![]() |
VARMISINIZ? ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
[COLOR="Red"]1.[/COLOR] Maratonun ortasından kombine almaya
[COLOR="red"]2.[/COLOR] Hiç susmadan 90 dakika desteğe [COLOR="red"]3.[/COLOR] Sivas siivas tezahüratından kurtulmaya [COLOR="red"]4.[/COLOR] Tezahürat nasıl yapılırmış göstermeye [COLOR="red"]5.[/COLOR] Maratonun göbeğini çatlatmaya Takımımız süper liğde kalıcı olacak dedik bu tamam inşallah. Şimdide zirve mücadelesinde kalıcı olmalı . Biz sivassporumuzu her sene zirve mücadelesinde görmek istiyoruz. Yönetim ve teknik kadro bunu hedeflerken biz taraftarlarında bu hedefe uygun projeler geliştirmeli, hazırlıklarımızı buna göre yapmalıyız. Şampiyonluk zor, olamamak doğal, başarısızlık normal ama mücadele kutsaldır. [FONT="Arial Black"]Mücadeleye devam bu sezon olmasa bile(inşallah olur) bir gün mutlaka...[/FONT] |
--->: Varmısınız?
ben varım ve süper bir fikir.............
|
-->: Varmısınız?
elimden geldiği kadar varım...................
|
[B]Elimden Geleni Ardıma Koyup,Yapmaya Çalışırım.Bende Varım[/B]
|
[QUOTE=FatihCan;312099]ben varım ve süper bir fikir.............[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Beni de yazmayı unutma kara listeye. [/COLOR][/B] :) |
süper fikir bende warımm:):).............
|
hadi destek olalım..............................
|
[QUOTE=leblebi82;312149][B][COLOR="Indigo"]Beni de yazmayı unutma kara listeye. [/COLOR][/B] :)[/QUOTE]
Evet maratonda bir grup kurmamnın zamanı geldide geçiyor bile :) |
leblebi 58 kardeşimzi o kara listeye benıde yazın demiş o ak bir liste farklı bır anlamda yazmadıgını bılıyorum ve emınım cunkı devamlı yorumlarına rastlıyor,okuyorum ve cok begenıyorum
O AK LISTEYE BİR KİŞİ DAHA EKLEYİN... |
valla sivasta olsam varım derdim hemde allahına kadar ama izmirdeyim bu yüzden üzgünüm:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:11. |