![]() |
2-0`A ABONE OLDUK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/ibbsvs.jpg[/IMG]
Oynadığı 19 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet elde ederek topladığı 43 puanla ligin zirvesinde yer alan Sivasspor, son 4 galibiyetini 2-0'lık skorlarla aldı. Ligin 15. haftasında sahasında Denizlispor'u, 17. haftasında Gençlerbirliği'ni ve 18. haftasında Trabzonspor'u 2-0'lık skorlarla geçen kırmızı-beyazlı ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da aynı skorla sahadan galip gelmesini bildi. Bu sezonun ilk yarısında Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor'u da 2-0'lık skorlarla yenmeyi başaran Sivasspor, 14 galibiyetinin 6'sını 2-0'lık skorlarla elde etmiş oldu. Sivasspor, ayrıca sezonun ilk yarısında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Vestel Manisaspor ve Kayserispor'u 1-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş'ı 2-1, Bursaspor'u 3-2, Kasımpaşa'yı 4-0 ve Trabzonspor'u hükmen 3-0 yenmeyi başarmıştı. |
--->: SİVAS 2-0'I ÇOK SEVDİ
2-0 olsun bizim olsun arkadaşlar
|
maç harikaydı tezerahütlar mükemmeldi taraftar ii di gelmeyenler bence üzülmeli ben böyle maç görmedim
|
Ne güzel bir skorsun sen öyle 2-0 ...hep bizimle ol,hep bizimle yaşa...Bu arada skoru doğru tahmin etmek de ayrı bir sevindirici olay.
|
cok guzel bir skor sahada oynayan butun sivasspor a ve taraftarina sevgilir yolluyorum sampiyonluk yakisir bu takima
|
2-0 güzel bir skor , devamını bekliyoruz haftayada inşallah
|
2-0 kotu bi skor degil valla :D Insallah bundan sonraki 6 macida 2-0 yeneriz :)
|
isterdimki sivasım 5 li skorla gecerdi amam büyüklerde inş
|
insallah haftaya feneride 2-0 yenerizzz yada yenelimde kackac olursa olsun
|
--->: 2-0`A ABONE OLDUK
hep böyle gitse keşke... .
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:59. |