SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SERDAR BALİ VE HAKAN ÜNSAL KİMLERDEN İŞARET ALDI.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16082)

bodrum 22.01.2008 13:49

SERDAR BALİ VE HAKAN ÜNSAL KİMLERDEN İŞARET ALDI..

Arkadaşlar dün gece 6 pas programını izlediyseniz show da benim gördüklerimi umarım sizde görmüşsünüzdür..Serdar Bali bir Trazonsporlu olarak resmen kin kustu sivasspora, ardından hakan ünsalın Sivasspor bu ligde sıkıntı yaratıyor diğer takımları konusamıyoruz diyor alenen ve Sivassporun bu başarısından resmen sıkıntı duyduğunu söyledi..EYY SERDAR BALİ VE HAKAN ÜNSAL ne kadar nefret etsenizde SİVASSPORUMUZDAN her hafta konuşmaya devam edeceksiniz bu böyle bilineee!!!

zaralı19 22.01.2008 13:52

-->: SERDAR BALİ VE HAKAN ÜNSAL KİMLERDEN İŞARET A

[QUOTE=bodrum;305461]Arkadaşlar dün gece 6 pas programını izlediyseniz show da benim gördüklerimi umarım sizde görmüşsünüzdür..Serdar Bali bir Trazonsporlu olarak resmen kin kustu sivasspora, ardından hakan ünsalın Sivasspor bu ligde sıkıntı yaratıyor diğer takımları konusamıyoruz diyor alenen ve Sivassporun bu başarısından resmen sıkıntı duyduğunu söyledi..EYY SERDAR BALİ VE HAKAN ÜNSAL ne kadar nefret etsenizde SİVASSPORUMUZDAN her hafta konuşmaya devam edeceksiniz bu böyle bilineee!!![/QUOTE]

[B]onlar sivassporu çekemiyor ama sivasspor bu yolda kim nederse desin devam edecektir ve şampiyon olacaktir.Onlar diyecek birye bulamıyorum onlar Türkiyede yaşamıyor galiba çünkü sivassporu tüm türkiye destekliyor Şampiyon olsun diye [/B]

yigido_furkan 22.01.2008 13:54

-->: SERDAR BALİ VE HAKAN ÜNSAL KİMLERDEN İŞARET A

saten su serdar balımıdır nedır her hafta trabzon macından sonra Sıvası kucumsuyor laf atıyor yok o olaylar olmasa trabzon boyle olmazdı felan gıbı sacma sapan kelımeler kullanıyor ama bunlara ınat bız sampıyon olucaz

Rallim58 22.01.2008 13:59

--->: SERDAR BALİ VE HAKAN ÜNSAL KİMLERDEN İŞARET

Bu Kervan Yürüüüüüüüüüüür. Fazla takmayın. Pazar günü cevap vermemiz için stadı dolduralım.

Del Piero 22.01.2008 14:01

bence bu şereften mahrum insanları konuşarak büyütmeyelim.. görmezlikten gelin onlarda bunu istiyor.. ilgi ! biz ilgilenmeyelim bu kervam yürüyor !

nazimgulturk 22.01.2008 14:01

BEN İZLEMEDİM AMA HAKAN GİBİ SEVDİĞİM BİR FUTBOLCU EĞER BÖYLE ŞEYLER DEDİYSE YAZIKLAR OLSUN DİĞER ADAM ZATEN TRABZONLU DOLAYISIYLA KABAHATİ SİVASA KESER FAZLA ÖTERLERSE BEDELİNİDE ÖDEYECEKLER....

muspol58 22.01.2008 14:05

Bırakın konuşsunlar agzı olan konuşur.işte bu bizim istedğimiz bizler bunlara karşı daha azimli bir şeklide çalışmalıyız bu tür laflar bizi yıldıramaz hiç bir şekilde şampiyon olmamız engellenemez.buda gösteriyoki artık sivas ,kabuğundan sıyrılmış büyük bir takım olmuştur.kıskananlar çatlasın

EyüphanAydın 22.01.2008 14:07

[B]HAKAN ÜNSAL GİBİ BİR PROF TOPÇUNUN BUNLARI SÖLEMESİ YANLIŞ BİŞEY.SENİ SEVERDİM AMA ŞİMDİ [COLOR="Red"]KINIYORUM..[/COLOR][/B]

ferhat_58_oğuz 22.01.2008 14:08

düşünmek serbest ama kıskanmak rezillik

efe 22.01.2008 14:12

ZATEN ONLAR FUTBOL BİLGİSİN DEN YOKSUN ZAVALLILAR NE DEMEK İSTEDİGİNİ BİLMEYENLER DESİNLER CATLAYACAKLAR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:51.