![]() |
HAKEM YÜREKLİ DEĞİLDİ
[CENTER][img]http://www.sivasspor.com/albums/album12/Sivasspor_Galatasaray_19_02_2006_1.jpg[/img][/CENTER]
Galatasaray`lılığıyla bilinen gazeteci yazar Hıncal Uluç, Sivasspor-Galatasaray maçında iki futbolcunun daha kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Önceki akşam NTV`de yayınlanan "90 dakika" adlı proğramda konuşan Hıncal Uluç, Sivasspor-Galatasaray maçında Cihan`a kırmızı kart gösteren hakeme Hasan Şaş ve Necati`nin tehdit edici sözler sarfettiklerini ve onlarında kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek, "Eğer Selçuk Dereli yürekli olsaydı hakemi tehdit eden ve bunu el işaretiyle gösteren Hasan Saş ve Necati" yide atardı. Cihan kırmızı kartı hak etti. Atilla Birlik`in bu futbolcuyu tahrik filan ettiği yok. Eğer böyle diyen varsa maçı tekrar izlesin ve gerçekleri görsün" dedi. |
-->: HAKEM YÜREKLİ DEĞİLDİ
[CENTER][img]http://www.sivasspor.com/albums/album12/Sivasspor_Galatasaray_19_02_2006_1.jpg[/img][/CENTER]
[B][I]HELAL SANA HINCAL BABA AGZINA YÜREGINE SAGLIK.KENDISINI BOX ARENASINDA ZANNEDEN CIHANI GÖRMEYEN YARDIMCI HAKEMIN ISRARI ÜZERINE KIRMIZI GÖSTEREN HAKEMDE YÜREK NE GEZER? HASAN SAS VE NECATININ HAKEMI TEHDIT ETMESI , ÜSTÜNE ÜSTLÜK HASAN SAS´IN TARAFTARIMIZIN ALKISLARINA KÜFÜRLE CEVAP VERMESI HICDE HOS DEGILDI . BENCEDE SELCUK DERELIDE YÜREK OLSAYDI BU DENSIZLERIDE KIRMIZI KARTLA CEZALANDIRIRDI. [/I][/B] |
YA GÜZEL HOŞ SÖYLEMİŞ DE AMA HINCAL ULUÇ REYTİNGYAPMAK İÇİN SALIYOR ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR BENCE HAKEM ÇOK İİ BİR MAÇ YÖNETTİ EĞER HAKEM DOĞRU OLMASAYDI MAÇI GALATASARAY KAZANIR DI HAKEM ÇOK İYİDİ HINCALA KATILMIYORUM
|
yaa tmam macın genelınde ıyıydı ama hasan serefsızını de atması gerekıyoduuuuu ...atamadı...korktuuuuuuu!!!!!!!!!!
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]EWET HASAN ŞAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CIHAN IN KIRMIZI KART İLE OYUN DAN ATILMASINA NDEN OLAN POZİSYONU GORMEDIGI HALDE KENDINI PARCALIYOR KART A ITIRAZ EDIYOR VE HAKEM E EL KOL ISRETI ILE TEPKI GOSTERIYORDU !... BU ADAMI ATMAYAN ADAMA NE DENILEBILIRKİ ALIŞMIŞ DEMEKKİ FUTBOLCULARIN KUFURUNE TEHDITLERINE !...[/COLOR][/FONT][/B]
|
hasan da atilmaliydi hakem korktu.hasan sasin ne kadar profesyonel oldugunu gördük.pozisyonu hic görmeden itiraz ediyo.hakem onu da atsaydi hakeme girisirdi
|
[QUOTE=TracyMcGrady58]hasan da atilmaliydi hakem korktu.hasan sasin ne kadar profesyonel oldugunu gördük.pozisyonu hic görmeden itiraz ediyo.hakem onu da atsaydi hakeme girisirdi[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]KARDES HAKARETLERE ALISMIS BU HAKEMLER.....ATILMASI GEREKENLERIN EN BASINDA HASAN SAS GELIYOR... KARSILASMA ESNASINDA TOPSUZ ALANDA HAYROYLA COK DİDİŞTİ UYARILMADI BİLE !...[/FONT][/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com]Galatasaray`lılığıyla bilinen gazeteci yazar Hıncal Uluç, Sivasspor-Galatasaray maçında iki futbolcunun daha kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.
Önceki akşam NTV`de yayınlanan "90 dakika" adlı proğramda konuşan Hıncal Uluç, Sivasspor-Galatasaray maçında Cihan`a kırmızı kart gösteren hakeme Hasan Şaş ve Necati`nin tehdit edici sözler sarfettiklerini ve onlarında kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek, "Eğer Selçuk Dereli yürekli olsaydı hakemi tehdit eden ve bunu el işaretiyle gösteren Hasan Saş ve Necati" yide atardı. Cihan kırmızı kartı hak etti. Atilla Birlik`in bu futbolcuyu tahrik filan ettiği yok. Eğer böyle diyen varsa maçı tekrar izlesin ve gerçekleri görsün" dedi.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]vaybe bunları hıncal uluş söylemiş demek helal olsun hangi dağda kurt öldü acaba ilgin dünyanın sonumu geliyo ne :D[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B]HAKEM İLK DEVRE TERCİH HAKLARINI HEP GALATASARAYDAN YANA KULLANDI,FAULLER VE VERİLMEYEN KORNER GİBİ KIRMIZI KARTI ZATEN DÖRDÜNCÜ HAKEM GÖSTERTTİ DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM HAKEM KARARLARI VE VERİLEN CEZALAR HEP ALEYHİMİZE ONUN İÇİN KENETLENELİM.
|
Vay bee.. Hıncal Uluç'mu söylüyor bunları. Maksadı yine rayting yapmak mı yoksa. Tamam Hasan Şaş'a kart gösterilmeliydi ama bunun rengi ne olmalıydı? Gerçi Hıncal Uluç'un dediği doğru ama bunu kendi takımı için söylüyor ya helal olsun derim.
|
bu hakemler oldu bitti boyle eger hakemler gercekten yurekli olsalardi ne galatasaray nede feneerbahce bu puanlari toplayabilirlerdi bu olay turk futbolunun en buyuk yarasidir gucluler zayifi ezecekler hakkini yiyecekler bu duzen de bunlara canak tutacak bu boyle geldi boyle gidecek
dört bukler buyuyup daha buyuk olacaklar kucuklerin cani cehenneme böyle bir dünyada yasiyoruz elden gelen bisey yok büyük takimlara karsi yapilan hatalarda hakemlerin kellesini kopariyorlar ama tesi olunca hakem hatasi kasit yok olur böyle seyler gülelimmi aglayalimmi bilmiyorum |
KELTOŞ HASAN POZİSYONU GÖRMEDEN ARTİZLİK YAPIYO DİNGİL...BİRDE CİHAN UTANMADAN O BANA DİRSEK ATTI KARLIŞIK VERDİM DİYO..DELİKANLI OLACAKSIN CİHAN..ADINA YAKIŞIR OLACAKSIN TERBİYESİZ..
|
[QUOTE=avare]bu hakemler oldu bitti boyle eger hakemler gercekten yurekli olsalardi ne galatasaray nede feneerbahce bu puanlari toplayabilirlerdi bu olay turk futbolunun en buyuk yarasidir gucluler zayifi ezecekler hakkini yiyecekler bu duzen de bunlara canak tutacak bu boyle geldi boyle gidecek
dört bukler buyuyup daha buyuk olacaklar kucuklerin cani cehenneme böyle bir dünyada yasiyoruz elden gelen bisey yok büyük takimlara karsi yapilan hatalarda hakemlerin kellesini kopariyorlar ama tesi olunca hakem hatasi kasit yok olur böyle seyler gülelimmi aglayalimmi bilmiyorum[/QUOTE] HELAL OLSUN DOSTUM.. |
en az 4 maç ceza alacak bizim petkoviç bir hava topunda tekme atmaya teşebbüs ettiği için 4 maç ceza aldı.cihan adamın kulağını patlatacaktı bakalım kaç maç ceza alacak.zaten hasan saş gibi oyuncular belli,bunlar terbiyesiz oyuncular.bunları milli takıma bile almayacan.Alırlarsa böyle olur işte bak alpay yüzünden neler oldu.Can çıkar huy çıkmaz.
|
Benim anlamadigim bu Cihanin hareketi kirmizi kartlik hareket degilmis gibi davranip itiraz etmeleriiiiiiiiiiiii
|
Öncelikle koyu bir Galataray lı olan Hıncal Uluç u, bu konuda Objektif davrandığı için kutluyorum. En azından bazı spor yazarlarının tarafsız ve doğrudan yana yorumları bizi memnun etti.
Bencede Hasan Şaş ve Necati kırmızı kartlıktı. |
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar,fakat onuncu köyde misafir etmişler:D Bu tür gazeteciler ne kadar koyu takımına bağlı olursa olsun,şaibeyle,hilleyle, hülleyle galip gelmeyi istemezler.Ne yazıkki sayın Hıncal Uluç gibi değerli insanlar çok az.Bende bu açıklamasından dolayı kutluyorum kendisini.
|
YORUM HINCAL ULUCA ADAM GERCEKTENDE UMMADIM KADAR IYI BIR MAC YONETTI HER ZAMAN BOYLE OLSA TUM HAKEMLER DIYESIM GELIYOR AMA NERDE
|
hasan da atilmaliydi hakem korktu.hasan sasin ne kadar profesyonel oldugunu gördük.pozisyonu hic görmeden itiraz ediyo.hakem onu da atsaydi hakeme girisirdi galiba bu da sivasıta olayların cıktığı merkez olur
|
ewet yaw ikisinide atmalıyıdı.
|
Bravo sana Hıncal Uluç be ben seni fazla sevmezdim ama bazende gerçekleri görüp söyleyebiliyormuşun.Teşekkürler sana
|
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]HELAL SANA HINCAL BABA AGZINA YÜREGINE SAGLIK.KENDISINI BOX ARENASINDA ZANNEDEN CIHANI GÖRMEYEN YARDIMCI HAKEMIN ISRARI ÜZERINE KIRMIZI GÖSTEREN HAKEMDE YÜREK NE GEZER?
HASAN SAS VE NECATININ HAKEMI TEHDIT ETMESI , ÜSTÜNE ÜSTLÜK HASAN SAS´IN TARAFTARIMIZIN ALKISLARINA KÜFÜRLE CEVAP VERMESI HICDE HOS DEGILDI . BENCEDE SELCUK DERELIDE YÜREK OLSAYDI BU DENSIZLERIDE KIRMIZI KARTLA CEZALANDIRIRDI. [/I][/B][/QUOTE] çok doğru hasan şaş ve necati o itirazlardan sonra k.kart görmeleri gerekirdi nerdeyse hakemi döveceklerdi Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 |
[COLOR="Blue"]YA BIRAKIN BUNLARI BIR SEFER BIZDEN TARAF YORUM YAPTI DIYE YERE GÖGE SIYDIRAMIYORUZ ADAMI
BEKLEYIN BAKIN DAHA YAPACAKMI? SANMIYORUM! TABI BAZILARINA GÖRE DAHA CESARETLI DAVRANDI EN AZINDAN! HAKEME GELINCE MACI IYI YÖNETTI BENCE,DAHA IYI YÖNETMIS OLSA YENECEKMIYDIK GOL POZISYONU ÜRETMEDEN? BERABERLIGI HAK ETTIK VE ALDIK![/COLOR] |
zaten yürekli olsaydı sivas cimbomu şimdi yenmişti
|
hakem iyigibiydi ama herkez ümit karanın düşürülmesindeki penaltıyı konuştu
|
songun bir elle alma pozisyonu var onu kimse konuşmadı
|
[B]hmm evet haklılar aslında hıncal ulaç gibi bir futbol otorıtesınden (ama bence degıl) bunları duymak sevinç verici dogrusu..:rolleyes: [/B]
|
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hıncal ULUÇ u ben her zaman beğenmişimdir...Ne kadar Galatasaraylıda olsa herzaman tarafsız yorum yapabiliyor...Buradaki tesbitleride çok doğru...Özellikle Hasan % % E tribünleri ve futbolcuları çok tahrik etti...Hakem cezasını sahada vermeliydi ama yapamadılar...Maçın hakemi bu olumsuzluklara rağmen yinede iyi maç yönetti...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
ABİ BÜTÜN HAKEMLER BİZİM KÖTÜLÜĞÜMÜZÜ İSTİYOR 4.HAKEM OLMASAYDI ONA BİLE K.KART ÇIKMAZDI
|
Cihan'a 3 maç ceza !..
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
PFDK, Galatasaray'ın Sivasspor ile 19 Şubat tarihinde yaptığı karşılaşmada, topsuz alanda Atilla Birlik'e vuran Cihan Haspolatlı'ya 3 maç ceza verdi !..
24 Şubat 2006, 11:02 Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı futbolcu Cihan Haspolatlı'ya 3, Beşiktaşlı Ahmet Dursun'a ise 1 maç oynamama cezası verdi. Kurul, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Şubat tarihinde oynanan Diyarbakırspor-Beşiktaş maçında, seyirciye sportmenliğe aykırı hareket yaptığı gerekçesiyle Ahmet Dursun'a 1 resmi müsabakadan men cezası verildiğini bildirdi. Galatasaray'ın Sivasspor ile 19 Şubat tarihinde yaptığı karşılaşmada, topsuz alanda rakip takımın oyuncusunun kulak-boğaz bölgesine dirsek-yumruk karışımı vurarak eylemli saldırıda bulunan Cihan Haspolatlı 3 maç, sarı-kırmızılı takımın Sivasspor ile yaptığı PAF Ligi maçında da seyirciye centilmenlik dışı hareket yapan Volkan Bekçi, 1 maç ceza aldı. Kurul ayrıca, Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında 19 Şubat'ta oynanan maçta, oyundan çıkarken seyirciye sportmenliğe aykırı harekette bulunan Ali Cansun Begeçarslan'ı 1, iki takımın PAF Ligi maçında rakibine tekme atan Konyasporlu Gökhan Çakır'ı da 2 resmi müsabakadan men etti. |
-->: Cihan'a 3 maç ceza !..
Ne diyelim, hak yerini buldu, gerçi az olmuş ama,
|
Yerinde bir karar,ancak Hasan Şaş ve Necati'nin 4.Hakeme yaptığı tehditvari hakaretten dolayı da bir ceza uygulamalıydı.O zaman asıl adalet yerini bulmuş olurdu.
|
iste galatasarayin isi
adamlar istedini yapabiliyorlar FB ile macimiz var bakalim onlarla ne olacak insallah problem cikmaz FB ve TS maclarinda |
Cihan´a 3 mac ceza!
[FONT="System"]AYNI HAREKETI ALPAY YAPTI KÖLN DE VE MAC ICINDE HAKEM GÖRMEDI TV DEN SEYRETTIKTEN SONRA BIZZAT KENDI ANTRENÖRÜ KENDISI CEZA GÖRMESINI ISTEDI VE DÖRT MAC CEZA YEDI!
ISTE BU ADALET!!![/FONT] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HAKEMİN ALLAHI VARDI MAÇI İYİ YÖNETTİ...BANA GÖRE ÇOK İYİ BİR HAKEM..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="Black"][B]Sayın Hıncal Uluçu herşeye rağmen bu konuşmaları yaptığı için tebrik etmek gerekli ama bence SİVASSPORun yenilen haklarını dile getirmekten ziyade kendisi ön plana çıkmak için bu konuşmaları yaptı.Herkescede malumki Hasan Şaşın ve Necatinin hakeme yaptığı hareket ve hakaretin gereği bu değildi işte biz;gazetecilerimizden bu yürekliği gerektiğinde değil herzaman bekliyoruz bu bizim ilk haksızlığa uğradığımız maç değil İnşaAllah son olur.Genel profile bakmak gerekirse hakem diğer birçok maça nazaran iyi bir yönetim sergiledi.[/B][/COLOR]
|
[B]ADALET YERINI BULMUŞ SAYILMAZ FAKAT GENEDE SİVASA CEZA VERMEDIKLERI İÇİN SEVINIYORUM. [/B]
|
3 mac az verilmisler gibime geliyo aman bu cezayida kaldirmasinlar semihinki gibi.ginede helal olsun 3 mac vereceklerini hic sanmazdim.anadolu takimlardan bir oyuncu yapsa en az 4-5 mac yer.baksane petkovice verdikleri cezaya daha hic kimse 4 mac ceza yememisti ama biz ondan daha beter seyler görmüstük daha az ceza vermislerdi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27. |