![]() |
Sivasspor 1-1 Balıkesirspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45413&token=50307[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta Medicana Sivasspor-Balıkesirspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 19 Nisan Pazar [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 15:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Halis Özkahya [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Balıkesirspor
Arkadaslar bu mac Lig tv de mi yoksa Lig tv 2 de mi yayinlanacak ?
|
Farklı bir galibiyet bekliyorum sürprize mahal vermeden 3-0 gibi net bi skorla hem 3 puanı alalım hem de averajımızı düzlüğe çıkarıp yolumuza bakalım.
|
[B]fazla zorlanıcagımızı dusunmuyorum kazanıp onumuze bakarız [/B]
|
fazla zorlanmadan alırız bu maçı kolay olan maçı zora çevirmemek için kadiri oynatmamak mantıklı.mehdi aydın ve fatih oynamalı bence bu maçta.bol gollü olur çünkü balkesin beraberliğe tahammülü yok 4/1 alırız
|
Zor bir maç olacak. Balıkesir'in ligde ki son hamleleri olacak bu maç. Rehavete kapılmadan bu maçı alıp tam olarak rahatlayalım. Artık 1. öncelik kupa olmalı bu maçtan sonra. İşin sonu Avrupa.
|
[B]SİVASSPOR sanki ligde kalmış gibi bir rahatlık var,belki çok büyük avantaj sağladıkta ,bu ligin sonuncusunu mutlaka yenmemiz gerekiyor,balıkesirsporda son kozunu bize karşı oynayacak ,bana göre ligden düştülerde kolay maç olacağınada inanmıyorum,sivasspor maçı ciddiye alıp kazanmalı ogüçte fazlasıyla var sivassporda [/b]
|
beniö bu maçtan korkum maçın adamı halis özkahyadir
türkiyede hakem gıtlığı çıkmış gibi bu maça bunun verilmesi hatalıdır |
Mac Ligtv den yayınlanacak. .
|
[QUOTE=YigidooSivas58;942391]Arkadaslar bu mac Lig tv de mi yoksa Lig tv 2 de mi yayinlanacak ?[/QUOTE]
Mac Ligtv den yayınlanacak.. |
kupada 120 dk oynadık bence bunun fiziki düşüşünü maçın sonlarına doğru yaşayabilriz.Bu nedenle erken skor almalıyız.Evimizde kazanmamız gereken bir maç
|
Valla zorlanmadan alacaz diyen arkadaşlar inşallah haklı çıkarlar.
Balıkesir son nefesinde artık kaybedecek bir şeyleri kalmadı. Alırsak bir nebze daha rahatlarız. Önümüzde daha zorlu maçlar var Puan avantajını kaybetmemek lazım |
[url=http://hizliresim.com/GYnyG2][img]http://i.hizliresim.com/GYnyG2.jpg[/img][/url]
[B]Yüzünüz hep gülsün... Hayırlı Cumalar... Ben atayım diyerek bencillik yapan bir Aatıf'la Balıkesir karşısında da sıkıntı yaşayabiliriz. Rakip takımlar küçümsenmemeli, zira o takımlardaki futbolcular transfer için kendilerini göstermek adına performanslarını en üst seviyede tutacaklardır...[/B] |
[B]Zorlu bir doksan dakika bizleri bekliyor. Karşımızda ligde düşmek üzere olan lakin futbolcuların kendilerini göstermek adına rakip takıma zarar verebilecekleri bir takımla oynayacağız. Galip gelmemiz için hiçbir neden yok. Disiplini elden bırakmdan bu maçdan üç puanla ayrılmalıyız.
[/B] |
Düşmenin eşiğinde olan bir Bal-Kes...
120 dakika oynayıp yorulmuş bir Sivasspor... Gol krallığı hesapları ile bencilleşmiş bir Aatıf... "Bal-Kes düşse bile kendimi göstereyim ki seneye de bir Süper Lig ekibine kapağı atayım" diye düşünen rakip futbolcular... Bunları alt alta yazınca çok rahat kazanırız diyen arkadaşlara "o ne özgüven o?" demek istiyorum. :) |
rahat yeneriz ama hafife almazsak.
|
Ne olursa olsun 3 puan alınmalı.İlk yarıda iş bitirilmeli...
|
[B][I]ciddiyeti elden bırakmadan, takım ruhu ile oynarsak maçı kazanmamamız için bir neden yok, yeter ki hırslı ve istekli olalım.[/I][/B]
|
bu maç kesinlikle ziyanın yerine fatih oynamalı.kendini gösterip o da bir ziya olabilir yaşı daha 21.kadirin yerine daha ofansif olan mehdi oynamalı artık.hakan oynasın ama kadir oynamasın daha iyi:Dşu 11 le çıkabiliriz
korcan-ziya-ümit-ibrahim-cicinho-adem-mehdi-utaka-aatif-burhan-batuhan |
Kupada oyuncularimiz bir hayli yoruldu o yuzden kadromuz su sekilde.olmali bence
korcan Abdurrahman-i.ozturk-umit-fatih Mehdi-adem burhan-cicinho-musa batuhan |
1-0 olsun 3 puan bizim olsun yeterki ligden düsmeyelim
|
zor maç olacak elbet balıkesir direnecek biz akıllı oynayıp 3 puanımızı alalım kim ne yaparsa yapsın.bu ligde herkes herkesi yenebiliyor .çok isteyen iyi konsentre olan kazanır bence 3 1 biz alırız diyorum.
|
[B]Spor Toto liginde oynamayı düşünmeyen bazı Balıkesirsporlu futbolcular, kendilerini göstermek adına performanslarını en ütt seviyede tutmaya çalışacaklardır.
Bu tür karşılaşmalar her zaman sürprizlere açık karşılaşmalardır.... Rakibini ciddiye almayanlar, neticede ciddi darbelere maruz kalırlar...[/B] |
1 Korcan Çelikay
3 İbrahim Öztürk 12 Cicinho 22 Manuel da Costa 80 Ümit Kurt 21 Burhan Eşer 66 Adem Koçak 91 Mehdi Taouil 92 Aatif Chahechouhe 7 John Utaka 35 Batuhan Karadeniz Manuel Da Costanın sakatlığının geçmesi ile Defansın göbeğinde yerini aldı. ayrıca Ziyanın sakatlığı sebebi ile İbrahim Öztürk defansın soluna, performansında sıkıntı yaşayan KAdirin yerine daha ofansif Mehdi yer aldı.... Başarılar Yiğidommm |
[B]Kadro güzelmiş Halis Özkahya güzel bir maç yönetirse bu kadro ile Balıkesiri rahat yeneceğimizi düşünüyorum.
3-0 olsun bizim olsun... Başarılar Sivassporumm[/B] |
kadro süper ibrahim öztürk gerçekten çok değişik bir oyuncu forvette bile oynar çok tecrübeli öte yandan kadirin yerine mehdi çok iyi olmuş bu maçta anlaşılan daha ofansif görüntü çizeceğiz batu utaka ve aatıfdan gol bekliyorum
|
Cevap: Sivasspor 0-0 Balıkesirspor
Utaka ve Burhana Sergen hoca bi zahmet nasil sut cekilir ögretsin antrenmanda.
|
Cevap: Sivasspor 1-1 Balıkesirspor
Olmadı, son darbeyi vuramıyoruz. Cepten yedik belki de. Yenilmek de vardı.
Artık Mersin maçı çok önemli. Rahatlamamız lazım son haftalardan önce. Kayseri maçında da iyi sinyal vermemiştik. Benzer bir tablo oldu. Yorgunluğu bahane saymıyorum. Bu arada Kadir'e kızanlar gördüler Kadir'in eksikliğini? 4 Eylül'de yenildi. Bugün Sivas takımlarına yaramadı. Maç sonunda Cicinho'nun durumu nasıldı merak ediyorum? Takımdan önce mi ayrıldı acaba stadyumdan? |
Takım yorgundu doğru, Ya KORCAN ? adam karambol pozisyonlarında topa çıkarken adeta gözlerini yumuyor, refleks sıfır, Ertuğrul Korcan'dan 2 gömlek üstün ne akla hizmet Korcan'da ısrar edilir bilmiyorum..
|
[B].
[CENTER]Aatıf'ın bencillliği devam ettiği müddetçe daha çoooook puanlar kaybederiz... 74. dakikada, Cicinho'ya "horozlanması" ise olayın tuzu biberidir... Yensek de yenilsek de, maratona gelerek alkış tutan Cicinho bu kez maçın bitimi ile birlikte kimseyle tokalaşmadan, herkesten önce soyunma odasının yolunu tutmuştur... Aatıf, çok ciddi şekilde uyarılmalıdır..[/CENTER].[/B] |
fikstürde yakın bir zamandaki yerimizi sergen hoca sayesinde bu futbolcularla tırmandık. bu takımın yorgun olması ve puan kaybı (keşke hiç olmasa) olacaktır. bize düşen onlara moral vermek ve alkışlamak.önümüzdeki maçlara moralleri yüksek olursa illaki daha güzel maçlar izleyeceğiz.
|
takım zorlu bir kupa maçı sonrası oynadı yorgunluk ve gol atamama gerginlik yarattı takım bu sıralar tam desteklemek şart eleştiriler haklı da olsa zamanı değil iki kulvarda iyi gidiyoruz oyuncuların biribirine düşmemesi lazım teknik heyet ve yönetim bunu derhal çözmeli
|
Sahamızda bize karşı kapalı defans oynayan sırasıyla antep, konya, rize, başakşehir, golü atana kadar eskişehir, erciyes ve son olarak da balıkesir takımlarını yenemedik. Aynı takımları deplasmanda (Rize hariç, başakşehirle oynamadık) çok rahat yendik. Demek ki hastalığımız bu maçla sınırlı değil. Seneye kadro kurarken umuyorum ki ceza sahası dışından şut atabilecek, sıkışık alanda ayaklarına hakim yetenekli ver/kaç yapabilecek orta saha oyuncuları ve hava toplarına kafa vurabilecek forvetleri kadroya dahil ederiz. Maçın sevindirici tarafı geriye düşünce hızlı reaksiyon gösterip beraberliği kurtardık. Haftaya herkesi tribünlere davet ediyorum. Rıza Çalımbay'ın açık futbol oynayan defans yapmayan Mersin takımıyla 7-8 gollü bir maç yapacağız. İnşallah gollerin çoğunu biz atarız.
|
[QUOTE=Rallim58;942557]Spor Toto liginde oynamayı düşünmeyen bazı Balıkesirsporlu futbolcular, kendilerini göstermek adına performanslarını en ütt seviyede tutmaya çalışacaklardır.
[B][U]Bu tür karşılaşmalar her zaman sürprizlere açık karşılaşmalardır.... Rakibini ciddiye almayanlar, neticede ciddi darbelere maruz kalırlar..[/U][/B].[/QUOTE] [B]Müneccim değildim ama, görünen köy klavuz istemiyor du...[/B] |
Rahatlık bize gelmiyor gercekten ve cok ama coook basit gol yiyoruz nedense bu sene Bursa maci hariç soyle tribünde Coşkuyla veya evde koltuğa yaslanıp rahatça bir mac seyredemedik. Yinede yenik durumdan 1-1 olması iyi diyeceğim ama bu kadar kötü son vuruşlar olmaz ayrıca aatif ve Burhan 3 hafta önce tartışmıştı simdi ise cicinyo ve aatif biri artık aatifa futbol takım oyunu demesi lazimmmm
|
Evet kupa macinin yorgunlugu vardi ustune aatifin bencilligi ibrahim akinin olu gibi oynamasi eklenince normal bir sonuc oldu ama ben esas sunu merak ediyorum pazar gunu saat ucte dolmayacak da ne zaman dolacak bu stad kisacasi bu takim ve skor bu taraftara cok bileee
|
Takımında Adem,İ.Akın,Batuhan varsa gazozuna maç yapan veteran takımı oluyorsun bir anda.En güvendiğin adam Atıf da kendini gösteri maçında zannederse vay haline.Top Allahtan ceza sahaı içinde kafamıza çarptı da lig sonuncusundan kendi sahamızda 1 puan kaptık.Biz ligi bırakmışız onu anladım bugün.Bu kafayla gidersek de kupa da bizi bırakacak.En azından kazasız belasız atlatırız bu seneyi diye de içimiz sevinç dolmuyor değil.Sergen in bu takıma katkısı kondüsyonu biraz arttırması.Ümit i solbekde oynatmak en az Musa nın orda ısrarla oynatılması kadar garip.Fatih çıplak da klubedeydi bu arada.Batuhanın ilerde en son yapacağı iş topla driplink yapmak ama o hep öyle yapıyor.Kimseye duvar olma niyeti yok.Belki biraz geri düştüğümüz zaman.Başkanın mapushaneden,Sergen inde Veliefendiden arkadaşı olması İbrahim Akın ın banko her maça çıkmasının tek sebebi bence.Bunu ben farkettim ama en kötüsü diğer futbolcular da görüyordur.Bi de sürekli herkes herkese niye kendine pas vermiyor diye çıkışıyor.Topu alan da vuracakken pas veriyor pas verecekken şut çekiyor.Saçma sapan bişey çıkıyor ortaya.Mehdi elinden geleni yapıyor.Tek başına orta sahayı tutmaya çalışıyor.Seneye umarım yönetim de işleri beleşe getirmeye çalışmaz da en azından İstanbul Belediye kadar futbol oynamaya çalışan bir takımımız olur.Futbolcular gibi ben de artık şu sene kazasız belasız bitse de gitsek havasındayım.
|
[QUOTE=otceken58;942585]a bu kadar kötü son vuruşlar olmaz ayrıca aatif ve Burhan 3 hafta önce tartışmıştı simdi ise cicinyo ve aatif biri artık aatifa futbol takım oyunu demesi lazimmmm[/QUOTE]
Ben atifa twitter dan hatirlattim eskisehir macindan sonra ama ne cevap verdi ne de fav yapti :D |
Sivasspor oyle bir takim ki bir bakiyorsun Avrupa standartlarinda futbol oynuyor, birde bakiyorsunki amatör bal ligi futbolu oynuyor.
Takimda nddense devamlilik yok inisli cikisli bir grafik cizen bir Takim. Futbolcularda ayni. Misal aatifa bakiyorsun harika oynuyor birde bakiyorsun cok vasat oynuyor bugunku balkes macinda oldugu gibi. |
Kalecileri çok ekstra pozisyonlar çıkardı.. bir de inanılmaz şanslı bir gol attılar.. normal şeyler bunlar zaman zaman olur.. kalan maçlarda alacağımız her puan önemli.. ben düşme hattıyla 10 puan fark varken hiç bir puana kayıp gözüyle bakmam.. sonuçta haftalar lehimize işliyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |