![]() |
FIFA 2007 TUTKUNLARINA!!
[B]Selamlar Yiğidolar;
Fifa 2007 tutkunları vardır muhakkak aranızda. Turnuva yapabileceğimiz, karşılıklı oyun oynayabileceğimiz bir program var ismi hamachi... bu programı indirebileceğiniz linki göndereyim size; [url]http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.2.1-tr.exe[/url] burdan programı indirip bilgisayara kuruyoruz... başka ağa katıl dedikten sonra aşağıdaki server ismi ve şifresini giriyorsunuz hepsi bu..Maç yapmak isteyenler başlık altından çevrimiçi olanlardan maç talep edebilirler Kolay gelsin.. Server ismi: sivasspor.com şifre : 123456[/B] |
-->: FIFA 2007 TUTKUNLARINA!!
[B]şu an server da 3 yiğido var katılımı artırırsak bireysel oyunların yanında turnuva da yapabiliriz;)[/B]
|
fifa değilde pes olsaydı biraz şoov izletirdim size ama nasip :) ii eğlenceler..
|
[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;213532]fifa değilde pes olsaydı biraz şoov izletirdim size ama nasip :) ii eğlenceler..[/QUOTE]
[B] pes in yerii başka fifa nın yeri başka kardeşim;) kurulumda sıkıntı yaşayanlar ve anlamayanlar sorarsa yardımcı olabilirim...[/B] |
[QUOTE=myway;213535][B]
pes in yerii başka fifa nın yeri başka kardeşim;)...[/B][/QUOTE] valla bende fifanın yeri yok, varsa yoksa pes :) |
--->: FIFA 2007 TUTKUNLARINA!!
bende ağınıza katıldım
turnuva ne zaman olacak |
bencede yaa en güzeli pes 5 pes oyunlarının digerleri güzel deil en gercekci pes 5
|
kardeş başka ağ varsa versene memnun olurum
|
pes 6 nın ağı yokmu yaaaaaaaaaaaaaa
|
-->: --->: FIFA 2007 TUTKUNLARINA!!
[QUOTE=edebiyatisyen;213546]bende ağınıza katıldım
turnuva ne zaman olacak[/QUOTE] hoşgeldin gardaşım turnuvayı sayımız arttığında yapalım ama şimdilik ağdaki arkadaşlarla maç yapabiliriz.Turnuvayı bi kaç gün sonra ayarlamaya çalışıcam.;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:20. |