![]() |
KASIMPAŞA MAÇI İÇİN TALEPTE BULUNALIM.!!
[B]Kasımpaşaspor'un stadı bilindiği gibi tamamen yapıldı ve ilk maçlarını oynacaklar bize o stadda ayırcakları yer sayısı olsa en fazla 1500 bizde kasimpasaspor klubüne mail yagmuruna tutsak maçı olimpiyata almaları için en azından somut bişey yapmış oluruz. Benim ki sadece fikir tabi ama fikirlerinizide görelim yigidolar bi mail adresi var [email]editorden@kasimpasaspor.org.tr[/email] buna mail atabiliriz sanırım. Ben yolladım siz ne dersiniz??[/B]
|
--->: KASIMPAŞA MAÇI İÇİN TALEPTE BULUNALIM.!!
SANA KATILIYORUM HAYDI MAIL ATMAYA ABILER
|
iyi fikir bende yolluyorum.............
|
inşallah gerekli desteği gösterir herkes parayla değil ya 2 dk dan fazla sürmez bi mail hadi yiğidolar...
|
ZAMANI GEÇMEDEN BU MEŞALEYİ ATEŞLİYORUZ.
|
arkadaşlarr. kasımpaşa stadında mecburlar bize fazla bilet vermeye. çünküü para kazanacaklar. onların en fazla 2000 seyircidi gelir. ama kasımpaşa yönetiminden çok bizim yönetimle görüşmek lazım. onlar ayarlayabilirler. kaç bilet verecdeklerini onlar bilirler
|
Bu konuyu açmanız iyi oldu.şimdiden organnizasyon yapılmalı. örneğin maçtan 3 saat çnce 20.000 sivaslıyı taksime toplamalıyız. taksimdende kasımpaşa stadına yürümeliyiz. hadi gelin bu organizasyonu hep beraber sorumluluk çerçevesinde yapalım. hem medyada çok ilgi gösterecektirç TAKSİMDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPALIM arkadaşlar.TOPLANMA YERİ TAKSİM OLSUN. TAKSİMDEN SATDYUMA HAREKET EDELİM.
|
-->: KASIMPAŞA MAÇI İÇİN TALEPTE BULUNALIM.!!
[B]Bende Gönderdim
Saygılar... Yiğido Gençlik TuGRuL[/B] |
arkadaşlar bende attım lütfen herkes atsın son 8 hafta kaldı yapacagımzn en iisini yapmalıyız.
|
YAW AEKADAŞLAR İSTEĞİNİZ GÜZELDE BİRDE RAKIP SEYIRCI YERINE KOYUN BAKALIM KENDINIZI İSTEKLERIMIZ BİRAZ AKILCI OLSUN !!!
AYIP AMA TALEBİNİZ !!!! KASIMPAŞA TIRIBÜNLERİNDEN ALIN BİLETLERİ ZATEN ÖLEDE OLUR RAHAT ALACAĞIMIZ BİR MAÇ ONUN İÇİN GERİLİME GEREK YOK ŞAMPİYON TAKIMA YAKIŞSIN İSTEKLERİNİZ SİZ ARTIK ŞAMPİYON TAKIMIN TARAFTARISINIZ LÜTFEN AMATÖR TALEPTE BULUN MAYALIM ADAMLAR DÖRT GÖZLE BEKLEDI STADLARININ ACILMASINI İLK MACTADA İSTBELEDIYEYI YENDILER BU HAFTA FENERE GIDECEKLER HAFTAYA OLIMPİYATA GİDERLER Mİ AKIL KARIMI SİZCE BOŞ ÜMİTLERİ BRAKALIM |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:44. |