|  | 
| 
 Lütfen Yardım Eder misiniz ? [B][I][COLOR="Olive"]Sayın değerli ve çok kıymetli sitemizin dost ve üyeleri ; Öncelikle sevgi-saygı ve selamlarımı sunar,merhaba derim !.. Nasılsınız? Lütfen bana yardım eder misiniz ? Ben Sivas marşı ile birlikte Sivasspor şampiyonluk marşını arıyorum.Sivasspor ile ilgili sitelerde paylaşmak adına yarın ki maç adına slayt sunumu yaptım.Maalesef daha önce benim pc de olan dosyaları bulamadım.Ya benim çocuklar yanlışla sildi,bilemiyorum.Mümkünse yardımcı olursanız fon müziği olarak slaytıma koyacaktım.Acil olarak bu konuda sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım var.Bu konuda bana yardımcı olacak tüm-dost ve arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Bana yardımcı olmak isteyenlere gerekirse ; bu dosyaları paylaşmak için msn adresimi verebilirim.Teşekkür ederim. Saygılarımla..[/COLOR][/I][/B] | 
| 
 --->: Lütfen Yardım Eder misiniz ? [B][COLOR="Blue"][I]SAYGI  DEGER HAVA KUVVETLERI KOMUTANIM  EMRINIZ  BASIMIZIN ÜZERINE   BENDE  VAR   HEMEN  ISTEGINIZI YERINE  GETIRMEK  BENI MEMUN EDER .SAYGILARIMLA...[/I][/COLOR][/B] | 
| 
 --->: Lütfen Yardım Eder misiniz ? [B][COLOR="blue"][I]AYRICA   KOMUTANIM  SIVASSPORUMUZA   VERMIS  OLDUGUNUZ  DESTEKDEN  DOLAYI  SIZE  SITEMIZ  ADINA   TESEKKÜR  EDERIZ.SAYGILARIMLA...[/I][/COLOR][/B] | 
| 
 --->: Lütfen Yardım Eder misiniz ? [B][COLOR="Red"]AYRICA   BIZDE  KOMUTANIM BALIKESIRSPORA  VEDE BANDIRMASPORUMUZA   ÜSTÜN BASARILAR DILERIZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B] | 
| 
 --->: Lütfen Yardım Eder misiniz ? [B][I][COLOR="Olive"]Ya çok teşekkür ederim ama...Dün akşamdan beri kafa yiyecektim !..Yollamış olduğunuz 14 mp3 nün  hepsi içleri boş muş.Sabaha kadar hatayı hep kendimde aradım !Kara kara çözüm yolları aramaya çalıştım.Hepside nasıl boş olur anlamadım.Lütfen bana biri kontrol ederek gönder sin yaa ? İçi boş olmasın ? [/COLOR][/I][/B] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26. |