] :D:D:D |
Mehmet Yıldız ve Hayrettin hiç oynamasa bile jübile yapana kadar takımda kalmalı.
Sedat konusunda aynı şeyi söyleyemem. Sözleşmesi bitiyor zaten. Abdurrahman için ise çekimserim. Bu sene çok sakatlık yaşadı. |
sivasspora faydalı olamayan oyuncuları teknik kadro kafasında şekillendirmiş diye düşünüyorum onlar gerekeni yapacağına inanıyorum birde hayrettin mehmet yıldızı bir çırpıda atmak doğru değil çok uzun yıllar sivassporumuza hizmet etmiş sivasımızın öz çocuğu hayrettin diğer tarafta yıne uzun yıllar çok başarılı olmuş kendisini sivaslı olarak gördüğümüz mehmet yıldız bu iki futbolcumuza gereken değeri vermemiz gerek
|
ya arkadaslar vallah anlamiyorum, playaz58 sadece fikrini yazmis bunda nolmus..?? Yanlis veya dogru fazla onemli degil zaten... burda bizim fikirlerimize bakipta yonetim hareket etmiyor zaten... bir birimizin fikirlerine az da olsa saygili olalim...
Konuya gelince: Bencede cogu yigidolarin dusundugu gibi, M. Yildiz, Sedat, Ugur kavuk, M. Nas, Hayrettin gibi oyuncularimiza tesekkur edip gonderilmeleri lazim bence... Yoksa gelecek sezon yine isimiz cok zor olacak... |
Hamza Yerlikaya zaten gitti :)
|
Kadrodan kimlerin gidecegi yerine,geleceklerin gideceklerden cok kaliteli olmasi gerekiyorki rahat bir sezon gecirelim.Seyirci kaliteli genc ve yeni yüzler görmek istiyor.Iki maci Ankara takimlariyla arka arkaya oynadik.Gördükki Genclerbirligi´de,Ankaragücü´de bizden cok kaliteli takimlardi.Maca asilsalardi bir puan bir alamazdik.Aradaki farki herkes gördü,her iki takimda kaliteli futbolculara sahip.
|
Takımda kaliteli futbolcuların yanısıra bir o kadar da yetersiz vasat futbolcular var. Öncelikle bu vasat oyuncularla yollar ayrılmalı, yerlerine yapılacak takviyeler ise en az diğer oyuncularmız kadar kaliteli olmalıdır. Sorun yine savunmada .savunmaya bakacak olursak sol bekimizde sorun yok ,stoperde navratil ivanovs kalır, sözleşmesi biten sedata muhtemelen teşekkür edilir, aynı şekilde murat sözgelmeze de öyle. savunma bloğundaki en büyük eksik hızlı bir stoper bunun arayışları da devam ediyor.sağ beke baktığımızda uğur kavuk'un kesin olarak takımdan ayrılması gerektiğini düşünüyorum, bu sene zorunluluktan zaten ondan faydalanıldı abdurrahmanın yokluğunda, devre arası da yerine konacak oyuncu bulunamadı o yüzden devam edildi. abdurrahman konusu pek net değil tahminimce ,eğer rıza hoca onu düşünmese devre arasında giden arkadaşlar arasında olurdu diyorum ama yeni sezon için sanırım o yine oynayacak. orta sahada ise en büyük sıkıntı oyun kurucu pozisyonunda bir oyuncumuz yok.1o numara eksiğinin giderilmesi ve kadir in yanına bir takviye gerekiyor. cihan da belki gidecek isimlerden olabilir.birkaç kritik golü dışında cihan ın sonradan oyuna girdiğini ve beklenen grafiğe ulaşılamadığı düşünülürse cihan da yolcu edilebilir. sandro ve kiralanan yedek kaleci kamenar kesin gider ,ukrayna da devam eden kalecimiz ramovic geri dönecek ve korcan önümüzdeki sene de devam ederse forma yarışına girecekler bu da bizim adımıza güzel bir gelişme olur.forvette mehmet, eneramo suarez devam eder ancak takviye yapılır muhtemelen.grosicki ve ermanın yerleri zaten çok sağlam grosicki özellikle seneye tam alıştığında en büyük kozumuz olacak diye düşünüyorum.burada önemli olan gönderilecek futbolculardan ziyade yapılacak transferlerin en az devre arasında takıma katılanlar kadar kaliteli olması.hollanda 2.liginden mbamba veya 48 saatlik tarihin en kısa transferi olan bouazza gibi hatalara düşülmez diye umut ediyoruz
|
TAM BIR SACMA ISKELETI BOZUYOR,KIM GELECEK KARDESIM BUNLARIN YERINE,TEK KATILDIM NOKTA MEHMET NAS BIDE UGUR LAVUK,GERISI SACMA.
|
[B]bakın ben yazıyım kimler gitmeli en başta mehmet yıldız yardımcı antronor gibi bir işe sokmak lazım alt yapıda da olabilir 2 ABDURRAHMAN DERELİ 3 UĞUR KAVUK 4 HAYRETTİNİDE MEHMETLE BİR ALT YAPIYA 5 KAMANAN 6 KEİTA 7 PEDRİEL KİRALIK OLARAK GÖNDERİLMELİ 8 SANDRO MENDONÇA [/B]bunlardan şamda kayısı bile olmaz göndereceksin gitsin..
|
Takimdan su gitsin bu gitsin demek yerine ilk onbirden en az takimin yarisina yakini yenilenmeli.Ilk 18 sansi olmayanlari elde tutmak yerine dogrudan göndermeli yedek kulübesi dahi kaliteli oyuncularla donatilmaliki ,Erman türündeki futbolcular istedigi zaman oynayip,istemedigi zaman oynamamazlik etmesin.
|
bana göre kadro korunmalı kadroyu bozduğumuz zaman ne olduğunu gördük üstüne bir kaç takviye yapılıp yola devam edilmeli[mutlaka forvet transferi lazım]
|
oncelikle herkezin gorusune sonsuz saygim var
bence takimdan murat sozgelmez,ugur kavuk,mehmet nas,souleymane keita(neden mi hic oynamiyo da ondan),sandro(bu adam brezilya 2.ligine hep yedek kalmis),mehmet yildiz hepsi bank asya ayarinda oyuncu simdilik bu kadar bu liste daha da cok kabarir bence demedi demeyin kimler gelmeli buna da konusmak gerek simdilik dusen takimlara bakiyorum en cok istedigim oyuncu bucadan musa aydin geri gelebilir bence jebrin diye bir siyahi ocyuncu var muthis mendy de oyle bide yerli oyuncu olarak genc abdulkadir gelmesini isterim konyadan hemserimiz ertugrul gelebilir ama bank asyada daha iyi performans goterir kasimpasadan adasim halil colak simdilik benden bu kadar ha bide unutmadan banko kalacak oyuncular soyle kadir pekmezci (bence yilin oyuncusu) erman kilic,kamil grosicki,eneramo,pedriel yedek kalsa bile hayrettin yaaa iste sadece bu kadar oyuncuya guveniyorum ilk goruste |
2 sene boyunca bizi adeta strese sokan Sivasspor'da koklu bir revizyon olmasi sart. Bu nedenle bazi futbolcularimizla yollarimizi ayirmamiz gerekmektedir. [B]Sizce sezon sonu takimdan kimler gitmeli? [/B] ve sizin icin neden gitmelidir. [I]Lutfen herkes herkesin gorusune saygili olsun...[/I] [B]Benim listem soyle:[/B] [[B]Ugur Kavuk: [/B]Bu sene Abdurrahman'in yoklugunda bolca forma sansi buldu, fakat yaptigi kademe hatalari ile cok gol yememizi sagladi. Bence Sivasspor icin kaliteli bir futbolcu degildir. Emegine tesekkurler. [B]Sedat Bayrak:[/B]Hircinligi yuzunden bir cok macta ya kirmizi kart gordu bizi yalniz birakti, yada yaptigi hatalar nedeniyle goller yememizi sagladi. Eski Sedat degil artik. [B]Hamza Yerlikaya:[/B] Yillarca formamizi terlettigi icin tesekkur edip gondermemiz lazim. Maalesef oda kendini gelistiremedi ve vasatin altinda futbolculardan oldu. Bir macta dusmeden oynamadigini goremedim maalesef. Kendiside bir cok hata yapti ve gol yememizi sagladi. [B]Mehmet Nas:[/B] Yasi gecmis isi bitmis. Maalesef bize gore yeterli degil. Emegine tesekkurler. 10 sene daha genc olsaydi kalsin derdim [B]Cihan Yilmaz:[/B] Attigi bir kac onemli golden baska goremedik. Oyuna girdiginde hep hatali paslar yapti. Hizli degil. Zaten iyi bir futbolcu olsaydi Riza hoca onu neden yedek tutsun. Birde gozume carpan saha icinde hep kendini dusunuyor ve yardimlasmayi pek bilmiyor.Emegine saygi. [B]Mehmet Yildiz[/B]: Gecirdigi sakatliktan sonra bir turlu o Eski [I]MEMMET[/I] olamadi. Emegine saygimiz var kaptan. Fakat maalesef cogu toplari oldurdun ve cok hata yaptin. Bir suru gol kacirdin. Pas veremedin. Olmadi. 2 senedir olmuyor. Emegine saygimiz buyuk. [B]Mendoca[/B]: Bunu neden transfer ettigimizi bir turlu anlayamadim. Adam ulkesinde 2.lig maclarinin kadrosuna bile giremiyor. Gitmeli. [B]Erman Kilic[/B]: Hani bir laf vardir. Yumurta .......ne dayandimi tavugun akli basina gelirmis. Bunun ki de bu hesap. Dusecegimize yakin iyi oynamaya basladi fakat 2 senedir taraftar olarak cok yerden yere vuruldu. Eger ki gelecek sene isini ciddi yapacaksa kalsin, yoksa gitsin derim. [B]Eneramo:[/B] Tamam rakip defansi yipratiyor ama kime ne guven veriyor? Emenike gibi bir futbolcu bekledim ama bu olmadi. Hem kilolu hem yavas. Emenike gibi birini almali ve bunu gondermeli. [B]Riza Calimbay:[/B] Tamam hocam ligde kalmamizi sagladin. Puanlar aldik fakat oyunu okuyamiyorsun, hep ayni degisiklikler ve hep ayni taktik. Bir yere kadar ise yariyor, fakat ondan sonra rakip seni cozuyor ve direnci artiyor. Eskisehirspor sen gittikten sonra canavar gibi bir takim oldu. Sana saygimiz ve sevgimiz sonsuz. fakat sende kendini gelistirmen lazim. Yoksa sende Mesut Bakkal gibi olursun ve 5. haftada gule gule deriz. [B]Ozel Not:[/B] Yazmadan edemiyecegim. Bu sene tum alkislarimi [B]Kadir Bekmezci' ye [/B] gonderiyorum. Oyle bir futbol oynuyor ki, adam 90 dakikanin yanina bir 90 dakika Sivas maci var dense bile oynayacak kapasitede. Bu sene en hosuma giden futbolcumuz. Kesin kalmali.[/QUOTE] kamananı unutmuşşun yıldızın yerine o gitmeli |
ARKADAŞLAR BEN YÖNETİM YERİNE YAPTIM GİDECEK ADAMLARI....
1. MEHMET YILDIZ 2. HAYRETTİN YERLİKAYA 3. SEDAT BAYRAK 4. NAVRATİL 5. RADA 6. ENARAMO 7. SUAREZ 8. CİHAN YILMAZ 9. NAVRATİL 10.UĞUR KAVUK 11. KADİR BEKMEZCİ 12. MENDONÇA 13. RIZA ÇALIMBAY BU 12 FUTBOLCU GİTMEDİĞİ SÜRECE SİVASA RAHAT LİG YOK BUNLAR BANK ASYA DA BİLE OYNASALAR TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜRLER ARTIK NİYADI DOLDU BUNLARIN HELE ENARAMO O GÖBEĞİYLE NASIL FUTBOLCU OLMUŞ VE YÖNETİM ALMIŞ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR ADAMA BAKIN BİR SIRF MEHMET YILDIZ GİBİ FİZİĞİ VAR DİYE ALINIR MI YA AKIL ALMIYOR GROSİCKİ NİN YERİNDE OLSAM BU ORTAMDA KALMAZDIM NE KADAR SİVASSPOR AŞIĞI DA OLSAM KALMAZDIM BU KADROYLA OYNAMAZDIM ADAM 22 YAŞINDA MÜKEMMEL SOL KANAT OYUNCUSU VE TOPLARI ONA ATILACAĞINA MEHMET DENEN NİYADI VE SON KULLANMA TARİHİ 2 SENE ÖNCE GEÇEN BİR OYUNCUYA ATILIYOR VE SON ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YİNE MAÇI KATLETTİ VE GROSİCKİ YEDEK ÇIKIYOR YOK ARTIK YA BÖYLE BİRŞEY GROSİCKİ GİRER GİRMEZ 2 TANE GOL POZİSYONUNA GİRİYOR BU ADAM OYNAMIYORSA SİVASSPOR TAKIM OLAMAZ ARKADAŞLAR YÖNETİME SESLENİYORUM BU FUTBOLCULARLA SENEYE DEVAM EDİLİRSE KESİN KÜME DÜŞERİZ MERSİN İDMAN YURDU GELDİ SÜPERLİGE BU TAKIM İNANILMAZ BİR TAKIM OLACAK SÜPER LİGDE YENECEĞİMİZ TAKIM KALMADI YÖNETİM DUYUN ARTIK BU ADAMLARI DEF EDİN GİTSİN RIZA HOCAYLA BU İŞ YÜRÜMEYECEK ARTIK ADAM AKILLI DÜŞÜNÜN RIZA HOCA BİZE GÖRE DEĞİL GEÇEN SENEKİ VAKA OLACAK GİTMEZSE RIZA HOCA GÜVEN YOK BU HOCA YA SİVASA YARAYIŞLI BİR DURUM SERGİLETEMEZ 1 KURTARDIK 2 KURTARDIK AMA 3 DE OLMAZ SÜPER LİGE ÇIKAN TAKIMLARA BİR BAKIN SİVAS DAN KAT KAT GÜZEL TAKIMLAR SİVASSPORUN HAKKI BU DEĞİL..... |
playaz58 herkesi yollamışsın sende hiç akıl fiikir yok mu eneramo verilirmi hayro gönderilirmi bence sen bu listeyi kaldır bu senenin yıldızı ermanıda gönderiyosun grosickiyide gönder bari
uğur kavuk,mehmet yıldız ve nas,sedat bayrak,navratil,mendonça,rada,lubos,murat sözgelmez,abdurrahman, derhal gönderilmeli |
Yannick Kamanan hiç forma şansi vermiyerek 2 yarinin başinda gidiyordu sonda olan olaylardan sonra kaldi sözleşmeside bitiyor kesin yolar ayrilir
Mehmet Yıldız bütün toplarimizi öldürüyor çabuk bi oyuncu deyil ve eskiden onun üstüne oynuyorduk şimdi takim oynu oynamay başladik tek bir kişiye bagli deyiliz yolar ayrilir 2 yarilari oyna dahil oluyor 11 şans vermiyor rıza hoca kesin yolar ayrilir Souleymane Keita bize göre geçensene bizi ligde birakan bi kaç oyncudan biri ama rıza hoca ona şans vermedi 2 yari hiç eksik yerleri var demeki kiralik bi takimda oynamasi lazim yaşi daha genç kendini geliştire bilir ve tekrar takima döner eksini kapatirsa yoksa yolar ayrilir Murat Sözgelmez kalir çünkü takimin jokeyi nerde şans verilse oynuyor ama bi türlü oyanyamadi bu sezon sakatliktan sonra toparlanamadi bi sezon bi takima kiralik gitmesi lazim Abdurrahman Dereli yaşi geldi bi sakatlikta uzun süreli olmuyor genç birii almamiz lazim yolar ayrilmali Uğur Kavuk rıza hoca onu bir türlü kesmedi onca hata yapmasina ragmen takimdan kesin olarak yolari ayrilmasi lazim bir tane onun yerine transfer yapip bir tanede a2 kodrosundan birini kazandirmamiz lazim Lubos Kamenar kiralikti rıza hoca bi kere şans verdi ve 2 hatali gol yedi ondan sonra dahada şans vermedi gider kesin Alişan Şeker 2 kere şans verdi iyide oynadi sonra sakatlandi ve romoviç iyleşince kaliyi ona birakti bir dahada alamadi bizde 2 senedir bir türl oynayamadi kiralik gide bilir bi takima Sead Ramovic kiralik gidi takima bonservisiyle birlikte verilim gelmesine gerek yok korcani bonservisini alirsak devam edelim yoksa kendimize yeni bi kaleci bakalim bonservisi bizde olan bizde yetişçek para kazanamandan beşiktaşta oynuyacak Sandro Mendonça çok iyi bi oyuncu sakat geldi ve bir türlü isteninen seviye gelemedi önümüzdeki sene hiç olmasi ilk yarinin bitimine kadar kala bilir eger daha iyi bi oyuncu alinirsa onun yerine yolar ayrilir bunlarla yolar 100 90 ayrilcak 11 oyuncu yazdim bunlardan romoviç alişan lobos apduraman keita kamanan Sandro murat 8 tane bunlar oynamiyor zaten takim iskeleti bozulmaz bir çok insan öyle düşünür diye yazdim bi memet yıldız ve ugur korcan korcana zate gitsin demiyom bonservisini vermezse daha iyi bi kaleci bulalim diyom ugur sadece sürekli 11 de oynuyor çok kademe hatasi yapiyor gelen ondan daha kötü olmaz memet yıldızıda zaten oyuna sonradan giriyor daha genç ve gelecek vaat eden bi transfer yapariz memet yıldızın yerine bunlarla 100 90 yolar ayrilir gibime geliyor |
[QUOTE=Çılgınlar58;712467]ARKADAŞLAR BEN YÖNETİM YERİNE YAPTIM GİDECEK ADAMLARI....
1. MEHMET YILDIZ 2. HAYRETTİN YERLİKAYA 3. SEDAT BAYRAK 4. NAVRATİL 5. RADA 6. ENARAMO 7. SUAREZ 8. CİHAN YILMAZ 9. NAVRATİL 10.UĞUR KAVUK 11. KADİR BEKMEZCİ 12. MENDONÇA 13. RIZA ÇALIMBAY BU 12 FUTBOLCU GİTMEDİĞİ SÜRECE SİVASA RAHAT LİG YOK BUNLAR BANK ASYA DA BİLE OYNASALAR TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜRLER ARTIK NİYADI DOLDU BUNLARIN HELE ENARAMO O GÖBEĞİYLE NASIL FUTBOLCU OLMUŞ VE YÖNETİM ALMIŞ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR ADAMA BAKIN BİR SIRF MEHMET YILDIZ GİBİ FİZİĞİ VAR DİYE ALINIR MI YA AKIL ALMIYOR GROSİCKİ NİN YERİNDE OLSAM BU ORTAMDA KALMAZDIM NE KADAR SİVASSPOR AŞIĞI DA OLSAM KALMAZDIM BU KADROYLA OYNAMAZDIM ADAM 22 YAŞINDA MÜKEMMEL SOL KANAT OYUNCUSU VE TOPLARI ONA ATILACAĞINA MEHMET DENEN NİYADI VE SON KULLANMA TARİHİ 2 SENE ÖNCE GEÇEN BİR OYUNCUYA ATILIYOR VE SON ANKARAGÜCÜ MAÇINDA YİNE MAÇI KATLETTİ VE GROSİCKİ YEDEK ÇIKIYOR YOK ARTIK YA BÖYLE BİRŞEY GROSİCKİ GİRER GİRMEZ 2 TANE GOL POZİSYONUNA GİRİYOR BU ADAM OYNAMIYORSA SİVASSPOR TAKIM OLAMAZ ARKADAŞLAR YÖNETİME SESLENİYORUM BU FUTBOLCULARLA SENEYE DEVAM EDİLİRSE KESİN KÜME DÜŞERİZ MERSİN İDMAN YURDU GELDİ SÜPERLİGE BU TAKIM İNANILMAZ BİR TAKIM OLACAK SÜPER LİGDE YENECEĞİMİZ TAKIM KALMADI YÖNETİM DUYUN ARTIK BU ADAMLARI DEF EDİN GİTSİN RIZA HOCAYLA BU İŞ YÜRÜMEYECEK ARTIK ADAM AKILLI DÜŞÜNÜN RIZA HOCA BİZE GÖRE DEĞİL GEÇEN SENEKİ VAKA OLACAK GİTMEZSE RIZA HOCA GÜVEN YOK BU HOCA YA SİVASA YARAYIŞLI BİR DURUM SERGİLETEMEZ 1 KURTARDIK 2 KURTARDIK AMA 3 DE OLMAZ SÜPER LİGE ÇIKAN TAKIMLARA BİR BAKIN SİVAS DAN KAT KAT GÜZEL TAKIMLAR SİVASSPORUN HAKKI BU DEĞİL.....[/QUOTE] takimda oyuncu kalmadi senindedi 1 kerede olmaz rıza hoca zaten sezon sonu en az 7 oyuncuyla yolari ayirir sürekli oynuyani bile gönderir bunlarin hepsi giderse bizde bank asya gideriz senin edikleri çok yanliş adamlar hiç oynamayanlari yazmiyip oynuyanlari yazmişin bi takimin istetisline gir bak bunlar neler yapmiş |
Takımda adam kalmamış.Bu ne ya saçma saçma yazılar yazıyorsunuz.Eneramo Rıza hoca.Sen geç takımın balına istersen.Bıakın bu aykları.
Kamenar Ivanovs Navratil Uğur Sandro Kamanan Yeter bu arada bu konuyu açan arkadaşın futbol bilgisi şüpheli bir daha konu açma kardeşim sen git maçları izle sonra.... |
adam hayrettinin yerine hamza yazdı diye yerden yere vurdunuz herkes fikrini söylemekte serbest..bu kadar kırıcı ve rencide edici yorumlardan kaçınalım bence ;)
|
Yazimin basinda yazdigim gibi:
[I][B]Lutfen herkes herkesin gorusune saygili olsun...[/B][/I] Fakat okudugum yorumlarda gordum ki bir cok arkadasimiz bu konuda bayagi yoksunlar. Bilmelidirler ki yonetim bizim yazdigimiz oyunculari bir cirpida silecek veya yollayacak degil. Bizim maksadimiz aramizda bu konu hakkinda gorus bildirmek. Fakat bazilari bunu milli dava olarak bile ciddiye almis. Tekrar ediyorum: [B]Arkadaslar buraya yazilan futbolcu isimleri yonetim tarafindan biz dedik diye gonderilmeyecek! [/B] Futbol bilmedigimi soyleyen tum arkadaslardan benim burda ki futbol ve futbolculuk bilgim yuksektir. Ben 18 sene boyunca amator super lig' de futbol oynamis, bir cok Hollanda ve Turkiye kulublerinden (Sivasspor dahil) 12-17 yaslari arasinda teklif almis fakat futbol yerine okumayi secen biriyim. 7 Yasimdan itibaren futbol egitimi, taktik egitimi, saha egitimi, centilmenlik egitimi almis biriyim. Nasil dusulur, nasil kademeye girilir, 4-3-3, 4-5-1, 4-4-2 mevkii egitimi nedir hepsini bilirim. Insallah sansim ve gorusmelerim iyi giderse yakinda Turkiye' de ve Avrupa' da unlenmis bir futbolcu menajerlik sirketinde calismaya baslayacagim. Bazilari gibi futbol bilgim telegol'den, televole'den ve mahalle arasinda maclardan edindigi bilgilere gore degildir. Hayrettin yerine Hamza yazmisik. Olabilir. Sonucta bizde insaniz ve hata yapmisiz. Ama bunu buyutmeye gerek yok. Yazimda fark ettiginiz gibi oynayaman futbolcular hakkinda hicbir yazi yazmadim. Cunku gormeden, etmeden bir futbolcu hakkinda yorum zor yapilir. Bunu en iyisini teknik direktor bilir. Biz ancak gorduklerimizi yazariz ve inanin Sivasspor ve Turkiye Super Ligi'ni izlemek icin bende bulunan imkanlar bir cogunuzu kiskandirir. Lutfen saygili olalim! Benim begendigim futbolcuyu sen begenmeyebilirsin, senin begendigin futbolcuyu ben begenmeyebilirim. |
Mesajlarina tesekkur ettigim kisiler, konuyu sulandirmadan ve saygili yazi yazdiklari icindir.
|
[QUOTE=cılgınsivas58;712462]kamananı unutmuşşun yıldızın yerine o gitmeli[/QUOTE]
Kamanan' i yazmadim cunku 2. yari hic izleyemedik. 1.yari ise pek fazla yoktu maclarda. Bu nedenle bu kisi hakkinda gorus bildirmek cok zordur. Bunu en iyisi aramizda antremanlara giden arkadaslar cevap verebilir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:37. |