SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FENER´İ YENECEĞİZ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10294)

SivasSpor.Com 28.02.2007 20:14

FENER´İ YENECEĞİZ...

Fenerbahçe’den Sivasspor’a transfer edilen kaptan Servet Çetin, hafta sonunda yapacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak “Duygusallığa yer yok, bu maçı alacağız. Sivasspor’da Fenerbahçe kadar güçlü bir takım” dedi.
Fenerbahçe’den ayrıldığına üzülmediğini, aksine Sivasspor’da kendini bulduğunu dile getiren Sivasspor Kaptanı Servet Çetin “Fenerbahçe’de güzel günlerim geçti. Ama, bir süre sonra yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Kimseye kırgın veya dargın değilim. Aksine teşekkür ederim. Sivasspor’da hayat buldum ve kendime geldim. Milli Takımın değişmez elemanı oldum. Futbol profesyonellik ister. Fenerbahçe benim için geçmişte kaldı, şimdi Sivasspor’un başarısı için ter döküyorum. Hafta sonunda eski takımım ile oynayacağız. Duygusallığa yer yok. Fener’i Kadıköy’de yeneceğiz” dedi.

FurkaN 28.02.2007 20:30

-->: FENER´İ YENECEĞİZ...

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Zor maç ancak inşaallah dediği gibi olur biz takımımıza güveniyoruz...[/COLOR][/FONT][/B]

Bilmiyorum5 28.02.2007 21:41

--->: FENER´İ YENECEĞİZ...

SERVET BALILI PETKOVIC BU TAKIMI SIRTLARSINIZ HADI YOLUNUZ ACIK OLSUN

1967_DERNEK_MUSTAFA 28.02.2007 21:54

[COLOR="Blue"]BÜYÜK LOKMA YE AMA BÜYÜK KONUŞMA neyin ne olacağı belli olmaz[/COLOR]

sivasli_kocak 28.02.2007 22:12

[COLOR="Red"]BU MAÇ BIZIMDİR....................... O KADARRRR[/COLOR]

YatodaSin 28.02.2007 23:16

Bütün oyuncularimiz böyle hirsli cikarsa maca yenemeyiz diye birsey yoktur.
Biz takimimiza güveniyoruz.Gerci kadiköyden 1 puan alsakda yeter ama 3 puan daha iyi tabi :D

Fatih Bayrak 28.02.2007 23:24

Ben eski bir Fenerbahce seppatizani olarak Serveté inaniyorum
Futbolcularimizin hepsi bu inancla sahaya inerlerse gülen taraf biz olabiliriz

sinan58_34 28.02.2007 23:54

[B][I]zorlu bir deplesman macı olacak takımımız kendine guvenıyor pek umitlı olmamakla beraber insallah yeneriz diyorum en azından bi beraberlik bile bize yeter[/I][/B]

sivasli_boy 01.03.2007 00:45

Hadi aslalar şu feneri yenin başka bisey istemiyorum...
Deplasman kralı SİVASSPOR nede olsa...

Ertugrul 01.03.2007 02:14

[B]Zorlu bir deplasman olacak bizim için,Fenerbahçe'nin de şiddetle puana ihtiyacı var,bizim de...
Maçın yüksek gerilim hattı altında oynacağı malüm,son haftalar her iki takım için
de kötü sonuçlar getirdi bu maç daha da önemli hale geldi.Sivasspor bu maçı alıp
Zico'nun biletinin kesilmesine sebep olacak inş.
Servet profesyönel bir futbolcu maçta elinden gelenin en iyisini yapacağına
şüphem yok.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:32.