![]() |
Ümit Kurt Kadro Dışı Bırakılmalı Mı ?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=43003&token=45884][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43003&token=45884[/img][/url]
Sivassporumuzun yürüyen bombası Ümit Kurt, Akhisar maçında da kendisinden beklenilen hareketi yaparak gereksiz bir kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Burada asıl sorun Ümit'in kırmızı kart görmesi değil oyundan çıkarken kendisine moral vermeye çalışan Teknik Direktörümüz Roberto Carlos'a yaptığı saygısızlıktır. Bu davranışlı nedeniyle Ümit Kurt sizce kadro dışı bırakılmalı mı ? |
Cevap: Ümit Kurt Kadro Dışı Bırakılmalı
olayi büyütmeyelim adam twiterden özür dilemis hocamla aramda birsey yok hakeme sinirini anlatiyordum diyor
|
Yerinde bir karar olmuş kimsenin hocaya artistlik yapmaya hakkı yok herkes haddinibilecek
|
Hocaya o artisligi yapmayacaktinn . Sen sinirlenecegine adam gibi oyununu oyna o harekete dedem de kirmizi verir. Niye sinirleniyor acaba ?
|
[QUOTE=58sinan58;889721]Yerinde bir karar olmuş kimsenin hocaya artistlik yapmaya hakkı yok herkes haddinibilecek[/QUOTE]
Daha öyle bir karar yok .Başlığı tekrar oku gardaaş :) |
Cevap: Ümit Kurt Kadro Dışı Bırakılmalı Mı ?
rakip oyuncuya tabanla uçar tekme atarsan kırmızıyı yersin...böyle müdahale edilmez bu nasıl bir profesyonellik...
R.Carlosa olan tepkisi de suçluluk psikolojisi sebebiyledir,ümit iyi bir oyuncudur,fakat akıllı oynamıyor.futbol sadece koşmak değil zekayıda kullanmak gerek |
Yaptığı hareketin doğru olmadığı ve bizi maçta eksik bıraktığı hakkında herkes hemfikirdir, ama bir maç nedeniyle bir oyuncuyu harcamak doğru değildir diye düşünüyorum. Kadro dışı bırakıp oyuncuyu kaybetmektense hatalarından ders alması için en azından şimdilik fırsat verilmeli. Hatalarından ders alırsa takımla devam etmeli bu şekilde hareketlerine devam ederse o zaman gereken yapılmalı. Bir futbolcu kolay yetişmiyor kolay harcanmamalı.
|
[B]Ne abarttınız beee.....[/B]
|
Bu nasıl konu başlığı böyle? Ümit'e sahip çıkalım. Hemen idam sehpasını kurmayalım. Çok iyi oynadığı, yiyeceğimiz yüzdeyüz golleri çıkardığı, iki kişilik oynadığı maçları hatırlayalım. Sivasporumuz, Carlos yönetiminde takım olmaya çalışıyor. Ümit Kurt da bu takımın en önemli taşlarından biri. Bir hatayla onu gözden çıkarmayalım.
|
[QUOTE=halilim5858;889720]olayi büyütmeyelim adam twiterden özür dilemis hocamla aramda birsey yok hakeme sinirini anlatiyordum diyor[/QUOTE]
evet carlos sordu naptın diye o da hakeme olan sinirini anlattı katılıyorum sana. bizim millet hemen astığım astık kestiğim kestik. gencecik çocuk daha dokunmayın bir anlık oldu bitti |
şunu eleştirebilirsiniz çok basit hatalar yapıyor özellikle 3 4 haftadır form düşüklüğü var. zaten bir stoper alınacak bence ümitin o adama alternatif olacağı bir stoper şart
|
[QUOTE=ELLİSEKİZ;889727]Daha öyle bir karar yok .Başlığı tekrar oku gardaaş :)[/QUOTE]
Biliyorum kızgınlıktan başlığı bile yanlış okumuşum |
bundan 5-6 sene önce Simon Colosinmon diye bir oyuncumuz vardı Erciyes maçıydı gol atmıştı o maçta sonra bülent uygun onu oyundan almıştı o oyuncuda sinirlenerek bülent uyguna bir şeyler söyledi SİVASSPOR formasını yere atmıştı sonra kadro dışı bırakılıp gönderilmişti
Ama ümitin olayı farklı bir şey ümit saçma sapan hareket yaparak oyundan atıldıydı ama hocasına hakeme kızarak bir şeyler söyledi karşı geleceğini sanmıyorum kadro dışı bırakılmak yerine yaptığı saçma hareketten dolayı Para Cezası verilmelidir Takımını 10 kişi bıraktığı için... |
Bu kacinci oldu yaa sanki adam penalti cizgisinde gol atmaaua gidyor kirmizilik hareket yapiorsun....kardesim kirmizi goreceksennn yerinde % 100 luk pozisyonda yada teke tekte goreceksinki degsin yoksa dallamasina gormuyeceksin adam arkasi donuk sen yanindasin top havadan gelio o adam ne yapabilor taa orda..sonucda napti kirmizi yi gordu onun olacagi yerde tek kisi eksiktik golude yedik.tek kelime yazzikkk..direkt kadro disii ve fesss ne la sivasspor ciftlikmi herke yerini bilecek 10 tane arkadasinin 90 dk emeklerini cope atti ve simdiden tatile girdii yuhh yuh yuhh..
|
Ümit in yaptigi kirmizi kart lik hic birsey yok hakemin bizi harcama plani öyle isledi dikkatimi ceken bir diger konu neden fauller hep sivasspora yapildi bu hakemin maci vermiyecegini ben sahsen ilk on dakikada Kanat getirdim bu bizim macimiz degil dedim dedigimde cikti hersey acik ve bariz bir sekilde ortada mac bitimine yakin ceza sahasinda rakip oyuncular bizim oyuncumuzu yerde birakti biz penalti beklerken hakem devam karari veriyor bu neyin alameti
|
Bir diger konu bu mac nede forvetsiz oynadik ben anlamis degilim oyuncu degisimi neden bitime bes dakika kala oluyor maci kaybettik gereksiz mi demek isteniyor bu defa cok sacma bir takim ve oyun sistemi izledim keske bakmaz olaydim sinir küpü oldum su aatifin oyun sistemi tamamen bozuldu bu ne yapmak istiyor ne topa haki ola biliyor nede arkadaslarina pas atabiliyor deli gibi dolasiyor buna bir care bulmak lazim.
|
kendıne çekı duzen vermesı lazım saatlı bomba gibi
gereksız yerlerde çok faul yapıyor ve takımın canını yakıyor |
bu hareketi akilsiz bir insan bile yapmaz, resmen bilerek kirmizi kart yedi isteyerek
|
sıkıntı yok adam yanlış anlaşıldım diyor.büyütmeyin....
|
[QUOTE=ressam58;889751]sıkıntı yok adam yanlış anlaşıldım diyor.büyütmeyin....[/QUOTE]
Sikinti yanlis anlasilmayla degil sikinti yaptigi gereksiz dengesiz hareket bi kacinci gardassss |
kendisinden beklenen hareketi yaparak gereksiz bir kırmızı kart gördü cümlesi nasıl bir düşüncedir nasıl bir art niyettir arkadaş. Kadro dışı bırakılmalı mı diye sormak bile yanlıştır diyelim ki bırakıldı kime ne faydası olacak
|
Tesislerden de kovsunlar oldu olacak.Abartmayı ne de çok seviyorsunuz.Siz köstek olmaya buralarda devam edin stadın yolunuz düşmesin.
Adamsın Ümit KURT |
gecen sezon onun yuzunden tur atlaymadik :s sivasspor -trabzon macininda
|
fazla sisirdik bunuda 2 3 mac iyi oynadi diye kendini pepe saniyor galiba üstünede carlosa artistlik....
4 5 hafta kadro disi birakirdim ben olsam |
[QUOTE=Caner POLAT;889754]Tesislerden de kovsunlar oldu olacak.Abartmayı ne de çok seviyorsunuz.Siz köstek olmaya buralarda devam edin stadın yolunuz düşmesin.
Adamsın Ümit KURT[/QUOTE] Hayirdirr ne adamligini gordunnnn takimini gereksiz yere 10 kisi birakip arkadasarinin emegine s...cinca adamsinmi oluyoo??? |
adam iyi oynadığında gençliğine rağmen aziz tutuyoruz
Bir tek hatasında siliyoruz Bu adamlar uzaydan tam donanımlı inmiyor Yavaş yavaş tecrübe kazanıyorlar Zaten parmakla gösterilen genç oyuncularimizdan 2-3 maç zaten tff ceza verecek kadro dışı bırakırsak bir de adamdaki tüm futbol aşkının içine ederiz |
Uğur Kavuk'un veliahtı olabilir bu gidişle.Ben yetenekli buluyorum Ümit'i iyi de oynuyor ama böyle hareketlerle takıma daha çok zarar veriyor Galatasaray maçı bir bu iki oldu takımı eksik bırakarak 2 maçta 4 puanı yedi.Ayrıca cezalı olduğu için defansın düzeni de bozuluyor yani gole giden adamı düşürse falan anlarımda arkası dönük adama gereksiz sertlikte faul yapıyor.
|
[QUOTE=noname87;889762]Uğur Kavuk'un veliahtı olabilir bu gidişle.Ben yetenekli buluyorum Ümit'i iyi de oynuyor ama böyle hareketlerle takıma daha çok zarar veriyor Galatasaray maçı bir bu iki oldu takımı eksik bırakarak 2 maçta 4 puanı yedi.Ayrıca cezalı olduğu için defansın düzeni de bozuluyor yani gole giden adamı düşürse falan anlarımda arkası dönük adama gereksiz sertlikte faul yapıyor.[/QUOTE]
sadece tecrübesiz o kadar ögrenecegi cok sey var abartilacak kadar iyi degil ben navratil oynasin derim bunun yerine. 1 2 mac iydi diye hmn adami pepe yapmayin. akilli olsa iyi olsa o hareketi yapar mi ?? hayir.... |
İyi oyuncu istikbal vadediyor ama daha profosyonel olamamış
|
buyutmeye gerek yok. Tamam yaptıgı sey dogru degıl, rakıbe oyle gırılmez ama sonucta ısteyerek yapmadı. Carlosa yaptıgı ıse saygısızlık evet ama bence orda hakeme kızdıgı ıcın o hareketlerı yaptı. Zaten kendısı de acıklamıs. Bu tur seyler takımın moralını bozar. Zaten kotuye gıden takım daha da demorılıze olur.
|
Geçen haftalar adam hasta hasta oynadı burada herkes tebrik etti, şimdi kırmızı kart gördü hemen kadro dışı bırakılsın mı ? Her kırmızı kart yiyen kadro dışı bırakılsa oynuyacak kimse kalmaz. Ümit genç ve tecrübesiz. Bunlar olacaktır. Şu olaylar çok abartılı. Grosicki'nin yaptıkları hiç bu kadar abartılmadı. Adam geldi geleli yatarak para kazanır. Sonuna kadar yanındayız Ümit Kurt.
|
hocaya saygısızlık yaparsa herkes yapar en ıyı ceza verılmelı kım olursa olsun sımdıye kadar carlosa futbolculuk donemın de kımse oyle terslemedı
|
Hocasina saygisizlik yapmisa eger ona gereken cezayi hocasi ve de yönetim veri, ümüt iyi oyuncu bir hatta yapmistir özür dilemesinde bilir diye dusunuyorum.
|
Değerli Arkdaşlar
Ümit dün gereksiz bir karete hareketi yapmıştır. Ama takımın en iyi oynayan, hem de aklıyla oynayan oyuncusudur. Kadro dışı bırakmak, işi yan gelip yatmak olan bazı futbolcuları ödüllendirmektir bence. Dünkü oyunuyla Aydın Beyefendiye kimse bir şey demiyor. Adam sadece kendine oynuyor. Ama ne hikmetse 90 dakika oyunda kalabiliyor. Utaka ve Cebbur, ne faydaları var bu takıma? Yedek soyundurup daha sonra ümitle oyuna sokulan diğerleri? Neredeyse 3 yıldır yan gelip yatan Grosıçkı takımıyla olması gerekirken ben Rize'yle anlaştım diyebiliyorsa Sivasspor kimlerle yola çıkmış, kiimlerle devam ediyor, anlayın... |
Siz nasıl nankör insanlarsınız siz ne vurdumduymaz adamlarsınız daha iki hafta önce adam hasta hasta maca cıktı. Bu fedakarlıkları cok az futbolcu yapar.Futbol hatalar oyunudur arkadaslar bu kadar kolay harcamayalım futbolularmızı aksine arkasında duralım.
|
bence baslıgı kaldırın. cocuk görür falan nankörlük yapmayalım. bu tip hataları herkes yapabilir.
|
Ümitin bu sene gördüğü sanırım 3.kırmızı kart, takımı sürekli eksik bırakıyor.
O dengesiz hareketi yapmasa en az 1 puan alırdık. Birde Aydın Karabulut çalım atma hastalığından vazgeçmeli. Kaptırdığı top ile faul yapıp duran toptan gol yememize sebep oldu. Devre arasında mutlaka golcü transfer edilmeli. Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Eneramo bence en iyi alternatif. |
ümiti değil, aydın karabulutu kadro dışı bırakmalı...takımı yakanların başında aydın var..ikinci kaleci korcan..burnunun dibindeki topa çıkmıyor,kaleye paralel atlıyor..şansa top o tarafa gelirse kurtardı olacak...geçen haftalarda söyledim.kale önüne çıkıp topu alamıyor korcan..ilk gol neydi öyle..tutacağı topu tokatladı,hemde rakibin kucağına...bre adam topsuz alana tokatla bari..!?
|
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;889733]Bu nasıl konu başlığı böyle? Ümit'e sahip çıkalım. Hemen idam sehpasını kurmayalım. Çok iyi oynadığı, yiyeceğimiz yüzdeyüz golleri çıkardığı, iki kişilik oynadığı maçları hatırlayalım. Sivasporumuz, Carlos yönetiminde takım olmaya çalışıyor. Ümit Kurt da bu takımın en önemli taşlarından biri. Bir hatayla onu gözden çıkarmayalım.[/QUOTE]
Aynen katılıyorum, Ümit efendi bir oyuncudur ve hocasına da kasti bir saygısızlığı asla olamaz. 2 hata yaptı diye adamı şutlayacaksak, aşağıdaki isimleri ne yapalım ? -ADEM -KADİR -ZİYA -BORJAN -NAVRATİL -Liste böyle uzar gider .... |
her maç zaten canlı bomba gibi dolaşıp duruyor sahada bir takımın kaderiyle oynamak buna denir valla hakem çok iyi maç yönetti ümit efendi hakeme neden sinirleniyorsun sen öyle bir harekete ne bekliyorsun hakem sana tşk mü etsin aklını başına al giydiğin formanın hakkını ver defans adamı bu tür hareketler yapmaz agresifliği bırak topunu oyna
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07. |