![]() |
FENER MESAİSİ BAŞLADI.
Hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.
Fenerbahçe maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde sürdürecek olan takımda Yasir’in sarı kart cezalı olması sebebiyle katılmayacağı öğrenildi. Sivasspor deplasmanda Fenerbahçe’yi yenip Konyaspor mağlubiyetini unutturmak istiyor. |
--->: FENER MESAİSİ BAŞLADI.
[COLOR="Blue"]zor bir sınav daha bizi bekliyo nasıl bir sonuç alırız orasını kestirmek zor ama olsun KORKAKLIKTA AR İLERLEMEKTE ŞEREF VARDIR bizlerde sivasspor olarak sivassporlular olarak her ne pahasına olursa olsun yanındayız pes etmek bizim kitabımızda yazmaz buda böyle biline[/COLOR]
|
sivasspor güçlü ekiplere karşı daha etkili oynuyor. neden bu maçıda ankaragücü-manisa-trabzon-bjk maçı gibi kazanmayalım.ayrıca bülent hocanın yedeklere daha fazla şans vermesi lazım çünki yedekler forma kapmak için daha istikrarlı oynayacaklardır bundan eminim.onlarıda izlemek lazım diye düşünüyorum
|
Bakalım. görecez. Sivasın bu onur maçı olacak bence... Sivas yatacakmı fenere yoksa son iki haftaya inat, alacakmı bu maçı... Sezonun en kötü fenerini yenebilecekmiyiz...Merakla bekliyoruz...
|
[B]deplasman takimiyiz diyoruz bu sefer görecegiz
yenersek :) deplasmanlarin kraliyiz mac haliyle zor gececek gönül isterki yenmemizi ama deplasmanda bir puanda cok güzeldir macin sonu her ne olursa olsun takim atakli oynayip güzel futbol sergiledikten sonra en azindan mücadele ederek yenildik diyebiliriz (tabiki yenilirsek)[/B] |
insallah yine gecen sezon gibi o kadar gol yemezler !!!!
|
Ben fb yenecegimize inaniyorum,
Yasirin kart cezalisi olmasi daha iyi bence Yasir gibi bir futbolcunun Sivaspora faydasindan cok zarari var.Onun yerine oynayacak vatandas daha iyi oynar. |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Son yılların ve bu sezonun en kötü Fenerbahçesi ile karşılacağız.Sivassporda Balilinin cezasıda bitti.Bu hafta sahada en büyük kozumuz o olacak.Sivasspor Ortasaha ve kanatları iyi kapatararak ofans hattına Mehmet ve Balili ye iyi toplar atabilirse bu maçtan puan yada puanlar alabilir.Beşiktaş maçındaki taktiği ile Feneri dize getirebilir.İnşallah kazanırız...[/COLOR][/FONT][/B]
|
Fenerbahçe bu maçı mutlak kazanmak zorunda.Bu sivas ve balili için iyi bir fırsat olur.Ama şahsi düşüncem bu maçtan puan alamayacağız.İnşallah yanılan ben olurum.
|
sivasımız dususte yanı yenılcemız kadar yenıldık 2.yarı artık kazanma vakti...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:14. |