![]() |
ELBEYLİ YİĞİDOLAR
ELBEYLİ YİĞİDOLAR NERDESİNİZ?
BİRLİK OLALIM SİVASSPORUMUZU DESTEKLEYELİM ELBEYLİ OLANLAR BURAYA DESTEK ZAMANI |
-->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Elbeyli gadaş önce seni tanıyalım ben etem murat (tatlıcaklı) sen hanği köylusun bakalım tanıyalım senide bakalım ilbeyli yazsında köyunu adınızı da yazarsanız daha iyi olur bu arada bu sayedede tanışmış oluruz yiğidoya her zaman desdek tam desdek veririz sen endişelenme[/COLOR][/I][/B]
|
--->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
istanbuldayız gardaşşşş bende apaköylüyüm alper istanbul esenler
|
slm elbeyli gardaşlar ben de keçili köyündenim ismim mustafa destek de sonuna kadar yanınızdayım sivassporumuza desteğimizi tüm elbeyliler olarak göstermeliyiz sivaslıyız ölümüne sivassporluluyuz
|
arkadaslar bende guzel elbeylinin bedirli koyundenim butun elbeyli ve sivasli arkadaslara selamlar.
Sivasspor'u tutmak Sivas'li biri icin takim tutmak degil ozune sahip cikmaktir. |
slm gardaş sarıdemir liyim bizde elbeyliler olarak bir grup oluşturalım nasıl olur
|
SİVAS'TA KABASAKAL KÖYÜNDE GARDAŞ
|
€LBeyli YİĞİDOLAR yazılarınızı okudum çok beğendim...
ßelki aranızda tanıdığım vardır ama çıkartamıyorumdur kusura bakmayın... €LBeyli YİĞİDOLAR BENDE KAHYALI KÖYÜNDENİM KADIGİLDEN... Not: gardaş_58_paşa dediklerin çok hoş evet oluşturalım.... |
Her zaman yanındayım gardaşımm
Hep destek tam destek |
BİZDE ZARALI'YIZ GARDAŞŞŞ
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21. |