![]() |
YILDIZ POLİSE BAŞVURDU
[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/2685-078138131bg.jpg[/IMG]
Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan ve 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından, Mehmet Yıldız’ın, darp edildiği iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne başvurduğu bildirildi. Alınan bilgiye göre, dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapılan Trabzonspor-Sivasspor maçının son dakikasında çıkan olaylarda, sahaya girdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişinin ardından, kimlikleri tespit edilen 2 kişi daha güvenlik güçlerince aranıyor. Yetkililer, polis ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu gözaltı sayısının 10’a çıkabileceğini bildirdiler. Öte yandan, karşılaşma sonrası Sivassporlu Mehmet Yıldız’ın darp edildiği iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne başvurarak şikayette bulunduğu öğrenildi. yeniülke |
--->: YILDIZ POLİSE BAŞVURDU
İyi yapmıs kımsenın hakkı yok saha içindeki oyuncuya vurmaya
|
MEHMET YILDIZ GİBİ BİR FUTBOLCUYA DEĞİL TRABZONSPOR TARAFTARI HİÇ BİR TAKIM TARAFTARI SALDIRAMAZ O BİZİM YILDIZIMIZ YILDIZIMIZIN KAYMASINA YİĞİDOLAR OLARAK MÜSADE ETMEYİZ HERKES HADDİNİ BİLMELİ
|
-->: YILDIZ POLİSE BAŞVURDU
HERKEZ ETTİĞİNİ ÇEKER HERKEZ AKILLI OLACAK....
|
[B]Bence bu olay sezon başında olduğu için çok büyük şans federasyon açısından ama Sivassporla olması bizim açımızdan üzücü şimdi federasyon analizini çok iyi yapıp emniyet dahil.çok adaletli ve caydırıcı kararlar alması lazım.bu olayların yaşanmasını bir daha hiç birimiz istemiyoruz buna göre düşünülmeli.ve kararlar alınmalı.yeter artık [/B]
|
iyi etmiş arıyan mevlasını degil belasını bulurmuş
|
ben 2. yarıdaki trabzon maçını bekliyorum..........
|
[B]Şikayette Bulunması Gercektende Dogru Adalet Yerını Bulsun Hem Spor Kardeşliktir Sevgidir Bırakın Trabzonu Hiç Bi Yerde Bu Tür Olayların Yasanmasını İstemem [/B]
|
--->: -->: YILDIZ POLİSE BAŞVURDU
[QUOTE=ceza_tolga_rep;236342]ben 2. yarıdaki trabzon maçını bekliyorum..........[/QUOTE]
ewet stad dışındaki olaylara damgamızı vuracagız |
-->: --->: -->: YILDIZ POLİSE BAŞVURDU
[QUOTE=balili17;236353]ewet stad dışındaki olaylara damgamızı vuracagız[/QUOTE]
bence bunlara hıc gerek yok arkadaslar onlara en guzel ceza gelen taraftar olsun yonetım olsun her kım olursa olsun ii karsılamak ve yaptıklarını anlasınlar ondan sonra baslarını duvarlara vurular arkadaslar;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:21. |