![]() |
macın yıldızı sizce kim?
bence macın yıldızı mehmet yıldız 90 dkka çapraz koşular yaparak güçlü kişiliği ile rakip defansı darmadağın etti.
|
-->: macın yıldızı sizce kim?
maçın yıldızı petkoviçti :D
şaka bir yana dün [B]mohammed[/B] maçı çeviren adamdı bence hele o orta sahadan aşırtma vuruşunda millet ayağa kalktı ama az farkla auda çıktı..onun dışında [B]murat sözgelmez[/B] her zamanki gibi mükemmeldii.. |
-->: macın yıldızı sizce kim?
MEHMET GÜZEL OYNADI BUNUN YANI SIRA MURAT SAVUNMADA İYİ Dİ SONRADAN GİRMESİNE RAĞMEN İLHAN DA MUKEMMELDİ
|
--->: macın yıldızı sizce kim?
MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKA KİM OLABİLİR Kİ?
. |
-->: --->: macın yıldızı sizce kim?
[QUOTE=izmirliyigido;244887]MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKA KİM OLABİLİR Kİ?
.[/QUOTE] murat mohammed ve hayrettin olabilir mesela...;) |
-->: --->: macın yıldızı sizce kim?
[QUOTE=yigiter187;244889]murat mohammed ve hayrettin olabilir mesela...;)[/QUOTE]
herkez güzel oynadı aslında ama ben sedatın yaptığına bir anlam veremedim doğrusu:mad::mad: |
bence bir yıldız aramaya gerek yok takım olarak çok iyiydik beni en çok şasırtan ilhan abi oldu ilk defa hatasız oynadı inşallah bundan sonra hep öyle olur. dün çok iyiydi
|
bence bütün takım iyiidi hiç kimseyi ayırmamak lazım hepsi ruhlarıyla oynadılar sağolsun var olsunlar hepsi aldıklarını helal ettirdiler devamını bekliyorum
|
bence dun butun takim cok iyiydi [COLOR="Red"]SEDAT DISINDA ONU YAPTIGI PROFESYONELIGE SIGMAZ EN COK GITMESINI ISTEDIGIM FUBOLCU[/COLOR]mehmet ve balili bide mohammed goze carpanlarrr
|
ben musa aydın diyorum bide mehmet yıldız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:05. |