![]() |
ÜYE ID NUMARASI BENDEN KÜÇÜK OLAN VARMI?
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B]Evet arkadaşlar üye ıd numarası yani siteye üye olduğunuzdaki sırası benden küçük olanlar kimler görelim bakalım.
Benim üye id = 17[/B]:D [B]Not:ID numarasını mausenizi nickinizin üzerinde getirdiğinizde aşağıda görebiliyorsunuz.[/B] |
--->: ÜYE ID NUMARASI BENDEN KÜÇÜK OLAN VARMI?
2125 benim ID.
ne demek bu şimdi, ben 2125. üyemi oluyorum? |
bu üye oldugun sira nosu degil yani sen sitenin 17. üyesi degilsin....bazilarinda 300 bini geckin sayi var...buda üye nosu olamazzz
|
[QUOTE=sensetik;340501]2125 benim ID.
ne demek bu şimdi, ben 2125. üyemi oluyorum?[/QUOTE] aynen öyle oluyor. fakat bazı arkadaşlarınki 300000 ile başlayabilir.O numaralar sırayı belirlemez.onlarınki sistem değiştikten sonra kayıt olanlar.. |
[QUOTE=58Taraftar;340503]bu üye oldugun sira nosu degil yani sen sitenin 17. üyesi degilsin....bazilarinda 300 bini geckin sayi var...buda üye nosu olamazzz[/QUOTE]
bende 365.136 yaziyor ve bu sitede o kadar üye YOK...gardasim yaniliyosun |
[QUOTE=58Taraftar;340503]bu üye oldugun sira nosu degil yani sen sitenin 17. üyesi degilsin....bazilarinda 300 bini geckin sayi var...buda üye nosu olamazzz[/QUOTE]
bir üstteki mesajımı okursan 300 binli numaraların ne olduğunu yazmıştım;) |
baya kıdemlisin o zaman sen :)
bizimki de fena sayılamz... ne dersin ;) |
[QUOTE=sensetik;340509]baya kıdemlisin o zaman sen :)
bizimki de fena sayılamz... ne dersin ;)[/QUOTE] ehh işte :D senelerdir sessiz sedasız takılıyorum.Hala kopamadım siteden. Tüm hemşehrilerim burada.:) |
bende bazen çok aktif bazen sadece haberleri ve yorumları okumak için ama hergün en az bir defa ziyaret ederim....
bu sıralar biraz çenem düştü, yıldızlar arttı :) 5-6 ay önce halen acemi yiğido görünüyordum :) evet gerçekten vakit geçiirken en çok keyif aldığım site burası..... |
bilemiyorum tam olarak ne işe yaradığını
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:59. |