SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Rakip Adanaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32603)

SivasSpor.Com 23.08.2011 01:12

Rakip Adanaspor
 
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/sivassporda-yeni-sezon-hazirliklari-IHA-20110821A2108043-02.jpg[/IMG]

Yiğido ikinci kez taraftarı huzuruna çıkacak maç günü ve saati belli oldu.

Bu sezon daha güçlü bir takımla lige başlamayı hedefleyen Sivasspor, lig maçları başlayana kadar yapacağı antrenmanları Sivas'ta sürdürecek.

Ankara'da Gençlerbirliği tarafından düzenlenecek olan 4'lü futbol turnuvanın İdda'ya alınmaması nedeniyle vazgeçen Sivasspor, [B]27 Ağustos Cumartesi günü Saat: 21.00'da 4 Eylül stadında Adanaspor'la karşılaşacak ve girişler ücretsiz olacak.[/B]

Bolu'da kamp planlayan Sivasspor'un bu kamptanda vazgeçtiği, futbolcuların aileleriyle birlikte olmak için böyle bir istekte bulundukları, teknik heyetinde bu düşünceye olumlu baktığı ifade edildi.

<Sivasspor58> 23.08.2011 03:08

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Lafa gelince boş boş konuşan ama icraata gelince piyasada olmayan Sivassporlur umarım bu maçtada Belgrad maçında gibi takımımızı yanlız bırakmazlar.

Elbeyliliyiz 23.08.2011 06:54

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Haydi yigidolar stada dolduralim. Hertaraf kirmizi Beyaz Sampiyon Sivas.

antik58 23.08.2011 07:27

Cevap: Rakip Adanaspor
 
artık ilk 11in tamamen şekillenmiş olması lazım inşallah maçlardan sonra artık ''eksiklerimizi gördük daha çok çalışmalıyız '' gibi klişe kelimeleri kullanmayacağımız bir sezon olur. insan bir yerden sonra ne eksikmiş arkadaş gider gider bitmiyor diyor :)

:cool: 23.08.2011 08:41

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Takımıma başarılar diliyorum.Artık yavaş yavaş şu şeyin adını koyalım,hedefimizi belirleyelim.

favori58 23.08.2011 11:21

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Başka takımmı yoktu beyler.Davul bile dengi dengine çalar. Biz bu maçta Sivasın gücünü nasıl görecğgiz.

tavatir 23.08.2011 11:44

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Adanaspor gayet iyi takım. Aramızda gayet iyidir. Önemli olan maç eksiğini kapatmak. Eksikleri görmek.

Bir bakımdan çok şanslıyız. Şehrimizde antrenör olabilecek binlerce insan var.

HALIL 23.08.2011 13:20

Cevap: Rakip Adanaspor
 
en nefret ettigim takimlardan firildak adanaspor :mad:

akifesk 23.08.2011 13:27

Cevap: Rakip Adanaspor
 
kerim zengin ve cerny bu maçda görev alır inşallah.

tavatir 23.08.2011 13:36

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[QUOTE=yigido_halil_58;737180]en nefret ettigim takimlardan firildak adanaspor :mad:[/QUOTE]

Hayırdır Halil ne yaptılar sana ? Şu ana kadar bir sorun yaşadığımızı sanmıyorum.

Her karşımıza çıkana böyle yazarsanız ayıp olur bence. Ondan sonra da başkalarının sitelerinde en nefret edilen takımlar arasında bizim adımızı görürsünüz.

şarkışla 58 23.08.2011 15:20

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Artık gerçek futbolumuzu göstermeliyiz ligin başlamasına kısa bir süre kaldı.

cılgınsivas58 23.08.2011 15:41

Cevap: Rakip Adanaspor
 
işallah yeneriz turnuva maçındaki gibi olmasın

DOLCE58 23.08.2011 21:20

Cevap: Rakip Adanaspor
 
admin kardes.isine gewlen yorumu gosteriyon. yalakayi sevmem.BANLIYON hemen

58585858585858 23.08.2011 21:34

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Rıza Hoca bu sene takımı toparla 2 senedir düşmemeye oynuyoruz bu sene avrupa kupalarına oynayalım... Artık Trabzonspor gibi ÇİRKEF DÜZENBAZ KİBİRLİ bir rakibe kafa tutacak bir takım oluştur allah aşkına 2 senedir trabzon bjk gs fb deplasmanlarına 0 puan yazmaktan bıktım düşermiyiz kalırmıyız diye hesaplar yapmaktan bıktım rıza hoca yeter artık bu sene yüzümüzü güldür 2 senedir her hafta moralsiz ruh gibi dolaşan biri oldum AMA BU SENE UMUTLUYUM SİVASSPORUMA BU SENE GÜVENİYORUM BU SENE OLACAK AVRUPAYA GİDECEZ ! BU SENE YÜZÜMÜZ GÜLECEK HAMSİLERİ YENECEZ BU SENE 2 MAÇTADA CANİ GÖNÜLDEN İNANIYORUM BUNA !!!

58585858585858 23.08.2011 21:36

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Bu arada abartmışım :D :D :D hamsilere 2 maçtada yenilmeyeceğiz demek istedim :)

HALIL 23.08.2011 22:01

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[QUOTE=tavarih;737183]Hayırdır Halil ne yaptılar sana ? Şu ana kadar bir sorun yaşadığımızı sanmıyorum.

Her karşımıza çıkana böyle yazarsanız ayıp olur bence. Ondan sonra da başkalarının sitelerinde en nefret edilen takımlar arasında bizim adımızı görürsünüz.[/QUOTE]


iyi peki oyle olsun ama ben bir daha sinirli sinirli mesaj yazmicam hep yanlis anlasiliyom hem benim bir adanilya ozel bir hususum olmustu hepsini ayni torbaya koymicam haklisin ama kayserililer ve trabzonlular icin bir sey diyemicem acikcasi ama bu bizim turk toplumunda var malesef neyse sen beni bagisla

Respect58 23.08.2011 22:12

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[B]Artık ilk 11imizi oturtmalıyız.Bugüne kadar kim ne durumda belli olmuştur.Farklı şeyler deniyerek zamanı boşa harcamayalım.Çıkalım yenelim ve olumsuz düşünceleri bir nebze olsun dindirelim..
[/B]

tavatir 23.08.2011 22:17

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[QUOTE=yigido_halil_58;737201]iyi peki oyle olsun ama ben bir daha sinirli sinirli mesaj yazmicam hep yanlis anlasiliyom hem benim bir adanilya ozel bir hususum olmustu hepsini ayni torbaya koymicam haklisin ama kayserililer ve trabzonlular icin bir sey diyemicem acikcasi ama bu bizim turk toplumunda var malesef neyse sen beni bagisla[/QUOTE]

Yok estagfirullah bağışlamak bize mahsus değil. Herkes kendinden mesuldür. Bir Adanalı, bir Kayserili, bir Trabzonlu yanlış yaptı diye hepsi öyle olmaz. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Yarın bir gün savaş çıksa hepimiz aynı cephede savaşacağız. Şehirlerin birinde afet olsa hep birlikte yardıma koşacağız. Ülkemizde insanlar herşeyden kolaylıkla bölünebilmekteler. Bir maç için bölünmeye kavgalara hiç gerek yok. Birlikteliğe gerek var.

yıldızelii8 24.08.2011 00:06

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Son kez geliyorum bea :( ondan sonra ver elini manisa ver elini askerlik

Salim58 24.08.2011 01:05

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[B]Bu maça yetişemiyorum ama Cumhuriyet kupası maçında 4 Eylüldeki yerimi alacağım.[/B]

yorumyapıyombenya 24.08.2011 16:55

Cevap: Rakip Adanaspor
 
bizim yerel kanallar uyumusada macı canlı yayınlasa bizde nasiplensek

58YIGIDO58 24.08.2011 17:31

Cevap: Rakip Adanaspor
 
ya haberi olan varmi mac canli yayinlanacak mi ?:)

ogi 25.08.2011 22:08

Cevap: Rakip Adanaspor
 
adana'da sağ bek, izzet yıldırım 58 nolu formayı giyiyordu

<Sivasspor58> 26.08.2011 01:08

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[B]Trübünler bu sefer dolsun dolsun dolsunnnnn[/B]

[B]Taşseten'den Taraftarımıza Çağrı[/B]Kulübümüz As Başkanı Faruk Taşseten cumartesi günü Adanaspor ile oynayacağımız hazırlık maçı için taraftarımıza çağrıda bulunarak: “Taraftarlarımızı cumartesi günü stadyumumuza davet ediyoruz” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına tesislerimizde günde yapılan çift antrenmanla devam eden Futbol A takımımız hazırlık maçında cumartesi günü Akdeniz temsilcisi Adanaspor ile hazırlık maçı yapacak. Kulübümüz resmi internet sitesine açıklama yapan Ab Başkanımız Faruk Taşseten, yeni sezon öncesi takımımızın çok iyi çalıştığını Adanaspor maçı ile de son durumumuzu göreceğimizi belirterek şunları söyledi: “Uzun süredir çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz. Takım içindeki havamız çok güzel. İyi bir ortam yakaladık. Tüm çalışmalarımız neşe içinde, hırsla devam ediyor. Futbolcu kardeşlerimizin hırsı bizleri son derece memnun ediyor. Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumu’nda Adanaspor ile karşılaşacağız. Takımımızın son durumunu göreceğiz. Tüm taraftarımızı maça davet ediyoruz. Takımımız onlarla bütünleştiği zaman çok daha iyi performans sergiliyor sahada bunun örneklerini geçtiğimiz sezon gördük. Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumu’nu karnaval alanına çevirip takımımızı desteklerini bekliyoruz. Sivasspor Yönetim Kurulu bu maçı ücretsiz yaparak üzerine düşen görevi yaptı. Artık söz en büyük destekçimiz taraftarımızda. Desteklerini bekliyoruz” dedi.

Sivasspor'umuz ile Adanaspor 27 Ağustos 2011 Cumartesi günü saat 21:00’de 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Futbol severler mücadeleyi ücretsiz izleyebilecek.

-Yiğido’da Moraller Yerinde-
Kırmızı beyazlı ekibimizde yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Günde çift antrenman yapan Yiğidolarımız hırsı ve neşeli halleri gözlerden kaçmadı.

Topla beraber ısınma hareketleri ve 5’e 2 top kapma ile başlayan antrenmanın ana bölümünde çift kale maç yapıldı. Antrenman, açma germe hareketlerinin ardından tamamlandı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Kerim Zengin, Tomas Rada ve izinli olan Milan Borjan katılmazken, Muhammed Ali Atam ve Kıvanç Karakaş takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Antrenmanı As Başkanımız Faruk Taşseten ve Mehmet Ali Topal’da takip etti.

Yiğidolarımızın yarın sabah yapacağı antrenman iptal olurken, akşam antrenmanı ise saat 18:00’de yapacak. Antrenman basına ve taraftara açık olacak.

A.Turan Korkmaz 27.08.2011 03:14

Cevap: Rakip Adanaspor
 
Bu maç eksiklerimizi ve takımın son durumunu görmek açısından iyi olacak. Belgrad maçındaki gibi güzel bir takım oyunu oynayabilecek miyiz? Hangi oyuncular takım oyununa adapte olmuş,olmamış görelim. Birkaç fotoğraf da çekebilirsek maçtan ekleyelim.

burak58as553 27.08.2011 03:21

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[B]Bu maca yetişemem fakat 2.haftada ki Eskişehir macında tribünde olacagım :)[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2011 09:00

Cevap: Rakip Adanaspor
 
[B]Adananın Adamından Uzak Duracan Hacı Ben Onu Bunu Bilmem :) [/B]

58akif34 27.08.2011 20:57

Cevap: Rakip Adanaspor
 
ne oldu mactan haber varmı yayın falan

HALIL 27.08.2011 22:28

Cevap: Rakip Adanaspor
 
mac neoldu ya ? :confused:


WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:01.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005