![]() |
GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
[IMG]http://www.kanal58.tv/haberler/idman.jpg[/IMG]
Sivasspor şanssız Konya yenilgisinin ardından Kasımpaşa'yı yenerek başarısının tesadüf olmadığını göstermek istiyor. Sivasspor, Petkoviç, Yasir ve Diallo gibi önemli futbolcuların eksikliğine fazla takmıyor. Sivasspor şanssız Konya yenilgisinin ardından Kasımpaşa'yı yenerek başarısının tesadüf olmadığını göstermek istiyor. Tarihinde ilk defa Süper ligin zirvesine oturarak bütün Sivaslıları sevince boğan ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Sivasspor, geçen hafta Konya'ya talihsiz şekilde yenilerek koltuğunu Galatasaray'a kaptırmıştı. Kasımpaşa maçından üç puan alıp,en azından ilk ikide yerini korumak isteyen Sivasspor, Petkoviç, Yasir ve Diallo gibi önemli futbolcuların eksikliğine fazla takmıyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, Kasımpaşa maçına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını belirterek "Takımımızda oynayan 3 futbolcudan yoksun olarak çıkacağımız Kasımpaşa maçından üç puan bekliyorum. Bu maçta forma giyemeyecek olan Petkoviç, Yasir ve Diallo gerçekten son derece önemli isimler. Ancak onbir futbolcuyla çıkacağımız bu maçı kazanacağımıza olan inancım tamdır, çünkü Sivasspor takımın oyununu Türkiye'de en iyi oynayan ekiplerin başında geliyor" dedi. Taraftarlara da seslenen Uygun "Kendi sahamızda oynadığımız Bursa ve Manisa maçlarından üçer puan almamızda taraftarımızın etkisi büyük oldu. Aynı coşku ve inancı Kasımpaşa maçında da görmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Öte yandan İki sezon önce Sivasspor'u çalıştıran Teknik Direktör Werner Lorant'ın yeni takımı Kasımpaşa ile birlikte Sivasspor'un karşısına çıkacak olmasıda maça ayrı bir anlam kazandıracak. |
--->: GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][COLOR="Blue"]ÖNEMLİ OLAN TÜRKİYENİN DÜNYANIN BEĞENİSİNİ TOPLAMAK SEN ZATEN SİVASIM BİZİM GÖNÜLLERİMİZİN TAKIMISIN Bİ SEVSEK BİLE YETER SEN BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜN YA NERELİSİN DEDİĞİNDE GÖĞSÜM KABARA KABARA SİVAslıyım SİVASSPORLUYUM DEDİM YA O YETER[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER][/B]
|
biz kasımpaşayı yeniriz allahın izniyle. gs de antepde kaybedecek ve liderliğe devam.bjk maçındada türkiye nasıl bir takım olduğumuzu görecek.
|
gerek centilmenliği ile gerek futbolu ile gerçektende herkezin sempatisini kazandık bu boyle gidecek inşallah...
|
KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞİZ
[B][CENTER][img]http://www.ajansspor.com/resim/bulent_uygun_idman.jpg[/img]
"Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında sahasında oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanarak yeniden liderliğe yükselebilmenin hesaplarını yaptıklarını belirten Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Sivasspor'da Petkoviç, Yasir, Diallo, Sylla ve Gökhan'ın sakatlıkları nedeniyle çalışmalarda yer alamadığı bildirildi. Kırmızı beyazlı futbolcuların bugünkü antrenmanda da neşeli oldukları gözlendi. Kasımpaşa maçında mutlaka kazanmak istediklerini vurgulayan Bülent Uygun, Konyaspor maçının artık geride kaldığını ve üzerinde daha fazla durulmaması gerektiğini söyledi. Sivasspor'un mütevazi bir bütçeyle kurulduğunu hatırlatan Bülent Uygun, buna rağmen takımının bulunduğu yerin büyük bir başarı olduğunu kaydetti. Konyaspor maçına sakat oyuncularının damga vurduğunu, bir anda oyun anlayışlarının mecburen değiştiğini anlatan Bülent Uygun, "Bunlar, futbolda olabilecek şeyler. Bazen hiç beklemediğiniz olaylar yüzünden maçlarda istenmeyen sonuçlarla karşılaşmak mümkün oluyor" diye konuştu. Kasımpaşa maçında eksiklere rağmen takımının sahaya 11 kişi çıkacağını belirten Bülent Uygun, şöyle devam etti: "Gerçekten de takımımız için çok önemli ve bize güç katan oyuncularımız bizimle birlikte olamayacak. Ancak elimizdeki kadroya güveniyorum. Sahaya çıkaracağımız takımın da taraftarımızın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacak güçte. Bunun için belki eskisinden 2 misli daha fazla mücadele etmemiz gerekecek. Ama ben oyuncularıma güveniyorum ve beni mahçup etmeyeceklerine inanıyorum. Kasımpaşa, Fenerbahçe maçında oynadığı futbolla beğeni kazandı. İyi bir takımları var. Takımın başında da daha önce bizde teknik direktörlük yapan Werner Lorant bulunuyor. Zor bir karşılaşma olacak." Lorant'ın Türk futbolunu yakından tanıdığını ve gittiği takımlarda Alman ekolünü uygulamayı sevdiğini söyleyen Bülent Uygun, bu kez 2 rakip olarak karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Bize daha önce emeği geçen Lorant'ı burada en iyi şekilde misafir edeceğiz. Ancak sahada rakip olmak zorundayız. Maçı kazanan taraf olmak istiyoruz" dedi. Sivasspor, maç hazırlıklarını yarın yapacağı son çalışmayla tamamlayacak. Kırmızı beyazlılarda geçen haftaki Konyaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Balili'nin Kasımpaşa'ya karşı forma giyeceği açıklandı. [/CENTER][/B] |
inş bu maçıda kazanıp evimizde 6'da 6 yaparız
|
ya tabı gonullerin takımıyız ya evımızde kaşımpaşayı yenerek 6 da 6 tı yapmak istıyoruz eğer yenersek çok guzel olacak
|
[B][COLOR="Red"]YENSEK DE YENİLSEKTE HER ZAMAN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ....[/COLOR][/B]
|
[B]KASIMPAŞAYI YENEREK HERKESE SİVASIN GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ....[/B]
|
-->: GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
Sivasspor-Kasımpaşaspor macını kazanıp zirvedeki yerimizi tekrar almalıyız bizim buralara tesadüfen gelmediğimizi türkiyeye bir kez daha göstereceğiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29. |