![]() |
ANTALYA'DAN YİĞİDOLAR
Antalya'da bulunan Sivas'lı YİĞİDOLAR, yaptıkları organize ile 1 otobüs taraftar topluğuluğunu 4 Eylül stadyumuna taşıdı. Öncülüğünü, Antalya'da Turizm Şirketi ([url]www.Maxx[/url] Tours.com) bulunan Hakan Alim, sülalesinde bulunan akraba ve yakın arkadaşlarını toplayarak Sivas Fenerbahçe karşılaşması için Sivas'a geldi. Hakan Alim yaptığı açıklamada; "Bu organize dar çerçevede yapılan aile içi gibi oldu. Bunu Antalya'da daha da yaygın hale getirerek kritik ve önem arzeden karşılaşmalarda, yıllardır toprak sahalarında top oynadığımız 4 Eylül'deki yerimizi almayı düşünüyoruz. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz, İnşaallah Antalya'ya eli boş dönmeyiz" dedi. Tatil talebinde bulunan her YİĞİDO'ya özel indirim uyguladıklarınıda sözlerine ekledi.
|
--->: ANTALYA'DAN YİĞİDOLAR
[B]Yiğidolarımızı Kutluyorum.Gerçekten Çok İyi Bİr İş Yapmışlar Tebrik Ediyorum.[/B]
|
daha önceden haberimiz olsaydı keşke bizde belli olmazdı gelebilirdik neyse inşallah bu şampiyonluk yolunda son haftaki gs maçına ordayız inşallah daha önceden haber olsaydık. Neyse antalyadan gidenlerede inşallah uğur getirir sivasıma.
|
İşte budur gerçek Sivasspor taraftarı. Bazıları sıcak evlerini bırakıp Sivasta maça gitmezken gerçek Sivassporlular taa Antalyadan maça geliyor. İşte gerçek taraftar işte Şampiyon
|
Antalyalı yiğidolarımıza galibiyet armağan edemediğimiz için üzgünüz. Ama müsabakanın hakemi YUNUS YILDIRIM'ın inisiyatifini Fenerbahçeden taraf kullanırken aynı harekette bulunan Sivassporlu futbolcuları ise sarı kartla cezlandırdı. Hakem Yunus Yıldırım'ın bu tutumu, yiğidolar tarafından zaman zaman protesto edildi. Antalyanın 20-22 derece sıcaklığından, Sivas'ın -15-16 derece ile 38 derece fark yaşayan Antalyalı yiğdolarımızı tebrik ediyor ayaklarına sağlık diyoruz
|
Hepımızın gonlu ,kalbı bır...Gercekten yapmamız gereken herseyı yapmak zorundayız..Bunlardan daha fazlasına layık Sıvas..ama olacak hersey zamanla..Tsklr
|
yazacak bieşy bulamıyorum sizlere karşı çok mahçubuz başka illerden çok taraftar geldi gönül siterdiki onalr mutlulukla yolarına gitsin..:( ama inş sivasspor kaldığı yerden devam edecek..
|
önce konuyu acan arkadaşa tşkr edıyorum.antalyalı yiğidoları bütün maçlara bekliyoruz.bugün keşke eli boş göndermeseydik sizi bi dahaki sefere antalyalı yigidolar.
|
SİVASSPOR'u destekleyen herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER.Desteğe devam.
5058 SİVAS |
Ben de Antalya'dan gelmeyi kafaya koymuştum ama pazartesi işbaşı olduğu için gelemedim.Maçı bir kahvede Antalyalı Fenerbahçeliler arasında izlemek zorunda kaldım.Onlara acıdım.Bir zamanlar ben de sizin gibi elin İstanbul takımını destekliyordum dedim kendi kendime.O an kendimi şanslı hissettim.Antalyadaki bu acenta bu işi aile içinden çıkarıp organizasyon haline getirirse katılım çok olur diye düşünüyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:49. |