![]() |
BALİLİ´DEN İYİ HABER..
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/yigido280.jpg[/IMG]
İstanbul Belediye maçında sakatlanan Balili’nin durumunun düzelmeye başladığı ve muhtemelen Fenerbahçe’ye karşı sahaya çıkabileceği bildirildi. Ligin üçüncü haftasında yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, oyuncularına uyarılarda bulunuyor. Fenerbahçe maçından iyi bir neticeyle ayrılmak istediklerini belirten Uygun, “Hiçbir Fenerbahçe maçı, rakipler için kolay değildir. Bu nedenle bizi çok zor bir maçın beklediğini biliyoruz. Bizim karşımıza hangi oyuncularla çıkacaklarını merak etmiyoruz. Fenerbahçe kadrosu içerisinde bulunan her futbolcu, iyi demektir. Bu nedenle hangi kadro ile çıkarsa çıksınlar, biz işimizi ciddiye alarak kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ve puan alacağız” dedi. Bu arada zorlu karşılaşma öncesi İstanbul Belediye maçında sakatlanan Balili’nin durumunun düzelmeye başladığı ve muhtemelen Fenerbahçe’ye karşı sahaya çıkabileceği bildirildi. |
--->: BALİLİ´DEN İYİ HABER..
[COLOR="RoyalBlue"][B]abi sabahtan beri sakatlığı oynamasına engel değil diye yazıyorum...;)[/B][/COLOR]
|
-->: BALİLİ´DEN İYİ HABER..
Balilinin durumunun iyi olması benim gibi herkesi çok mutlu ettiğini düşünüyorum fenerbahce macında inşallah takımda yerini alır
|
oh be bak bu iyi geldi. inşallah bi sorun olmaz.
|
-->: BALİLİ´DEN İYİ HABER..
offffffffffffff su serptiniz yüreğime vallaa...
|
bu çok iyi oldu balili yine gösterir kendini
|
[COLOR="Red"][B] petkoviç
abdurrahman diallo sedat hayrettin musa devran yasir muhammed ali mehmet balili istanbuldaki son antremandan haberim yok ancak hocanın sivastaki son antremanda onbiri buydu...[/B][/COLOR] |
adama bak ya haberlere gore demın oynaması cok zordu sımdı mutkala oynucak :D tıp ılerlıo :D
|
[COLOR="RoyalBlue"]kardel bana mı yazdın anlamadım.ancak bana yazdıysan ben oynaması engel değil sakatlığı diye yazdım.diğer balili formuna da bakarsan oraya da 5 defa yazdım aynı şeyleri.;)[/COLOR][QUOTE=merkez_emre;240421]adama bak ya haberlere gore demın oynaması cok zordu sımdı mutkala oynucak :D tıp ılerlıo :D[/QUOTE]
|
Bu akşam Balili'den yine şov bekliyorum. Kezman, Carlos, Alex hayranı medyaya gerçek yıldızın kim olduğunu sevgili yiğido Balili gösterecektir. Gerçek yıldızın kim olduğunu dost düşman herkes görecek...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:59. |